АДФИ е открила над 30 нарушения в управлението на "Български пощи"

Уволненото ръководство на дружеството не е освободено от отговорност

Обратно в новината

Коментари - АДФИ е открила над 30 нарушения в управлението на "Български пощи" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айдеее, прах в очи, но резултати няма! Това ли ви е ППто!? Ми то първото П май за Просто стои!

Калинко, кой спря плащането за антивирусна защита? Кой не видя, че това се спира? Де беше ДАНС? Ти къде беше - на срещи с бяла опната ризка, а?

Нарушения ! Какви нарушения ? Нарушения които са за прокурор или административни , които ги има във всяко ведомство и министерство. Важно е с какво становище ще излезе АДФИ , с препоръка за оправяне на административни пропуски и нарушения или нещо което наистина е за съд .От тези нарушения има ли щети , има ли престъпление или не е сложена запетайка на мястото й . Разлика огромна. За сега , значи едно нищо .

Ако още не сте разбрали, до каквото се докоснат престъпниците назначени от Радев, то си заминава на парчета и фалирало. Примерите вече са много.

Защо не вземете да прекръстите Еконт на Български пощи барем да работи нещо и да ви видим шнтелектуалния потенциал с напудрените ви безполезни квалификаций.

Сигурно открили, ама още "хакера" на Путин е мистика, ама е сигурно че това е дългата ръка на Путин. Ако нещо не върви в правителството, Путин искал да го свали, и това са думи от днес. Да де, ама ако направят същото с "Министерският съвет", нарушенията може да се окажат в пъти по големи. Добре че Путин направи тази акция, че масова всички да се оправдават само с него. Иначе ако ги питате защо ги избраха, и защо са "протестирали" преди, май вече ни се спомнят. Ами той самият Борисов сега е стожер на същата пропаганда.

500 нетна заплата е добра заплата/ за без София, Пловдив и Варна/. Обширен и много подробен анализ на кадровия изпълнителски състав и 50% процентно съкращение.

Осъдени и наказани има ли? Ако няма, не ни губете времето с празни приказки.

Точно. Никой вече не ви се хваща.

Незабавна смяна на всички директори в областните градове, затваряли си очите удобно, работили "ден да мине - друг да дойде"!. Всяка инситуция се гради от кадрите си - находчиви, лоялни, инициативни, които да я изграждат в крачка с промените!

… МВР, забележете ако следите внимателно, че при всяко сезиране на тази институция, винаги там стават провалите. Не е ли редно Г-н Петков най-после да се усети и да се самозерира, защо тази инстируция се управлява в “гарантиран” провал!

А в Еконта има ли нарушения?

Някой да каже колко лица пенсионери работят в пощите.

До сега спало ли е? Те също ТРЯБВА да носят ОТГОВОРНОСТ!!!!

От пощите взеха ВСИЧКИ комуникации, взеха 3/4 от колетните пратки, останаха с най-мизерните заплати в държавата и тези тръгнали да търсят "нарушения"?! НАРУШЕНИЯТА сте вие господа, управляващи!!!

Всеки може да ви каже поне 10 проблема и без одит

Аз ,вирусчо влязох през пс-то на една лелка която редеше пасианс.моля ви не обвинявайте компютрите и ръководството.изстиите игрите и няма да мога да ви хаквам

При Баце продаваха талончета на Божков,точно на гишето за пенсиите. Черепа дали е плащал някакъв *% за продажбите или всичко е отивало пак в чекмеджето.

Тази жена е тотално некомпетентна и по-скоро вреди на каузата!

тая дебела кобила е отвратителна

Но е класи над Деса Атанасова,миризливата.

Искаме на видим дипломата на Голямата кака Калинка Малинка. Да не се окаже невидима.

След АДФИ Сметна палата ? Смях в залата от тия ,които разбират от одити. Проверка на проверката. Мандатът на ръководството на Сметната палата изтече още преди месеци, а новото ръководство трябваше да избрано още през м.12.2021 г. Явно ,които обслужи интересите на коалицията, той ще е остане и в новото ръководство на Сметна палата, защото техните заплати са на % (90)от заплатата на председателя на НС. Сметната палата само прави анализи и докладите й се предоставят на прокуратурата,когато се налага и АДФИ. При тях доста се бави и процедурата при приемането на докладите. Отворете сайта на Сметната плата и ще видите доклади приети сега, които са отлежали 3-4 години от издаването на заповедите за одити.

