Путин: ”Списъкът на Кремъл” е недружелюбен акт

Руският президент Владимир Путин коментира на спешно съвещание в Кремъл със свои близки сътрудници "Кремълския доклад" на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Путин: ”Списъкът на Кремъл” е недружелюбен акт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама хитри тия каубои - само Путин не са вкарали в списъка! И му станало обидно! Явно във Вашингтон друга риза са му ушили! :-)

Ей, тоз Путин, как я докара само - от 20 свръхбогати милиардери изведнъж се оказаха 146 млн, цялото руско население!!! Ама друго си е съветската школа!

А нахлуването в суверенна държава и окупацията на територия е ... Приятелски Акт .... направо граничещ с Полов .... Едничката радост е че клонингът ще си го изядат другите клонинги един ден , няма да има време да си хачри рублите дори да са безбройни , на червейчетата не им пука колко ти е голям портфейлът нито колко власт си имал. А с какво ще те запомнят простосмъртните .... та ще говорим след 100тина годинки .... Терминал(НО)2

няма суверенни държави освен великите сили.. Америка като нахлу в 15 държави пукаше ли и?

Русия разбра чак сега опасноста от поредните американски санкции, че вече те могат да засегнат не само руски организации и физически лица, но и партньорите им в цял свят. Явно Путин си е представял, че санкциите ще са ден до пладне, а те не само не отшумяват, но и се засилват. Навремето Рейгън с подобни санкции отвя цялата социалистическа система, и Русия излезе с посинено око от "студената война".

Не чупи фантазийте на подмолните му тролове. Достатачно стрес преживяват всяка сутрин на оперативката. Терминал(НО)2

Списъка е дружелюбен акт към руския народ

Пък Руските актове всичките са дружелюбни!? Акт на нахлуване на "миротворци" в Приднестровието, Абхазия, Южна Осетия. Акт на нахлуване на "зелени човечета" в Крим. Акт на присъединяване (заграбване) на Крим от Русия. Акт на нахлуване на "ихтамнет" в Донбас.

От пръв прочит виждам два варианта за списъците I.Американците разпечатаха телефонния указател на руското правителство. II.Научен подход 1.Имам списък на мацките, които са ми отказали 2.Имам секретен списък на колебаещите се За невключените в горните списъци е ясно ...

Гоче, имаш предвид когато Баце се сля с България а?

Путин от 3 месеца моли олигарсите да внесат парите си в Русия. Не искат. Е, нареди на бай Дончо да направи списъка и сега ще внесат всичко в РФ.

Аууу издадохте нииии, сега по трудно ще крадемммм :D

Сицилиански мангал отива в Щатите и чрез бой, рекетиране и покупка на сенатори става политическа и икономическа класа. Затова САЩ са държавата на мафията

Следващия път, като дойдат американците на пангара в Черно море - недей само даги караш да се насерат от страх, ами им пусни една ракета и седни кротко до куфарчето с чевеното копче ... вероятно няма да ти се наложи да правиш друго!

Да не забравяме че и Тръмп има куфарче с червено копче. И това не ви е Негъра_президент. Този е опасен. Този е с немски произход. А немците не си поплюват. И да не забравяме че Черно море не е руско езеро. Видяхме че и турските пилоти не си поплюват. Даже показаха че и руските самолети могат да бъдат сваляни (противно на убеждението на руско-съветските мекерета. Е, нека да проявим разбиране - 80% от тях са дебили. А останалите не се знае какви са - мандрили, павиани и т.н.). И тази работа с ракетите, ако беше толкова лесна отдавна Путьо ДА БЕШЕ ПУСНАЛ ракета. Ама е страхливц. Като повечто руснаци. Те са големи "юнаци" срещу по-слаби от тях". Но видят ли някой по-силен се насиратот страх. Освен ако не са препили с Бояришник. Тогава просто нищо не разбират.

Той един "чист ариец" си мислише да превземе Русия пък после гризна ампулката(патлака) пък и за Напалеон да ви напомня.

Блядските милиардери все ги тегли към Америка Що не инвестират в кочината си ?!

с клептокрацията си вие обвинявате другите с израза "Кой ми с.а в гащите".

