Адвокат Марковски: Полицаят, застрелял младежа, може да бъде обвинен в умишлено убийство

Особено решаващо ще е заключението от медицинската експертиза на починалото момче - в коя част на тялото е е попаднал куршумът, заяви юристът

Обратно в новината

Коментари - Адвокат Марковски: Полицаят, застрелял младежа, може да бъде обвинен в умишлено убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адвоката на мангалите. Скрий се някъде, продажник. От БХК ли те пратиха да се обясняваш?

Това кюфте що разсъждава на глас?

Хайди тичай по-бързичко при баща си.

Какво предумишлено убийство? Да е спрял келеша след предупреждението. А стига с тая демокрация вече.

Мдааа, не им ли раздадоха стоп патрони? С тях пак може да се убие човек, но поне вероятността е много по-малка и няма как да се търси умисъл след това...

Това "Марковски" мярка за гнусотия ли е?!

Браво на полицая!

Дебела алчна мръсна свиня

Глупак. Заради такива малоумници като тази свиня, полицията не смее да си върши работата. Това е служебно задължение на полицая, да използва сила и оръжие в случай на съпротива или бягство на заподозрян или преследван. Ако този младеж не бяха стреляли по него и беше отиушъл и беше взривил училището на децата ти- тогава щеше да ми е интересна малоумната ти адвокатска позиция.

Не му разбирам доводите на адвоката. Щом е имало предупредителен изстрел и застреляният не е спрял всичко оттук насетне си е за негова сметка. Ако законите ни предполагат друго тълкуване това означава, че са калпави и трябва да бъдат променени.

А ти си същата алчна и неграмотна свиня като баща ти.

Из тест за интелигентност - това на снимката е едно от следните: 1. Мутра 2. Тракторист 3. Шофьор-снабдител 4. Адвокат 5. Бакшиш (Шофьор на такси)

И що изобщо трябва да го съдят? Гони маскиран обирджия - това е достатъчно да стреля. При положение, че е гърмял във въздуха и тоя не е спрял - на месо. Това е.

Протест в защита на полицая!!!!

Ма нека ги гърмят бе Да се плашат следващите

Такива обирджии, Трябва да бъдат разстрелвани, Още когато се родят! За съжаление, саме в България, Където закона не позволява! Адвокатски боклуци се хранят от това! Тъжна картинка!

Абсолютно точно, ако в застрелян в гръб, това си е предумишлено убийство.

Извън тази тема - всеки друсан или пиян или карал като джигит шофьор убил на пътя също да бъде обвинен в предумишлено убийство. А не както често се случва, вадят от ръкава смекчаващи обстоятелства или пък твърдят, че е неумишлено или по непредпазливост.

Докога законите ще са с престъпниците, пък били те и 18 годишни?!?

Забавни закони. После реват, че имало престъпност и че полицаи стават само най-големите отрепки.

Нека, обаче ги съдят за това! Политика на парламента!

Наскоро в Англия ли в САЩ ли полицаи спират кола с непълнолетен Вадят патлак и го карат са излезе Оня дава газ и в последния момент полицаите гърмят раняват тежко и оня се блъска след няколко метра изгубиш контрол като май след това и умря И тогава пак бекви квичат колко били лоши полицаите

Един полицай да си свърши работата и веднага му скочиха адвокатските "Мърши", че си е превишил правата. Един съвет към истински всеотдайните полицаи - ако ви пратят да залавяте престъпници, които са пребили адвокат/ магистрат, изнасилили жена му, дрогирали децата му - не си чупете краката или главите да спрете престъпниците, защото и те са хора! Искат парички, но без да работят, искат женички, но само за секс и имат ПРАВА. Ами и Хасан хора......

Това е маскиран бандит, който не е ясно с какво е въоръжен.Защо да рискуваме живота на нашите полицаи,предупреден е да спре и не е спрял. Получил е справедливо отношение.

Полицаят си изпълнява служебните задължения. Не виждам защо да го обвинят. Ако е така това е несправедливо.

