Коментари - Изборните туристи имат 2 месеца срок за адресна пререгистрация | Днес.dir.bg

Изборните туристи имат 2 месеца срок за адресна пререгистрация

Хората, променили настоящия си адрес в периода от 1 септември 2010 г. до 31 януари 2011 г. трябва да представят в общинската администрация по новия си адрес изискващите се документи за адресна регистрация.

Обратно в новината

Коментари - Изборните туристи имат 2 месеца срок за адресна пререгистрация | Днес.dir.bg

Коментари

След посещение в общината се оказва , че никой от служителите й няма идея какво трябва да направят. Нямат заповед, нямат инструкции ... елате утре.

Господа от ГЕРП много бързо се предадохте и продадохте на ДПС и правите всичко в тяхна полза. пак ще започнат дасе тътрят от Туция хора които си нямат и на престава какво се случва във България но им давате възможност да гласуват. Срам и позор за вашето управление.

Господа от ГЕРП много бързо се предадохте и продадохте на ДПС и правите всичко в тяхна полза. пак ще започнат дасе тътрят от Туция хора които си нямат и на престава какво се случва във България но им давате възможност да гласуват. Срам и позор за вашето управление.

Минахме през "комунизъм-социализъм-капитализъм- турцизъм". Сега сме на "циганизъм"... Е, това вече ми е в повече... Атози лисугер, Манолова, просто възбужда ловните ми инстинкти...

А защо всъщност ме наричате "изборна туристка"?! Аз просто се омъжих и си смених името и адреса. И сега се питам: ако не се пререгистрирам, поне брачното ми свидетелство ще важи ли?

Ами имате 2 месеца да се регистрирате - един "меден" и един "с горчица". Успех!

До господата от DIR: не смятате ли, че тази новина трябва да е поне два дни на първата Ви страница? Прекалено бързо я "отметнахте". Тепърва ще има и стотици хора, които няма и да са разбрали, че трябва да правят "нещо", пък и в "някакъв" си срок! Въпреки, че аз лично бих "харесала" нито един от тези 65 000 - да не си мръдне пръста по "решението" на ГОСПОДАТА!!!

Дреме ми на фара за изборите, аз емигрирам защото нищо не става в тази държава вече 20 години!

Супер, изчезвай и вземи колкото се може повече мрънкачи с тебе. А комунягите се притесняват, че ще загубят циганските си избиратели.

Мислиш ли, че на някой му дреме на фара, че емигрираш? Най-вероятно светът изобщо не те забелязва...

Напразно съм си губила времето за нова адресна регистрация. Платила съм такса в общината , предоставила съм им купчинка документи и формуляри, сменила съм си личната карта и сега те автоматично ще ми заличат регистрацията . Евала ! Дали ще гласувам за вас ?! хм

Абсолютно правилно! А дали ще обявят и личната Ви карта за невалидна?! Защото ние сменихме през януари адресите на жена ми и на майка ми и настоящ и постоянен и и двете си извадиха нови лични карти, както подобава и сега какво?...

Ше я поканя като колим прасчето, да се почерпи.

Все едно някой им е умрел за изборите, лошото е, че точно на тия дет не ни пука правят мизерия мърлячите прости

Ами, като не ти пука, защо чувстваш, като че ли ти правят мизерия? Значи ти пука. Или сам не знаеш какво ти е!?

на човека не му пука за изборите, но му пука, че трябва да ходи още веднъж до общината, за да се занивама с тъпотиите на управляващите и да си губи времето.

Искам да попитам ако има някой запознат с темата - смених си постоянния адрес наскоро, като живея в апартамент на родителите ми и предоставих копие от нотариален акт и писмено разрешение за живеене. Извадих си и лична карта на този адрес. В този случай за мен отнася ли се този проблем ?