Поредният акт на война от страна на щатите, когато се саморазправят с Тръмп ще пратят бомбите и вас да трепете руснаци.

Наглост !! Когато се краде те са преди народа , а когато се оправдават - народа бил зад тях. Кого от всичките ТЯХ , освен президента , е избрал народа ??

Време е този тумор наречен САЩ, който бавно разяжда планетата, да бъде унищожен.

Тези не трябва да ги пускаме и в България

Смееш ли? Ама когато дойдат за трети път да ни освобождават, пак ще се наредиш първи да ги посрещаш с хляб и сол.

Като цяло народа не ги е посрещал с хляб и сол както го представят по документалните филми. Това е една хореография направена от самодейците на едно софийско читалище по нареждане на взелите властта с преврат комунисти. Най-интересното е че руснаците идват от към Ботевград, а церемонията по посрещането трябва да се състои на Орлов мост. Така стигат до Лъвов мост но там няма никой и се налага да се върнат и да влезнат в София през Цариградския път и специално направената за случая арка на Орлов мост.

Какво ти пука бе, Пукин? Нали сте велики, недостижими и "самодостатъчни"? На вас света ви не трябва, а вие на него пък хептен не му трябвате. Там си стойте в Русия - на останалия свят не му трябват алчни, крадливи, злобни и войнолюбиви национал-империалисти.

ДА БЕ ДА. НИЕ СИ СТОИМ В РУСИЯ. КАКВА Е ТОГАВА ТАЗИ ОЛЕЛИЯ. ТО НЕ БЯХА САНКЦИИ, ДОБЛИЖАВАНЕ НА АМЕРИКАНСКИ БАЗИ И НАТО ОКОЛО НАШАТА СТРАНА. НА НИКОЙ НЕ ПРЕЧИМ ДА ТЪРГУВА С НАС. НО ЛИБЕРАСТИЯТА ЗАБРАВЯТ, ЧЕ КОГАТО ПРОДАВАШ НЕЩО, ТО СЕ ЗАПЛАЩА. А ПЪК ЩОМ ИМА НЯКАКЪВ СПИСЪК ЗА САНКЦИОНЕН РЕЖИМ, НЕКА ДА ГО ПРИЛОЖАТ. НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ НИЕ СМЕ СПОСОБНИ ДА СЕ ЗАЩИТИМ, ЗАЩОТО СМЕ СУВЕРЕННА СТРАНА. Е, ЩЕ ВИДИМ ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНЕТЕ. ЧАКАМЕ.

Сливането на личности с цели държави е пълно извращение дори за комунизма. Жал ме е за тази държава, роби на собствените си олигарси. От това робство трудно се спасява човек...

Измисляш версия, до кретинизм я развиваш, почваш да вярваш в нея, и сега някой трябва ли да ти разубеждава?))

''Цялата администрация на президента е в него, цялото правителство, целият руски бизнес. Над всеки от тези хора и структури стоят редови граждани на Русия, трудови колективи.'' Тези две изречения са пълна безсмислица. Редовите граждани и трудови колективи не са ''над'', а ''под'' тези хора и структури. Русия е най-олигархичната държава с убийствено неравенство между класите.

До сега чекиста е вложил 110 млрд долара в американски ценни книжа на фона на 22 млн мизерни и гладуващи крепостни.

Що не ги вложат в росийска икономика, а?)) Те да не са луди за да влагат собствени лични накопления))

Където комунистът е минал и тревата не расте! Ватенките живеят като в огледало. Те са слабоумни, това, което телевизорът им каже, това е истината за тях. Жалко за тези дегенерати. Само децата на техните политици и олигарси изпратени на запад имат шанс да живеят в цивилизовани страни с човешки ценности. И останалите изроди отпадък, биомаса.Руснаците по манталитет са цигани, те са просяци и без възпитание. Те са алкаши. В дните на Сталин и Брежнев те бяха заключени в границите на лагера си Гулаг-СССР и им беше забранено да излизат в чужбина. Сега те са дива алкохолизирана азиатска орда, която навсякъде създава проблеми ... Те крадат и се напиват до несвяст. Единственото сигурно и гарантирано нещо което ще донесе Путлер за своя изтрадал народ е по-голяма бедност и изолацията на страната си. Дай Боже да управлява по-дълго този израелски агент за да погуби пияната ватна държава

Това просто не е вярно. А на расистките изстъпления на дойчевелето отдавна никой не вярва.

