17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страшен тъпанар

Естествен подбор , наздраве!

Хомо Сапеинс нема друго обяснение Мир на праха му

Това "Сапеинс" иронично ли го пишете?

И не е единственият. Много са!

Тъжно.... едни почернени родители. Вместо за бал ще събират родата за погребение.... :(

Бил е явно без колан. Жалко.

С колан, без колан, бил е пиян.

Те първа има да се преобръщат по баирите

Ех Дарвин , Дарвин. Защо измисли този закон за оцеляването и размножаването при неприспособените организми.

Научиха се само да броят до 12, а законите на физиката не са им важни.

Всяка година някъде в България абитуриенти стават курбан. Няма пропуск. А иначе язък за момчето, щеше да дойде в София и да подобри демографията на столицата. И един коптор щеше да купи за 200 иляди евра. Що пропуснати възможности...

поредния —- а да не казвам какъв!!!!

Ей, не се научиха тези деца, че светът не свършва със завършването на училище, а би трябвало да започне реалният живот. Жалко за детето и за родителите му!

Айде бе не си ли спомняте навремето кво беше беше ви срам да носоте колани преди да ги ваведат а моторджиите масово си носеха каската на ръката

Айде бе не си ли спомняте навремето кво беше беше ви срам да носоте колани преди да ги ваведат а моторджиите масово си носеха каската на ръката

Какъв налъм трябва да си да се прибереш на кокили и да вземеш ключовете на колата да се правиш на мъжле?ВЪпросът е риторичен.

Редовна военна служба трябва, а не айляк.

Е щом са абитуриенти, вероятно вече са безсмъртни... Що да не летят?

откога Сатовча и Кочан са "благоевградски" села? Някой направи ли си труда да види къде се намират?

Жалко за момчето! Съболезнования на близките!

Не е така, нямаше да изхвърчи. Но и Ярис за мен си е ковчег. Много малка кола и много незащитена.

Ах, ах, ах ... децата правят глупости, особено в нетрезво състояние. Тъжно е! Не искам да знам какво е да намериш детето си така ... ужас! Единственото хубаво е, че е бил сам ... съболезнования на близките!

Като човек е на кирка, не мисли трезво и прави дивотии. И аз бях на път да сторя точно това, но ми скриха ключа на колата! Не съдя ...

За такива хора грам не ме е жал, 1 идиот по-малко. Добре, че е заминал от този свят само той. Пиян и най-вероятно дрогиран, в 3 сутринта взема колата на баща си... ей такива хора убиват невинни на пътя. Утайките лека полека ще се самоизчистят по точи начин от този свят. Само си представете, че се прибирате съвсем спокойно от някъде толкова късно, карате си нормално и някакво пияно келеме, кара на зиг заг с превишена скорост и навлиза във вашата лента. Мисля, че отговорът е ясен, какво може да се случи и с вас.

Ако знаеше, че баща му ще му загрее врата, дали щеше да му вземе ключовете и да хукне посреднощ. Криворазбраната цили.вилизация., или му викаха демокрация.

За мъже до 30 книжките трябва да се дават след мнооооооого обстойствени психо тестове.

Бащата на Илия е знаел,че момчето му е разглезено,не му се отказва нищо и вместо да съхрани ключовете за автомобила си,му ги е "предоставил"! Бог да прости младото момче.

Да, и още как! Като си на черешата не мислиш за тези неща!

А специално за такива, като те и пълно анално обследване...

То няма нищо общо с акъл. Ти все едно не си виждал пиян човек какви ги върши.

"Причината за катастрофата се изяснява" Какво има да се изяснява? Фиркан след купона, опит като шофьор "0", балкански път, нощем ... - все "екстри" за неопитен водач.

Каквото е търсил, това е намерил!

БАХTИ ТЪПИЯ ПОМАК ;))

Лошото е,че тия утайки се МНОЖАТ по много,ама МНОГО.Компенсират това, дето го нЕма в главата, с рамножаване страшно и поголовно, като плъховете.Като оня, дето би 17 годишен на детска площадка - "горд" баща на 11 (ЕДИНАЙСЕТ) ча'авета!!

Започнаха.А къде е още 24 май.Големи радости,големи празненства,че си завърпил средно и вече можеш да се реализираш в живота като сервитьор,шофьор,разносвач,камериерка,продавачка.Ганьовската простотия нама да срещшнеш нийде по света.

Жалко за момчето. За съжаление младите още не знаят, че съдбата дебне зад ъгъла, докато те броят до 12.

дано писалия тия глупости и откривени лъжи да няма деца, ако има то дано и тях не ги застигне същата участ, как за сензация си продавате душите м@йка ви у муршите дееба мръсна

Хм Изяснявали се причините за катастрофата… Просто невероятно стечение на обстоятелствата….