Адмирал Емил Ефтимов: Открит е биологичен материал сред отломките от падналия МиГ-29

Началникът на отбраната заяви, че се очаква ДНК експертизата дали това са останките на майор Валентин Терзиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мниги версии, но има няколко епични: 0извънземните са спрели двигателите на самолета и са го поопили във водата, защото са се сметнали за летяща цел -руснаците са го свалили с мощен магнит, защото много ги е страх от българските асове. -други извънземни не искат да летим- руснаците също -белоруски миг опитал да приземи нашия летец в Белорус, но стрелял пробно- -от Миг 29 нищо не става, защото е технически непригоден- все едно да си купиш Лада 2107 и да се ръчкаш с фиат панда от 2020 година - сега се откриват водолазни курсове и това е оферта за туристи да има какво да търсят, а самолетът не е паднал...

Грешка на пилота

Парчетата плът на летеца, който срамежливо нарекоха “биологичен материал”говорят, че е имало взрив в самолета, дали се е взривила ракета от въоръжението му, дали е бил свален от руска или НАТОвска ракета ще остане тайна, която само Вальо Терзиев знаеше. Такива мъже като него, измиват срама върху ВВС от главанака дезертьора и предателя Мунчо.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Нещо ми мирише на френдли файър

Военната ни прокуратура е по-голямо дъно от гражданската, защото тя е пряка нейна производна. Там е пълно с калинки, вуйчовото и чичовото – куц отбор от нефелни същества облечени във военни униформи. Затова, какво ще разследват тези кривокраките и какви изводи ще правят за инцидента със загиналия пилот – това ще бъдат пълни глупости. Дотогава ще гледаме и слушаме по всички политически /разбирайте всички национални/ телевизии оядените до спукване бивши и настоящи министри на отбраната, които още на първия месец в това министерство се качиха на възможно най-скъпите джипове „Мерцедес“, тяхна собственост, регистрирани на разни фирми, свързани по специални договори с министерството. Ограбиха буквално военните имоти, построиха си хотели из цялата държава, купиха си имоти в няколко държави по света, унизиха българската хилядолетна държава. Изплюха се в лицата на всеки данъкоплатец! Ще слушаме и най-случайния човек Ненчев, който от земеделски партиен полазник се прероди в говорител на отбраната и пръв разбирач в републиката. Без да е прочел и една книга по темата, нито да е учил за това. Разбирате ли докъде сме стигнали – дъно, под което има само тиня. С уредени 30 часа на месец нальот на нашите пилоти, политиците и министрите извършват договорено убийство на тези офицери. Ако има и грам справедливост в тази страна, всички минали през министерското кресло на отбраната дебелогъзи пръдльовци, трябва да бъдат набутани в затвора „Белене“ до края на живота им. Не само заради този смъртен случай /убийство/, а заради тежка корупция, злоупотреби в особено големи размери, злоупотреби с власт, тенденциозно заплашване на националната сигурност и тоталното съсипване на българската армия. Тези най-малки между нас човечета, нямат място нито в политиката, нито между нас гражданите. Мястото им е в затвор с тежък режим, без право на обжалване. Моят личен съвет към всички български пилоти е да напуснат редовете на българската армия и да си живеят живота. Живейте, момчета, вие го заслужавате! Да не позволяват да ги сапунисват с родолюбие, военен дълг и прочее глупости, които отдавна не означават нищо. Нека се огледат около себе си и да видят, че около тях и над тях всичко живо краде и лъже. Няма смисъл от саможертва, когато тя не е в сърцата на всички по веригата. Вървете в далечни страни и взимайте по 12 000 долара заплата да пръскате царевица с нови селскостопански самолети, но не умирайте безсмислено за българската ограбена от политици и бандити държава, която не ви цени. Така се случи, момчета – нямаме шанс! Тук вече няма и смисъл, освен една – да оцелеем до денят на страшния съд. Ще потрябваме. А на политиците ще кажа едно – ще дойде и вашия ред. Винаги идва.

Нормално е да говорят за биологичен материал. Все пак да се размажеш с 1000км/ч е ясно че всичко е станало на пихтия .. няма нужда да има взрив. При сцеплението с вода при тази скорост е същото като в асвалят. Голяма загуба за хората които са го обичали. Дано не им дават да четат и гледат новини

Ако американците са свалили самолета погрешка,те ще се извинят .

