Втори цветнокож е застрелян в Сейнт Луис

При нов инцидент с цветнокож и полицаи в Сейнт Луис, мъж, въоръжен с нож, беше застрелян. Погребението на убития във Фъргюсън младеж ще бъде в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Втори цветнокож е застрелян в Сейнт Луис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aбе т'ва негъра много тъпо нещо ;)) Не разбраха ли, че няма смисъл да си правят експерименти - в Америка прошка няма дори в най-зачуканият град и село !! Това да не е София - Европейска столица на културата СМЯХ, където цигани се разхождат с брадви в каруцата из центъра защото берът желязо. И това през 21 век, 2014 година..

Цветнокож? То и белия цвят си е цвят. Афроамериаканец, латиноамериканец, американец от азиатски произход, коренен американец ... какъв точно?

В USA , под цветнокож , се разбира братовчед на Обама .

Минналата година посланиците на Франция, Холандия и Германия виждаха така добре пред Народното събрание треските в очите на българската полиция. Защо ли сега колегите им в САЩ така безпомощно не виждат гредите в очите на обамовите заптиета във Фъргюсън?

НАПЪЛНО СА ОБЕЗУМЕЛИ !! И КАК НЯМА ДА СА СЛЕД КАТО СА ПЪЛНИ С АНТИДЕПРЕСАНТИ ДАВАНИ ИМ КАТО БОНБОНЧЕТА ВЪВ ВОЙНИТЕ В ИРАК, АФГАНИСТАН !! КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЕДНИ ХОРА ЧИЯТО ПРОФЕСИЯ Е БИЛА ДА УБИВАТ СЕБЕПОДОБНИ!! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО Е В ГЛАВАТА НА ЕДИН ПРИБРАЛ СЕ ОТ ИРАК ИЛИ АФГАНИСТАН АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИК ИЛИ ОФИЦЕР !! Той търси врага и го намира в ЦВЕТНОКОЖИ АМЕРИКАНЦИ наподобаващи му на иракчани или афганци !!

да вземете всички да се самоизбиете, вместо да избивате чужди. Натам май вървят нещата.

99% от коментиращите тук нямат представа от живота в УСА, не са си направили труда да прочетат какво пише по света за това (щото не знаят английски), ама дават ли дават компетентно мнение, в повечето случай доста глупаво...

фак йор факинг екзистънс, попс!

При нов инцидент с цветнокож и полицаи в Сейнт Луис, мъж, въоръжен с нож, беше застрелян. Кметът на Бяля Черква , да поиска да му изпратят полицаи от Сейнт Луис.

въоръжен с нож !!! - можело е да го прострелят в крака или в двата крака, за да не може да ходи към тях... и няма да е заплаха с този нож. Ама сигурно са го гръмнали за по-сигурно в сърцето или главата.

това не ти е България, където полицаите ги бият циганите, но нямат право да използват оръжие! Много правилно са постъпили! Щом е кафяв, значи си заслужава!

Изгледай пак клипа на екзекуцията на американския журналист и пак давай акъли как да се стреля в краката на потенциално ненормален, дето приближава с изваден нож. Ножа е много подценяван като оръжие и поради това много опасен.

Ако новината е такава каквато се изнася-полицаите,не са виновни в случая!!! Друг е въпросът,че когато заподозреният е въоръжен с нож-а не с огнестрелно оръжие-и не е в непосредствена близост,можеш да си позволиш "лукса"да му направиш на кайма краката,а не да го убиеш......

Спомни си какво се случи на Багата, когато го нападнаха с нож в една дискотека. Много подценявате ножа като оръжие, а още повече - лудостта (ако е вярно, че е вървял към тях и е искал да го убият, де).

И ся кво шъ паим? Аз викам Обонго да поиска военна помощ от Киев.

как какво!? Резолюция на ООН срещу САЩ, целият свят ги осъжда като расисти, ембарго, санкции, пращат сини каски от Пакистан или Русия, оставка на Обонго и нови избори... като междувременно от Африка назначат временен президент ислямист!

Не съм расист, ама повечето негри са бетер нашита цигани. Живеят в гета, нямат образование, крадът, изнасилват, убиват. Е, няма как полицията да им прави евала

Жалко само, че нашите цигани ги водим с привилегии тук. Крадат, убиват и изнасилват безнаказани...... Мисля, че имам какво да научим все пак от американците.....

