17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На изборите сега и за магаре, и за Цецка Цачева ще гласувам, стига да не е тоя капут дето е за решетките , педал на решетников.

Да не си направи реклама на чужд гръб.Току виж му се прииска да стане депутат.

Ще подкрепяш иначе неизпълнение на заповед.Там знаеш как е строго

ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ПРОЧЕТЕТЕ ПАРАГРАФ 22 И/ИЛИ ШВЕИК/2 БР./ ИЛИ ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМИТЕ . НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ САМО АМЕРИКАНСКИТЕ И АВСТРИЙСКИТЕ ВИШИ ВОЕНН СА ТАКИВА ТЪПАЦИ. СИГУРНО ИМА И ДРУГЕ КНИГИ И ФИЛМИ ПО ТЕМАТА, ПРИПОМНЕТЕ СИ ГИ.

Притрябвала му е на Радев подкрепата на Гоце и Румен Запалката.... 0,01%

Господин Бойко не се страхува! Просто пази кандидата на ГЕРБ от лайнометките, които дебнат с кофите. Ама ядец, ще почакате до изборите! И малките деца вече знаят, че нов-стар президент няма да има! Приятно чакане! Цък-цък..

Че АБВ са си комунисти и русофили, както пРезидента.

Ще гласувам за Генерал Румен Радев ! Много Турски мекерета са налазили тук ! Ахмет Доган и Карадайъ в Затвора !

БРАВО ! Аз ще гласувам за Генерал Румен Радев ! ДОЛУ ГРОБ-СДС !

Хората забравиха кой е запалката и с кои си беше другарче. В случая даже е прекрасно, че нечуван човешки боклук като Р.Петков подкрепя друг невиждан каруцар и долно човешко същество - Р.Радев... Сега ако и Жан Виденов си обяви подкрепата за руския агент...още по-добре..

Нормално. Разбра се, че са му обещали фонтана пред президентството за вечна концесия.

АБВ, ЖАН ВИДЕНО, ЛУПИ и ДБ, ПП ПП + Чалги + Майче вън-въртре муш-муш, ВОЛТ - Средна Класа , Българско -блато. Задругата на почтенните , хвани единия и удари другия. Сбиртокс до сбиртока

Пиш-манекена не се сърпя и се изака публично... Явно съвпадение на характери... Не е лесно да си това, което си!

Изключено е предателят на България Румен Решетников, / Мадуров ,ГРИПЕНОВ, Юмруков/ да стигне до .балотаж .Няма кой да гласува за този безполезен ,вреден глупако.....

Господин Бойко още се страхува да издигне жертвеното магаре. Смятайте колко силна е кандидатурата на новия-стар президент! :)

бъдещият бивш президент е препекана кандидатура, затова 100 партии му бабуват.

Ти пък кой беше...? А въобще бил ли си някога някакъв?

Всички комунистен подкрепя Тезидента? От една кръвна спинаджийска кръв са.

Кои бяха тия а б в!????

че за всичко е виновен Васко Кръпката. Той ни пееше по митингите: "Комунизмът си отива, спете спокойно деца." И ние спахме. А те не спаха...

Кръпката му с кръпка.Затова сме най бедните щото сме ги събрали Кръпка до кръпка,все голтаци да ни управляват.

Айде всички комунисти лъсват официално

Комунисти Сър.

Браво на АБВ ! И аз ще гласувам за Генерал Румен Радев ! ДОЛУ ДПС !

Тия стари, прастари кримки... За къде и за какво се гласят???

Ми то няма друг?

Цялата работа е във далаверата,Ако ББР раздава пари които да се връщат след 30год енергийната борса така е създадена че да се реализират печалби от спекула.Старите комунисти ако имаха политически конкурси поне мислеха за народа и никои несмееше да се обогатява за сметка на народа затова бяхме Народна Република,Сега аидук до аидук и мошеник до мошеник.Плагиати дипломи без знание борси едри и рибки дребни но Републиката се стопи и като съвсем се стопи крадците ще са като Пучдемон няма да са щастливи със откраднатото а точно обратно.

Ako Йотова не бе станала любовница на Гоце, сега още щеше да срича новините по БНТ. Вече Гоце е дърт а Йотова дебела, но старото ебане ръжда не хваща. Амин.

ами да естествено и този фашист КАЦАРОВ -ВАКСИНИРАНЕ -СВОБОДА ФАЛШ СЛЕД ФАЛШ ВСИЧКИ СТЕ ЗА СТРАШНИЯИТ СЪД РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ДОЙДЕ