в този случай всичко ти е наред, защото си си представил необходимите документи

нямам отговор за въпроса ти, но съм в същото положение и НЯМА ДА СИ НАПРАВЯ "ВТОРА РЕГИСТРАЦИЯ". Имам издадена нова лична карта, живея на новото място ........ дреме ми къде ще ме водят, че съм :) а между другото и за да питам: това означава ли, че на новото си местожителство няма да дължа данъци? хихихихииии

Няма край наглостта на управляващите. Човек по цял ден само трябва да мисли как да им изпълнява безумните разпордби. От една страна били много малко хората, които щели да попаднат в изискването да ходят и за пореден път да подават някакви документи в някакви държавни институции, а от друга ги карат да го свършат. Ми що бре, след като са толкова малко? Или това някакви 65 000 човека не са човеци. Щом са под 1 милион значи може да ги разиграваме както си искаме. По-нечовечно правителство от сегашното досега не сме имали? Всичко при тях е само цифри? Поне да им излизаха и правилни сметките, ами и това не би!!!

Явно имаш пробелм с мисленето.

А ти - с пиенето!

Не са виновни управляващите, а тарикати, заради които всички страдаме.

Ами то баш тея тарикати ни управляват :-D

И как ще ме върнат на стария адрес ми е много чудно. Имам лична карта издадена до 2021. И откъде са сигурни тези господа управляващи и животното (Ф), че като ме върнат на стария адрес ще са направили правилното. Ами аз там няма да живея може би никога през живота си. И нямаше ли в правото нещо от рода, че закон не може да важи със задна дата???

Напълно подкрепям гражданина.

От де са се събрали толкоз малоумници на едно място?

Ти и аз - ставаме двама! Не сме чак толкова много...

Майче, човек като те гледа, въобще не те слуша, а само си мисли! Така че, затвори плямпалото и ........

Тия идиоти от ГЕРБ продължават да творят глупост след глупост-Браво, така правят простаците!!!! Кота виждат, че нещо не върви и продължават упорито да налагат простотиите си докато другите отсреща омалеят и тогава вече доволни могат да заявят- ето на, казахме ли ви, колко е велика простотията, която измислихме..... Ако няма дадени пари от Доган на Борисов и Цецко, здраве му кажи... Цяклата власт е в техни ръце, а изведнъж забравиха за предизборните си обещания и само направиха гаргара с барбекюто му...... такива мекотели не съм виждал, че и безгръбначни на всичкото отгоре!!!

Съгласен! Мисля, че още на тези избори това ще си проличи! Процентите им ще бъдат по - малко от тези които спечелиха на парламентарните избори!

Ама те проценти ли смяташ, че ще имат? С тези глупости които постоянно правят само цигани и простата селска сган ще гласува за ГЕРБ.

За предложението на Гражданина ще ползвам цитат: "Всичко гениално е просто!". Това е правилната стратегия (въпреки че доста от работещите са с мизерни заплати и може би биха се възползвали от нещо допълно). ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТСТРАНЯВАТ ПРОБЛЕМИТЕ ОТ КОРЕН, а не да се разводняват повече.

Бойкот на изборите.НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! Всички купуват гласове.

Evaaa ! Nerde kebap, nerde kjoftek !

как не ви е срам господа държавници, ние всички съвестни граждани трябва да бием отбой срещу вас! а всички паразити да бъдат изхвърлени вън от държавата ни! всички които издържаме, срещу които ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ АДЕКВАТНИ МЕРКИ, а само ни триете сол на бездруго натоварените глави! СРАМОТА! започвам да се чудя защо гласувах за настоящото управление и за кого да дам гласа си следващия път! ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОБЩОДЪРЖАВНА ПОДПИСКА ПО ТОЗИ ВЪПРОС! ВЗЕМЕТЕ СПЕШНО РЕШЕНИЕ В ПОЛЗА НА ХОРАТА, КОИТО СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И СА ОТГОВОРНИ КАКТО КЪМ ДЪРЖАВАТА, ТАКА И КЪМ ПРИРОДАТА НИ!

Петрова, сбъркала си името си! :)

И което ме кара да се чувствам ужасно е че комунистите имат по-адекватна позиция

Другарю Тодоров, нещо бъркате и то тотално. Трябва да се чуствате ужасно, когато комунистите подкрепят нещо. На прав път сте, ако го критикуват. При изчисляването на процентите по-надолу не сте сбъркал, а сега се оказва, че не сте наясно със знаците + и -. Лошо, Тодоров, много лошо!

