17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докарат ли го в България герберастката прокуратурата и съд ще го пуснат пак. Това е повече от сигурно. Нали именно този Брендо е сред главните пълначи на Чекмеджето.

Тоя фен на путин, брендо, голям тъпанар. Тръгнал в Украйна да се крие, а на телефона ммонголн, изографисана монголоидната путинова мутра

Тоя слуга на мафията Марковски има наглостта да говори за "духът на закона". Духът на закона е престъпниците да лежат в затвора. А този е признат за престъпник в 3 държави. Нека да си лежи присъдите по ред , но да почне с италианската, после румънската, пък накрая ... българската. Украинци, моля ви, не го връщайте тоя тук! В колет и в Италия!

Слуга на мафията ? Човека е адвокат. Това му е работата. Проблема почва от съдиите ... тези адвокати не печелят дела с това , че са добри юристи. Те печелят с шуробаджанащина, която е в основата на съдебната ни система. Също така с използването на нейната неефективност. Системата с призовките е и мярките които се налагат ... именно това е ползвано за да "изпуснат" този конкретен осъден човек.

давайте го насам за да го пуснем под домашен арест ;)

Маринчо пак се нагуши!

А защо няма получи допълнително наказание като преди години се е укрил и не е изтърпял присъдите си ?

Защото го казва мараковска

" Брендо е е своеобразен правен прецедент, защото той е лице, което търсят три държави - България, Румъния и Италия." МИ КАТО Е ТОЛКОВА СЛОЖНО – ДА ГО ОСВОБОДЯТ ! ПЪК Е И МНОГО ВАЖЕ АГЕНТ !!!!

Ще го върнат, за да го пуснат след няколко месеца. Нашето правосъдие рай за престъпници с пари. Дано не го върнат.

Ще стане като с боевски.

Хващам се на бас, че ще го докарат в България, 6 месеца ще го боли зъб, още 6 ще го боли нокът и ще го пуснат с гривна преди да е влязъл в затвора. Но някои банкови сметки, включително и на Магаровски ще набъбнат значително.

Това е целта на занятието

Eвалата на авокато ! Право казва , че наркоманина ще го докарат в България, а това е и пътя към свободата му .

Другарчетата му бързат да го освободят,но няма лошо-после в следващия и следващия затвор

Дано го пратят в Италия! Там ще излежи присъдата докарай.

Най-добре главоча да си го пратят в Италия. Там е сигурно, че ще лежи дълго. Може в краен случай и в Румъния.

Цирка е пълен-кретените го пуснаха да "избяга",сега искат да си го приберат

За съжаление Марковски е прав! Също така най вероятно е ако Банев го докарат тук пак да се укрие! Какво стана със съдийката пусналаго под домашен арест-НИЩО...пак си е съдийка! Защо следващият съд да не вземе и той и да го пусне???

Както рече чифтокопитният адвокат такова право е оставил "законодателят" - птицата да счуши клетката и да излети. та реално това и ще се случи ако го върнат у нас...само стискаме палци другите да останата по-настоятелни..

Ама не са ли я повишили,или дупетат да стане?Няма само шефове на НАП да се издигат.

Сложете му охрана от бюрото на главния прокурор най-добре.