Закривай, кому е нужна тази окастрена армия. Ние сме бедна нация, не са ни нужни американските изтребители за милиарди, които ще ни въвлекат в задължения поне за още 30 год. напред.

Абе що не ти еба майката на тебе бе боклук мръсен. Ти си бедна, гнусна душиа бе. Няма да плюеш против българските офицери и армия бе гнусен педалски нещастник! Лека му пръст на човека и съболезнования на семейството!

бай Иване, от както дойде Демокрацията, армия няма, икономика няма, защо са ни тези дългове за милиарди, бедни сме не можем да си позволим да издържаме армия, закривай!

Насрал ли се е този некадърник преди да разбие самолета?

Ти каква си амеба!....

Това, които всъщност казваш, че ТИ със сигурност би се насрал. И аз така мисля.

Искренни съболезнования на семейството и на близките на пилота. Буди недоумение израза, който съдържа непристойна дума. Длъжни сте да се съобразявате с ЧОВЕКА.

Според мен, самолетът се е взривил - може да се е ударил във фрагменти на мишената (светеща авиобомба на парашут), може взривът да е от нещо друго, но при всички случаи е станало внезапно. От разговори с военни пилоти знам, че много мразят да стрелят по балони и цели на парашути, точно заради вероятността да се ударят в отломките, ако мишената е на малко разстояние. Никой не казва с какво е поразил въпросната мишена - оръдието, ракета или 80 мм ракета от установка... Не вярвам в приказки, че е бил ударен от ракета - системите на самолета биха го предупредили за приближаването на такава и той би сигнализирал на земята, щяха да я открият РЛС - на земята и на самолета, пуснал мишената, който също е бил наблизо. Странното е, че казаха, че от самолета, пуснал мишената визуално са видели, че тя е поразена. Но нищо не видели след това, а изтребителят е изчезнал веднага след доклада на пилота, че е поразил целта. Не вярвам, че е имало и поставена бомба на борда - самолетите се проверяват и подготвят преди полета от мепаниците и пилота. Но пък не изключвам възможността да се е самовзривил боеприпас на самия самолет. За мен най-странното е, че черните кутии не са локализирани - те все пак издават радиосигнал. Вярно - за ограничено време, но и търсенето е започнало незабавно. Би трябвало до сега да ги локализират. Освен ако взривът на самолета не е бил толкова силен, че да са силно повредени или унищожени (независимо дали че са защитени). Ако не намерят по-големи парчета от самолета това също ще е в подкрепа на версията за взрив.

Всички знаят че при удар в земята или във вода турбините помитат и размазват всичко в пилотската кабина.

Глупости говориш. Тъпак си.

Щом има “биологичен материал” е имало взрив, който е бил или от взривилата се собствена ракета в момента на изстрелването или от руска ракета от Крим или от руски изтребител. Това може да се види от сателитни видеа и радари.

лош Мат'ряла бе

от Китай са я пусали ракетата

има Американски ПВО наблизо.

За тия дето си мислят че от дипломирането ти дават ключовете за МИГ-а и почваш да летиш наравно с останалите 20 випуска преди теб да поясня. В грешка сте.

не се наврещя бе. Ти пилот ли си? Военен ли си? Познаваш лично някой пилот? Какво каза? Мишок? Мишок с гоогле си бил. ок. Ще те слушаме какво говориш и ще ти ръкопляскаме на +- дето набиваш с ИП сменячката и ще се правим че си ни излъгал с това.

За мене няма други варианти. Ако има изстреляна ракета по самолета, уредите ще отчетат и пилотът ще сигнализира. Явно се разбива след неуспешна маневра, няма време за радио.

Ок. Приемаме че най-опитния ни пилот инструктор с 700 часа нальот само с МИГ-29 е пълен идиот и се е забил като пирон без никаква неизправност.

Всички грешим. Каква е твоята версия?

700 часа ОБЩО... което е доста по-малко от 180 часа на година.

да ви го сметна???? цитат: "Майор Терзиев е на 47 години и е на военна служба от август 1998 година, завършил е ВВУ "Г.С.Раковски" със специалност летец-пилот във ВВС." 23 години - 700часа на самолет -> 30 часа полети на година.... по-малко от 3часа на месец Сещаш ли се ако караш кола по 3 часа на месец - колко добър шофьор си. Дали ще те вземат за Ф1 да караш?

Коя година е минал на МИГ? Колко часа има 2020-2021? Не знаеш. 709 часа са много .. гаранция че не липсата на опит е подозрителна ... дори последната година да е летял по малко от 100 часа.

