Адвокат Марковски: Иванчева още не е пусната

"Има пряка опасност за здравето и живота ѝ", заяви защитникът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете ли на колко сирачета е отнела хляба тая долнопробна крадла! Пряка опасност за здравето ли?!? Разстрел, разстрел заслужава тая престъпница. А марковски го рабирам - няколкостотин хиляди лева ще му влезнат в джоба. макар че за какво ли са му на тоя дебелак, няма да изкара и 5 години, ще го тресне дамлата и - в окопа. А още не са измислени колесарки за имането, което да закараш на оня свят.

крайно време чрез закон да се вмени на адвоката да има освен защитна функция, но и да е гарант, че подсъдимият ще е на разположение на съда до произнасяне на окончателното решение на последната съдебна инстанция, т.е. ако подсъдимият през това време изчезне, в затвора да влиза адвоката вместо подсъдимия, до появата на последния пред право-охранителните органи.

Каквато свиня е станал, все от плюскане с пари на престъпници, ддени му да подкупва съдии. И от крадените пари на Иванчева има в този търбух!

През оная работа ми е дали ще пуснат Иванчева или не.Важното е да ми плаща колкото поискам.Престане ли,веднага я зарязвам и поемам защитата на убиеца на русенската журналистка.

Ти си дълбоко ментално болно същество

Не знам защо наемат този прехвален адвокат, досега едно дело не е спечелил, от сега може да се каже, че и това ще загуби!

така нали беше адвокат на Баце по едно дело и дори го спечели

Наемат го защото народът е примитивен,податлив на манипулации и с ниска обща и правна култура.

Същитите с бели конци обвинения ще паднат в европейския съд но ще плаща целият ни народ мръсотиите на ГЕРБ в защита на турска фирма планирала в Младост 1 т.н. хазартно-комерсиален Голям каньон, който Иванчева спря. Вижте кои са мениджърите на тази фирма с 51% държавно турско учасдтие и ще ви стане ясно кой, кой е

Този човечец е такъв Мръсник и Отцепродавец, че да го видя да умира пред очите ми, единственото, което ще изпитам, ще е облекчение, че Земята се е отървала от един жалък червей!

Специализираната прокуратура и съд с Кошаревските си свидетели и активно мероприятие си играят на тука има тука няма след цирка шоу с ареста на Кмета на ,,Младост" и замесничката и.За да се изпъчат те и управляващите пред Брюксел ,че се борят с корупцията се нахвърлиха на кметицата на ,,Младост",защото не могат да живеят с мисълта ,че кмета на този квартал не е от Герб.Днес сутринта ги пуснаха под домашен арест и след обяд пак им сложиха прангите. Питам ви господа специализирани ,утре като осъдят България в Страсбург ,вие ще бъдете ли виновни? Вие да не сте новото ЧК на България ?

Една четвърт от кметовете на районите в София не са от ГЕРБ. Престанете с тая дъвка че видиш ли цялата държава срещу Иванчева.

Ще продължават с тая дъвка,защото народът е глупав,невеж и с нисък интелект и слаба обща култура. Способните и умни хора избягаха в чужбина.Всеки вижда какво са повечето хора,останали в България - като циганите във влака.

Мястото на такива опасни бандити като Иванчева е оковани и в затвора. Тяхното излизане на свобода е заплаха за живота на столичани и на правоохранителните органи. Такива опасни бандитки е необходимо да са под охрана на тежковъоръжени полицаи с полицейски кучета и задължително с белезници отзад на гърба

Taka e. Ако съдим по прекомерните мерки за сигурност тези двете сигурно са избили поне две роти полицаи години наред са събирали рекет с бухалки.

Освен това престъпници като Иванчева трябва да са облечени с жълт гащиризон и черна качулка на главата. При всяко извеждане от ареста или затвора да бъдат охранявани от барети с автомати,а във въздуха да патрулират бойни хеликоптери!

Няма ли поне една организация за защита на правата на човека която да се застъпи за тези изкупителни жертви !

Има БХК, НОО Ивачева не е "римлянка" и не е намушкала снож никой за да е "Човек на годината"....Къде си гусин кЪНЕВ-ПРАВОЗАЩИТНИКА, КЪДЕ,??????? Под шлифера на.......

тоя мръсен тлъст шопар имах голямата чест да го видя в закусвалнята в селото Български извор по пътя за варна що още не е мъртав като адвокат е изрод а като се храни е ужасен

че е такъв или само се свиваше покрай него като червей и се страхуваше да го погледнеш?

Свиньоооооооооо ...

до ММ Първо слаНинова в затвора, после друтите от ЦК на БСП.

Да изберем Иванчева за кмет на София единствения антисистемни политик репресиран заради въздуха и зеленината и тишината която искаше да ни осигури Това вече не е държава със закони а мафиотска структура срам срам срам!

Ей затова заслужава да падне правителството -ние вече не сме правова държава а престъпна диктатура да се махат сатрапите на България за които вече няма закони в държавата и се подиграват с всички дори и противозаконно ги задържат-срам за България е това

Маринчикът играе ролята си на ДОБРОТО ЧЕНГЕ...

Г-н Марковски , толкова добре познавате мутрите ,непрекъснато сте им адвокат , а сега когато са на власт, се изненадвате от действията им?Защо бе г-н Марковски?Ами Борисов , Цацаров и оня даскал Цветанов са злобни и отмъстителни люде , като всички мутри! Това е положението , за тях Закон няма!

зле осведомен и умствено ограничен.

Кога ли ще ни зарадват с новината, Бойко Методиев Борисов остава в затвора и молбата му за освобождаване бе отхвърлена за 5-ти път!

Страх тресе ГЕШЕФтарите защото излезе ли Иванчева пада тиквеното правителство и тя ще бъде избрана за премиер.

премиерът се избира от Народното Събрание или се назначава от президинта ако е служебно правителство Много мално вероятно е Радев да назначи Иванчева ама дет викаш с неговия акъл може и да я назначи Що па не Другия вариант с нормално правителство и назначаване в парламента е зиро- даже Борисов да падне премиер ще е Нинова. Не ми се верва Нинова да клекне в полза на крадец като Иванчева

абе да ти кажа Нинова кат земе властта трябва да я назначи поне за министър на строителството че в България нещо много строежи напоследък

Такива са методите на Цветанов ...

Тя страда от сърцебиене, страх от смъртта и уголемена простата, Също и рядка форма на болест на кожата при която ръцете и светят на тъмно.

... "Незаконно задържане от длъжностно лице". Марковски, тази какво длъжностно лице е в момента?

Първо чети псле пиши

Ортак на дявола.

Тиквите ги е страх,че нещо ще кажи.Но то всичко ще стани ясно.