Адвокатът на насилника от Стара Загора: Не е отправял заплахи, отрича престъплението

Получихме призовка в 1 часа през нощта да се явим за разпит и го задържаха по Закона за МВР. Неясно, поне за мен, заяви Валентин Димитров

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на насилника от Стара Загора: Не е отправял заплахи, отрича престъплението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чели ли сте скоро наказателния кодекс? Аз реших да се ограмотя....Смях се от сърце ! До сълзи ! После искаме адекватни съдии и присъди. Търсим морал и справедливост... Хора прочетете великият български наказателен кодекс!!! Като са ни толкова знаещи и можещи пишещите законите няма ли да им е по лесно да направят едно копи от нечий чужд наказателен кодекс???

Какво отрича? Та тя цялата е нарязана. Що за адвокат! Заканата за убийство изпратена по Интернет инсталация. Има 2 предишни подобни престъпления, осъден, в пробация...какви ги говори, този адвокат не е в час.

Защо никой не разследва откъде имат толкова пари мачовците, които хвърлят пачки пари в краката на чалгаджийките? Откъде гущери, мущери, батки на миски, им подаряват скъпи палати и луксозни возила. Сигурно не са станали толкова богати с долнопробна чалга, която произвеждат и пласират по кръчми и с видеата си. А после демонстрират лукс и се правят на света вода ненапита. На майки за пример, баби за пример, колко ли шамари са изяли, никога не разказват, но се налагат като модел за поддържане.

и тоя изрод ще го освободят поради липса на доказателства....

За колко време се правят 400 шева? Дори да са 2 мин на шев, това са повече от 13 ч. А пък на лицето и други шевове би трябвало да са специални, за да не остават белези. Изобщо объркана работа, много противоречиви данни, нелогични. Кой отваря и пуска в къщи посред нощ някой , който го е заплашил с убийство? И къде са родителите? Майката не се ли прибира в къщи, та са и звънели.?

Отлична забележка на фона на политизирането на неизяснен случай.

Един хирургичен шев включва две убождания и един възел. Човешката кожа не се шие като пола или панталон. Ако направиш някому един шев за две минути значи го изтезаваш. Един шев рядко зашива една рана, освен ако не е убождане - или с малка повърхност. Един шев и на най-бавния хирург би му отнило 10-тина секунди.

Нямам никаква представа как се разследва престъпление, но тия великите от МВР не е ли трябвало да изследват мястото, след като момичето не е видяло кого е пуснало и кой я е рязал. Или са задържали този садист, веднъж са го взели без никакви ддоказателства за ,, маллко,, виновен, а сега , след толкова време - какво ще му докажат, но са напълнили гащи от страх и е много виновен, ама пак без доказателства

Е какво друго да каже адвокатът на насилника? Нали му плащат да го защитава, това му е работата.

Интересното в случая е, че извършителят, който се правил на големия мъжага и се е големеел и пъчил като мъжкар, сега се свил като попарен охлюв и хленчи, че не е отправял заплахи и циври като малко първолак, че няма нищо общо с престъплението. Каква жалка картинка е татуираната горила, която не успява да открие у себе си и капчица тестостерон, за да вдигне глава и да каже "Да, аз бях. Направих го по тези и тези причини...". Възможно ли е горилата с макетното ножче да е била женска?! Има логика. Първо, истински мъж никога не би извадил нож на жена, камо ли да я кълца. Второ - кyрвенското му поведение пред следствените органи. Да не се окаже, че причината е ревност - че мъжете са обръщали внимание на момичето, а не са искали да мандръсат татуирания охранител?

без да коментирам дали е или не е - но ВСЕКИ ще е като попарен при такива заплахи за линч. всъщност, повече ще е свит невинен, но - както казах, не коментирам само дето горе има вярна забележка. ако са 400 ШЕВА, това са 400-800 минути минимум. ако са 400 БОДА, това е около 40 шева, и е по-реалистично. коментирам фактите. между другото няма факт, че изродът е от 'възраждане'. не че ги обичам (или не ги) - говоря за факти. сега един въпрос: защо не е звъннала на 112? или е звъннала но го покриват?

Ха сега.

Този изверг трябва да бъде осъден и то с много години за назидание на други подобни. Но, нека това е за пример и на всякакви лолетки, които се заблуждават с "лукс" живота в дискотеки, лайф клубове, и всякакви подобни вертепи. Все пак, на 18 години, лесно може да се подхлъзне човек и да не оцени къде, с кого, какво и как прави... Ако надникнем из подобни вертепи, ще намерим всеки ден (нощ) дори и малолетни момичета, които не мислят какво ги чака в контакт с такива изроди...