Какви гета бе. Това е УСА най-демократичнат и най-напредничавата държава на земята. Те са нашият еталон.

прав си, пич... ама я си представи какво ще ни направят от УСА-посолствота, ако нашата полиция започне да действа така срещу родните цигани!!! Това са двойните стандарти на световния полицай. Капиш?

И тогава има начин. Докарваме американска полиция да трепе мингяните (демократично, разбира се!), и от американското посолство ще си траят. По същата причина ще си глътнат езиците и в ЕС. Накратко - 3 в 1, и всички са доволни - без тъмнозелените, разбира се, но ако не им харесва - ДГД и да заминават в Индия.

... отишъл на престрелка с нож...

"По данни на местни медии убитият е бил цветнокож." И какви цветове е била кожата му? В България няма такава дума! Негър си е израза!

МАТОВА КОЖА, но има скин хетс.

тази дума дето казваш, че е израза, за всички ли я употребяваш. Има цветнокожи на които единия родител е бял. Тази дума нищо не означава но ако все пак искаш да се обърнеш към някого по признака цвят на кожата просто кажи ЧЕРЕН. Дай определение на думата "негър", която е обидна.

Ако един от родителите е бял, се нарича мулат, но пак си е "негър" или чернокож! Тази дума се води обидна само в щатите и Северна Америка, въпреки това там негрите или чернокожите, помежду си се наричат, "нига" което си е същото!

а как е черно на италиянски ?

Политическата коректност и борбата на цигани и негри за правото им да крадат и да са над закона са двете страни на едно и също нещо... :)

От толкова цвилене няколко месеца, как щели да правят майдан в Москва, както е тръгнало ще има цветна революция в САЩ. Макар и черна.

какво искат тези бе? защо недоволстват? нали гласуват през 4 години? :)))

Цветнокож е расистко! Казва се афро-американец! Нищо че в БГ им казваме негри без да влагаме нищо лошо...

Така пише и в "Чичо Томовата колиба" и в "Приключенията на Том Сойер и Хъкълбери Фин". Никъде не се споменава за "афроамериканци" или "американо-китайци". Казва се Индианеца Джо, а не "коренния американец Джо"

То от тая политическа коректност, споменатите произведения на класиците на американската литература са забранени в САЩ.

ако на негрите започнат да викат негри, то и на евреите трябва да викат евреи и да искат да са отбелязани с давидови звезди, да не стане грешка на някой евреин, да му речеш, че е човек, вместо да го боготвориш !!!

става там, бе? Тези полицаи нямат ли стоп патрони, палки или там нещо, което не убива веднага на място? Не могат ли да стрелят в краката, в задника или там където са ги учили? Нещо странно става в страната на Обамата!

Имат и Тазери, ама един изстрел струва 50$, а тука са спестили 49$. Там и от това ги карат да спестяват!

Дурак Обама да изтегля сичкото рейнджър дет е метастазирало по света и чак като си оправи демокрейшъна в Обонговленд да ходи да го изнася.

Обидите към опонента са признак на безсилие!

Това не е обида ами подигравка, обида е например - ти си абсолютен тъпанар!

Евалла на българските полицаи,не се плашат от ромите, дето ги нападат със секири

Забележете, че основния акцент когато протестират цветнокожи е мародерството и разбиването на магазини. Когото протестират бели, не е така.

Да бе, в Англия какво правеха белите лумпени преди няколко години, колко сгради плячкосаха и изгориха...

Да бе да, бунтовете на "белите" арабески, сложи си очилата, това, че се водят бяла раса, а се държат като цигани не ги прави бели.

Казх ви аз на времето, че ще ме търсите и полицията( милицията) дето си вършеше работата ще търсите ама никой не слушаше. Сега вече е късно чеда мои. Връщане назад няма. Сега ще си храните демократичната полиция и ще си слушкате, щото тя не се държи за престъпниците, а за НЕПОСЛУШНИТЕ.

Първоначалната паника сред полицията май прераства в истерия, няма гумени куршуми, няма електрошокови пистолети стреля се на месо.

Важното е месото да е черно

ами не, не можем с кламер, но поне стреляме в краката или със шокови патрони...

Крайно време беше да ги почнат, ама защо само един ?

