Адвокатът на бившата митническа шефка: Няма доказателства, уличаващи я в престъпление

Според Людмил Рангелов срещата между Живко Коцев и Борислав Сарафов не е нарушение, а на този етап той не може да бъде привлечен в съпричастност

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на бившата митническа шефка: Няма доказателства, уличаващи я в престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както е казал великият Тодор Колев във филма двойникът"Ще се измиреше брат'чед,всяко чудо за 3 дни."

Да

Значи много е просто за мен: когато един политик каже : Да ама нямаш доказателства! - аз го разбирам че той наистина го е направил и се надява че просто няма да го хванат. Защото така го е направил че да не го хванат. Но си е виновен.

Знаем, невинна е и е цялата в бяло! Таквиз чисти и неподкупни хора рядкйо се сращат! БОКЛУК!

Макарон

По принцип е прав. Единственото доказателство срещу нея е, че едния от контрабандистите и е казал на кого от митниците да даде оценка 0 и да го разкара. Те ще ги разпитват и ще си кажат - тепърва ще се разплита

Завиждам на оптимизма ти! Честно! Нека ти дам няколко примера - Ваньо Танов, Мишо Бирата. И двамата пострадаха от "непредвидени сърдечни усложнения". И още един пример - тефтерчето на Златанов, то изчезна на един светофар. Така че, ако нещо тръгне да се разплита има повече от един начин да се среже нишката, за да не отведе, където не трябва. Доказателства ще се изгубят. Свидетели ще изчезнат. Но нишката ще се прекъсне. Разплитане няма да има, защото всички са част от пуловера! Но надеждата умира последна! Малко след последния свидетел!

Да, кОЦЕВ е опитен агуентурис. Веднага се е сетил, че е вътре в операцията. Абе Людмиле, абе Рангелов, ти се стремиш да разказваш приказки. Ами как няма да се сети, като е вътре в кюпа и знае кои са играли това хоро... знам ли...може и да се измъкне, но това е престъпление по служба

Най-вероятно е прав! Въпреки, че е адвокат на защитата! България е интересна страна! Аз си я харесвам! Има интересна природа, интересни хора, интересни традиции, интересна храна. Друго интересно нещо относно България е, че тя е страна "без доказателства"! Интересното е, че всеки от нас знае колко и къде да "бутне", за да се свърши работата. А ако не знае, знае кого да пита. Но доказателства няма. Жени без един ден трудов стаж се радват на стандарт на живот недостижим и за някои от най-добрите специалисти. Но доказателства няма. Хора с официални приходи от по 2000-3000 лева карат коли за половин милион. Но доказателства няма. Бивши политици заемащи позиции с месечна заплата от по няколко хиляди обитават жилища за милиони. Но доказателства няма. Полицаят се заяжда и ти взима 20 или 50 лева. Но доказателства няма Преди време беше проведено интерсно социологическо проучване. И според него България беше на първо място в Европа по (цитирам) "усещане за корупция". И наистина е така. Корупцията у нас е въпрос на много ясно осезаемо "усещане". Всички усещаме как се случват нещата в България. И всички сме прекрасно информирани как да се "случи" тук-там нещичко, стига да не пречи на големите неща, които трябва да се "случат". Все пак ние сме част от потенциалните клиенти на услугата, нали?! И ние всички усещаме как се случват нещата около нас. Но доказателства няма. А след като няма доказателства значи няма и корупция. И всичко е точно. Остава само онова натрапчиво усещане, че нещо съвсем не е както трябва и рано или късно ще попаднем в ситуация, в която няма да имаме достатъчно да "бутнем", за да се спасим. Или някой ще е бутнал повече преди нас и ние ще пострадаме. Но докато няма доказателства, няма и корупция. И всичко е точно. И демокрацията върви. Но докога?

Много правилен анализ ..... за съжаление на всички.

Поредната политическа акция на ДАНС. Показват се снимки с кученца, снимки от почивки, но доказателства за самия канал не се представят. Незаконно е и прокуратурата контролирано да изпраща личните снимки към медиите.

Главчев да изрие до бяло Денковите Обори!

С времето, човечеството се уграмотило и поумняло, за което спор няма! Но сега като гледам кабинетите и офисите на адвокати, съдии и прокурори направо се стаписвам! Книги, закони, параграфи, конституции! Според мен това е невъзможно да се прочете, изучи и приложи толкова лесно! Като допуснем, че нещо написано, противоречи на друго написано и кашата става пълна! Доказват до десетки дела от последните 30 г, които стоят на трупчета, и нищо няма да излезе на бял свят! Единствено в света май китайците прилагат закони от време едно, но се виждат резултати!

Снимка на шеф на митницата с контрабандист, няма доказателство за престъпление. Да бяхме си останали под турско ли ?

Затова сме на този хал, престъпници и правозащитници са от един отбор, другия отбор е народа, ама той спи. Докато не се събуди и не се осъзнае ще е така.

И да хване тоягата

За съжаление, данните сочат, че вече не са останали хора, които да могат да въртят тояга!