Ако има пари извършителя, правдата ще тържествува. Ще бъдем убеждавани каква съдебна грешка е можело да бъде направена.Ще бъде оправдан и оневинен. Публиката пречи на бизнеса, но пък има изработена и смазана чудесна схема за такива случаи. Ако няма пари гадината ще си получи заслуженото. От действията на СДС е ведно, че пари не му липсват. Другото е проза...

Изрода, съдийката и адвоката на бесилото !!!

И прокурора! Всъшност той е най-виновен в случая.

Никаква средна телесна повреда. Това си е опит за убийство. Обществото няма нужда от такива индивиди.

Абе цялата информация за 400 рани идва от приятелката ѝ. И няма никакъв друг източник или информация за тези рани. Съжалявам за мен това си е жив фейк.

не е фейк. да, цифрата е много завишена (предполагам, че става въпрос за бодовете а не за шевовете). но дори и така, това са 50 минимум шева (с по 8 бода средно). аз имам 4 с по 4-5 бода, и ме кърпиха поне 1 час. обработка на раната, обрязване на парчетата шев, превръзката после.

Граф ДРАКУЛА от Стара Загора.

Няма ли кой да го набара ???

Още ли не се е разболял неличимо или записал висше говедото-насилник? Чакаме добрия съд да го осъди

Be Tia doktori da niamat shevnamashina?

Има редица причини за появяване ,добруване и популяризирането на такива изроди.Изброяване на причините са толкова много ,че ще трябва няколко часа за тяхното изброяване.Все пак има няколко основополагащи.Социално-икономическата и икономическата обстановка.Пълното и дълбоко финансово разделение.Тоталното обедняване на аморфната маса наречена за благозвучие български народ.Не работещите право-раздавателна и право -охранителна система.Лобистките интереси в смехотворното така наречено ,народно събрание.Доминиране на американогейски,юдомасонски ,демократично,неолиберални НПО-та.Пълната морална и нравствена деградация на както на обществото ,така и на младите поколения.Насаждане на скотски страх и спасяването по единично.Доминиране на разврата ,чалгата ,плеймейството и издигането им до модел за подражаване ,с цел добруване и финансов успех.Разруха в образователната система на делегираните бюджети и безпардонната намеса на сороските НПО-та.Системно и последователно насаждане на джендърството и половите извращения ,като новата нормалност.Безнаказаността на малцинствените престъпления ,защото са удобни за гласуване при избори .Бездънната пропаст между богати /почти недосегаеми/ и сивата аморфна маса наречена народ. Много ,много изроди има на тази територия ,която се опитва да имитира държава.Я някой да се увие в българското знаме.

Мурвата му е взела бизнеса с дрога, и той я насякъл за отмъщение. Полицията ще прикрие случая като битов скандал или любовна драма.

Сега ако излезе и че е роднина на някой от съда - постарайте се чрез разните НПО-та ( това им е работата) да стане достояние чак в ЕП и ЕС , за да се види колко сме готови и за Шенген и за всичко останало , колко сме " Европейска цивилизована и "Правова" държава " , защото такива утре ще БЯГАТ да се крият именно в Европа и ако тю това иска - МОЛЯ !!! ТАКА СЕ ГРАДИ И БРАНИ ДЕМОКРАЦИЯ хора - АЛАРМИРАЙТЕ всички НПО-та за да се чуе навсякъде какво се върши в България и как се ПОТЪПКВАТ ЗАКОНИ и ГРАЖДАНСКИ ПРАВА !!!

Как е възможно такъв малък и прост народ да ражда толкова много изроди ?

Народът ни беше умен и трудолюбив. Новите ценности в последните десетилетия превръщат критична маса хора в нещо различно от добри индивиди със стабилна ценностна система, за огромно съжаление.

По соц. време има повече битови убийства от сега, и повече умрели пти ПТП- статистика на МВР.

МОЖЕ , но и същият този народ е ДЛЪЖЕН да ги удави в собствената им ПРОСТОТИЯ , ако не иска да им трепери всеки ден и всяка нощ ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ СПРЕ АКО искате ВЪЗМЕЗДИЕ ?! Има хиляди начини да се противопоставите на такива ИЗРОДИ , защото те определено НЕ са НАРОДА и не са повече от Вас - Ако не искате обаче те ще Ви МАЧКАТ и ТЕРОРИЗИРАТ докато мърдате , защото такива НЕ знаят покой , те НЯМАТ СЪВЕСТ, МОРАЛ или ВЪЗПИТАНИЕ , такива са и семействата им и оттам тръгва целия ПОРОЧЕН КРЪГ , в който се въртим вече 35г. , нищ че се опитват да Ви ЗАЛЪГВАТ с мантрата , че "близките НЕ носели отговорност "....???!!! Затова в държави с ИСТИНСКИ ЦЕННОСТИ и МОРАЛ , на които някой им казват " диктатури" или ЗАМЕРЯТ С КАМЪНИ или НАКАЗВАТ ПУБЛИЧНО , за да се знае , че ДИВОТИЯТА И АНАРХИЯТА НЯМАТ МЯСТО В едно общество !!

