Журналист: САЩ искат да притиснат Желяз, за да свидетелства

САЩ искат да притиснат Желяз Андреев, за да свидетелства. Неговото име не фигурира в кореспонденцията между шефовете на компанията.

Обратно в новината

Коментари - Журналист: САЩ искат да притиснат Желяз, за да свидетелства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом има ембарго с/у доказан,престъпен режим,защо истината да не се разкрие изцяло!Само в путинова Русия истината се замита и маскира,както става и с газовете в Сирия!

Аааа, да си ги нямаме такива. Краварите да си ги играят краварските игрички в Кравария. Ако искат Желяз да им каже нещо, да заповядат в Добрич. Пък и за какво са им свидетелски показания, след като шефовете на фирмата така или иначе имат вече влезли в сила присъди? Мирише на поредната краварска фъшкия... пардон, подъл номер.

Нещо не се вързва. Ако го викат за разпит защо са го пуснали с обвинения и за арест?!!! Бива пързалки ,ама постарайте се малко поне. Срамота!

Нахалници! Държат се като господари на света!!!! Дано Господ Бог ги накаже с най-големите злини на света. Едната от тях е факта, че се самоизбиват. Да обикновените граждани не са виновни за агесивната политика на Америка, но защо им позволяват, защо не се поставят на избитите жени и деца в Югославия, Украйна, Виетнам, Либия, Авганистан, Сирия и др.

внимаваите какво правите защото...??? ,,.В Кливланд законът забранява на жените да носят лъскави кожени обувки, защото мъжете могат да видят отражението на бельото им в тях. Отново в Кливланд е незаконно да убиваш мишки без разрешително за лов. В Оксфорд, щата Охайо, е забранено жена да се съблича пред снимка на мъж. А в Янгстаун нямаш право да ти свършва бензинът в колата. В Алабама е престъпно да отваряш чадър на улицата. Причината? Може да изплашиш някой кон. В същия щат може да получиш смъртна присъда, ако сложиш сол на железопътните релси. Алабама гледа с много лошо око на хората, които носят фунийка със сладолед в задния си джоб. Това също се наказва от закона. В Аляска има закон, забраняващ да гледате лосове от самолет. Град Джуно забранява на собствениците на фламинго да ги водят в бръснарниците. Ню Йорк разрешава на жените да ходят с голи гърди на публично място, стига да не използват това като реклама на своя бизнес. Наказанието за това да скочиш от висока сграда в Ню Йорк е... смърт...,,???

,,..В Уайоминг нямате право да снимате зайци от януари до април без специално разрешително. В Ню Джързи е незаконно да носите бронебойна жилетка, докато извършвате убийство. Забележете, проблемът е в жилетката, не в убийството. Така пречите на жертвата си да се защити по същия начин. В Мисури е незаконно да стреснеш бебе. В Илиноис може да ви арестуват за скитничество, ако не носите в себе си поне един долар. Отново там английският език е забранен от закона. В град Чампейн е срещу закона да уринираш в устата на съседа си. В Чикаго е забранено да ловиш риба, докато седиш на врата на жираф. Това е реален закон. В град Лорънс, Канзас, нямате право да държите пчела в шапката си. В Индиана стойността на числото Пи е 3. ..,,???

наи якият закон...??? терористите да внимават...??? ,,...Детонацията на ядрено устройство извън рамките на градът се глобява с 500 долара./Калифорния/..,,??? ще има глоби...!!!

Ха! Ми да си организират в нашата прокуратура видеоконферентна връзка с него - щом им е толкова важен "като свидетел"! Вярно, че цацаратурата се провали "технически" с тази връзка при Цвета Василев, ма може пък вече да е задобряла...;)

с американските престъпници, добро не е видял. Представям си как родителите на Желяз са се хвалили, че тяхното кадърно момче е започнало работа в една не каква да е, а американска фирма. Как са му дали голяма заплата, колко сигурен се чувства, как го ценят, колко важна работа му дават и т.н. Сега дойде времето да берат плодовете. Всички мурафети, дето прилагат нашите "бизнесмени" да крадат и да вършат далавери, не са ги измислили те. Видели са ги от западните ни приятели. А пък САЩ е най-престъпната държава, която някога е съществувала на тази планета. Който служи или се съюзява с престъпници, е също престъпник.

Хайде да разделим нещата : 1. През 2008-а НАШИТЕ политици са подписали този договор за екстрадиция със САЩ, който поставя бг граждани в положение да зависят от чужда правосъдна система; 2. Минали са 10 г. оттогава и ние вече като държава сме член на ЕС - но други вече НАШИ политици не са си мръднали и пръста за промяна на васалното положение; 3. Когато чужди фирми работят на НАША територия, те работят по нашите закони и контрола върху тяхната работа е ангажимент на НАШИТЕ институции!

