Адвокат: Парите за подкупа на кметицата са осигурени преди да бъдат поискани

Ръката на Десислава Иванчева "светнала" само от външната страна на дланта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

взе ли парите-взе ги...ТОВА е същественото...Ама те били приготвени по-рано, ама искали да я изобличат, ама тя им пречела...ама това било клопка...Всичко това е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ...Кметицата е взела пари / и то в много голям размер/, за да изварши нещо по служба....ПОДКУПЪТ е налице...А иначе- да беше сигнализирала компетентните органи...Еди кой си ми предлага пари, и то много...Моля, вземете мерки...Много добре знае,че даващият подкуп също се подвежда под наказателна отговорност...Можеше да сигнализира и чрез медиите...Ревем с/у корупцията, но заставаме на страната на корумпираните...Ами-българи, сър...

"Водещият" прокурор по случая го гласят да стане главен прокурор на местото на Цацаров. Той е новият любимец на ББ.

дрОгаре, има сересета, ще знаете! това е едно нещо дето е неопровержимо доказателство за вина! вестник работническо дело от много време не е критерий за истина!

От кога заподозрените без да е доказана вината им ,се третират като престъпници?Защо осъдени при така афишираните мерки ,бягат ?В крайна сметка България правова държава ли е?Не мога да повярвам ,че се случва в България и то в период на така наречената демокрация ...Срам и позор !

Вярвате ли, че Иванчева е натопена и "сготвена", за да не пречи на далаверите?

...да...

Ами права е,крайно време е да ги почват и тия нагли адвокати,те са едни от най-големите виновници за престъпността,в Турция адвокатът стои мирно пред полицая и няма право да помага на клиента,ако с това се нарушава законът или ако сам установи,че клиентът му е виновен е длъжен да съобщи на прокурора,сега при нас адвокатът е извън и над закона,което е криворазбрана демокрация на кривия ни преход към Чикаго на Ал Капоне от трийсетте години на 19 век

Да не говорим за тая Турция дето миналата година арестуваха към 500,000 души за вързки с тоя пич ето бил отговорен за преврата?! Ща ма извиняваш ама що ша сравняваш България с Турция - дай като в дивия запад - всички купуваме по 2 картечници и давай баце колкото може .. адвокати мадвокати ти майка ти ... всички наред ...

Само 70 хилки. Унизително, покъртително. Горката Иначева!?

Те сега от девет кладенеца вода ще изкарат,защото корупцията изобщо я "няма"!И как да няма СРС-та,защо лъже адвокатката?

Има СРС, даже и по телевизията ги пуснаха как арустуват жената. хахахахах

Адвоката има право да си измисля,но не точно да подвежда чрез медии.Има си място в съда,но явно нещата са сериозни,за да ползва обществения форум.Дори и да са дадени примерно парите в полицията на 02.04. то е защото подкупа вече е бил поискнан ,но се се изчаква уточняваща дата.Като се има предвид кой е посредника ,корумпирания бивш кмет,близък с кметицата и участваш в далаверите,то ясно.А и сумата не е никак малка само за формален краен подпис на одобрен проект.

всичко в този случай намирисва...., като се почне от следствието - що за организация е това, да трябва изнудван човек сам да осигурява подкуп и то при заподозрян държавен служител (кмет), ми той да тегли направо два кредита човека - да има и за СРСтата пари и бензинец да сипят на патрулките...да не говорим как бизнесмена нямал пари, а бедната кметица може да си позволи най-скъпия адвокат. С една дума - България!

Смешна държава , за съда да не говорим_ продажници и малоумници. Няма правосъдие. Явно да отидем в други държави и да оставим мангалите да плащат данъци и да ги видим тогава

Съжалявам Народе,платили сте си билета ,и ще гледате цирка до край !

Предполагаш че причина за това че те мотаят е че ще искат подкуп. Уведомяваш МВР. И се оказваш прав. Не виждам какъв е проблема?

Вие ГЕРБ-ерите много ги разбирате тези неща! Защо, кмета на Сливница /от ГерБ, разбира се/ е още на свобода при доказани нарушения при провеждане на обществените поръчки? Отговорът е ясен: защото слушка и дели с когото трябва!

Бе и на пеленачетата стана ясно, че това е зле скалъпена постановка. Това е моделът "ГЕРБ", не си ли от нашите ще те смачкаме. Всички средства са ИМ позволени, а и медиен комфорт с "нормалните" дежурни тролове.

