Коментари - Абсолютен рекорд при продажбите на имоти в Несебър, основните клиенти - украинци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украсите намериха новата си столица, а ние се сдобихме с нова украинска мафия....

Те нали нямаха пари и гидина и поливина живуркат на наш гръб!? Нагъл, по-нагъл, хохъл...

Тази година са продали също рекорден брой - 7 апартамента!

Ще ги спират ли, имотите, както украинското зърно? Или България пак е "изненадана" и не може да си намери правилният интерес - да вкара пари в хазната от данъци по сделки и да заработи Международен имидж. Най-голямото богатство на една държава са ХОРАТА. В момента в България се изсипват реки от злато - бягащи от войната БЕЛИ и ОБРАЗОВАНИ украинци. Досега България НЯМА ДЪРЖАВНА ПРОГРАМА по този "казус". Всичко е на самотек.

Пари?!

Имат ли право? Нали не са членове на ЕС? Русняците и те купуваха, но те са цивилизовани хора. Докато хохлите са мизерници и нищо добро не ни очаква. Нищо чудно утре да заявят, че това е оКрайна! И като знаем какви мръсни фашаги са, един ден да спретнат един Майдан и да ни вкарат във война!

Я пробвай пак за "руската цивилизация"?!

Ама хич та няма, другите Тролове поне им плащат като пишат абсурдни глупости,а ти дори без пари постваш мозъчните си пръдни! Ни тъй срам...

на някой да не му е ясно къде са парите на западните данъкоплатци????

Честито на КУРОРТИСТИТЕ! И ОТКАЗАВАЛИ заплати от по 3 000 лв. за сервитьори.

Вместо да си седят на задниците и да си защитават държавата, тръгнали на шопинг по Европата. И после хленчат за пари и помощ.

Това са рудняци запазили украинските си паспорти.

Нашата мафия,а сега и украински

Не Ви стига - Вие сте достатъчно тъпи и прости , и затова хем ще Ви бият ( защото както вече разбирате те не са като Германците ) , хем ще им плащате всичко докато те си почиват и Ви гонят от плажовете , да не им разваляте гледката - Красота !!

Да напомним на НЕ информираните шопи че НЕСЕБУР и СЛЪНАКА отдавна са ПЕРАЛНЯ за ПАРИ на руснаци и укринци.Стария кмет на Несебър ИЗБЯГА в ОДЕСА изпра милиони на Одеската мафия.Украйнски ЕВРЕИ изкупиха евтино земи и застроиха десетки коопераци и хотели в РАВДА имат депутати от Руската ДУМА ФСБ и ГРУ полоквници/ЕМЕРАЛД хотел/ Между Сл.Бряг и Св Влас има едни мега комплекси ''ФОРТ НОКС'' с над ДЕСТ ХИЛЕДИ ЛЕГЛА .''ФОРТ НОКС'' е собственост на ъкрайнския олигарх тургуващ с метали ПРОХМУСЕНКО а бизнес партнер му президента РОСЕН ПЛЕВЕНАЛИЕВ който като беше министър на Благоустройството му разреши СТРОИТЕЛСТВО на поредния мега комплекс

на тези цени цитирани в статията друго освен боксониери и гаражи едва ли могат да купят. а наглите несебърлии си намериха майстора и ще станат нежелани в собствения си дом - с. Несебър

SirBob

Явно укропите са го закъсали много, щом купуват ваканционни имоти в бедна България. Срам.

Да ти напомня че УКРАИНСКИ евреи УПРАВЛЯВАТ САЩ-НАЙ-ВЕЛИКАТА и могъща страна в света С УКРАЙНА корени са ВИКТОРИЯ НЮМАН и мъжа Давид КАГАН-ЯСТРЕБИТЕ на Американската политика МАЙКАЛ БЛУМБЕРГ-бивш кмет на Ню Йорк и топ медиен магнат МАРК ЦУКЕРБЕРГ-оне дето дърби е-нета ДЪГ ЕМХОФФ/мъжа на вице президента Камала Харис/ МЕЛИСА КОЕН/жената на Хънтър Байдан-СИН на президента ДЖО БАЙДАН/ АНТОНИ БЛИНКЕН-дуржавен секретар на САЩ ДЖАНЕТ ЙЕЛЪН -финансов САЩ министър Шефа на СВЕТОВНАТА БАНКА-ПОЛ УОЛФОВИЦ

Зетя на Тръмп и мъж на Иванка е от най-богатата белоруска фамилия Крушнер. Еврейски клан държал търговията с кожи в Русия. Лари Кингстън е белоруски еврей. Збигнев Бжежински е пак оттам - Полесието между Белорус, Украйна и Полша. Но Бени(Боря) Гудман, краля на джаза, е чист одесит. Одеситка е и майката на Рамбо Сталоун. Само шофьорите на камиони, бочкаторите на строежи, робите на земеделските плантации, в САЩ не са украино-руско-полски евреи. Хазари.