АДФИ са нищо за получаване на заплати и то големи ! Неграмотници пълни ! А тази с очилата се мисли за хитра и се хили като пача !

АДФИ къде спа 20 години, че е допуснало с години нарушения ? Как компютри са негодни за употреба вследствие на хакерска атака ? Игра на думи ли правим ? Хакера им е строшил железата ? Или мониторите потъмняха заради него ? Защо постоянно излиза някой говорител дето идея си няма какво бръщолеви и говори поредните глупости? За да може да каже после, че не е експерт и се е объркал ?

20 години,ама Баце не даваше да му пипат хората.

Значи до преди година и нещо никой не можа да хакне пощите и сега това стана възможно.То некадърността не е болест за да се лекува.А вие какво дремахте почти 14 месеца.Добре че си признахте че не сте си и платили за антвирирусния софтуер.

не е можел, а просто никой не го поставял за цел.

Бла, бла, бла.....Работещите в Българските пощи са с най-ниска работна заплата в страната..... Какво по-голямо нарушение от това???

Неземна красавица е Калина! Пък има и акъл освен неустомите си хубавини!

Закривай!

На баба си Фърчилото...

Тая дебела косматка досега не е открила май нищо друго, освен въпросната станция и наемът за нея. Поне не говори за друго. И ако тов а е , което е сринало български пощи, здраве му кажи. Но нещата са така от първия ден на " демокрацията" у нас, от времето на крадлив Костов, чиято философия на управление беше да е на власт, но да не се грижи за нищо, като предаде по изгоден начин всичко в частни ръце. Так апродадоха България, Дали ще ги видим един ден на въжето.

Ама ти къде беше до сега - сигурно си лекуваш хемероидите.

През 2000г. оставих Български пощи на печалба и с една от най-съвременните за това време сървърни системи. Имахме и разаботен софтуер за електронно таксуване на писма и малки пратки -e_stapm. След, което дойдоха калинките на тройната коалиция и герберите и всичко унищожиха. За тези 22 години загубиха пазара на куриерските услуги, а "Булпост EMS" беше първия куриерски оператор в България. Сега губят и пазара на универсалните услуги, въпреки, че по Европейска директива това е запазен сектор, който държавата субсидира. Но клаинките са в целия сектор - Министерство на транспорта и Комисия за регулиране на съобщенията. Превзеха и висшето им образование. Остана само името "пощи". За пощенски и куриерски услуги преподават хабилитирани инжинери, които не са влизали в пощенска станция и нищо не разбират. Те не познават и терминологията. От конкуренцията най-активен е ЕКОНТ, който навлезна и на пазара на колетите. И този министър се прави на неразиращ за пощенския сектор. Има ли спасение за пощите? Да, но не с тези хора.

С една дума, необходима е дезинсекция - на калинките. Ми що говореха за изчегъртване.

то е да се замажат очите на простолюдието

За 12 години ги разсипа.Ти искаш тези за 6 месеца да ги оправят .Ти защо не се кандидатираш да ги спасиш?

Добре де, герб ги няма от 1 година. Вие какво направихте по въпроса през това време? Чегъртахте?

Добре че руснаците хакнаха пощите - има шанс нещо да мръдне. Руснаците не си дават сметка, какъв е ефекта от тяхната деструктивна политика на безпомощност.

МИЛФ

Само се констатират нарушения и корупционни схеми, и какво от това ?

Специално съобщение за нашите клиенти - от другия месец поради руска хакерска атака ще получавате пенсиите си в рубли в клон на руска банка в швейцария, извиняваме се за причиненото неудобство, български пощи са предприели действия по отстраняване на вируса, като са наели бял хакер от НБУ.

От НБУ, а не от бибилиотекарския. Там са "спецовете" особено по сигурността. Учи ги един шестак с отбор ДС дъртаци.

Божанов и на Български пощи ли поиска интервейс към системите преди "вируса", щото преди краша в НЗОК май точно това е направил преди краша април. НЗОК иска да гони Информационно обслужване. Има крашове по цялата държава. Нормално разследване проверява общите неща. А те са Информационно обслужване и трите нещастни министърчета, бивши съветници на личната секретарка на Бойко Бъчварова. Това беше моят принос към сезирането на органите. Ако искат да намерят причината ще я открият в общите неща при крашовете. Да върнат лентата крашовете 2018 в различни регистри и служби. Светата троица съветва Бъчварова, която пък отговаря за електронното правителство. Казусът е прост...

