17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм Изяснявали се причините за катастрофата… Просто невероятно стечение на обстоятелствата….

дано писалия тия глупости и откривени лъжи да няма деца, ако има то дано и тях не ги застигне същата участ, как за сензация си продавате душите м@йка ви у муршите дееба мръсна

Жалко за момчето. За съжаление младите още не знаят, че съдбата дебне зад ъгъла, докато те броят до 12.

Започнаха.А къде е още 24 май.Големи радости,големи празненства,че си завърпил средно и вече можеш да се реализираш в живота като сервитьор,шофьор,разносвач,камериерка,продавачка.Ганьовската простотия нама да срещшнеш нийде по света.

БАХTИ ТЪПИЯ ПОМАК ;))

Каквото е търсил, това е намерил!

"Причината за катастрофата се изяснява" Какво има да се изяснява? Фиркан след купона, опит като шофьор "0", балкански път, нощем ... - все "екстри" за неопитен водач.

Бащата на Илия е знаел,че момчето му е разглезено,не му се отказва нищо и вместо да съхрани ключовете за автомобила си,му ги е "предоставил"! Бог да прости младото момче.

За мъже до 30 книжките трябва да се дават след мнооооооого обстойствени психо тестове.

А специално за такива, като те и пълно анално обследване...

За такива хора грам не ме е жал, 1 идиот по-малко. Добре, че е заминал от този свят само той. Пиян и най-вероятно дрогиран, в 3 сутринта взема колата на баща си... ей такива хора убиват невинни на пътя. Утайките лека полека ще се самоизчистят по точи начин от този свят. Само си представете, че се прибирате съвсем спокойно от някъде толкова късно, карате си нормално и някакво пияно келеме, кара на зиг заг с превишена скорост и навлиза във вашата лента. Мисля, че отговорът е ясен, какво може да се случи и с вас.

Лошото е,че тия утайки се МНОЖАТ по много,ама МНОГО.Компенсират това, дето го нЕма в главата, с рамножаване страшно и поголовно, като плъховете.Като оня, дето би 17 годишен на детска площадка - "горд" баща на 11 (ЕДИНАЙСЕТ) ча'авета!!

Ах, ах, ах ... децата правят глупости, особено в нетрезво състояние. Тъжно е! Не искам да знам какво е да намериш детето си така ... ужас! Единственото хубаво е, че е бил сам ... съболезнования на близките!

Жалко за момчето! Съболезнования на близките!

откога Сатовча и Кочан са "благоевградски" села? Някой направи ли си труда да види къде се намират?

Е щом са абитуриенти, вероятно вече са безсмъртни... Що да не летят?

Редовна военна служба трябва, а не айляк.

Какъв налъм трябва да си да се прибереш на кокили и да вземеш ключовете на колата да се правиш на мъжле?ВЪпросът е риторичен.

Като човек е на кирка, не мисли трезво и прави дивотии. И аз бях на път да сторя точно това, но ми скриха ключа на колата! Не съдя ...

Ако знаеше, че баща му ще му загрее врата, дали щеше да му вземе ключовете и да хукне посреднощ. Криворазбраната цили.вилизация., или му викаха демокрация.

Да, и още как! Като си на черешата не мислиш за тези неща!

То няма нищо общо с акъл. Ти все едно не си виждал пиян човек какви ги върши.

Айде бе не си ли спомняте навремето кво беше беше ви срам да носоте колани преди да ги ваведат а моторджиите масово си носеха каската на ръката

Айде бе не си ли спомняте навремето кво беше беше ви срам да носоте колани преди да ги ваведат а моторджиите масово си носеха каската на ръката

Ей, не се научиха тези деца, че светът не свършва със завършването на училище, а би трябвало да започне реалният живот. Жалко за детето и за родителите му!

поредния —- а да не казвам какъв!!!!

Всяка година някъде в България абитуриенти стават курбан. Няма пропуск. А иначе язък за момчето, щеше да дойде в София и да подобри демографията на столицата. И един коптор щеше да купи за 200 иляди евра. Що пропуснати възможности...

Научиха се само да броят до 12, а законите на физиката не са им важни.

Ех Дарвин , Дарвин. Защо измисли този закон за оцеляването и размножаването при неприспособените организми.

Те първа има да се преобръщат по баирите

Бил е явно без колан. Жалко.

С колан, без колан, бил е пиян.

Не е така, нямаше да изхвърчи. Но и Ярис за мен си е ковчег. Много малка кола и много незащитена.

Тъжно.... едни почернени родители. Вместо за бал ще събират родата за погребение.... :(

Хомо Сапеинс нема друго обяснение Мир на праха му

Това "Сапеинс" иронично ли го пишете?

Естествен подбор , наздраве!

страшен тъпанар

И не е единственият. Много са!