А може ли да са подставени лица - Всъщност ги купуват Украинската хунта с благословията и парите на Америка и Зпадна Европа , и в един момент , Вие ще сте излишни в собствената си държава ! Сега се радвате че се биели смело и Руснаците имали проблеми , но се замислете Вие кога и ка ще ги изгоните - Искате ли да знаете - НИКОГА и по НИКАКЪВ НАЧИН , сиреч ще станете Украински РОБИ много скоро ! Украинците и Американците ИСКАТ на всяка цена Черно море , което значи че това купуване е именно с тази цел ! Ние нямаме държавници , които да спрат това , което определено означава че България от излаз на 3 морета , накрая ще има излаз само на Панчарево , понеже спите и сте продажници !!

Болен мозък!

Той поне ИМА мозък , докато при теб ЛИПСВА такъв и затова по-добре не се изказвай неподготвен , защото може да се окаже и много прав !!

Несебърлии ще скубят коси после, ама нейсе.. таз украинска напаст..

Несебърлии СКУБЯТ и ПЪЛНЯТ здраво млади сочни украинки а ТЕБ те скуби грозната ти дебела жена

прост, по-прост, несебърлия, яни от несебър...

То и за това се иска дарба и акъл бе ЧИКИДЖИЙО , Видял си ти Украинка на картинка !!

украински мърши

Може и да са "мърши " ама Вас Ви бият полицаите по празните глави докато Украинското знаме се вее над половин България и най-вече на Столична община - нали - Е кой е МЪРШАТА ?!

Имало "бум" на сделките, а "тряс" имаше ли след това? :)

Този бум е само в главите на брокерите, Празните глави, на които все им се присънват комисионни.

ЗАЩО ДЪЛЖАВАТА И ГЪЛЪБ НЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ ОТКЪДЕ ИМАТ ПАРИТЕ? ДА СА НАПРАВИ ПРОВЕРКА ЗА ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ.

А зелето ще си купи ли имоти в Несебър? И тия нацист купува имоти за милиони в Италия.

Намерили на кого да продават Имоти ? Продавайте на Англичани , немци , Руснаци и Скандинавци , а то Укри които 1 година ги храним и поим за наша сметка , а пенсионерите гладуват в България и прът като мухи !

Е те нали Англичаните , Германците и Скандинавците дойдоха хората и купиха , но Вие с вашата ПРОСТОТИЯ , БАНДИТИЗЪМ и ЦИГАНИЯ се ПОСТАРХТЕ да ги накарате да проклинат деня в който са взели това решение , и те избягаха без да се обръщат назад и не искат вече да Ви знаят къде сте на картата ! Те Българите с акъл ИЗБЯГАХА , а Вие бленувате за нормални хотра да дойдат в тази кочина - Така ще си изгниете в мизерия и злоба докато Ви вземат цялата територия и станете като мангалите да обикаляте с каруците и всеки да Ви подритва и гони понеже , където и да се появите носите ПРОКЛЕТИЯ и ПРОБЛЕМИ !!

Изсипаха САЩ идиотите. Повече от Афганистан за 20 години. НИКАКЪВ ОВЪРСАЙТ. НУЛА. Кво очаквате. Следващите 10 години само укри ще могат да си позволят мутренските цени на имоти. Слава Кокейн, Маккейн, Нюландейн и Перемога за ЕССР. А Борел каза, че всички трябва да издържаме Укрия докато не победи. И да умираме за тях.

Това са от тия бедните дето вече година и половина си живеят на наш гръб.

Рекламна статия.Най-голямото реално търсене на имоти по нашето черноморие е в Царево.Отидете да видите за какво става въпрос.

