Адвокатът на задържаните в РСМ българи: Бити са и са държани часове с белезници

Македонският министър на вътрешните работи Оливер Спасовски пък определи работата на полицията като "европейска"

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на задържаните в РСМ българи: Бити са и са държани часове с белезници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е ВМРО, къде е евродепутата Джамбазки дето викаше че никой не можело да го спре и щял да ходи когато си поискал. Покриха се като мишки, както направиха когато трябваше да се гласува френското предложение. Само на приказки са големи, когато трябва действие никакви ги няма.

Егати гаврата!!! Не само че са били български депутати, ами накрая са се подиграли че причината е че нямало ток - демек не сме им дали тока на време. Кой взима решенията в България? Как може да се държим като такива подлоги на международно ниво?

И от наша и от македонска страна явно има руско-сръбски мекерета, които подклаждат омраза. Простия народ и от двете страни си се пеняви и по този начин обслужва целите на провокаторите. Полезния ход е ако наистина и двете държави искат да си оправим отношенията тези хора да бъдат идентефицирани и изолирани. Ако и двете държави не го искат, то няма много шанс за Македония да влезе в ЕС.

Пак ходете на кръчма у македония ,тотална изолация на посещение на тези сръбски мекерета,сто процента плюят всеки път в ДАСКА .

Да прекъснем всекакви отношения с вентилаторите, да спрем да им даваме ток и газ и да затворим границата с тях

Гоце е бил сепаратист, борил се е за отделянето на Македония от България в отделна държава…защо трябва да го почитаме като наш герой?

А на Пунтаровски и кликата му да бъде забранено да посещават България до живот

Да разделим кокалите на Гоце на две, едните за майцегонците, другите за нас и да престанем с кавгите. Ние ще се кланяме на гроба у нас, еничарите на гроба у тех.

боже боже полициJa.......ццццц баш македонско J...

Добре де тия кво търсят да се кланят на македоница гоце, който цял живот се е Борил да създава македонска държава, каквато никога не е имало. И не ми казвайте, че той се е наричал българин, ми Македония просто не е съществувала, ама той се е Борил точно за тия. Е защо българи ще ходят да му се кланят. Щото е взривявал мостове, правил бомби, въоражавал бандити. Какви му е хубавото на тоя, че две държава се бият за него ма той се е избрал Македония.

Тоя ядвикат си измисля каво е станало като изхожда от поведението на ченгетата в България. Да в България ченгетата бият хората без причина до синьо и ги държат с часове с белезници. Дори племенника на тоя шугав дебил Плевневлиев бяха били, какво остава за останалите граждани!

айде едни визи за всички македонци и това е.. тук е Европа и не е сръбско село или руска кочина

Днес са шиптърите, вчера бяха мексиканците, утре ше са гърците .... общия знаменател е нашето външно министерство. Ще бъдем на това дередже докато не разберем , че нашия проблем не е с шиптърите а с неадекватните ни и корумпирани политици. Некадърници, назначени по партийна и НПО линия, за които приоритета е всичко друго , но не и България и българите. Външно може да отзове посланика, може да изиска затваряне на границата, може да анулира паспорти на хора, може да забрани посешението на политици, може да съди Македония и дори ЕС ако продъжава да си затваря очите и да оправдава държането на шиптърите ... може , но не прави нишо. Праща някакви смешни ноти .... колко ноти пратиха и какво стана ? Не разбраха ли , че трябва да направят нешо повече ? Даваме им ток, газ, една камара шиптъри изкарват БГ паспорти за да взимат средства от Европа после бият българи ... аре стига бе, ако няма закон да инициират приемането на такъв и да е възможно отнемането на БГ граждансто на чуцди граждани. Ако трябва да приемат закон за забрана на двойното гражданство точно с Македония и да се оправят . Тия от външно не разбират ли , че трябва да вземат мерки ? Как си предтавяте че ше реагира правителството на Германия ако френските пътни полицаи започнат да спират само коли с немска регистрация или примерно в Страсбург започнат да бият немци ?

Браво, пълно съдействие от надупените ни управници, една гола декларация и това е, "по европейски," ама нищо, те клетвите всички ви ще стигнат, и вие ще си платите цената, обикновено плащат деца и внуци, нека е.

Щом са бити - медицинско и съд в Хага и да плащат. - Накрая обикновените селени от македония ще плащат. Както и обикновените българи плащаме масрафа на всеки мафиот. Ама това ще е добре - да бъдат осъдени като държава и да ни платят. Европейските граждани струват скъпо - можеш да ги биеш, но си плащаш здраво.

само за едно жалко плащане ли говориш, имаш фашистка държава насреща си, която не трябва изобщо да съществува а ти ми говориш за съд, говорим за смачкване на фашизма, не можем да оставим това чудовище и то до нас. Но ни трябва първо да разкараме предателите в България и тогава да се защиттим от фашистите навън.

