17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След отнеме на шофьорската книжка и повторно управление на МПС без документ пиян или дрогиран, наказанието да се лежи реално в затвора

И ПО-СТРОГИ! Не само по-ефективни!

Гласът на разума! Призиви от рода на: "обесете ги", "обезглавете ги" са... абе ще го кажа направо кьорфишеци и нищо няма да постигнат!!! Не и когато нямаме държава. Не случайно се говори за корупция. Корупцията е нещо като рак, злокачествено туморно заболяване за държавата!!!

КРУМОВИ закони са необходими...

Маските са в ПОЛЗА само на КРАДЦИ и ИЗМАНИЦИ като тоя Семерджиев.... НЕ можеш да ги ПОЗНАЕШ докато КРАДАТ или продават НАРКОТИЦИ... ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, навсякъде, дори и на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! ВАЖНОТО е да НЕ носим МАСКИ ние, българите !!! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

Държавата туко що се срути. Следете събитията.

Как съдията преценява дале е ефективна присъда или условна ? Как преценява съдията на кого е роднина престъпника ? Как преценява съдията кой колко трябва да му сложи в чекмеджето ? Как преценява съдията че той ще се поправи и ще върви по правия път ? Как Накрая става така че той е добро дете само дето е посгрешило малко !! Естествено тия дето нямат какво да сложат в чекмеджето получават най ефективната присъда!!!

Основно правило в правораздаването: По-ефективна е неотвратимостта на санкцията, а не нейната сила.

И сега наказанията са достатъчно сериозни. Ако се изпълняваха ефективно нямаше да е такъв хаос не само по пътищата, а и въобще в държавата.