ти кажи бе Спартакус. Нали си много добър в гоогъла.

В България има 6х по-малко летателни часове заради пандемията,липсата на 4 от 8те неремонтираните Миг-29 от руска страна от която взехме и неустойка за това и получихме 1 през януари месец. 90% са на земя поради липса на обслужване.

Стрелба по подвижна цел от съветски изстребител, но самия изстребител е подвижна цел ( за съжаление съветска) , дали не се тестват нови оръжия в реални условия, така както направиха руските другари в Сирия - изтестваха всичко , което бяха измислили в реални условия?

Болни мозъци тука - каква ракета, какви 5 лева. От всички изнесени данни най-вероятна е следната картина - самолет пуска мишената, по някаква причина тя се спуска по-бързо от предвиденото, МИГ-ът пикира за да я унищожи, като пилотът загубва ориентация и се забива в морето с 1000 км.

Да това е един вариант. Има ли още 100 варианта .. Има.

Ти на всичко което казват по тв-то ли вярваш? Защо изключваш версия за ракета? Мислиш ли че ако такава версия е истина, някой ще направи официално изявление че БЪЛГАРИН е убит от приятелски огън?

Да. Мисля че ще кажат. Прекалено трудно се пазят такива тайни.

Бате, дори да е така, какво значение има?! Ще ти кажа НИКАКВО. Даже най-добре да е така. Така всички ще си живеем в утопията че машините ни са ок, че войниците ни са подготвени и сме защитени.

Моля някой запознат да каже: официалната версия е за самолет който пуска учебна цел, появява се мига и стреля. Не е ли опасно за самолета, който пуска целта, тъй като все оше е близо, пък все пак е учение. Отделно възможно ли е да е имало и други учебни цели, по които да е било стреляно от други изтребители. И лошо стечение на обстоятелствата, някоя заблудена ракета, като онази която падна в горна баня… удря миг-а.

Каква е тая цел - в интернет има ли видео на подобна да видя? Може ли да се е блъснал в целта? С какво е стрелял по нея? Ракета? Ракетата може лида се е взривила при изстрелването? Ако няма катапултиране той е вързан в тоя самолет с колан ... каска в костюм ... от къде е дошъл този биологичен материал?

знаем, че когато руски самолет падне, наоколо винаги е имало някой Ф-16. Я проверете пак радарите.

Готови са на всичко, "главното командване", само и само да си запазят имиджа преди инициативата три морета. Включително на прикриване, пропаганда, отклоняване на вниманието, принуда, натиск върху медиите и т.н. Дано все пак са наясно, нашите умни глави с фуражки, че съюзниците ни от НАТО не са правени отзад. Това, че са любезни не значи, че не размишляват и не виждат по-голямата картина, натовците това.

гледам,че знаеш виско. кой са числата от тотото другата седмица, че ми трябват пари.

10,12,23,30,31,40

Ще ми се да знаех и аз числата от тотото. Не мога да помогна в случая. Но за другото написано нямам големи съмнения.

нали не мислите че това е случайно или е човешка грешка..?!

+++++

Какво очаквате от руски самолети ремонтирани в Русия. 100% пак ще намерят някой който уж се е разхождал с дрелка както на МКС.

Каква е тая цел с парашут ... падал прекалено бързо? Това само в България ли го ползват? Нямат ли реактивни дронове както в нормалните страни?

Не сериозно ... в гугъл поразтърсих за цели за учебни стрелбии .. няма нищо за цел с парашут да се поразява във въздуха.

Кой знае как си търсил и ти.

Кажи как да търся

кажи как си търсил

Дай направо линк ако знаеш ... ако не що не се замислиш и не пробваш да търсиш?

нещо май те досрамя лъжата в която те хванах? :)

Останките от самолета вкл.черната кутия никога няма да бъдат извадени, под предтекст че е много скъпо или че морската вода е повредила кутията . Причината - ще се види че самолета е бил свален от приятелски огън. Това би бил жесток политически удар по целия пакт: всичко ще се засекрети и пилота ще бъде посочен като допуснал грешка. Защо никой не задава смислени въпроси, а само се набляга на ужким остарялата руска техника. Защо никой не пита, какво показват радарните записи, имало ли е други обекти в района -самолети/кораби, стреляно ли е по учебни цели в този момент с ракети земя-въздух, море-въздух, въздух-въздух. И т.н.