Какви медии - тъпи парчета и самозабравили се ла- на

И познаваш точната сума, която ще ти поскат десет дена предварително ... Не е лесно да си глупав ...

На адвокатите това им е работата, да съчиняват, да измислят, дори да лъжат. За това им плащат клиентите, трябва да се оправдаят грешните пари.

прокуратура има същите мотиви да съчинява

Това е нагледен пример, че ако пречиш с нещо на власт имащите, какво ще ти се случи. Ще ти спретнат една акциика, ще те хвърлят в ареста. Ти после ходи доказвай, че нямаш сестра. Сега делото ще се влачи с години, а накрая може и да кажат, че няма достатъчно доказателства за вината й, ама кел файда.

Защо не си е подала оставката? Защо не е подала сигнал преди да я арестуват?

За какво да подаде оставка и какъв сигнал да подаде на полицията! Тя е арестувана, унижавана публично и тормозена точно защото не си е подалаоставката, не е подписвала строителните книжа и е пречила на корупционната схема, ръководена от ГЕРБ. За това, мисля, че не може да има две мнения, нали?

"парите са осигурени преди да бъдат поискани.." Е и? Дори да е така, ТЯ ГИ Е ВЗЕЛА! Само това има значение.

Ти па отде видя, че ги е взела бе потур.Нема ли значение, че само она не е от Герба от районните кметове.Пустиняк.

Заможен бизнесмен платил на държавни органи да спретнат номер и да премахнат кмет, който пречи на бизнеса му. А и управляващите имат интерес да премахнат този кмет, който не е техен.

За мен това е активно мероприятие на спец.прокуратурата и КОНПИ, с активното участие на посредника (който е бивш кмет на Младост и е от ГЕРБ) и този инвеститор. И двамата имат интерес да разкарат Иванчева от кметския стол, а ГЕРБ да сложи свой човек на този стол. Скроили са й този к..капан, подмамили са я и тя като последен глупак е клъвнала въдицата. Изглежда в Младост има големи икономически интереси.

Tая адвокатка много на умна се прави. Да ги закарали в полицията и там да ги обискирали. И после да кажат че никой не е видял и че парите са им подхвърлени от придружаващия полицай. Айде не. Като са решили да се набъркват в лайната е трябвало да си подготвят и вода за миене.

Един изнервен от услугите на общината гражданин почукал на врата в кметството и попитал: - Извинете, трябва ли ви кмет? - Не! След малко почукал отново и попитал: - Извинете, трябва ли ви кмет? - Не! - Добре, де, за какво го държите тогава?

за да си помислиме че сте много троловете които защитавате крадлата Иванчева , вече почвате да си измисляте никове като From Germany хаххаха .ЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙ тия пари на кметицата не свършват ей На около 47 трола е платила да пишат за нея ама напразно щото СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР те чака крадлооооо

ЕЕЕЕЙЙЙЙ....а ти бе, ТРОЛ на Фандъчката ли си ???

Гербаджиите са царе на пиара.Създава се тъмен фон на който да констрастират "непорочните" герберски кметове.

Нищо няма да стане по този начин. Но все пак, някой ще си е спокоен

Естествено е че парите са приготвени като стръв и обработени предварително..., а не СЛЕД като са поръчани...Само са чакали да клъвне въдичката, а не да тичат в суматоха да търсят банкноти, препарати и т.н. Но тъпите само така мислят и така правят...Казаха ви, че 20 дни са чакали щуката да клъвне...

Човека си знае тарифита и е бил подготвен :D

Това са само някакви си деседина дни предварително, какво толкова :)))))

В едно от оървите си явява ия по ТВ- то , туй вакло инвеститорско агънце, обясняваше, че има двама партньори от Великобритания, но не им бил казал нищо, за очаквания подкуп защото щели били да се оттеглят от проекта. Последно време тази версия изчезна от обясненията му. Нещо сценаристите се дънят, а кат' го гледам какъв мухльо е , нещо не ми се вярва да издържи на сериозен кръстосан разпит.

и ако не са поискан как така ще ръгне да ги осигурява. Явно у нас вече са останали само ненормални мазохисти или всички са корумпирани или мечтаят да станат такива.

