17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво означава "реалИГизирам???????

Абе фонтанчо, това не беше ли "големия шлем" на Путин? Защото файдата беше за путин, а за нас мръсотията, радиацията и шума.

ми то убаво, ама що не го реализирахте вие, бе? що за 70 години не докарахте този газопровод??

Проектите от "Големият шлем" на Георги Първанов бяха провалени от Бойко Методиев Борисов! Това го знаят и децата. Децата го знаят, ама Цветан Цветанов не го знае. Той разчита на късата памет на хората. Провалът дойде, защото точно Борисов и ГЕРБ изпълняваха командите на САЩ и Запада и не се интересуваха от българските интереси. Сега Борисов се извинява на Путин. Защото се оказа, че сме доста ненадежден партньор. Каквото ни свирят САЩ и Европейският съюз, това играем. Това няма нищо общо с нашите интереси, а политическа сила като ГЕРБ е послушна и лоялна спрямо Запада, а у нас гледат келепира и гушките.

Chlena na Purvanov veche e umrial,ta dori i goliam da e

Резултатът от проекта АЕЦ Белене към днешна дата е -3,5 милиарда назад и нищо реализирано! Винивни също няма! Резултатът от Южен поток до сега е, че фалираха КТБ, за да могат да си върнат заемите на руските банки! А сега искат още! Ма не е луд тоя, дето яде баницата!

harbinger

Руските мекерета станаха много активни!

Политическата корупция си има вече определена цена - между 2 и 4 милиарда на година. По-добре данък ни сложете още 10%, вместо да се чудите как да дадете на някой 20 милиарда държавни пари, за да приберете 2 милиарда! Никой не е в състояние да ме убеди, че АЕЦ-а и ЮП са нещо повече от комисионна за някой! За ЮП даже се бяхме навили и заем да вземем и 30 години безплатен транзит. Дори да изпитаме недостиг на електроенергия (като в момента НЯМА), ще е по-еффтино да внасяме, отколкото да правим АЕЦ. Дори и в дългосрочен 30 годишен период

Показаха си носовете, защото вече имат достатъчно фирми , с млади послушковци, които ще им направят изборите. Това са хора , толкова долни, колкото са и другите партии. Имат фирми за Професионални домоуправители,за да си осигурят личните данни на хората. Явно това е големият шлем на Първанов. Не са неграмотни - те са манипулатори. Проверете в Бивол и вижте , как са навързани във фирми и с кого - 36 страници. И с какво се занимават

оправете си заглавието "АБВ: Кабинетът да реагилизира големия шлем на Първанов"

В интерес на истината,в личен план Първанов реализира големият семеен шлем със спа хотелите.

AБВ-то да не вземат да накарат и тези, които не се дразнят от тези проекти, да ги намразят. Или както казвапе една баба в махалата "Кат' не знаиш да говориш, не знайш ли да мълчиш". А с Главътъ начело АБВ-то ще последва стъпките на ДСБ-то.

АБВ: Кабинетът да реагилизира големия шлем на Първанов Големият шлем Първанов да си го сложи отзад.

Каква е тая чудна дума РЕАГИЛИЗИРА в заглавието?! Малей, колко сте ми тъпи и неграмотни само!

Я поразмести малко буквите и виж колко интересно става съдържанито.

Тия от АБВ живи ли са още ? Един файтон хора, а кочияшът пияница от Плевен!

ако и да е пияница, може и да пикае в шадраван! Я теб да те видим можеш ли като него!? Аз щото не мога - пречи ми акъла...

Какви нови технологии с тия руски самовари бе?! Това да не е като пикането в шадраван!? Нови технологии са възобновяемите източници на енергия. Да построят завод за слънчеви панели или за електрически автомобили и зарядни станции. В момента България плаща по над 2 милиарда евро на година за нефт, газ и ядрено гориво на Русия. А те от нас куппуват стоки за 6-7 пъти по-малко пари! И това е така от десетилетия!

100% енергийна зависимост от Русия, под 5 милиона 2070 г. Закриването на BG, май, ще става по-рано, отколкото очаквах.

ЗАГЛАВИЕТО.

Бе що ми не реализирате големия ч.ен?!

Не е истина , не е истина това което се случва . Старите мутри в съюз с новите , ще ни закопаят, че и деца,внуци и правнуци .