Представяте ли си какво ще се случи ако добарат самият Копейкин, леле не му завиждам!

Сега вече нямам колебание, че ще гласувам за Възраждане щом са пострадали точно хора от Възраждане, изобщо не е било случайно, те са трън за шайката управници и надупените еврогейци. И хич няма да го крия, нека подлогите плюят, няма да ме стреснат заплахите им, ако искаме България да просперира само Възраждане може да ни измъкне, това е истината, хубаво е че и фамилията и близки, с които коментираме също мислят така, защото се разбра, че друг няма да има топки да сложи край на безумниците във властта. Успех на Възраждане!!!

Съдете МакДония в ЕСПЧ до дупка, за милиони!

Абе какво съдене, кавъв ЕС бе, не виждаш ли че го играят комбина, никой не ничува макар че ние сме член на ЕС и внасяме милиарди за да сме член а файда никаква, става каквото искат РСМ, не ви ли стана ясно че тази фашистка държава трябва да изчезне, не може да имаме до нас фашисти и да стоим безучастно, с тях не може да се преговаря, това е като вирус, трябва да се унищожи, друг начин няма. Излизане от ЕС и Нато, не сме по-прости от Англия и швейцария, те не са в ЕС и са добре.

Ти пък намери с кого да се сравниш !

А на бас че това е съгласувано с нашите управници, отива точно министъра на вътрешните работи, а не от външно или президенство и пред очите му, с негово одобрение севермаците правят всички тия побоища над наш депутат и прочие изродщини, и то от официалните власти в РСМ, няма как да стане без наше одобрение, толко изкукали в РСМ не са, макар че от фашистите всичко може да се очаква, де. Така или иначе Радев трябва да си замине, импийчмънт ,защото престъпленията му вече са неизброими - натресе ни Киро канадското продажно леке, сдуши се с мутрата от банки, игнорира Възраждане, сега остави същите идиоти от предишния кабинет само да ни покажат как играят заедно с фашистите от РСМ, не провежда референдум за ЕС и Нато, стига вече, както гласувах за него 2 пъти сега с две ръце импичмът, и разстрел му е малко за антидържавна дейност.

Всеки нормален човек би игнорирал Взъраждане .

Всеки нормален би ви ЕПМ на такива безродници като вас, а Възраждане така ще ви отвее на тия избори та следа няма да остане от вас, жалка пасмина.

Сигурно са ги били, теглили са им по една патка и са ги изритали като мръсни котаци. Ако бяхме държава, копейките щяха да копат чакъл по лагерите заради държавна измяна.

Що е маке все е лайно. Затваряйте границите който е с бг паспорт и се чувства Българин да заповяда. Другите пълна забрана ! Да им се изземат апартаментите и да се дарят на Българите

Да се види!? Да се съдят с рсм бабаитите и толкова!

Тия са последователи на ръждивата копейка и джамбаз ефенди.

Е ти на оная гей кокона Асен Василев ли искаш да са

Ми той Джамбаза е по-голяма гей икона. Асан нашумя напоследък.

Иска ти се, смотлиш

Копейкин да събере поне едно отделение за ПРигожин,от тия родолюбци ...

Представяте ли след тия случки- и висенето на границата, и измисления им "токов удар", и безкрайните огради около църквата та да не можеш да стигнеш до мястото и накрая пребити българи, при това единия е депутат (от вчера бивш) и то по измислени обвинения че "били се опитали да нападнат полицаите", някой вярва ли на тия съчинения, и цял министър да излезе да каже, че "македонската полиция бе на висота", представяте ли си какъв фашизъм е там, за какво управление става въпростам, това са изроди бе, изобщо вече не става дума за ЕС, този тумор РСМ изобщо не трябва да съществува, това е змия която като усрайна ще предизвика война утре да страда целия свят. Изобщо не смейте да говорите вече за РСМ в ЕС, РСМ трябва да изчезне от картата, анексираме си изконните български земи, а изродите там да си ЕПМ, посръбчените идиоти да си заминават в сърбия така както са прогонили българите така да заминават в кучи задник, маменцето им долно, чета и не мога да се побера в кожата.

Всичко което си написал е прекрасно и стигаме до момента с " Анексирането на изконните земи ...." и тук идва въпроса : С КОГО и С КАКВО ???? Ще ги замеряме с ДЕМОКРАЦИЯ или ЦЕННОСТИ ?!

Че не са ги били не са , но сигурно са ги държали с белезници, а е трябвало и да ги проведат и с главата надолу, да им улеснят фашистките мозъци.

Копейкин ти ли си

Пак като не са ги изтапанили пак добре.

Че арестуваните не са били безмилостно надупени?