с теб. Но нали не си представяш, че някакво българско правителство ще тръгне да защитава собствени интереси /като гледам как гласуват българските де--ли/, та ние сме колониална държава, управлявана от колониална администрация. Каквото им кажат началниците от американското посолство, от Брюксел, Меркел, от израелското посолство и т.н., това се прави. Дойде някой американски престъпник като Джон Маккейн и ни казва да спрем Южен поток, от който щяхме да взимаме транзитни такси около 700 милиона долара на година. Преди това друга идва и ни забранява да строим втора АЕЦ. Преди това направиха "договор" за двата ТЕЦ-а с мавъра, който още не дават да го прочетем, и според който ни взимат по 1 милиард всяка година в продължение на 15 години. Ами американските бази за какво ни са, и то без пари? Така са ни хванали за гушата американските престъпници, че няма мърдане. И другите "демокрации" не остават по-назад. Та вие на кой се надявате да промени положението? На Боко, на психодесните продажници или на БСП, които се борят кой по-напред да се сложи на западните престъпници?

След като "искат да притиснат Желяз, за да свидетелства", да си командироват следователи да дойдат тук да го разпитват.

ВИЕ ПРЕДТАВЯТЕ ЛИ СИ БЪЛГАРСКИЯ СЪД ДА ПРИТИСНЕ АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИ В ЩАТА НА МАЙМУНИТЕ ОБОНГО, ОБОНГО....И БЪЛГАРСКИЯ ПОСЛАЛНИК ТАМ ДА ДАВА ЗАПОВЕДИ КАКТО, АМЕРИКАНСКИЯ ТУК..........КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ АМЕРИКАНСКОТО РОБСТВО?

аз съм виждала български съд да притиска американски гражданин, не по този начин, но става дума за една приблизително 15 г. агония по съдилищата. и винаги съм мислил, че няма нужда да ескалира до посланик, но явно в робските глави само тоягата работи.

Това, което аз разбирам е че тези момчета са работели, каквото им кажат "шефовете", получавали са заплати за това и сега изведнъж се оказва, че са го правили безсъзнателно. Със същия успех биха продавали и наркотици. И друго се чудя, как е възможно от държавата българия да се извършва износ, да се оформят митнически документи, някакви хора да правят някакви "бизнеси" и нито 1 институция да не знае какво всъщност се случва. Този "бизнес" е направен целенасочено в бг, не защото сме много умни, очевидно.

Наркотиците са погрешна и манипулативна аналогия. Защото да ги продаваш е подсъдно и тук, докато да търгуваш със Сирийските авиолинии (и то, при условие че изобщо е знаел с кого търгува) не е.

" Журналист: САЩ искат да притиснат Желяз..." Егати, как звучи! Не се ли гордеете с такваз новика?

Американците явно не правят разлика между българин, руснак, словак, достатъчно е, да си от бивша комунистическа страна и ти по всяко време можеш да се окажеш недоубит терорист, конспиратор, вредител.

Ето това е "големата демокрация" на САЩ - няма права на човека, няма върховенство на закона, няма презумпция за невинност, няма никакво значение кой си и какво си правил - важното е да постигнат чрез заплахи и изнудване това което са си поставили за цел !!! ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА АМЕРИКАНСКО-ФАШИСТКАТА ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ !!!

Има демокрация в САЩ, но за американците. Останалите за тях са трети сорт бушмени и пушечно месо. За Америка смъртта на един американец е по-голяма трагедия от смъртта на един милион граждани на други държави.

Долу хамериканското робство ! 30 години стигат !

САЩ Желяз изобщо не ги интересува! Сащ иска след този медиен бум покрай случая всеки в тази тяхна колония да е на ясно, че дори и само да си помисли нещо, което не им харесва ще поподне в месомелачката!

Нещата отиват към гонене на американски дипломати.

ДА НАТОПИ СИКАДЖИИТЕ ОТ ГЕРБ И ЛИЧНО ВОЖДА ИМ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

Ок! Да кажем, че е така. Ама те задават ли си въпроса как се чувства това момче в момента?! Що не го призоват като свидел или да дойдат да го разпитат?! Ако после той иска да съди американската прокуратура за нематериални щети, САЩ ще екстрадират ли в България прокурора, който му е повдигнал обвиненията?

да си забие фишека дето трябва, а ако няма кой аз ще ида да им го подпаля. В договора е записано, че на екстрадация подлежи само, който и според двете законодателства е виновен в престъпление. Според нашето тези хора не са извършили престъпление, така, че да духат супата в американската прокуратура, кво не е ясно? Ако искат помощ от свидетели, да попитат човешки.

На теб пък кой ти каза, младежо ?

Пълни глупости. Журналистите говорят глупости,адвокатите друго казват.