И кой е готов да поеме такъв риск в лично отношение ... да укрива такава информация е престъпление ... дори Йенс Столтенберг няма да го направи. Измисли нещо реално.

Кой беше готов да изтегли 3млрд и да плати нещо дето даже го нямаме на чертеж? евроатлантическите джендъри! ето отговора!

3 милиарда за какво?

Единствения проблем е че са некадърни зелените чорапи ... щели фирми "безвъзмездно" да им помагат .. сладури.

За това съм съгласен - страшни военни да чакат помощ от частни дружества. А по линия на личната отговорност - военните знаят как се пази тайна, защо иначе да има грифове секретно, строго секретно и т.н.

Тайна.. не е въпроса за тайна .. .ясно е че с частни фирми трябва да се работи .. просто се подписват договори плаща се ... В САЩ кой ги прави тия самолети да не са държавни фирми.

В сутрешния блок оная гавазова май се казваше, задаваше въпроси от рода на , била ли е сложна маневрата , която е изпълнявал самолета. И това беше зададен на оня ненков май се казваше, бившия военен министър. За него и за всички нас, всичко от авиацията е сложно и трудно. Ама нали трябва да се внушава трудни упражнения, малък нальот, лоши самолети…..

Съвършено правилно-ако записите показват нещо, те ще се изгубят! По вероятно е да намерят читава кутия, и тя да покаже, че нашият ас, въртял се красиво във въздуха над празнична София, е допуснал елементарна грешка и се бухнал в морето, или видите ли, предала го руската техника! Обаче едно да е ясно-руснаците гледат по различен начин на Ладите от една страна, и на своите изтребители от друга! Те вече веднъж са яли тоягата от Месерите и Фокерите, та още им държи влага! И накрая, как мислите, в случая ако в графата присъства елемента "приятелски огън" как го виждате? Кой ще смее да признае?И оттук какво следва?

кажи името на врачката си, че искам да я питам нещо.

Това са просто хипотези , но реални хипотези. Каквито са и тези са отказала техника/пилотска грешка и т.н. Човека да почива в мир! Още един БЪЛГАРИН СИ ОТИДЕ, в желанието на продажниците да угодят на сша, и да водим учения за евентуална война срещу Русия.

хипотезата няма как да е РЕАЛНА, докато е ХИПОТЕЗА. А това дори не са ХИПОТЕЗИ на базата на ФАКТИ, а на ЛИЧНО УБЕЖДЕНИЕ и "подлагане" на една или друга партия/държава с опит да направиш конспирация. Иначе казано - детски тъпотии.

кой ша ти напада русия бе тъпак??? На кого му е притрябвала? Вие съвсем се изумихте бе. Разбиват Миг-29 за война. смешник.

Естествено, че е имало други самолети в района - мишената е пусната от друг самолет. От всички изнесени данни най-вероятна е следната картина - самолет пуска мишената, по някаква причина тя се спуска по-бързо от предвиденото, МИГ-ът пикира за да я унищожи, като пилота загубва ориентация и се забива в морето с 1000 км.

Лошо явно пилота е загинал геройски, само да несе окаже че наща ракета гое свалила по грешка....

Не е наша, американска е!

До кога няма да има виновни?!!! Бойко и гадното правителство ни доведоха дотук, колко жертви, катастрофи, гафове, източени пари... Пак ли човешкият живот нищо не значи? Събудете се, не е един от статистиката.Пипалата на Борисов и сие са навсякъде.

Хахах пак ли Бойко ти е виновен, че някъв се забил във водата със самолет???? Писна ми от дебили, от които чеп за зеле не става и които пищят денонощно, че държавата им е виновна. Мързеливи, злобни мрънкачи. Скапаната българска семка.

толупа и ти от каква семка сте, бе изклесък!?

Румен Радев - Грипена беше шеф на летците преди да стане прзидент-ГЛАВНОКОМАНДВАЩ на армията Ни, не помниш ли ? Борисов каква вина има? Министри военни, от ГЕРБ не помня? ...помня че, Найденов от БСП, на Мая Манолова ''любимия'' беше военен министър!!!

В крайна сметка един прекрасен човек си е отишъл заради техническа неизправност или човешка грешка при настройката на едно техническо средство, в случая мишената. При променените параметри на движение на мишената това не се ли вижда от ръководството на учението? Не би ли следвало да наредят прекратяване на атаката на изстребителя. Пилотът като истински професионалист е следвал ситуацията и защо не и адреналина при очевидно по-високата скорост на мишената да я свали. Поне е станало бързо, дори не е разбрал какво става.

