Абортите и еднополовите бракове в Северна Ирландия вече са законни

Северна Ирландия е без изпълнителна власт от януари 2017 г. в резултат на политическо-финансов скандал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, какво доживяхме! Единствените , на които им е тръпка да сключат брак май останаха гейовете и лесбийките. Хетеросексуалните мъже и жени упорито си живеят заедно без брак и твърдят ,че тойе отживелица

"победата в борбата за равенство и човешки права". Човешки права на кого? На всички, освен на собствената си плът и кръв, на поколението си, на бъдещето си. Кучетата имат повече човешки права. Да убиваш най- ценното и най- беззащитното, а да говориш за човешки права...

На Ганю държавата му изчезва с бързи темпове, защото народът масово бяга на запад и отказва да прави деца тук, обаче Ганю въпреки това продължава да има самочувствието, че той знае най-добре кой какъв бил и какви ценности трябвало да се поддържат. Интересно.

Винаги ми е било интересно каква част от населението емигрират заради оскотяването и войнстващата простотия в страната. Аз лично познавам няколко такива. Бяха добре финансово но никога не създадоха семейство в България просто защото не искаха децата им да растат на такова място. Сега са в чужбина и имат по няколко деца. Те все още се самоопределят като българи но, децата им едва ли.

Соросаньо, с твоите ценности спирачни, газови и съединителни ли ще оцелее България?

Браво! Пътят към ада на развратените е проправен и утъпкан !

Махнете я тая снимка беее, гнус!

Каква да сложат? На абортирани човешки права ли??

То и у нас тази напаст започна да се разпространява с недопустими темпове. Който има деца или внуци тинейджъри,много да внимава за по-възрастни каки или батковци около техните компании.

"...Джереми Корбин определи легализирането на...еднополовите бракове като исторически момент..." Историческа ПОРНОГРАФИЯ! Евроатлантически ценности...Пратениците им не спират да обикалят България :(((

Егати неновината. Сега съм напълно объркан. Да се омъжвам ли, да абортирам ли... Искам помощ от цк на бхк! Нека разяснят на нас напредничавите българи, да ни разтълкуват тази новина. Какви са целите на северномакедонските ни... на северноирландските ни братя по секс?

Да разбирам ли, че на двамата амбиажа от снимката вече им е позволено и да абортират?

Cezarbg

Разбира се!!!те ще абортират след рахлабително дъъъълго в тоалета!!

В момента в който пИдалите се покажат от дупките си това е края на цивилизацията, примери бол!!!

Сега разбрах защо тази държава върви към изчезване.

Ти ли ще я изпревариш или тя - тебе?

Да си направят една държава където всички девиации са законни и да се събират там мутантите. Най добре някъде в африка за да ги пердашат африканците и мамуните.

Браво, днес булка, догодина - люлка!

Поклон пред северноирландския парламент! Кога правата и свободите на сексуалните малцинства в България ще бъдат най-сетне зачетени??? Кога изконното право на еднополовите двойки да сключват брак и да осиновяват деца ще бъде законово прокламирано??? Докога ще чакаме? Време е да се действа - потъпкването на либералистично-хуманистичния проект “Истанбулска Конвенциа” беше остър сигнал за потъпкването на правата на джендърите о трансхората!!!

Една стран в Европа беше свестна ама уви и тя умря. Ся като си вкарат и Авганистански чавета да ги онождат. Ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Европедерастия, дупедавщина. Те опитите в Анадола мъж да забременее не са спирали ама що точно това решиха да си вземат еропедалите.

да почнат и да абортират списвачите в дир.ру :)

хайде да им е честито, как пробутаха еднополовите бракове покрай абортите

Наскоро жена роди с присадена от трупен донор матка. Не е далеч денят, когато и "мъж" ще мине по този път... Апокалипсисът диша във вратовете ни, а ние си мислим, че това е Глобално затопляне.... Така ще ни стопли, че ще се изпарим!

Свободата е велика привилегия. Свободията води до разпад на обществото. Точна граница никой не може да постави... Може би за това в тоталитарните общества животът изглежда по-привлекателен. Ако не си го живял де, за да се отвратиш от всичко останало!

Как абортират гейовете ? Серат до припадък ли ?

Cezarbg

Браво изби рибата брато!!! + 100000000

sRankow знае, ама сигур баш сега ... "абортира" у WCто

поредната простотия на европейския съюз

мъжете да се чувстат все по-слаби и да търсят защита от други мъже. Друго си е друг мъж да те държи за ръчичката. Да се чуди човек!?!

А дали "се чувстват по-слаби" или т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност" раздухват една константна величина извращения, за промивка на зомбитата.

ако ще и инцеста и содомията да узаконят, това си е тяхна работа

Чия работа е викаш?

"Цялата патология да се определи като норма, а всичко нормално - като патология." - Херберт Маркузе

А разрешиха ли им и да раждат на боклуците ?

До кога ще ни занимавате с лезбийки и педераси? Направете им една държава и да си правят каквото си искат. НЕ на истамбулската конвенция и на всички подобни. Всеки е свободен да избира, но никой не е длъжен да слуша и чете за тяхната ориентация.

И кой те наакра да четеш, че и да коментираш? И кой си ти, та да казваш на кого какво да се направи? Добре че са хомосексуалистите, та да има с какво да си избиват комплексите недоклатените дребнопишковци!

Не става въпрос дали харесваш или не. Но който скача на хомота е такъв... На убедените в мъжествеността си не им дреме.

На кое викаш "скачане".

А как стои въпросът с абортите на еднополовите. Има ли надежда?

Зловредното британско влияние. Може да стана и задължителни еднополовите бракове.

А, така! Те утре и педофилията ще узаконят. И инцеста. И содомията... И ще стане такъв живот, че само си викам, дано не ни постигне и нас.

Че един от най-големите руски педераси и защитници на гей движението е сам Владимир Ленин. Този руски педал не е бил никак глупав. Така например, докато другите крадци от бандата му са воювали да завземат властта през октомври 17 г., Владимир Илич е прекарал размирните дни скрит на езерото Разлив с приятеля си. Досетете се сами какво са правили там - страстна комунистическа мъжка любов. Педерасткото движение е задължено на Владимир Илич за подкрепата за развитието по света.

Ами те Ленин са го спонсорирали западняците ако не знаеш.

Докаран е заедно с бандата си в пломбиран вагон от Швейцария За да не се разбягат по пътя негодниците Целта е била да ги пуснат в Русия тези бацили и да я съсипят Както и става

И сега законно ще си навираме онази работа в шоколадовия цех

да узаконят и некрофилията и канибализма, и ще стане екстра! Пълна свобода и демокрация! Ами абортите ПРИ еднополовите бракове законни ли са? Ами масовото самоубийство? Кога?

Срам за англичаните.

Нерде англичани, нерде ирландци?!