ПФ и АБВ поставиха условия, за да подкрепят кабинета

Патриотичният фронт и АБВ заявиха категорично, че ще подкрепят кабинета на ГЕРБ и РБ, само ако техни приоритети влязат в програмната декларация за управление.

Обратно в новината

Коментари - ПФ и АБВ поставиха условия, за да подкрепят кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Икономическия успех на България е в ръцете на ДПС от там нататък минава през Босфора а не Брюксел . България ще има повече полза с напредване на икономическите връзки с Турция която има средно годишен икономически прираст за тази година с около 4,3 . Турция е 17 икономика в света , 2023 година се очаква да са 10-та икономика . Истанбул е по близо от колкото Брюксел. Българските политици трябва да се освободят от измислената шовинистична Балканска история .

Патриотични партии и обединения,намерете сили в себе си,обединете се!България в момента има нужда от обединяване ,а не да се раздира от хули,омраза и безразличие. Тогава,гласоподавателите ще Ви повярват и ще може да диктувате справедливи закони от парламента. всичко трябва да е България. Помирете се в името на нейното бъдеще.То е нужно на всички нас.

Валери дръж се, ако искаш народа да те подкрепи на следващите избори, не вярвай на никой на голи обещания....вярвай само на дела!

Никоя партия в сегашното народно събрание няма желание за нови избори......Така че правителство ще има,просто в момента всеки рекетира мандатоносителя ГЕРБ за да получи максимума.....:-) :-) :-)

Човек не знае какво да мисли, искаме здраво правителство,имаме претенции към всички и всичко,а не излизаме да гласуваме-това е днешната реалност. Изводът се налага естествено -следващия път гласувайте масово за ГЕРБ,ако това беше станало при изтеклите избори вече щяхме да имаме правителство и реформите щяха да са започнали...Много сме зли българите- поучете се от обединената ДПС-ЕДИННА И НЕПОКЛАТИМА, а ние РАЗЕДИНЕНИ И ГЛЕДАЩИ НЕПРЕКЪСНАТО В КАНЧЕТО НА ДРУГИЯ.

ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ БЕ ПЕТРОВ!ЗА КОГО?ЗА КОГО?ЗА КОГО?

Никога глас за ГЕРБ повече, видяхме ги какво представляват - цирк!

ДПС -единна и непоклатима?Защото електоратът й се държи неук,некомпетентен и в страх. Ако не бяха гласовете на хората от Турция,а ние,българите бяхме гласували ,те щяха да са на опашката. Но ние си го заслужаваме,нали.Тук съм съгласен с Вас.

Лично се обръщам до Каракачанов и Симеонов. Това което се опитвате да направите го пробва Атака 2009г. ПОУЧЕТЕ СЕ ОТ ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ. Борисов няма да изпълни нищо което искате. Просто ще ви мотае докато не ви разбие групата и обслужи интересите на задокеонските си господари. Оставете това честолюбие и егоцентризъм и си ПРОСТЕТЕ. Обединете се в ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

На следващите избори обща широка патриотична платформа за спасяване на каквото е останало от България - НФСБ, Атака, ВМРО, Боян Расате и всички останали патриотични формации! Бог да пази България! Изчистете всички кармоли и се обединете в името на Бог, народ и Родина!

Те не бяха ли във властта от самото начало със СДС? А НФСБ са част от седерастията ако не знаеш, те са костовистки демократи. Валери Винкела е крал и с гъза си за да стане олигарх, от Расате на става нищо - лукови глави, само вдигат пушилки.

доскоро бяха с ГЕРБ. Сменили са курса, будалкат ни, ама няма кой да вярва. 2005 говориха едно докато влязат в парламента, после обърнаха палачинката. Не стават за нищо.

krassikat@

Опазил ни Бог от такова обединение... Добре е, че като се обединят десетина екземпляра с IQ под 100, сумарното им IQ няма как да надвиши 50... :-) !Това единствено засега спасява България... :-)

Американци, американци... Как да им откаже бате Бойко? Пък и тайната подкрепа от ДПС я има!

НФСБ-Националния Фонд за Спасение на Бойко--.се самоуби ритуално! От официалното изказване на Валери Симеонов разбрахме че 90% програмата на НФСБ съвпадала с тази на ГЕРБ. :))) Това означава че гласоподавателите на НФСБ все едно са гласували за ГЕРБ!!! Честито. Амин.