То ако един пилот не може да свали една мишена дори и да е падала по-бързо за какво наливаме милиарди за самолети и обучение? От пилота се очаква да свали вражески самолет движещ се с много по висока скорост и непредвидима траектория.

Такава промяна в параметрите е все едно да преследва НЛО.Затова му се вика учение-знае се предварително кое с каква скорост ще се движи. Ако искаха да го поставят в екстремна ситуация е друг въпрос.

Дирници защо ни триете бе цървули Да, Борисов ни нарече ЛОШ материал, сега и този изрод.

Всеки пилот който се качва на руски боклук трябва да си прави завещание и да се сбогува с близките.

Оооо Щерева права сте, защото вие яздите само рязани арабски карабини.

При "биологичен материал" във водата твърде е голяма вероятността самолета да е взривен, а не катастрофирал и след това самовзривил се.

Ех... не можеше ли тленните останки на нашия пилот да не бъдат наричани "биологичен материал'... то че не сме християни вече стана яссно, но някакви изроди ли сме....

още не са потвърдени като тленни останки и смъртта на пилота не е обявана. Защо бързате да го погребвате?

Защото самолета го няма на дъното. Взривил се е преди това. Или е бил взривен като мишена.

Защо, ти беше ли на дъното , за да твърдиш че го няма ? И какво очакваш да намериш, цял самолет, хубав - готов, само да го подсушиш и ще литне ... Мислете малко преди да пишете / говорите !

Само падналият в морето самолет ли е стрелял по тази светеща мишена....?!! Питам само...

Този адмирал прилича на биологичен отпадък

На 47 години майор, по времето на соца само офицерите със средно образование на тези години бяха майори. Вальо по добре, че се Оттърва от тези изверги. Бог да те прости! Жалко, че изгубихме толкова тих и усмихнат човек.

Няма офицер със средно образование.

По времето на соца на 47 години само старшини и генерали можеше да има. На 20 години служба се пенсионираха военните. На 23-25 завършваш военно училище, на 43-45 се пенсионираш. Ако не си станал генерал. По соца службата беше служба. Имаше 250 самолета а сега 8 летящи. И до 43-45 години така се издухваш от служба че никой не му минаваше през ума да служи повече от този 20-годишен срок.

Недопустимо е един адмирал от БА да говори така за офицер от БА! Недупостимо! ... биологичен материал.... ОТВРАТИТЕЛНО Е! Пиша за го 2-ри път! По този начин укрите говореха за убитите си войничета. Така ги и погребваха в Одеса.

В този ред на мисли, вчера в обедната емисия на БНР служебният министър на отбраната обясни, че въпреки загубата на един самолет, авиацията ни дрън-дрън... Загубата на един човек въобще не я спомена, министъра. Всички по веригата ще се окажат чисти, като сълза на сърна, помнете ми думата.

Глупако, как ти звучи по-добре - ти кажи. При катастрофа с 950 км/ч точно описание ли искаш какво е останало от пилота?

Съболезнования на близките и светла му памет на офицера от ВВС. Питането ми е кой съгласува задачите, които се изпълнявят по време на ученията - , степента им на трудност, пригодността на наличната техника , направена лли е съответната подготовка, без стрелба на живо? Или разни хиперактивни херсони от сорта на Паси канят НАТО и хвърлят военните ни на дълбокото ? Какво му пука на ѝПАСИ сега? Къде са фукльовците, дето се перчиха, че сме първи по разходи за отбрана?

ВСИЧКИ "медии" повтаряте като папагали новината. Какво означава "биологичен" материал в случая? парченце нокът? парченце мозък? има малко разлика.....

Пич, тук могат да четат близки на загиналия пилот. Опомни се и спри да питаш!

Звездните навигатори, смелите ни ВВС генерали, да подкарат останалите ни бойни самолети. Да покажат, че са безопасни и технически изправни самолетите. Нека берат греховете си, макар че не вярват в Господ. Бог да прости летеца и човека майор Валентин Терзиев!

Пропусна да кажеаш на тъмно, при стрелба на живо - изобщо изпълнявайки задача с такава трудност, каквато е била тази, довела до инцидента.

Американците пак са се объркали! Гръмнали са самолета по погрешка, както нахлуха в цеха! Или пък украинците, а може и руснаците да са, по погрешка!

"......е открит биологичен материал...." Миди, рапани? Всичко органично е биологичен материал.