ДО ГРАЖДАНИНА ТОВА Е МНОГО ХУБАВА ИДЕЯ ХЕМ НЯМА ДА ИМ ДАВАТ НА ТИЯ ОТ МАХАЛАТА КЕБАПЧЕТА НА ИЗБОРИТЕ И ЩЕ СЕ ИКОНОМИСТА НЯКОЙ ЛЕВ И ПОСЛЕ ЩЕ МОГАТ ДА НАПИШАТ ЕДИН ХУБАВ ЗАКОН ЗА ТИЯ ОТ МАХАЛАТА ЗАЩОТО В МОМЕНТА НИЕ БЪЛГАРИТЕ РАБОТИМЕ АТЕ ЛАРАТ ОТ СОЦИАЛНИ ГРИЖИ ТОЕЗ ТЕ СА НИ НАЙ ХУБАВИТЕ ЧЕДА И ЗАТОВА СИ ГИ ХРАНИМЕ КАКТО ТЕ ИСКАТ И ТОГАВА ?

Това е безобразие. Аз съм изпълнил задължението си и съм съвестен гражданин. Как може народен представител да твърди че съвестните граждани са пренебрежимо малко?! Аз като съвестен гражданин получавам 100% проблем, а на всичкото отгоре си плащам данъците безупречно. Т.Е. на Народните представители хората като мен им плащат заплатите, за да им бъдат създавани администртативни проблеми. Ами една регистрация ми убива половин ден!!! Кой ще ме обезщети за това??? Половин ден е 2.5% от работния ми месец. Създавате ми проблем господа и дами народани представители! Не знам дали ще продължа да бъда "съвестен гражданин" от това очевидно не получавам никаква полза.

То, другарю, покрай суровото гори и мокрото. Покажи си съвестта! Нима тя струва само 1/2 работен ден? Доста евтиничко ми се струва.

Съвестта няма цена!!! Какво според теб трябва да направи?! Да поздрави "умниците" и да даде "личен пример"?!

Ти не си Живков! Живков беше умен, а ти си видимо доста тъп!

Щом гласовете ни им се струват пренебрежимо малко, няма да гласуваме за тях. Затова, че съм си сменил жилището в определен период, да трябва да се регистрирам два пъти... минус три гласа за ГЕРБ

Те точно това искат :)

напълно съгласен. Минус 2 гласа

Трябва да се забрани на който не живее в България да може да гласува. В Италия е решено - който не плаща данъци не може да гласува. така всички на социални помощи и пътуващи гласоподаватели ще си гледат работата! Не допринасяш с нищо за държавата от къде на къде ще гласуваш?

Това предложение много ми харесва. Дано го чуят тези, от които зависят нещата. И дано тези, които разчитат на гласовете на паразитите са по-малко при вземането на решение.

Много добра идея. Само който плаща данъци има право да гласува! Как да подкрепя тази идея, така, че да бъде предложена и приета в Българския парламент?

Ами това значи 10 човека да имат правото на глас - другите крият данъци и не плащат нищо.

Химера....Та нали точно тези с помощите, благодарение на 1 кебапче и мили приказки са одновната "избирателна мощ" на управляващите.

По тази логика, отдавна и пенсионерите не трябваше да гласуват.... да сме го забравили тоя преход вече...

Добре е да има и образователен ценз. Нямаш средно -- не гласуваш.

АМИ ОПРАВЕТЕ ГО ТОЯ ЗАКОН ЧЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ В КЪРДЖАЛИ ВМЕСТО КАКТО ОЧКАВАХМЕ ОТ ТУРЦИЯ ЕКСУРЗИАНТИ ИМАШЕ ЕКСУРЗИАНТИ ОТ СОФИЯ ПЛОВДИВ ИДРУГИ ГРАДОВЕ И ТЕ БЯХА ХИЛЯДИ И КАКТО ГО РАЗБРАХМЕ ПОСЛЕ СА БИЛИ ОКОЛО 3000ДУШИ И УЖ СА БИЛИ НА ПЕРПЕРИКОН ДАЛИ Е ОСТАНАЛ КАМЪК НЕ ЗАЕТ ОТ ТИЯ ЕКСУРЗИАНТИ НА ПЕРПЕРИКОН? А СЕГА КЪДЕ ЩЕ ИДАТ ТИЯ ТУРИСТИ МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ГИ ПОПИТА И ДА ИМ ТЪРСИ СМЕТКА

медец или жило предлагаш:))

Коментари - Изборните туристи имат 2 месеца срок за адресна пререгистрация | Днес.dir.bg

Изборните туристи имат 2 месеца срок за адресна пререгистрация

Хората, променили настоящия си адрес в периода от 1 септември 2010 г. до 31 януари 2011 г. трябва да представят в общинската администрация по новия си адрес изискващите се документи за адресна регистрация.