Ще ми се да попитам въпросните пари за подкуп от коя точно банка са отпуснати като кредит на този бизнесмен? И друго ми е интересно. Този бизнесмен колко и какви кредити има за момента,че да му отпуснат нов с такива размери?

През 2019г. идат местни избори! Иванчева е неудобна и хората край нея също! Иванчева е пример как от обикновен човек без да си член на партия и съответно подбран и обучен от партията може да влезеш в управлението на общината! Подобни ситуации назряват в България защото примерите за партийни некъдърници и крадци колкото щеш! Та Иванчева ще бъде държана и обработвана докато минат изборите през 2019г. след това по живо по здраво ще усъди България и ще си прибере една сериозна сума. А папагалите -българи ще гласуват за поредния политик-крадец предложен от партията. Интересно ще е да чуем СРС тата! А между другото за всички дето много приказват да прочетат ЗУТ и задълженията на кмета и общинските съветници.

Единственото, което ми хрумва, когато чета за случая е, че прокуратура и полиция действат по начин, който съсипва вярата на хората в наличието на правова държава у нас. Правят изключително дразнещи, безмислени,демонстратвни акции, удрящи директно по репутацията на правителството. Въобще не коментирам вината на кметицата , но допускам, че и съдът ще се превърне в цирк, подобен на задържането.Абе тия хора не четат ли как се прави арест, с който се заковава заподозрения, ами клечат навън, половината броят пари, а другата половина позират за пред телевизията?!

не се избиват един друг, както беше някога. За полицейските служби говоря... Спомняте ли си случката "Бели брези". Каубоите стреляха по индианците, които им отвърнаха със здрава пукотевица тогава. Умряха хора. Оказа се, че били с почти еднакви значки и полицейски карти.... Сега поне си познават униформите и не се самострелят. А и добре, че лесничеят пазещ катеричките в Борисовата градина е опитен и не ги е запукал със сачми за мечки покрай стадиона. Казал си човека: "Полицаи с прокурори ще да са. Кой друг се опитва да плаши горките животинки"? :)

В МВР нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено! Нагла постановка на безумно тъпи милиционери. Тези структури действат като мафия, само дето наглостта им е доста по- голяма! Лъжи, репресии, терор и драстична корупция върлуват в прокуратурата и МВР! Там са най- закоравелите престъпници и е крайно врема да им бъде търсена наказателна отговорност. Инак милиционерите не вършат нищо от това за което им плаща обществото, а им се плащат доста тлъсти заплати и купища привилегии. Крадци, изнудвачи и измамници дерибействат безнаказано и правят дослуци с нашите "правоохранителни" органи!

А тези, които предлагат подкупа някога ще бъдат ли съдени? Нали казвате.... Не давайте подкупи. Или ако е за режисирана акция с цел да се накиснете неудобен на управляващата мафия то може???? Какъв тъп народ сме само, лъжат ни като малки деца и ние си мълчим.

Какво му беше извън темата на коментара (репликата), която оборваше тъпотиите на "Панов"? Значи Панов може да пише свободни съчинения, другите нямат право да го оборват, защото е "спам"? Виж ти?! И все пак нека Панов отговори как се броят пари със външната част на дланите?

Савова се прави, че не знае за 10 месечното наблюдение и УЖ е проблем, че парите са дадени преди ареста, а какво иска и какво доказва с това напротив дава факти, че след към 2 април т.г. вече се е уточнявала сумата на подкупа. Савова съчинява тъпотии, че ръцете са светнали защото е подписала протокол, явно не съобра- зява невъзможно е да подписваш с две ръце , а пачки с пари се броят с две ръце и Протокола няма нищо общо с кашона и парите в него, а също са светнали и дрехите и. Двете жени са държани да наблюдават извършването на обиска за което са се подписали и никоя от тях не е искала вода или тоалетна за които лъже Савова, а това че са били уплашени е есте- ствено за всеки престъпник хванат на място престъплението . На Адвокати като Савова трябва да им отнемат адвокатските права и никога да не ги види .

може и да си мечтаеш да й отнемат адвокатските права, но на Марковски няма начин!А той заклейми тъпия арест още първите часове!

Ти къде си виждал да се броят пачки при подкуп бе? Подкупа се взима бързо и след това се брои някъде на спокойствие!!