Най-важното е, че от цялата работа печели Атака!

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Коалиция - геРЪБ , трансформатори и патологичен фронт! Първите нямаше да управляват, ако нямат мнозинство, вторите ако Боко тиквата е премиер, а третите със турска партия /Касим Дал в РБ/! И каква стана тя? Ще "управляват", защото ще им е за последно, да имат тази възможност да крадат!

Кабуинетът задкулисно ще е подкрепен от ДПС. Нека покажат кой депутат за какво гласува.

Путьо Борисов... Диалогичен, мъдър, загрижен за България... Така ли? Значи е слаб! Бой по пут--та с черпака! Всички сега ще му се изредят, а той си играе на спасяване на България... НОВИ ИЗБОРИ!!!

И новите избори - и те като старите - мармалад...за съжаление...

Когато Атака подкрепи първото правителство ан ГЕРБ В.Симеонов заяви, че , цитирам "Атака се продаде за пари на мутрите от ГЕРБ". Сега кво стана? Кой се продаде на кого и защо? Нали допреди 2-3 месеца ляляше по СКАТ срещу ГЕРБ-аджиите, кво стана, бе, Валка?

+ 1 000 000 000

krassikat@

Не 1.000.000.000, а 10.000.000.000!!! Лева! Толкова, колкото откраднаха Крадците на Съвременна България с помощта на "Златния Пръст" - продажникът Болен, Руският Националист!

Шило

Хубаво де, ама аз имам едно въпросче- защо никой не говори за законодателни промени в областта на обществените поръчки, за създаване на такова законодателство, което да "запуши" течовете, и парите да отиват наистина за това, за което се отпускат, а не по джобовете на този или онзи.

Това означава сами да си врътнат кранчето на позиция "З"...как да стане...

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ знаете ли за кого сте гласували

И не те ли е срам да гласуваш за руските националисти?

Откакто дойде оня ПеДол тия ходят направо като пос.ани...

Лъснаха физиономиите на АБВ и Реформаторите. Гладни за власт. Май най добре е ГЕРБ и БСП да си стиснат ръцете и да елиминират останалите огладнели политици. Поне имат ясни физиономии

Значи РБ и АБВ били жадни за власт и лоши.... а ГЕРБ и БСП въобще, ама с много огромно нежелание биха приели властта и значи са добри! Нека бъда и аз реалист - ти си "идиот".

Шило

Ей, не така грубо. Ако трябва наистина да сме реалисти, щом като участват в политическия живот, щом като се явяват на избори и ни убеждават колко са хубави всичките, извода е един- всички искат да се намърдат във властта, да управляват. Много ми е интересно, колко от там находящите са водени от идеята да направят нещата така, че да доведе до добруване на българина. Вярно, че и ние сме си мързеливички, ама все пак, малко повече коректност, защита.

Дано тия от ПФ не се окажат същите ибрик-минетчии като Атака - уж националисти, а играят за интересите на нео-османците и кагебистите. В България "националист" стана равносилно на национален предател защитаващ интересите на чужди олигарси и мафиоти.

По-зле ще излязат! Новоизлюпени изпечени политически к.рви са! За власт ще излижат и на гърмяща змия пи.ката...Като го знам Каракачанов какъв вентилатор е, пък на Симеонов само му виж лукавата физиономийка с хитрите очички...

подкрепям: задължително гласуване и без помощ за над 3 деца, по-твърда имиграционна политика, като се правят минимум спънки имигрантите да изпълняват мечтите си - западна европа. разни етнически чистки са неприемливи в днешна европа.

Патриотичният фронт и АБВ заявиха категорично, че ще подкрепят кабинета на ГЕРБ и РБ, само ако техни приоритети влязат в програмната декларация за управление Може би ПФ има донякъде право, но все пак и не трябва до безкрайност да се "извиват" ръце,защото , образно казано, може и да се получи "фрактура" в политическото пространство, и като знам че ДПС са специалиститите по политическа "травматология" и "ортопедия", просто не ми се мисли какво ще стане с държавата.

На тия селски физиономии щеше да им отива повече, ако бяха нахлузили потуру към сакото, вместо дънки...

Не забравяй и цървули и навуща. Пасват идеално към снимката, където ярко се открояват цървул и навущ.