Обратно в новината

Коментари - Изборните туристи имат 2 месеца срок за адресна пререгистрация | Днес.dir.bg

Коментари

След посещение в общината се оказва , че никой от служителите й няма идея какво трябва да направят. Нямат заповед, нямат инструкции ... елате утре.

Господа от ГЕРП много бързо се предадохте и продадохте на ДПС и правите всичко в тяхна полза. пак ще започнат дасе тътрят от Туция хора които си нямат и на престава какво се случва във България но им давате възможност да гласуват. Срам и позор за вашето управление.

Господа от ГЕРП много бързо се предадохте и продадохте на ДПС и правите всичко в тяхна полза. пак ще започнат дасе тътрят от Туция хора които си нямат и на престава какво се случва във България но им давате възможност да гласуват. Срам и позор за вашето управление.

Минахме през "комунизъм-социализъм-капитализъм- турцизъм". Сега сме на "циганизъм"... Е, това вече ми е в повече... Атози лисугер, Манолова, просто възбужда ловните ми инстинкти...

А защо всъщност ме наричате "изборна туристка"?! Аз просто се омъжих и си смених името и адреса. И сега се питам: ако не се пререгистрирам, поне брачното ми свидетелство ще важи ли?

Ами имате 2 месеца да се регистрирате - един "меден" и един "с горчица". Успех!

До господата от DIR: не смятате ли, че тази новина трябва да е поне два дни на първата Ви страница? Прекалено бързо я "отметнахте". Тепърва ще има и стотици хора, които няма и да са разбрали, че трябва да правят "нещо", пък и в "някакъв" си срок! Въпреки, че аз лично бих "харесала" нито един от тези 65 000 - да не си мръдне пръста по "решението" на ГОСПОДАТА!!!

Дреме ми на фара за изборите, аз емигрирам защото нищо не става в тази държава вече 20 години!

Супер, изчезвай и вземи колкото се може повече мрънкачи с тебе. А комунягите се притесняват, че ще загубят циганските си избиратели.

Мислиш ли, че на някой му дреме на фара, че емигрираш? Най-вероятно светът изобщо не те забелязва...

Напразно съм си губила времето за нова адресна регистрация. Платила съм такса в общината , предоставила съм им купчинка документи и формуляри, сменила съм си личната карта и сега те автоматично ще ми заличат регистрацията . Евала ! Дали ще гласувам за вас ?! хм

Абсолютно правилно! А дали ще обявят и личната Ви карта за невалидна?! Защото ние сменихме през януари адресите на жена ми и на майка ми и настоящ и постоянен и и двете си извадиха нови лични карти, както подобава и сега какво?...

Ше я поканя като колим прасчето, да се почерпи.

Все едно някой им е умрел за изборите, лошото е, че точно на тия дет не ни пука правят мизерия мърлячите прости

Ами, като не ти пука, защо чувстваш, като че ли ти правят мизерия? Значи ти пука. Или сам не знаеш какво ти е!?

на човека не му пука за изборите, но му пука, че трябва да ходи още веднъж до общината, за да се занивама с тъпотиите на управляващите и да си губи времето.

Искам да попитам ако има някой запознат с темата - смених си постоянния адрес наскоро, като живея в апартамент на родителите ми и предоставих копие от нотариален акт и писмено разрешение за живеене. Извадих си и лична карта на този адрес. В този случай за мен отнася ли се този проблем ?