Сигурно се работи по сценария - невменяем, шизофреник и лек режим в психиатрията. Абе, пръстови отпечатъци и ДНК на местопрестъплението няма ли? Не може след такава касапница, да няма следи.... То, че в България администрацията е неграмотна и едно адекватно обвинение не могат да повдигнат е ясно, но и криминалните да се размърдат малко...Баси трагедията... Тоя психопат даже се мисли за недосегаем, че и по интернет заплахи си позволява и не може да бъде проследен?!...Свинщина!

Че те некадърните мързеливци да не би да са изследвали местопрестъплението? Те баха заети да искат увеличение на заплатите

Така обяснено от адвоката ,излиза,че е задържан през нощта. А същото агресивно недоразумение е арестувано на сутринта в кола при излизане от града. Е, на кой да вярваме,момчето е чисто като сълза. Пускайте го веднага, щом отрича. Момичето е паднало по стълбите, но да не се случватподобни инциденти с близки на адвокати и съдии ,че тогава ще е друга историята. Дотук с хумора, време е този примат веднага и сега да си получи заслуженото. Може би ще е добре да бъде на площада ,когато се протестира. Ще се спестят пари и време за съдилища.

Лекаря / лекарите , който е/са извършили операцията по спасяването на момичето и подписали се под леката телесна повреда след подобни наранявания ТРЯБВА ВЕДНАГА да бъде /ат подведен под ОТГОВОРНОСТ , както юридическа , така и от самата лекарска гилдия за НЕМОРАЛНО ПРАКТИКУВАНЕ , да му се отнемат лекарските права ЗАВИНАГИ и да се рповери от ПРОКУРАТУРАТА за документна измама с фалшиви данни , защото и това смърди на КОРУПЦИЯ !!

Според изписаното тук / което не е много сигурно, дали е вярно/ прокуратурата е повдигнала обвинение за средна телесна повреда, на първа инстанция съдът го е приел, после Окръжният съд не е приел експертните мнения за средна телесна повреда и е променил обвинението за лека. Името на съдийката вече е ясно... можем да намерим контакти с нея и да я затрупаме с мнения и въпроси. Освен това може да се включим в националните протести срещу насилието и корупцията не само в съдебната власт, но и във всички неработещи държавни структури!

Още по-ЗЛЕ за репутацията на България пред света - ЗНАЧИ , някой в " съдебната система " си позволява да ПРЕИНАЧАВА и ПРИКРИВА ИСТИНСКАТА ЕКСПЕРТИЗА на специалисти в друга област , което си е в абсолютно ПРОТИВОРЕЧИЕ с ВСИЧКИ ЦЕННОСТИ на ЕС и ако те не обърнат внимание излиза че и техните директиви и правила са пълни глупости за замазване на очите !!! От това пък следва че има абсолютно основание да се дебатират устоите на ДЕМОКРАЦИЯТА и нейбата функция , а това пък ще доведе до това дали България НЕ СЕ НУЖДАЕ НЕИСТОВО от ПОМОЩ в правораздаването ОТВЪН ?!

"Адвокатът на насилника от Стара Загора: Не е отправял заплахи, отрича престъплението""" Направо невероятно , аз пък мислех ,че си е признал със сълзи на очи.Да се очаква второ действие ,пълно разкаяние.Трето действие молби ,за освобождаване и обещание за послушание до живот.Четвърто действие Следва тежка болест и предсрочно освобождаване , ако изобщо бъде осъден.Ще има сценка ,които го познават от малък ,като възпитано ,учтиво детенце ,което винаги поздравява.Край на поредната сценка с активното участие на българското Кривосъдие

На такива " адвокати" , които ЛЪЖАТ и МАЖАТ за да вземат едни пари трябва да им бойкотирате практиката като не им ползвате услугите ! Тези са не по-малко опасни от самите ПРЕСТЪПНИЦИ !