да *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каквото и да говорят, ченгетата от ДПС и така наречените "патриотични формации" - АТАКА, ПФ, АБВ, действат в синхрон за окончателно сриване на България.

Господа патриоти, защо си мислите, че приоритетите ги залагате, вие или ГЕРБ или която и да е българска партия. Ако ставаше така, защо ще идва Жозе Дол, че да им нареди каква трябва да бъде програмата на новото правителство.

всяко ,,съвпадение,, с украина е ,,случаино,,???

От коментара ти проличава колко ти е извратено мисленето. Хората си имат приоритети и програма и се опитват да ги следват. Съвсем нормално е ако от тях се иска да подкрепят едно правителство, то в програмата на правителството да има голяма част от тези приоритети. В противен случай ГЕРБ да потърсят партия, която няма такива или пък е склонна на големи компромиси само и само да се добере до властта.

Най-добре ще бъде Борисов да елиминира всички и да състави правителство само от ГЕРБ - ДА СЕ ВИДИ ДАЛИ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ В ПАРЛАМЕНТА....ако не го подкрепят, изходът е един: избори!!!!!

Росе, не си мъчи гладкото мозъче! Че от напъване, вместо да ти се набръчка мозъчната кора, ще ти се набръчка личицето. Да не говорим за възможност за други анални проблеми.

няма да стане ,защото тогава ще си ,,проличи,, ,,с местан на кафе,,!!! една муха като е ,,насрала ,, чаршафът на едно място го насир. след това целият за да ,,изглежда че е на ,,точки,,!!! малко ,,метафорично,, но нагледно!!!

от един отбор сте от будо гоце каракач отдавна сти се приели

Народът каза НЕ На политиците боклуци. Не ми се правете на много загрижени, ами разпускайте това НС и се гответе да се махате от лапачката търтей и изедници народни. Иначе скоро ви чакат гладни бунтове и линчове.

Рамаданчо: Подкрепа от ДПС е неприемлив вариант Добре, имат 119 гласа сигурни! Трябват още два. Много ми е интересно, какво ще стане, ако ДПС или част от него подкрепи правителството? Няма да положат клетва ли? Или ще напуснат НС? Боже, като си прибрал грешните, защо си оставил смешните?

За да не "умреш" от скука!

Какво искаш да кажеш с това "грешните"? Никой не ме е прибирал, дори днес премахнаха още едно дело срещу мен.

Един месец не стигна да се разберете. Дол не ви иска, Боби ви иска само заради "златния пръст". Или си устоявайки програмите, или ..губите уважението на гласувалите за вас.

А защо пак!!! никой не поставя въпроса за промяна на изборния закон и забраната на "екскурзионното" гласуване? Сега е момента да се изолира ДПС!

Докато има такива, които мислят как да изолират някого ще сме на това дереже. Въпросът е принципен и много елементарен. Трябва да се допускат да гласуват само онези, които са се осигурявали в БГ не по малко от 6 месеца (например). Няма ззащо хора, които живеят в чужбина да избират хрантутниците, които да издържам аз.

Решението е много по-просто. Да се приеме, че ако имаш българско гражданство не може да имаш друго. Да се оставят да гласуват само тези с българско гражданство. По този начин ще се отсеят тези които имат идея да се връщат в България и тези които само надуват електората на една или друга партия и влияят на съдбините ни без да ги е еня какво се случва на гражданите на тази държава.

Депутаттите трябва да са най много 120, да могат да бъдат отзовавани от тези които са ги избрали. И така ще изринем боклуците.

Трябва да се наемат външни експерти с опит защото ние за нищо не ставаме. Вместо да сме лакей на запада и да ни крадат парите, да си платим за експерти.

Пародия

СЕГА ЩЕ ТЕ САТАНИЗИРАТ ЗА СОРОСОИД ЧЕ РАЗЧИТАШ НА ВЪНШНИ ЕКСПЕРТИ И НПО....... ОСОБЕНО АТАКИСТИТЕ......

Най-вече хамерикански. Обонго ще ни изпрати не просто експерти, а истински педе расти.

ЩО Е ТОВА ЕКСПЕРТ В ПОЛИТИКАТА? МОЖЕ И АЗ ДЕ СЕ ОКАЖА СПАСЕНИЕТО?

Ескпертите разбира се да са завършили "Институт Ленина" в Москве и да са били служители на КГБ.