Голям майтап! Не е нужно да си виновен, за да те арестуват и съдят, ако настъпиш определени политически интереси, но ако си в правилната парти имаш имунитет срещу всякакви престъпления! Някой ще ми припомни ли как се нарича точно тази "демокрация"?

Но посолството (знаете кое) няма да позволи те да влязат в затвора.

То ако ние не можем да вкараме в затвора мутресата Банкова, за каква борба с корупцията изобщо говорим?

Забележете, че той не отрича престъплението. Само казва, че няма доказателства.

За да се докаже престъпление са необходими доказателства. Ако няма такива, значи няма престъпление. Толкова е логично.

Какво значи да отрича престъпленията? Да не е обвиняем! Нонсенс!

Какво да каже???

Важното е да имат куролация , и интегритет

Каквото и да правят контрабандата си върви. Да не си мисли някой, че тировете с цигари и наркотици за Европа ще спрат в Турция и ще чакат. Каналите си вървят и всеки ден минават поне 10 тира натоварени стабилно за Европа. Въпросът е кой обира парите за тези канали, а тези които държат каналите никога няма да ги разкрият или намерят. Тези канали си съществуват от над 30 години и ще си ги има още много години.

Пуделът друго показваа, но да, със сигурност няма доказателства и това е проблемът, защото за пореден път виждаме как държавата покровителства престъпността и дори институция, като прокоратурата нищо не може да направи и никой нищо не знае, и няма нищо нередно в това, че високопоставени държавни лица имат приятелства с някакви си контрабандисти....

ПП и ДБ са чисти, но наклеветени!

Не е важно, че няма доказателства. Важното е да се вдигне шум и джуджетата да подскачат от радост.

веднъж адвокат или обвинен да кажат, че има доказателства ?

Аз съм чул, че понякога има доказателства за престъпление, но няма престъпление. Пример - къща в Барселона, Мишо Бирата, кюлчета и др. Важното е кой е приятел с джуджетата от прокуратурата.

Жената е за Гинес - да успееш да организираш и покровителстваш 30 годишна схема само за 40 дни като шеф на Агенция митници е постижение без аналог в световната история.

Всичко е борба на едни бандити с други бандити и такива като теб се опитват да ни обяснят че сегашните бандити дето са ги хванала са добри бандити а другите дето на се ги хванали (или не са искали да ги хванат) са лоши. Просто тия сегашните са по-тъпи от предишните това е разликата. А тази нищо не е организирала но уверено е поела щафетата от някого.

Има няколко възможни обяснения. Като се има предвид КОЙ води разследването и колко други подобни разследвания тип бухалка е водил преди това, твоето обяснение изобщо не е сигурно.

отдалече си личеше че тия хора не могат да са престъпници

На осмото Жуже не му трябват доказателства. Агенция ПЛИК ще си свърши работата

Отсега подготвят прахта за в очите на простата, българска, овча рая. Подир някой и друг ден ще ги пуснат тия бандюги да си ходят по живо по здраво и всичко е точно. Бащата и син контрабандисти, кака Живка Милиционерката, кака Петя Митничарката, Бойко "Дамаджаната" Корумпирашков, пудела, котката, и всичките там хайдуци от МВР И Прокуратурата, които са покривали с яки "чадъри" всичките тия контрабанди, пране на пари и безобразия. В колониалната БГ-кочина е така.

Дайте малко по-серизно. От 30 г. върви схемата на тоя Паскал. Рашков, Асенчо и клетата дама начело на митниците от 40 дни какви фактори са били през цялото управление на ГЕРБ? Да не говорим, че боса на ГЕРБ е бил на ръководни постове в МВР от 2001 г.

не е от вчера в митниците. Била е заместник-директор. Та толкова за организиране на престъпна група за 40 дни. Дори и за 40 дни Ицето се върнал от оня свят, та какво остава крастави кучета да се надушат.

И викаш, от 30 години тези Асенчо, Рашков и клетата дама, които до преди 2-3 години са били почти никой в държавата, са си бутали тази контрабандна схема под носа на ангелчетата от Магнитски и никой не ги е усетил, ама сега баш преди изборите ги изловиха. :) А Турция е направила доклад за контрабанда на цигари за КОЙ по погрешка. Те всъщност са искали да вкарат в доклада имената на Асенчо и клетата дама, ама се объркали и писали името на КОЙ. ;)

Разбира се, че няма доказателства. Това, което се случва е политическа бухалка. Да не би някой да мисли, че прокуратурата ѝ дреме за някакви контрабандни канали или пък да събира доказателства за това. Затова се разчита на определени прокурори и ТОЧНО определени съдии, за да им минат мерките по задържане и внасянето на обвинителни актове.

за да няма "политическа бухалка" всички трябва да гласуват толкова е просто, но на всички им писна.

Ти тъп ли си ма, или умствено изостанал бе, да ти еба майката малоумна?? Цяла България видя пачките с милиони евро и кучетата, дето ги разнасят нагоре-надолу тия пари! Кви бухалки бе, малоумник?? От де все такива безмозъчни твари ви копат там от Козяк???

Ами не знам кой е тъп и малоумен, ама всички видяха и едни чекмеджета с пачки и кюлчета, но се оказа .... или викаш, то парцал петно не хваща ...:)