Има си хас - един път да задържат наглите апаши - и да се окаже, че полицаите са виновни. Нема такава държава ...

Абе адвокате не наяден. След предупредител изстрел, щом не изпълни. Веднага следва огън по мародера на месо. Пак добре, че е стигнал до болницата. Иначе при този случай става на решето.

Докато парламента не приеме нещо друго!

помислете защо се дава гласност на подобни идиотски мнения като това на този адвокатин?!

Ми значи закона не е закон. Тогава защо полицаят да се отзовава на такова повикване, като знае че то ще му донесе главоболия и то сериозни. Да си играе на телефона някъде на спокойствие докато някой си маскиран обере, убие или каквото там има да свърши….

Ако корумпиран полицай застреля престъпник, какво правим тогава ?

А в Хамерика как е, ако не се подчиниш на полицейско разпореждане? Мед, питка, сол, чубрица....

Да прескачаш ограда с багаж не е престъпление, а като бягаш от полицая едва ли застрашаваш живота му. Бай Ставри го чака.

Пътят,по който е поело"момчето",с металната тръба в ръка,е щял да се развие.Тож,пистолет,жертви.Доста експресно е нахлуло"момчето" в занаята. Жалко за полицая.

БХК да не проспи случая.

Странно Как, Доста адвокати загинаха при съмнителни обстоятелства, Но този боклук, марковски, Все още си живее живота?!? Спешно трябва някой да се погрижи за това! Ще си прави PR, на гърба на народа български!

Не може, а трянва да бъде съден за предумишлено убийство. Закона не позволява да се изполва оръжие без крайна неонходимост, дори задържано лице да избяха от ареста. Ченгетата редовно си превишават правата за всяко нещо и това трябва да се прекрати. Визжал съм как ченгетата от 05 РУ-СДВР дават на задържани лица да подписват документи през ртешетката в тъмното без да са ги прочели. Мен лични ченгетата от 05 РУ-СДВР в районното пред всичко ме заплашваха че ще ме убият, а като се оплаках ми звъняха на домашният телефон и псуваха и заплашваха майка ми. Ченгетата са нагла мутренска мафия която непрекъснато нарушава закона и винаги сами се пишат за свидетели как всичко са направили правилно. Когато без причина, право и основание ме биха в автобуса ченгетата от 07 РУ-СДВР и ми съставиха акт за 100лв, при пълен автопбус с хора се бяха писали те свидетели, а камерите отказаха да ги вземат, но аз оспорих акта в съда по бързата процедура и вече поивече от 2 години съдията не се произнася Записвайте за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Този случай ще раздели обществото.

Ако не дай си Боже някой полицай застреля сина ви за неподчинение ще се сетите за минусите които сте нацъкали

Поне 80% са на страната на милиционера.

Не се получава, Той е с Бг мафията!

Адвокатите са най-долните мърши! Уверявам се всеки път като стане някой такъв “по-шумен случай”…Ако стане още по-медийно и обществото застане зад полицаят, този същият мърляч пак ще излезне и ще смени тезата. И баща му беше същият…

И ти не си стока май.

А когато стрелят по полицаите със стоп патрони ли да се отбраняват? И смяната на едни патрони с други не става за секунда след която ако не дтреляш може да си мъртъв. Ако ти стиска стани и ти полицай и гони престъпниците със соп патрони! А иначе тлъстите адвокати ще дотичат като хиени надушили кръв/пари/ разбира се.

Давокат мафиотов, Пак ще докаже обратното! Често срещана практика в България!

Ако е обирджия, Нека си понесе отговорността! Но все пак сме в България

И после само американските полицаи били брутални..Да не забравяме и случая в Благоевград с убития в ареста.

Не всички, Но този, определено!

Полицаите в България са мафия и им нямам доверие.

За разлика от теб, аз не съм стока и затова не се продавам., Аз съм честен законопослушен гразданин, а с активна гражданска позиция.