в този случай всичко ти е наред, защото си си представил необходимите документи

нямам отговор за въпроса ти, но съм в същото положение и НЯМА ДА СИ НАПРАВЯ "ВТОРА РЕГИСТРАЦИЯ". Имам издадена нова лична карта, живея на новото място ........ дреме ми къде ще ме водят, че съм :) а между другото и за да питам: това означава ли, че на новото си местожителство няма да дължа данъци? хихихихииии

Няма край наглостта на управляващите. Човек по цял ден само трябва да мисли как да им изпълнява безумните разпордби. От една страна били много малко хората, които щели да попаднат в изискването да ходят и за пореден път да подават някакви документи в някакви държавни институции, а от друга ги карат да го свършат. Ми що бре, след като са толкова малко? Или това някакви 65 000 човека не са човеци. Щом са под 1 милион значи може да ги разиграваме както си искаме. По-нечовечно правителство от сегашното досега не сме имали? Всичко при тях е само цифри? Поне да им излизаха и правилни сметките, ами и това не би!!!

Явно имаш пробелм с мисленето.

А ти - с пиенето!

Не са виновни управляващите, а тарикати, заради които всички страдаме.

Ами то баш тея тарикати ни управляват :-D

И как ще ме върнат на стария адрес ми е много чудно. Имам лична карта издадена до 2021. И откъде са сигурни тези господа управляващи и животното (Ф), че като ме върнат на стария адрес ще са направили правилното. Ами аз там няма да живея може би никога през живота си. И нямаше ли в правото нещо от рода, че закон не може да важи със задна дата???

Напълно подкрепям гражданина.

От де са се събрали толкоз малоумници на едно място?

Ти и аз - ставаме двама! Не сме чак толкова много...

Майче, човек като те гледа, въобще не те слуша, а само си мисли! Така че, затвори плямпалото и ........

Тия идиоти от ГЕРБ продължават да творят глупост след глупост-Браво, така правят простаците!!!! Кота виждат, че нещо не върви и продължават упорито да налагат простотиите си докато другите отсреща омалеят и тогава вече доволни могат да заявят- ето на, казахме ли ви, колко е велика простотията, която измислихме..... Ако няма дадени пари от Доган на Борисов и Цецко, здраве му кажи... Цяклата власт е в техни ръце, а изведнъж забравиха за предизборните си обещания и само направиха гаргара с барбекюто му...... такива мекотели не съм виждал, че и безгръбначни на всичкото отгоре!!!

Съгласен! Мисля, че още на тези избори това ще си проличи! Процентите им ще бъдат по - малко от тези които спечелиха на парламентарните избори!

Ама те проценти ли смяташ, че ще имат? С тези глупости които постоянно правят само цигани и простата селска сган ще гласува за ГЕРБ.

За предложението на Гражданина ще ползвам цитат: "Всичко гениално е просто!". Това е правилната стратегия (въпреки че доста от работещите са с мизерни заплати и може би биха се възползвали от нещо допълно). ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТСТРАНЯВАТ ПРОБЛЕМИТЕ ОТ КОРЕН, а не да се разводняват повече.

Бойкот на изборите.НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! Всички купуват гласове.

Evaaa ! Nerde kebap, nerde kjoftek !

как не ви е срам господа държавници, ние всички съвестни граждани трябва да бием отбой срещу вас! а всички паразити да бъдат изхвърлени вън от държавата ни! всички които издържаме, срещу които ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ АДЕКВАТНИ МЕРКИ, а само ни триете сол на бездруго натоварените глави! СРАМОТА! започвам да се чудя защо гласувах за настоящото управление и за кого да дам гласа си следващия път! ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОБЩОДЪРЖАВНА ПОДПИСКА ПО ТОЗИ ВЪПРОС! ВЗЕМЕТЕ СПЕШНО РЕШЕНИЕ В ПОЛЗА НА ХОРАТА, КОИТО СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И СА ОТГОВОРНИ КАКТО КЪМ ДЪРЖАВАТА, ТАКА И КЪМ ПРИРОДАТА НИ!

Петрова, сбъркала си името си! :)

И което ме кара да се чувствам ужасно е че комунистите имат по-адекватна позиция

Другарю Тодоров, нещо бъркате и то тотално. Трябва да се чуствате ужасно, когато комунистите подкрепят нещо. На прав път сте, ако го критикуват. При изчисляването на процентите по-надолу не сте сбъркал, а сега се оказва, че не сте наясно със знаците + и -. Лошо, Тодоров, много лошо!