не поддържам Путин, просто направих аналогия. Не знам кой е по-глупав, щом не сте схванали иронията.

Факт е, че полвината от Черните станаха много нагли.

Демокрацията в Америка е нарушена. Русия трябва да сезира Комисията за правата на човека в ООН. Европейските държави да обмислят икономически санкции срещу САЩ,а сини каски да влезнат в Сейнт Луис. Ако това не стане НАТО да бомбардира телевизията и по цял свят медиите да плещят колко е съсипана демокрацията в Америка

Само, че Русия никого няма да сезира. Първо защото в Сащ застрелват в определив закон случаи и второ заща в Русия човешките права се нарушават драстично, там бият и вкарват в лагери различните. Понял?

а в Щатите поощряват различните, поставят правата им над другите, затова в момента обществото им е проядено със секти и хомосексуализъм, с промити мозъци е и постепенно започва да губи човешкия си облик...всяко следващо поколение е по-уродливо от предишното...

Ти лично запознат с тези ,когото бият и вкарват в лагери - или плещеш това което чул в квартална кръчма.В затвора в Русия вкарват тези,които нарушават закон. Но това правят и Западни страни. Иначе и аз ще твърдя,че Брайвик седи в затвора само за това че е различен.Да не би кучките от Пуси Райет не са нарушили закон? Ти можеш ли да допуснеш,че поредния концерт на Азис ще изнесе в костница в Батак- свещено място? Ами Храм на Христа Спасителя също е свято място за руснаци, а тези проститутки се подиграха с вяра на хората. Та те ли са невинно хвърлени в затвора?Или Навални и Каспаров,които предизвикаха сбивания на протестиращи с полицейски на Болотния площад . Защо в САЩ е забранено да посягаш на полицай, а в Русия това се смята за потискане на инакомислящи. Поне уеднаквите стандарти, след като решавате да плюете по Русия

аре стига всеки път като речете америка и хоп- хомосексуализъм. първо, няма със сигурност натрапващо чувство че всеки втори е хомосексуалист, напротив, повечето от американците със сигурност са много по нормални от това в което се превръщаме повечето от нас, българите- заядливи, горделиви не когато трябва и без самочувствие когато е необходимо такова, прекалено краино емоционални и ограничени. второ, америка е велика страна която толерира свободата на всеки да прави каквото си иска стига да не пречи на останалите. тук не е срамно ако не си в комсомола и не пасваш на калъпа

в сащ си избиват непослушните негрите от когато са ги вкарали като роби от африка , нищо ново в империята на злото

явно си под 18 и досега само два пъти си гледал нещо по новините за уса, друг е въпроса че не си го и разбрал много. като доидох тук открих и откривам каква велика страна е америка, морална, подредена, справедлива. естествено в нея живеят всякакви хора и ако има разни краини образи които даже като малък процент от голяма общност пак представляват не малък брои хора, благодарение на които вие слагате етикет на всички останали американци. и всеки обвинява америка че се меси, но замисляли сте се какъв би бил света ако го няма респекта към америка? европа не я броим, много е разнопосочна. за останалите да не говорим, включително и за матушка русия, начело с путин, когото много уважавам, но русия и китаи например имат още много да извървят по пътя на демокрацията

Ако няма респект към Америка светът би бил много по-добър!Да си оправяш икономиката като мачкаш всички други /специално страните с ресурси/ не е нито "добро" ,нито "хуманно".Ако си седяха в държавата нямаше да ги мрази половината свят!

Искате ред - нов световен ред със супер полицайщина - ОК, чакайте само да сбием черните с белите и после новия ред... Като видиш някакви хора да се бунтуват някъде и да го отразяват в медиите, можеш да се запиташ кой много богати чичковци го предизвикват и какво целят ...

Не е ли редно да почнат отгоре на долу.Както винаги започват от чистачката........

време Путин да се намеси, както американците в Украйна?

Когато някой извади оръжие на полицай, то трябва да е готов да понесе всички последствия, дори ако тябва да заплати и с живота си! Това особено важи и за нашите цветнокожи - мургавите, които си позволяват безнаказано да бият и полицаи, и горски, и да убиват професори!!! И е напълно закономерно полицията да употреби всички силови мерки, за да охлади страстите на тълпата от цветнокожи престъпници!!! Нека да припомня и извънредното положение, обявено във Франция преди няколко години, заради проблеми с цветнокожи! И аз искам такава полиция - американска или френска, която да озапти развилнелите се цигани по сле, паланки и градове, визирам Бяла черква!!!

