АБВ: "Коалиция за България” никога не е била марка на БСП

Няма такава търговска марка, твърдят от партията на Георги Първанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тези избори досега най-много кефят - 1) съюзът ГЕРБ-СДС и 2) номерът на АБВ с "Коалиция за България". Чакаме развитието за Станишев, дали ще влезе в листа - за номер 3). А може и още! Давайте, партии! Историята досега познава и "Бареков" и "Орел с ориз" и какво ли не.

Нищо по-забавно от това другарите да се дрънкат сами помежду си!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия напомняме на всякакви абевета и коалиционните им партньори, че според Устава търговската марка на Партията е в сила със задна дата, ако ще да е регистрирана през 20150 година.

Нинова,защо реве сега като вдовица за *?!Само допреди седмица беше много отворена,когато отхвърли предложението на АБВ за общо явяване на Евровота!Така направи и за президентските избори,въпреки че Радев официално беше представен първо от Първанов!Да разбирам ли,че Победата на БСП ,зависи от името на коалицията в която ще участва АБВ?!Ако е така,накъде са тръгнали.........................?!?

Още на миналите избори БСП се отврати от държанието на абв и ги отхвърли за някакво заедно явяване.. Тия обаче все се натискат там защото видяха че за нищо не стават а и такива предатели на никой му не трябват Не е въпроса дали името е важно а действията на абв ама то така став и при апартаментгей, говорят за асансьора му за терасите и балконите ама основното ПАРИТЕ никой не се захваща с тях...И как си го мислите БСП да прави коалиция с тия дето властваха заедно с герб???и имат нахалството да се тикат сега при БСП???а не отиват да подсилят директно гербавите след като се вижда че пак играят в тяхна полза..

"Ленин стиска каскета и никой не му го краде." - Тази крилата мисъл Главътъ ли я измисли? Той е автор и на други духовити забележки като "Куйович. Мучович, Х..." Та приказката за Ленин показва колко широк е имнтелектуялния хоризонт на Главътъ. А инак откакто го махнаха от БСП, комай парламент не е помирисвал.

Абе румене дали е била или не марка на БСП може да се види кой кога и за какво е използвал това наименование и на 100% нито е създадено нито е ползвано от вас до сега.. Защо се чудите как да изкарате черното бяло????? Не се ли замисляте че сте на дъното с тези си действия защото нямате потенциал даже да си измислите име...

Срам, съвест, благодарност към тези хора които те подкрепиха г-н Първанов, за да станеш Президент на страната 2 пъти. Ти сега им плюеш в лицето. Защо помагаш на Герб??? Нали си историк, нима не си разбрал, че делата са тези с които те помнят. Много низко, много долно, много грозно, много подло, много предателско много не далновидно много не ................. Какво повече освен 2 пъти ПРЕЗИДЕНТ може да бъде човек с подкрепата на тези хора които сега унизява!!!

Сега, Марги, си вземи лекарството и подремни малко.

Това е още едно доказателство, както с апартаментите, че законите в Бг. са неморални. За справедливост и дума не може да става.

gojko

На всички ФОСТАТА, червени маймуни, мурзилки.

Аман от стари комуняги с "нови" партии!

….поведението на АБВ красноречиво говори ,че са патерици на ГЕРБ ….Първанов,никога не е късно човек да стане за резил ...

Направиха си рекламата, Първанов се излага, след два мандата да се влачи с лузъри.

Проф. Боян Дуранкев: Днешният строй се оказа по-неудачен от съществуващия до 1990 г. Въпросът е, защо го няма по-удачният, бе, главоч!

неудачен за кого? не-удачите от бягството от ссср са за русия

са. И едните и другите са ренегати и дегенерати

а вие сте маскара , дано схванете .

Стига сте се люспили. Никой не печели от това. Нито БСП, която губи електорат, нито АБВ, които вървят по стъпките на Лупи, още по-малко България, за която Първанов има какво още да направи, след като по време на президентството му страната ни влезе в НАТО и ЕС.

Да си приберат и Миков, и Гергов, и Пирински.

Доказателството, че ГЕРБ е партията на Путин: ползват АБВ, сателит на Единна Русия, за да цепят избиратели от БСП и да помагат на Тиквата.

двама шмоклъовци които благодарение на БСП са това което са сега ,единият благодарение на БСП седя 2 мандата президент да куса ,сега се правят на велики.

Обективно погледнато, точно единият от двамата смегчи удара по БСП, след издънката на Виденофф. А с договорката си с ДПС успя да вкара БСП отново във властта, само след два мандата - този на Костофф и този на Симеон. Така че ползата е взаимна.