Адвокатската кантора отрече твърденията на ГЕРБ за договор с ДКК

Всичко, казано в обратния смисъл, не отговаря на истината, заявиха от дружеството "Георгиев,Тодоров и ко"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До 6 Месеца ДКК ще бъде закрита!

"Всичко, което е казано в обратния смисъл, не отговаря на истината."...., в обратния смисъл за пряко сключен договор, или изобщо, за договор ослужващ компании от ДКК?

Витиеватият отговор показва, че имат някакъв договор, но не точно такъв...

Като за начало всичко което се каза за тая уволнената изключително ценна а кадър на Кирчо и на служебното правителство заедно е документирано. Документите са изпратени до премиера включително и до президента. Смятат да ги изпратят и в европейската прокуратура. Колкото до госпожа министърката-поинтересувайте се къде се намира в момента тя. Щото не е в България. Така че колкото и приказки да си разправяте-всичко накрая ще бъде доказано с документи.

като цъфнат налъмите Гербопитек

Трол от плът и кръв:))) Ама как по-лесно се разпознават е по простотията си. Членовете на борда вече съобщиха че са изпратили документите до премиера и до президента. Щели са да ги пратят и на министърката ама тя не е в България. Или викаш някак си ще успеете да скриете документите? Колкото успяхте да скриете декларацията на канадеца.

Докато не се изритат герберастките калинки, които са налазили всички нива на администрацията, а тарторите не бъдат пратени да чукат чакъл по магистралите, няма да има отърване от тази гад!

Кирил Петков беше незаконен министър, назначи незаконно трима директори, без всякакъв конкурс и при обявени две места,!! Преди това уволни двама, назначени след конкурс! А калинката му се осра, още преди да мине една година ...И то с далавери за милиони!!!!! Пък Вие вярвайте!!!

Неуспешна валидация на recaptcha!

Всички лъжат!!! Само ГЕРБ и калинките им казват истината! И ПИК, разбира се!

Само да обясня как виждам нещата...Събрали се тримата директори назначени от Герб ,без да уведомят другите двама директори ,решават да уволнят директорката назначена от Служебното правителство...Естествено скалъпват някакъв компромат,за който са уведомени светкавично партия Герб...Много важно ,че нищо от този компромат не е вярно..Обаче от два дни Тома Биковци,Десислава Атанасова и други лайномети са по всички телевизии и бълват лъжа след лъжа...

Докато министърката си развява...... Хората са се втрещи ли от безумните действия на тая дето толкова я защитаваш, за които никой от целия тоя борд не е бил уведомен. И за всичко има документи. Така както много обясняваше как Кирчо не бил канадски гражданин, ама документите друго казаха. И сега пак документите ще покажат каква е истината.

Хайде не е я виж директорката какво казва и пак помисли кой лъже тя самата или адвокатите. Нещо им се разминават версийте.

Дебил неграмотен, не можеш правилно да напишеш "версии", ама ръсиш акъл... Нямам думи... Как не свършихте бе!

Точно така,тези тримата директори са назначени в последните дни от управлението на герб и общо взето са калинки. Уволнили са директорката през главата на министъра ,което е доста странно. В един герберски сайт поздравяваха Б.Б. за провокацията. Явно това е замислена от герб провокация!

Трябва да бъдат разформировани веднага. И други партии са ни причинявали злини, ама като тия нема.

Комунистите ли? Ами те спечелиха изборите и ще съставят правителство!

големият комунист е толупа ББ, който запази книжката си за членство в БКП. Само дето той, слава богу, не спечели изборите!

Филмов сценарий , започва с адвокати на дъното на океана. Едно добро начало.

вЕрваме Ви!

Една от двете страни лъже. Но да не забравяме че само от едната страна има два пъти осъждан за лъжа индивид.

Правилно. От ГЕРП винаги лъжат

Грешка, Бойко го осъдиха 3 пъти. А пък е лъгал средно поне по 5 пъти на ден.

Тотален провал на младежкото герП - лъжи, евтини сензацийки и отчаяно безсилие да хвърлят сянка върху невинни хора ! Прекрасно е, че такива индивиди няма да видят власт повече !

На доста години съм, ама.едно съм разбрал, на адвокат вяра рядко може да има човек...

Както и на Биков .

И на Гербераст..

Калинките на Мунчо!

Лъжите на ГЕРБ.

Ти така си казал. Сигурно и документите дето са ги събрали също са фалшиви.