Патриоти , заемете се с важни неща като- какво стана с КТБ,циганската престъпност,корупцията или това не е интересно или просто си е първичен СТРАХ, руски подлоги.

Руска провокация,скапана руска провокация требва да си много тъпънар/руски кавалджия/ за да не загрееш.А такива дал Бог , тука в БГ,

търсиш под вола теле. А под вола телета никога не се намират.

Българите отидоха да правят ефтина провокация.Официалната българска делегация водена от вътрешен министър, къде са президента и премиера.

Пише се евтин,а не ефтин. Защо си умствено ограничен?

Идва от емфие!

Руска провокация,скапана руска провокация требва да си много тъпънар/руски кавалджия/ за да не загрееш.А такива дал Бог , тука в БГ,

Май ни готвят война с Македония, по сценария Украйна-Русия. Само че в нашия случай Македония ще ни нападне.

Статията за Пиринска Македония Между другото в раздела "Етнически групи" в Благоевградско пише следното: "Трябва да се отбележи, че благодарение на асимилацията и насилствения натиск голяма част от македонците се обявяват за българи." В други статии в Уикипедия пише, че населението в Пиринския край говорело на "източен македонски диалект" на македонския език.

Тия са отишли не да чустват Гоце, а да провокират.

Властиге в македония са нагли долни копелета. Сръбски подлоги. Съществували били от преди Христа. Крадат история. Прости като гадулки. Развитие на ниво племе.

Пише се гъдулки,а не гадулки.Защо си неграмотен?

100 % платени провокатори.Тава е българската политика.

Провокация е "токовия удар" на 3 гранични пункта едновременно . Но дебил като тебе няма как да го осъзнае

РСМ спеито се нуждае от една СВО.

Май се върви към украински сценарий... Честито. Няма ли поне един разумен тука?!!

Нема танкове, нема армия, нема самолети и ракети! Евани ли са ?

Като са битеидо синьо що не си извадят медиценско и да ги съдят в Стразбург.Щото българите вече се чудят как да се изкарат жертва на лошите македонци , но така политика не се прави.Просто са жалки в безпомощността си.

СтраСбург се казва ,дебил

Това, което се случи на българите,които са бити р голям срам..Сега тези,които гласуваха Северна Македония да получи зелена светлина за Европа,трябва да бъдат бити на жълтите павета пред парламента.Просто нямам думи...

жалките продажници,които дадоха зелена светлина на макеттата,не само няма да бъдат бити на жълтите павета,а отново ще са в Народното събрание. Благодарение на невежите,лекомислени и наивни български избиратели.

не се ли очакваше това.Оставете макетата.Работата е загубена.

Внукът на Гоце по сестрина линия-Милан е градоначалник на Куманово от 1941 до 1944г (ОКУПАТОР)

Либералната паплач, сега ще изкара нашите виновни, пък макетата невинни. За десните с леви резби, всичко българско е лошо.

Може би са очаквали да бъдат опозорени и затуй не са доволни само от боя

Не само че са били бити,но и са били е*ани. Но не смеят да си го признаят разбира се. И на всичкото отгоре си платили.

Трима от Възраждане били бити! Не знам да протестирам ли, да се смея ли? Някакси протестно радостно ми е!

Нека руското мекере Копейкин,който се прави на най-великия патриот(както преди време Болен Сидеров) да отиде на граничния пункт,да се скара на македонските полицаи и да ги набие.

Пратете Киро тъпака със самолет да оправи нещата, така хубаво се усмихваше като путка незадоволена на ковача, нека да хвърчи с 200 до столицата на скитите и да изисква партньорство за честваня и магистрали па защо не и границите да паднат така може северно македонците да ни асимилират и ние да стане горди наследници на Фифата и Сашко великия.Ха ха ха а курац де.

То ако анулираш всички издаде български документи на макета, те сами ще си направят революция и ще изгонят текущите си управници :-D

Докато не престанемда смучим македонски уйове.

Не разбирате ли, че след 2 десетилетия царчета, мутри, бели златки, копейки и шкембе воеводи (всички продукт на задкулисето, което ви плаща и на вас) сме станали за посмесище даже на на съседите. Дори такива недоразумения като ягославските комуняги се гаврят с нас а онези само им дават повод. Осъзнайте се!!!

задкулисието югославските *,а онези Извинявам се за грешките! Просто излизам от равновесие като видя колко прости и продажни същества може да има!

То тия съседи са посмещище за цял свят , дебил

Дали?

Никъде НЕ видях и нищо НЕ чух за нашият голям родолюбец и патериот Джамбазки - Нещо го нямаше или то защото е студено , а пък си има и БАЛЪЦИ за всичко ?!

И другия "стожер на българщината" Q-пейкин се беше скрил в новата си къща и "ръководеше онлайн" акцията.