ДО ГРАЖДАНИНА ТОВА Е МНОГО ХУБАВА ИДЕЯ ХЕМ НЯМА ДА ИМ ДАВАТ НА ТИЯ ОТ МАХАЛАТА КЕБАПЧЕТА НА ИЗБОРИТЕ И ЩЕ СЕ ИКОНОМИСТА НЯКОЙ ЛЕВ И ПОСЛЕ ЩЕ МОГАТ ДА НАПИШАТ ЕДИН ХУБАВ ЗАКОН ЗА ТИЯ ОТ МАХАЛАТА ЗАЩОТО В МОМЕНТА НИЕ БЪЛГАРИТЕ РАБОТИМЕ АТЕ ЛАРАТ ОТ СОЦИАЛНИ ГРИЖИ ТОЕЗ ТЕ СА НИ НАЙ ХУБАВИТЕ ЧЕДА И ЗАТОВА СИ ГИ ХРАНИМЕ КАКТО ТЕ ИСКАТ И ТОГАВА ?

Това е безобразие. Аз съм изпълнил задължението си и съм съвестен гражданин. Как може народен представител да твърди че съвестните граждани са пренебрежимо малко?! Аз като съвестен гражданин получавам 100% проблем, а на всичкото отгоре си плащам данъците безупречно. Т.Е. на Народните представители хората като мен им плащат заплатите, за да им бъдат създавани администртативни проблеми. Ами една регистрация ми убива половин ден!!! Кой ще ме обезщети за това??? Половин ден е 2.5% от работния ми месец. Създавате ми проблем господа и дами народани представители! Не знам дали ще продължа да бъда "съвестен гражданин" от това очевидно не получавам никаква полза.

То, другарю, покрай суровото гори и мокрото. Покажи си съвестта! Нима тя струва само 1/2 работен ден? Доста евтиничко ми се струва.

Съвестта няма цена!!! Какво според теб трябва да направи?! Да поздрави "умниците" и да даде "личен пример"?!

Ти не си Живков! Живков беше умен, а ти си видимо доста тъп!

Щом гласовете ни им се струват пренебрежимо малко, няма да гласуваме за тях. Затова, че съм си сменил жилището в определен период, да трябва да се регистрирам два пъти... минус три гласа за ГЕРБ

Те точно това искат :)

напълно съгласен. Минус 2 гласа

Трябва да се забрани на който не живее в България да може да гласува. В Италия е решено - който не плаща данъци не може да гласува. така всички на социални помощи и пътуващи гласоподаватели ще си гледат работата! Не допринасяш с нищо за държавата от къде на къде ще гласуваш?

Това предложение много ми харесва. Дано го чуят тези, от които зависят нещата. И дано тези, които разчитат на гласовете на паразитите са по-малко при вземането на решение.

Много добра идея. Само който плаща данъци има право да гласува! Как да подкрепя тази идея, така, че да бъде предложена и приета в Българския парламент?

Ами това значи 10 човека да имат правото на глас - другите крият данъци и не плащат нищо.

Химера....Та нали точно тези с помощите, благодарение на 1 кебапче и мили приказки са одновната "избирателна мощ" на управляващите.

По тази логика, отдавна и пенсионерите не трябваше да гласуват.... да сме го забравили тоя преход вече...

Добре е да има и образователен ценз. Нямаш средно -- не гласуваш.

АМИ ОПРАВЕТЕ ГО ТОЯ ЗАКОН ЧЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ В КЪРДЖАЛИ ВМЕСТО КАКТО ОЧКАВАХМЕ ОТ ТУРЦИЯ ЕКСУРЗИАНТИ ИМАШЕ ЕКСУРЗИАНТИ ОТ СОФИЯ ПЛОВДИВ ИДРУГИ ГРАДОВЕ И ТЕ БЯХА ХИЛЯДИ И КАКТО ГО РАЗБРАХМЕ ПОСЛЕ СА БИЛИ ОКОЛО 3000ДУШИ И УЖ СА БИЛИ НА ПЕРПЕРИКОН ДАЛИ Е ОСТАНАЛ КАМЪК НЕ ЗАЕТ ОТ ТИЯ ЕКСУРЗИАНТИ НА ПЕРПЕРИКОН? А СЕГА КЪДЕ ЩЕ ИДАТ ТИЯ ТУРИСТИ МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ГИ ПОПИТА И ДА ИМ ТЪРСИ СМЕТКА

медец или жило предлагаш:))