Адмирала казва по деликатен начин какво е открито.

Какво? Косъм, сперма, кожа... КАКВО?

Вчера една тв съобщи,че пилота се търсу от две кУрвети! Не е много за шеги......... Курвети,мисирки.....курвети,мисирки..........

Българската държавата как застрахова хората работещи за нея? През Втората световна например, американските десантчици са застраховани всеки за по 100 000 долара, сегашни пари са май над 5 милиона.

Рyски самолет, ремонтиран в Русия... Не зная що за корyмпиран идиoт трябва да бъдеш, за да дадеш на врага си да ремонтира военните ти самолети. А и врагът трябва да е ненopмален, че да ти направи качествен ремонт. Руснаците са пияници, но не и ненормалници. Фатмak Мyнчо и Шкeмбе Войвода са за разстрел.

От вчера се пробвате с тези лъжи. Самолета е ремонтиран в Полша по времето на Борисов и Ненчев!

Кой ли лъже....? 17 яну 2021 COVID-19 и пандемията се отразяват върху поддръжката на бойната ни авиация. Доставките на резервни части от Русия и изпълнението на договорите се бавят. Припомняме, че за обезпечаване летателната годност на родните изтребители през 2018 г. правителството отпусна 81 милиона лева на руската страна за поддръжка на 8 броя МиГ-29. По част от договорите обаче има голямо забавяне и българското МО е поискало неустойка от руската страна. България сключи 5 договора за поддръжка на 8 машини - по 4 от тях има забавяне, обяви министър Каракачанов. "Неустойката, която е предяваило МО е в рамките на малко над 900 000 евро, към 180 000 евро са изпълнени, другите се оспорват от руска страна", заяви министърът на отбраната ни. Според него това засега не се отразява на мисията Air Policing. Търсят се и други алтернативи за поддръжката им. МиГ-29 е необходим самолет поне до идването на новите F-16, а и след това. Според Каракачанов: " МиГ-29 ще е основен самолет до 2029 г. и не можем да го хвърляме на бунището, чакайки нещо отнякъде да дойде." Първият изцяло ремонтиран изтребител МиГ-29 вече е готов. Скоро той ще бъде тестван от български екипаж.

с ИП сменячка и набиване на + и - ли ще ни лъжеш бе серсем. Ние не можем да проверим истината, а? Палячо. ставате смешни да си губите времето с тия ИП сменячки само и само да си мислите, че сте излъгали някой. всики мнения под и над твоето по 5-6 гласувания - на твоето 50... аре бе... ние доматите с колците ги ядем Те това сте русоробите - ЛЪЖЦИ !!!!!!!!!!!

Жалко за човека! Дано почива в мир и съболезнования на близките му. Дано да се разбере истината за трагедията! Ако не се намери черната кутия или ако кажат, че е повредена, значи конспиративните теории са най-близо до истината!

Няма нещастие за едни, което да не е използвано за печалба от други. Що безделници сега ще се прехранват от това: едни ще търсят останки, други ще ги изследват и описват, ще се вземат и дават интервюта, ще се пишат статии....

Тези като не летят, за какво получават заплати?

Не знам дали сте наясно но вдин час полет на изтртебителя се осигуряват от приблизително 70 човекочаса труд. Ми-29 не е хвърчило да се крепи във въздуха от вятъра.

Прост, злобен, елементарен, тъп, повърхностен и отчайващо сдухан човечец! Що за българин си ти, бе, нищожество такова!

Миг 29 е бил мишената!

Жалко за човека! Мир на праха му! Колкото до техниката, самолети падат всякакви - и руски, и американски , и френски. Дано не се окаже само, че и някой друг е стрелял по онази мишена, и по погрешка е свалил МиГ - а. И такива случаи е имало.

Разбиването на този самолет само маркира начина, по който хунтата на Радев в момента ръководи държавата.

МНОГО МРАЗЯ, ПРОСТИ, СЕЛСКИ КУЛТИВАТОРИ, ДА СЕ ПРАВЯТ НА СЛОЖНА АПАРАТУРА...........

Абсолютно. За 10 години Борисов не допусна нито един инцидент. А хунтата на Радев дойде на власт за месец и виж какво стана.

Странджата

Да бе верно,вартолета беше свален от Путин..................И няма смисъл да се повтарям от по горния коментар.............

goose

Е как точно да допусне инцидент, като парите за горивото и поддръжката на самолетите отиваха към шкафчето му? :) Самолет трудно пада, ако не лети :)