много ти знае кухата балалайка , явно си държанка на някой гадно безочливо корумпирано ченге

Кажи честно, бива ли да си толкова ТЪП ?

Щом искаш такава полиция обърни се към Бай Тошо. Ама не съм чувал някой да се е върнал от оня свят.

Все пак трябва да има някакъв ред.? За съжаление навсякъде настъпва една анархия, с оръжие или без него. И все още не е измислен друг по-прогресивен ред /строй / след социализма, комунизма, капитализма, световната демокрация - идва свободията ....

Не одобрявам насилието. Но какво означава цветнокож? Да не би кожата му да е зелена случайно? Кое е обидното на чернокож, че трябва да ги наричаме цветнокожи. Иначе не е проблем когато т.нар. цветнокожи ни викат на нас бели, но ако ние им викаме черни е проблем. Какви са тези двойни стандарти. Както и се обиждат ако им кажеш негър.

Политическа коректност или най-обикновено лицемерие. Наскоро ми върнаха един проект за платформа за достъп на инвелиди до една сграда. Понеже не били инвалиди, а "лица в неравностойно положение". И като ги наречем така те навярно ще се почувстват по-добре. Аз лично мисля, че е мого по-важно да им изграждим по-бързичко рампата, отколкото да ги наричаме правилно.

Нека направят Сейнт Люис един по-светъл град

Да ходят в Тексас да видим дали изобщо ще протестират.

Не обиждам никого. Но просто сме различни и не сме равни. И няма нищо нередно в това.

Разликата м/у нас и "белите" страни е , че там чистач да си, плащат ти толкова, че да живееш сносно. А тук?

Чудя се какво ли би се случило ако в България полицай застреля български ЦВЕТНОкож. Какви ли ще са отзивите на европейските и задокеанските ни партньори? Колко ли тона пумия на тема права на етносите, дискриминация и демокрация ще се излее? Какви ли санкции ще последват за и без това бедния ни народ? А още по- интересно ми е как биха реагирали същите тези наши партньори ако при последвал протест от страна на българските ЦВЕТНОкожи се намеси армията за потушаване на протеста им? Най- вероятно реакцията им ще зависи от това кои точно са управляващите в момента- дали удобните за тях марионетки или такива които вече не им вършат работа и е време да бъдат сменени.

ами 20 години затвор за полицая... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е това вече е цветна революция. Или Черен Майдан.. Изберете сами.

Зaщо тaкa бе господa демокрaти. Къде сa ви хелзингските комитети дa ви осъдят зa нaрушaвaне нa прaвaтa и свободите. Хaйде покaжете кaк се интегрирaт мaлцинствa. A брюкселските пудели зaщо мълчaт. Тaковa нещо aко се случи при нaс ще ни нaпрaвят луди и ще ни нaложaт сaнкции.

Точно така трябва да действа полицията- БЕЗКОМПРОМИСНО! Иначе нещата ще станат като в България!

деер

Според мен е чернокож, защото белите също са цветнокожи, макар, че приемствеността на израза е променен и е различен от логиката.

деер

Какво пак се хейтва?Белите да не сме прозрачни?! Прочете за свойството на телата,светлината и човешкото око.

Започна се!

Странно тия полицаи къде са се учили да стрелят и незнаят ли че ако прострелят някой в кракато той няма да може да ги достигне. Стоп патроните сигурно също не са им известни. Ама какво да ги правиш американски промити мозъци...

трябва въже и столче.....мръсен расист

Що помия се изля по наща полиция когато застреляха един превъртял в Хасково водещ престрела с тях

Заплашил полицаите с нож и те го застреляли?-Я да дойдат тук и манго да ги подгони с брадва-ще има да бягат защото ако гръмнат даже във въздуха, полицаите ще трябва да изпишат кофа с мастило за оправдание защо са посегнали на сигурен гласоподавател

Точно, та точно! Това е положението у нас. Докога ли?

Докато не си вземем обратно държавата - пробвахме "со кротце, со благо" - гадините обаче не разбират и май иде реда и на "со малко кютек".

Нищо ново на състезанията на поредната "олимпиада" - белите са най-добри в стрелбата, чернокожите в бягането.