PEYTSCH

Рекламна публикация. Не отчитат че в последните два месеца основните лихви нараснаха три пъти с по 0,5% и последно сега с 0,25%. И нарастването ще продължи. Който купува с кредит следва да изплаща с нарастваща лихва при не много сигурна възвращаемост от наеми от курортисти през 3-4 месеца в годината. А данъка и таксата плюс други разходи и ремонтни дейности след гламави летовници са отделно. Теглете чертата и ще се окаже че собствениците на имоти вече ще са щастливи акоизлизат на нула. Но едва ли...

В интерес на истината в статията не пише, кои са тези у.кри. Дали са тези, които с години живеят в България или са от новеничките, избягали с бая кинти от украйна, прибавили подареното от бг правителство, така се замогнали, че чак са в състояние да купуват жилища.

Клетите бежанци от Усрайна, които са на издръжката на българските данъкоплатци повече от година...

Нормално, руските мърши тук в ЕС даже и пакетче лукум няма да могат да си купят

Само дето за украинските мърши и държавни помощи вървят.

Ще купуват масово жилища, а от бюджета за 2022 над 500000 лена са отишли за помощи за тях. Да им спрат безплатното пътуване по жп линиите и градския транспорт. Да им спрат помощите. За пенсии и др. няма пари, но за тях ще намерят. Вече ходят и по вхосовете да просят и се представят за англичанки. Не ни стигат нашите, на си вкарахве и чужди. Полицията не казва какви золуми правят

Докато им плащаме издръжката ще ни изкупят черноморието....нашите управници са лицемерни отрепки

Идват паралиите украинци и изкупуват имоти, и нашенците се усетиха и им ги шитват. Пък тая брокерка още малко ще опише Несебър като София - кой нормален човек ще отиде да живее в Несебър целогодишно - извън сезона няма никакъв бизнес, студ, вятър... това са хора без проблем с парите, дето могат да стоят по цяла година да не работят. Е, то ИТ-тата сега нали могат да работят отвсякъде (преди да ги уволнят заради ИИ :)))) ама нали не всички купуващи са ИТ-та :)

Черноморието е перфектна инвестиция за хора с пари. Има само един проблем - лиспата на поминък. Доколкото има поминък там, тоий не може да поддържа семсйвтата в съответните градчета. Доходи - разходи = отрицателна стойниост! Който има пари може да се изнесе и да си ги харчи там - спокойствие, красива природа и сравнително качествено евтино образование. Тръгнат ли да търсят мющерии за препродажба на печалба, обаче, ще настъпят мотиката ,да. Но ако нямат намерение да продават, покупките им са разбираеми. Иначе, каквото са купили, могат да си го осребтят до към 50%...

9месеца в годината

са свикнали нищо да не правят. Укри/хохоли!

и чак за хора с пари - не съм напълно съгласен - ако наистина имам пари и визирам десетки милиони и нагоре - България е едно от последните места, където бих купил с целта, която описваш - не като инвестиция, а просто като място, за което да похарчиш и да живееш(поне през повечето време в годината). Има страни с далеч по-приятен климат, да не говорим за инфраструктура и хора - на морето е приятно да кажем около 5 месеца в годината, зима - ранна пролет - късна есен - не е точно рай. Но съм напълно съгласен, че ако си примерно европенсионер и си спестил или си продал имота в родната страна и имаш примерно едни 50-100-200К за харчене за нов имот - наистина е много добър вариант нашето море. Украинците, които си купуват тук, едва ли са точно от бягащите с чанта дрехи и с доходи от няколкостотин долара на месец. Едва ли са и милиардерите им. Какво ще правят с тези имоти след година-пет-десет - те си знаят. Според мен някои руснаци, англичани, а и българи, не са могли да повярват, че инвестицията им в нанайста линия на Слънчев бряг някак се е реализирала на що-годе някаква сериозна стойност от платеното. И са щастливи сега.

Е, и в нашия блок в София има А сега приемат тихомълком още 300 000 , ведмо с помощи и психиатри и видеоуроци по български.

По черноморието всеки втори говори на нещо като руски или украински - не им правя ралзика за сега.

Явно като докато ги издържат глупавите българи украинците си купуват недвижими имоти в курортите.

Стъпват на същата мотика, заради която избягаха руснаци и казахи. Е, поне виждаме, че не само ние сме прости...