Поредния ГНУСЕН НЕЩАСТЕН Ганьовски КОМПЛЕКСАР , който си е въобразил , че с дивашки татуси и брада може да скрие че е ГЪОТФЕРЕН и НЕ знае какво да прави с една жена !!! Яд го е че ще се намерят ИСТИНСКИ МЬЖЕ , с които той не може да се конкурира и затова го играе "ревнив" ПСИХОПАТ !! Разровете и семйството му : Кои са и какви са и ЦЯЛА СТ. Загора ( а тя не е Ню Йорк) да разбере защо е такъв ИДИОТ , кой го покровителства - Такива неща не трябва да се премълчават ,а да стават обществено достояние , ако искате нормална държава с будно гражданско общество !!! НЕ Е НЕЗАКОННО да се разнесе мълвата от уста на уста - ДАЖЕ Е ПО-ЕФЕКТИВНО и от "ПРАВОСЪДИЕТО " ни !!! СЪСИПЕТЕ името и репуртацията на ЦЯЛПОТО МУ СЕМЕЙСТВО и им изкарайте всички кирливи ризи на показ , преди да се е измъкнал и преди да осъмнете с новината за следващия подобен ИЗРОД , който Ви се усмихва и се прави на любезен " демократ " !!!

Абсолютна за... няма гнила крушка без опашка. Но може родителите му да са добри, но прости хорица, които от много работа и липса на много акъл... се размножават, без да могат да се погрижат за създаденото от тях!

Крайно време е адвокатите да се съдят за съучастие и лъжесвидетелстване ако разпространяват лъжи или подвеждат прокуратурата и съдиите

Работата е мътна. 400 шева... Значи петима доктори да я шили цял ден, и не са уведомили полицията при условие че са длъжни. А след толкова порезни рани човек едва ли е жив. Умираш от кръвозагуба или натравяне на кръвта от многобройните инфекции. И никъде няма снимка на момичето.... А на местопрестъплението как е? Има ли кръв? И жертвата що не е викала за помощ? 400 шева... Мирише работата...

Много си прост

Със сигурност нещо не е доизказано. Никой не обясни как така момичето е живо (слава на Бога), къде е станало, защо не е викало, какво има местропроизшествието, камери, телефони...? И толкова разминавания - първо напуснал страната, после призовка в ч 1., или го хванали в 7:30 ч. в кола, докато като бяга... Какво нападат съдийката - жената е прочела "лека телесна", тялото не е било пред нея, тя откъде да знае реално какво е състоянието на момичето. Доколкото чета - прокурора е искал повдигане на обвинение и дори е заявил втора експертиза, за което се изисква време, не 1-2 дни... Никого не защитавам, още повече такива изверги (дали е този плъх виновникът, самонараняване или са намесени трети лица не знаем), но има много въпросителни.

Много въпроси напират. Защо семейството на момичето е мълчало досега? Защо семейството на момичето е било съгласно дъщеря им да излиза с подобен индивид? Каква ценностна система има едно момиче , избрало такъв тип за партньор? Да не се окаже накрая, че в случая става въпрос за “компаньонски” бизнес ?

Господин Димитров, Вашата работа е не да лъжете или подвеждате и въвеждате в заблуждение, а да обясните на комплексирания си клиент закона и какво да очаква на съдебното дело. Както и да представите смекчаващи обстоятелства , ако има такива, при произнасяне на присъдата. Не ли?

Господин Димитров, Вашата работа е не да лъжете или подвеждате и въвеждате в заблуждение, а да обясните на комплексирания си клиент закона и какво да очаква на съдебното дело. Както и да представите смекчаващи обстоятелства , ако има такива, при произнасяне на присъдата. Не ли?

Господин Димитров, Вашата работа е не да лъжете или подвеждате и въвеждате в заблуждение, а да обясните на комплексирания си клиент закона и какво да очаква на съдебното дело. Както и да представите смекчаващи обстоятелства , ако има такива, при произнасяне на присъдата. Не ли?

Ма разбира се! Садистът- психопат изобщо не е виновен и не е рязал на парчета момичето! Той се е подхлъзнал докато се бръснеи я е нарязала 400 пъти

Адвокатът не лъже, той работи! Работата на защитата не е да установи истината, а с измами и лъжи да измами системата и оправдае престъпника

Всеки път тия психопати се оказват абсолютни страхливци и стават още повече за резил.

Това вече си е новина и УЛИКА - Татуирания КОМПЛЕКСАР Гошко и адвокатчето му Вальо са педераси ( щом са били в леглото през ноща , когато е пристигнала призовката ) , което си е КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ,а обяснява и нападението над момичето ?!

Относно дрогата и последтсвията - имах едно познати, двойка, друсаха се до припадък. В екзалтацията се поливаха с восък от горещи свещи, ей така, заради ефекта и купона... И това се повтаряше. Ходеха си с раните, уж казваха "няма повече" като се отрезвяваха и осъзнаваха какво си причиняват. Нещо им прещракваше, после не помнят. Да видим и тук каква е историята.

