17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Изглежда прекрасен мъж, плюс е смотал фашистите в бастиона им, тъй че само дълбок респект. Дъртите руски скотове да си затварят плювалниците и да разберат веднъж-завинаги, че всеки има правото да е какъвто се чувства и никой вече не се съобразява с мнението им. Успех на момчето.

Дъртите либерасти да си знаят, че са само 2%. На никого не му пука за тях.

0

Мъж, който пише с женско име? Деси, ти май си се объркала нещо, а?

Погледнах и други снимки онлайн. Наистина изглежда симпатяга. Човека трябва да има голям кураж и интелект за да се изправи пред насадената злоба и предразсъдъците на простолюдието и да постигне това което той е постигнал. Респект.

Този колко бой ще изяде на летището в уса докат повтаря фамилията си, не е за вярване.

На английски "черен" се произнася по съвсем друг начин. Ама ти откъде да знаеш?

Volkano

Крайно време е ограничения българин да свикне, че да се определяш от третия пол или да искаш да си смениш пола не е нито подсъдно, нито погрешно, не е заболяване и най-вече - не му бърка в паничката, нито му нарушава правата! Тогава най-вероятно ще може да се каже, че сме направили крачка към Европа.

Крайно време е да се разбере, че болестите и страданията не водят автоматично до права. В дневния ред на обществото има други приоритети.

Напротив, според медицината е болест! Второ, т.нар. ЛГБТИ общност иска да си пропагандира отклоненията сред подрастващите било то чрез медиите или чрез обучения в училищата.

Volkano

Ами не виждам лошо да се се запознаят от рано. Не е отклонение. Не е и болест. Въпрос на личен избор е. Стига сте говорили глупости!

Да му се не види тия журналисти нямат и усет за словоред в българския език. "Адвокат " не е име, бе тикви. Словоредът би трябвало да бъде - "Първият транс кмет в Италия е адвокат". Не мъчете българския език и не пишете в стил шльокавица. Затормозявате, както четенето, така и съзнанието на читателите.

Показал ли е медицинското за полова дисфория?

Този никога не е бил жена! Някаква измама е това. Може да се е чувствал жена, но такъв външен вид не се постига с операции.

Ей, голяма пропаганда на тези ЛГБТ плющи НПО центъра. Само да попитам, какво им има на правата на въпросните, че нещо не се сещам. Имат същите права, както всички останали. Това, че искат привилегии, вече е НЕПРИЕМЛИВО!!! Радващо е, че съгражданите на този индивид са го избрали. Браво на тях, явно мислят, че ще върши работа. Едва ли са го избрали защото е ЛГБТ, което искат да ни внушат другарите либерасти. Добре, че умнокрасивите останаха малко, та никой вече не ви се връзва на наглите лакърдии!!

Брех, брех ... колко ли не се опитват спонсорите на Дир.БГ и другите медии да промиват мозъците, че да си обратен е нещо нормално и супер готино ... че и подсъзнателно във филмите и програмите по телевизията ... ама не им се получава. Да видим дали БГ ще отстои високият си морал и вяра в Бога. Пред едни османци не си сдадохме вярата, и комунистите не успяха, дали ще бъдем силни да сторим същото с тези западни безобразия??

Тоя , ако наистина се е кандидатирал в подобен район, очевидно иска да го върнат обратно на неговия бряг. Та да стане транс-транс-джендър.

Ето това дразни,парадирането!Статията ви е като педалските паради!

И къде е парадирането? Само факти.

Каква е разликата между транс- и интер- сексуален? Накрая Интерпол да не се окаже джендър?

Интерсексуален е политкоректният термини за xepмафpoдит. Тези хора имат сбъркана полова хромозомна двойка, белези и на двата пола, често деформирани полови органи, в повечето случаи са стерилни и са наистина болни. При тях операциите и и хормоналното лечение са наложителни. Транссексуаните пък са хора със здрави тела и хромозоми, но със сбъркана психика - мислят си, че са от противоположния пол. Мястото им е в психиатриите, а не да им правят операции и да им сменят документите, като по този начин създават правни прецеденти - например новините за родили "мъже", джендър обучение в училищата и т.н.