Защо мислиш, че има връзка между бройката на депутатите и отзоваването им?

Господа от ПФ и АБВ, може ли вашето изявление, "ПФ и АБВ заявиха ... ако техни приоритети влязат в програмната. " да се тълкува, че ще има 20 Министерства и 5 (петима) вице? Лек ден.

Да върнат в петък Търновската конституция и лустрация.После нови избори.

КРИЗАТА, ще продължи и всичко ще се повтори и ще си бъде както беше по времето на Бойко. Къде е новото и промяната няма и да я има

Гласувайте закона за задължителното гласуване и ел. гласуване и да се ходи отново на избори. Стига сте шикалкавили боклуци.

ЗА ЕЛЕКТРОННОТО ОК НО ТВЪРДО ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО!

magit@abv.bg

Преди беше ЗА задължително гласуване и образователен ценз. Какво стана?

Тайната среща във Виена между банкера Цветан Василев и политика поражда съмнения дали всъщност Георги Кадиев е толкоз морален политик, колкото се опитва да се покаже. Не е тайна, че Кадиев е силно приближен на съпартиеца си Румен Овчаров, който е в енергийния бизнес от десетилетие. Именно поради тази причина за никого не е изненада, че веднага щом Георги Кадиев напуска кабинета Станишев, влиза мощно в енергийния бизнес, поставяйки начело съпругата си. Тя се води собственик на Енерджи съплай грийн, Енерджи съплай и 70 % от Либерна ООД заедно с Емил Костурков от Лукойл. Соня Кадиева купува електроенергия от Марица Изток 2, АЕЦ Козлодуй, и ТЕЦ Русе, както и от борсите в Унгария и Румъния, тъй като там енергията е доста по-евтина от тази в страната ни. Половинката на Кадиев доставя ток на немската фирма Е.О.Н, която пък го продава на нас, пише pik bg.

Лидерът на НФСБ коментира, че вече има резерви към Бойко Борисов като министър-председател, защото той няколко пъти си сменил мнението през последните две седмици. - МА НЕ ДУМАЙ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ....НЕ МОЕ ДА БЪДЕ ЩОТ НЕ МОЕ ДА БЪДЕ КОЛКО МНОГО Е НАПРЕДНАЛ ..КАТО НЕ Е ЗА ДВА ЧАСА ТИЯ ТРЕБЕ ДА ЧЕРПЯТ))))))

Патриотите и Атака искат да свалят цената на тока и да фалира цялата енертгийна система. Искат ракети на границата с Гърция и Турция и 6-годишни деца да пеят химна като в Северна Корея.

Лидерът на НФСБ коментира, че вече има резерви към Бойко разни лизачи като теб да не се обаждат от коневръза на козяк

А ти какво искаш - в един момент да си даваш и последните стотинки за ток, през българо-турската граница необезпокоявано да нахълтват всякакви джихадисти и децата ни да говорят на " аз-лесица, ти-лесица" ли? Е, аз искам точно обратното - за родителите си, за себе си и за децата ми!

А ти какво искаш бе олигофрен? Ток по лев за киловатчас за да пълниме гушата на мутресата на вожда и децата с фесове да припяват на ходжата молитвата ли?!?

Важните за България проблеми отново останаха встрани,виждамежадни за тлъст кокал нартии,които отдавна не са били във властта,този шопар Каракачанов,колко партии смени какви ли не имена си турга ,само и само да се докопа до държавната копаня ,плюя на вас,негодници!!!

"Междувременно Радан Кънев от РБ коментира, че дори кабинетът да не получи подкрепа от ПФ, неприемливо е да бъде приета такава от ДПС." Да разбираме ли, че в петък, ако ДПС гласуват "за" кабинета, ще има моментална оставка на правителството на ГЕРБ и РБ? Или друга песен ще се запее? Нещо ми намирисва на задкулисен БОСТАН...Интересен петък ще е!

НАПРОТИВ ПОРЕДЕН ЧЕРЕН ПЕТЪК ЩЕ Е.......

ВСЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ В ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА СЕ ПРЕДЛАГА ЗАКОН, КОЙТО СЕ ОЦЕНЯВА ПО ДОСТОЙНСТВО ОТ ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА И ДЕПУТАТИТЕ ГО ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ В "ИМЕТО НА НАРОДА" КАКТО СА СЕ КЛЕЛИ КАТО СА ВСТЪПИЛИ В МАНДАТ....... В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО ПЪРВО СТАВА С УГОВОРКИ, ЗАДКУЛИСИЕ, ИНТРИГИ, НАПАСВАНИЯ, НАГЛАСАНИЯ, ПСЕВДОКОАЛИЦИИ И ПОДОБНИ..... А АКО И ТОВА НЕ ПОМАГА ВЛИЗА ЛИДЕРА НА ПАРТИЯТА И КАЗВА ГЛАСУВАТЕ ТОВА ИЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА....... ИСТИНАТА Е ЧЕ РЕАЛНО 7 ЧОВЕКА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРАТ ПОМЕЖДУ СИ КАК ДА ЗАПАЗЯТ СТАТУКВОТО - ЗАЩОТО ОТДАВНА Е ДОКАЗАНО ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕПУТАТИ НЕ ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ А ПО РАЗПИСАНИЕ И ПРОГРАМА ЗАД МАСКАТА НА ТЕРМИНИ КАТО "НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ" ПРОБУТВАНИ ПО МЕДИИТЕ ЗА ОБИКНОВЕНИЯ И СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ...... ИМЕННО ЗАПАЗВАНЕ НА СТАТУКВОТО Е ЦЕЛ НОМЕР 1 НА СЕГАШНАТА ВЛАСТ И РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОРЦИИТЕ, ЗАЩОТО ХОРА ВЕДНЪЖ ВЪЗПОЛЗВАЛИ СЕ ОТ ИМУНИТЕТ И ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ ТРУДНО БИХА ОЦЕЛЕЛИ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА ТЪЙ КАТО ЗА ДРУГО НЕ СА КАДЪРНИ........ ПОПУЛИСТКИ ИЗКАЗВАНИЯ ГРЪМКИ ОБЕЩАНИЯ МЕРЕНЕ НА КОЙ ПРОГРАМАТА МУ Е ПО-ГОЛЯМА А РЕАЛНО В ПАРЛАМЕНТА Я ИМА 121 ДЕПУТАТА ДА ГЛАСУВАТ ПО НАРЕЖДАНЕ НА ПАРТИЙНОТО РЪКОВОДСТВО В ИМЕТО НА ПАРТИЯТА А НЕ НА НАРОДА Я НЕ........... СИСТЕМАТА Е ГНИЛА И МИРЕШЕ ОТКЪМ ГЛАВАТА.....

Продължавай да си мислиш!

Пародия

ПРОДЪЛЖАВАМ НЕ МЕ МИСЛИ МЕНЕ ЖАЛКО ЧЕ НЯКОЙ ОБАЧЕ И ТОВА НЕ ПРАВЯТ......

Къде е абсурдистан

Пародия

НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО МЕН ;)

в атака! Никакъв гювеч за лапачите! За това ви избрахме!

Борисов, копаеш гроба си.

Както знаете, другари и другарки, в последните 25 години за всичко е виновен другаря Костов. Забелязвам, че в последните дни вината на Другаря Костов не ви е спусната като опорна точка и това е голяма грешка, защото той е по-виновен от кишата и сушата както знаете и действа на обикновения комуноид както червен цвят на бик.

Spirit

"От това, което се натрапва като състав на кабинета, виждаме, че ръцете на Борисов са извити до крайност. Това е компромис, който ми прилича на опит за реставрация, неистов глад за управление на едни партии, които отдавна не са били във властта", каза още Мерджанов Горките комуняги, как само жално плачат за комфорта на Бойковите ръце. А истината е че газ пикаят от това, че десните се връщат във властта. Сутринта гледах другарката Велислава Дърева по телевизията, чак се притесних, че може да хване уринален цистит.

Колко е тъжен да си десен в България - все са ви леви вождовете - от иванчо костов до мутрата от Банкя - все бивши активни комунисти, понастоящем върли демократи, защото е удобно ! Повръща ми се от това лицемерие ...

Има Атака, има правителство! Атака е символ на България!

Патриотите днес ще обявят цената си - дали е по висока от Атака в миналия парламент.Ах тези патриоти - работят само за пари.

Борисов остави ги да си направят те правителство и им гледай саира

Възможно ли е да очакват цялата им програма да се приеме за изпълнение, като са толкова малко проценти? Рекет ли искат да правят?