Путин е виновен

Урсула го каза.

Какво означава : " ПолучиХМЕ призовка в 1 часа прз ноща ..." - ВИЕ ДА НЕ СПИТЕ ЗАЕДНО БЕ ЦЪРВУЛ ДОЛЕН ПРОДАЖЕН ??????????????? Кой адвокат работи през ноща , освен ако не си милиардер за да можеш да си позволиш да го събудиш , защото ти е ЛИЧЕН адвокат ако НЕ ти е ЛЮБОВНИК ?! МИРИШЕ НА ПРОСТОТИЯ адвокатееееее !!!

Чакаме го в пазарджишкия , но не с макетни ножчета , а кожени палки

Ще му хареса на тоя Възрожденец..

Ама "кожените палки" инжектирани ли са с парафин, че да приличат на щафета шпек салам … Също така, подкожно се слагат изтъркани и заоблени на бордюр парчета от дръжка на четка за зъби, да прилича на грапав презерватив ...

Едри сачми бате

Какво да очакваме от американсто некадърно корумпирано правителство, което иска да разпродаде България. Целта е да се спечелят местните избори и кражбите на Бойко, Пеевски и Доган да продължават. Няма да видим Шенген с тия коруппирани крадци.

Нищо ва, давай гу тукъ, ши гу раследвами. Сучку шси кажи. Селски бек недонашибан.

Той е ДОБРО момче! Не би извършил такова нещо! Къде сте видяли местна МУТРА, тренирала цял живот да нанася телесни повреди, да нанася телесни повреди?!?!?! Добро момче е!

Ловим ли бас, че сега в съда ще е с качулка свит на геврек. Понеже така са псевдо мачовците!

Видях снимки на момичето, наистина голяма красавица е била преди обезобразяването, дано се възстанови физически и психически. А на оня ревнив бастун мястото му е в панделата

Тия българите научили че п*шка се казва и хиляда коментара колко е къс, тънък, как от анаболите не ставал и т.н. Чули оттук оттам нещо и прилагат като шаблон. Колко изродщини има неразбрани, сега всички манипулируеми мишки се хванаха за това само и коментират като луди. Трябват закони за да не смеят такива типове да вършат такива безобразия. Ако знае, че ще го обесят на площада за такова зверство, дали ще посмее? Ние вместо да вземем превантивни мерки, само с последствията се борим.

Значи баща му на тоя тъпунгер държи ферми където коли животни , наистина ли още не сте схванали че баща му като малък му е връчвал ножовете да разфасова телета прасета и тн? И затова знае как се реже месо? Айде, казах ви го аз. Сега - действайте;)

Като си е взела тигър за домашен любимец, е напълно нормално да я уапе в един момент на гняв. Ако си беше взела уредника в музея, по-беден, без татуси бачкатор, дъл щеше да има тоя щастлив край тая чалгарска драма?

Не закъсняха и ислямистките “националисти” със “ами щом е жена значи си е го търсила”

Сега в килията на ареста да вкарат при него по-голям дзвер. Който да го разкраси.Може синът на прокурора от Перник.

не бъркай боя с еването. Ше напраят партия, нема да се бият

И до днешен не проумявам, защо момиче ще тръгне с мургаво, грозно, тъпо, садистично създание като Георги Г. Николаев? Какво точно да се очаква, че ще се случи? Такива истории никога не завършват с рози и шампанско.

Има обяснение. Родителско тяло и неговата ленивост. Има необразованост. Има лоша среда и лош приятелски кръг. Има безпаричие. Има изкривени ценности. Има изкривена държава и изкривен морал. И резултатът е повече от очакван.

Защото това момиче живее в бедна финансово и морално незаинтересована среда. Грешката е в семейството и средата. Затова

Заради липсата на житейски опит, младите момичета са лесно манипулируеми, особено когато липсва стабилна семейна опора. Освен това, инстинктите тласкат жените да бъдат предразположени към привидно лоши момчета. Но това са подробности, които не могат да оправдаят или обяснят преживеният ужас.

Тоя ще отърве, а тя ще страда цял живот… повечето родители не се интересуват от децата си, като ги видят с такива нацапани шматки, но карат 30 годишно БМВ, даже са доволни. Дъщерята е на гребена на вълната и тя. Жалко за това 18 годишно момиче…

Барманка с охранител. Чалга, пиьене, дрога, еван, джуки, цицаре и татуси. Ухааааа, удри, удри, удри. Младежите са куул.