Интерфейс Да сме точни до буквата,че да няма игнор.

Събчо Еконта да направи едни бързи милиони, нарушения открили, къде бе, в Гугъла ли пак??? Пълен Провал.

Всичко оставено от ГЕРБ е фалшиво, окрадено, съсипано. ВСИЧКО. Само джобовете на Боко и ортаци са пълни с МИЛИАРДИ.

Приказки, приказки и пак приказки! Подслушвания, кражби на 8 милиарда, какво ли не

А, някой разбра ли докога пощите няма да работят?? Приключиха ли ги вече? Министър 300 бона Събев да не се окаже, че ще ги приватизира за 1 лев?

Е лоша идея.Биьнедът на Събев е печеливш,а пощите при Борисов -губещи.

И Събев мисли като теб. За едни никакви 300 бона - толкова активи, власт и положение не е и сънувал

Ами кога ще заработите и създадете нещо барем подпрете някоя крива мантинела с кол ,от 2 години проверки народа брадяса от глад и студ? Кичо ще проверява патока, Калинка пощите ,Руди Гелосаното - футбола,Коки - парите , Тошко - театрите ,а народа вече тегли заеми да си плаща тока !!

Всичко върви идеално само дето пощите вече 1 месец не работят. И никой не знае кога ще заработят нормално.

най-вероятно няма да е скоро. Нали казаха, че са им хакнали всичко - системата, базата данни, архивите. Щом нямат читави архиви, значи базата данни не може да се възстанови и ще трябва някой да я "накълве" наново и вероятно ръчно. Дано НОИ удари едно рамо.

Ало, ревизорите, свършете нещо. Вземете един гвоздей, забийте го някъде. Видяхме ви, какви откриватели на нарушения сте - смях в залата. Сменете плочата вече! Нали не мислите да се правите на треторазрядни детективи докато ви мине мандата? Чакаме дейност! От приказките ви само ни се доспива.

А откриха ли изгубената при хакерската атака информация? И ще имаме ли пощи отново?

Аха ,пак лошите Путин и бате Бойко са виновни- кой ни сра в гащите цели две години промяна на умните и красивите?Начи как така 30 години пощите работят и преди Бойко правителствата тип - топ ,а сега - греда?!От време на време като се изтъркат - вадиме Тръмп,Ердоган,Орбан, а поняга и Асад . Ами не разбрах - На Мосад,Ми-6,Цру ,Гру или КГБ ква им е файдата да ударят на бабите пенциите в Горно Уйно ,Краводер , Гързурковци и село Зелен хайвер? Бабите да не са някакви диверсантки от спец наза на Путин ,обучени в базата на Бойко в Банкя за борба срещу лгбт комсомола на промяната?

Две години? Борисов управляваше до май месец 2021г. Математиката очевидно ти куца.

И като ги открихте унищожихте пощите, сиреч изгоряхте юргана, за да се отървете от бълхите! Нещастници, народът няма да ви прости! Скоро ще дойдат белите автобуси пред НС и ако имате късмет, ще се качите на тях!

Калинка, калинка, калинка в дрисня.

Пощаджийките масово крадат от най-бедните хора в България - пенсионерите отиват носят им пенсията след това ги залъгват и им открадват до 10-20 лв. от пенсиите. Безсрамници!!!

Калинке, когато човек не може да направи нищо почва да търси грешки на другите.

Основа,която ГЕРБ остави във всички сектори,не може да се направи нищо качествено.Трябва да се изчисти всичко. А за това трябва време. Но сигурно ти харесва ,да отдават държавен имот за 2 лв.на стая,когато нощувката в Пампорово през сезона почва от 80лв. за стая на нощ.Порефният богаташ,на гърба на държавата.

Миналата седмица пощите се управляваха от хората,които ГЕРБ бяха назначили.22 години разруха и пладнешки обир не могат да се оправят за 6медеца.

Борисов 12 години все с грешките на Орешарски се оправдаваше.Ти сега си се хванал за 6 месеца.

sawo

Доста омърлушени ГЕРБ тролчета има тук, 20 години партията ви остави пощите в небитието, сега обаче ревете защо за 6 месеца не били реструктурирали от ПП институцията?