Кой идиот ще брои 54 000 евра? И в кафето на Кристал ли ги е броила или в градинката??? Та ако наистина ги е броила трябда да е най-тъпия тъпак.

Иванчева преди около 2 седмици спира проект за мини мол на БИЛД СТРОЙ Ц за 5 милиона лева тъй като се усъмнява в начина на придобиване на парцела,а именно закупуването му от Столична община по 7 л.кв.м.. Собственик на въпросната фирма е Петко Михайлов който случайно съпруг на сестрата на Цветан Цветанов!!!

това е вярно, адвокатите ще го разнищят!

Ха дано!

Казвате че била фризьорка жената.Като и гледам прическата каква разплетена дамаджана е, та сигурно и такава фризьорка е била.

ее неможе да са всички като Данчето или Боката дето му стрижат брадата всеки ден та да не се вижду мазната му гуша, или да крият на Цецка траверсния вид!

Още една Невинна мърша в истрадалага ни държава

Ако бяха пратили отрядите "Кобра" и "Смок", на женичките всичко щеше да им свети...

И нямаше да има оплаквания,а?

Аз пък се чудя от два дни насам, ами ако беше плиснал един пороен дъжд и да задуха един скоростен вятър, гениите от спецзвеното к'во щяха да правят? Много тъпа постановка. Кметицата дали е виновна не знам. Но екшъна, който тези некадърници сътвориха беше много грозен и напълно излишен. То това си беше умишлен, психически и физически тормоз - над 5 часа да те държат с ръцете отзад окован в белезници, на крак, без вода, без тоалетна, на оживено обществено място! Ким Чен-ун пасти да яде пред нашите. Даже и той не е правил такъв показен, мъчителен и унизителен арест на сред центъра на Пхенян. От нашите комуняги по-жестоки май няма.

Боже мой, колко сме жаловити!!! И 10 дни да я бяха държали, по една сви * ка на полицай и е малко. Това е престъпник, а не знам някъде другаде по света да са любезни с престъпниците. Дори ги застрелват.

Престъпник е човек,на когото е издадена присъда.Всеки е невинен до доказване на противното.Само в дивашките общества обявяват хората за престъпници ей така,на улицата и ги малтретират с часове.Това си беше точно показна гавра с достойснството на заподозряните жени,в стил "народен съд",троле.Колкото и да се напъвате тук някои да защитавате властта,това,което натвориха е просто ужасно и много опасно.Щом цацаров си позволи да заповядва на правителството какво да говорят и какво не,нещата са стигнали до дъното.

Брато ти си много ама много болен. Потърси помощ

Така е. Изверги!

Колежката фризьорка определено е скарана с мисленето!!! Предприемач се оплаква официално в съда от поведението й, прави същото и в Столична община,всички общински съветници знаят и са настръхнали срещу нея и тя глупачката, изнудва жалещият се от неправдата предприемач със 500 хил. евро.Неправилно е приела,че той ще си изтегли опласванията от съда и общината,ще й се извини и ще се съгласи да плати парата. Да я съдят за липсата на такт и вежливост!

Супер дедукция! Как въобще се сети за нея? Трябва да си отявлен идиот за да мисли Кметицата по този начин - аз ще му взема едни пари, а той ще си оттегли оплакването!

като избрахте фризьорка за кмет на такъв голям район, която се взе на сериозно, така ще е. Прост народ - слаба държава. Плачете, че имало корупция - ами тази като я погледнеш - престъпничка отвсякъде. Мислите, че не е искала постоянно подкуп или е подсказвала. Бизнесменът е искал да я вкяра ня топла - приготвл е парите и я е чакал на гюме. Да не е искала подкуп и да си е изпълнявала задълженията. Простачка проста.

Друго си е мутра-убиец за министър председател, нали?

А предишната кметица имаше едни калинки в общината. Даже имаше една госпожа, която се гавреше с домоуправителите. Един нейн човек, на кметицата-доктор дпореше дали има в Младост блокове с повече от 12 входа. Такива хора управляваха Младост преди Иванчева. Да не гоеоря за жилищните измами по времето на докторицата.

Да не се окаже обаче, че е невинна. Тогава като я пуснете, пак ще си я изберем.

...и един мармот завива шоколад...

Здравейте.има доказателства на килограм.може да се върти пиши, това е положението.надявам се да се намери най после свестен съд и да я осъди.че може като Масларова да я пуснат.