Защо не потърсиш специализирана помощ?

Да остане ботоксовото плашило на власт е най-доброто за запада. Няма по-голям и способен некадърник, който да съсипе още повече ватното блато Раша. Путин се разхожда покрай пазара, вижда продавач, продаващ с дини. Той идва и казва: "Продай ми диня!" Продавачът отвръща: Ами , моля изберете си. Как да избера, отговаря ботоксовото джудже Та вие имате само една диня! А вас как ви избират ? отвърнал продавача.

Cанитарите... бързо!!!

уашанката пак полодява дедооо и у руската психятрия не те искат даже руски психар- психятрирана ватенкoooo....

Итоги правления Путина - Это должен знать каждый. Реална статистика за 17 г.

незнам дали има наистена доказателства за намесата дори не ме интересува..... но..... едно се вижда от комнтара на путенягата ...респектиран е .......русия и саш винаги са били равнопоставени силово на световната сцена затова и всеки си знае геола......ако е малка страна ще бъде смачкана

Ботоксовия лилипут се гласи да пукне на трона на джамахирията Русия е прогнила и просмукана от корупция и престъпност. А джуджето иска да е цялото в бяло. Рибата се вмирисва от главата. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия Ватники имам въпрос: защо в най богатата на ресурси страна в света, жизненият стандарт на ватенките е 20 пъти по-нисък от този в най-изостаналата държава в Западна Европа?

свикнали са бате дагже се чувстват богати руската примитивна сган се преварна от болшевиките в безчувствен,безмозачен народ от античовеци

задава се краят на путя

Гугъл видео Итоги правления Путина - Это должен знать каждый. Истината какво насра Путин за 17 г.

Тъпите алкохолизирани ватенки са безпомощни да предприемат каквито и да са мерки против запада. Те са просто една бензоколонка за Европа, те само черпят готовите ресурси от природата- нефт, газ, дървен материал , а не са в състочние да произведат нищо за народно потребление. От устата на лъжливите ватенки винаги се чува следното: Ще, Ще, Ще... Те само лъжат а не са в състояние да произведат нищо на световно ниво -нито компютър, -нито автомобил -нито граждански самолет -нито турбини (крадат от Сименс) -нито свястна рекета -нито свестен самолетоносач ...нищо. Агресивните алкохолици мигат да произвеждат само старо оръжие и да убиват мирни жители. Докато не освободят Крим и окупираните територии на Украйна, мир за тях няма да има. Те като предшественика си СССР скоро ще фалират.

...последно поколение соросоид-днес нощна смяна!!!

Ти нормален ли си?

ОТ ТЕЗИ САНКЦИИ СЕ ВИЖДА С КОГО ПРИ ЕЛЦИН САЩ Е РАБОТИЛ И ЕДИН ОТ ТЯХ Е ЧУБАИС ИЛИ ВСИЧКИ ТЕ КОИТО БЯХА И СА ПРОТИВ РУСКИЯ НАРОД

Бедни душици.... ;)

За май 2017 года Россия купила облигаций Казначейства США (US Treasuries) на $3,8 млрд. Таким образом, общий объем вложений российских денег в американские бумаги составил $108,7 млрд. Это следует из материалов Министерства финансов США.

ми новината е публикувана точно четири пръста под днешните новини ! рубриката финанси, трети ред!

Всички глупендери без значение чии тролове сте тук, ядете и пиете напълно отровена храна и напитки, това купувате и давате на децата си... Бедни по душа и ограничени глупчовци, достойни за съжаление. Желая ви успех и лек инфаркт, инсулт, рак на което се предаде първо и спокоен сън най-вече :/

а ти какво папаш друже?

В Риа новости има статия Публикация "кремлевского доклада" ничего не означает, заявил Песков. Прочетох коментарите отдолу и виждам че народа яко ги мрази и плюе и им е набрал. И не само там. Скоро ще ги линчуват.

на всичкото отгоре брюксел спря северен поток 2!

ВЕРНО? КОГАА? МОЖЕ, МОЖЕ, ДНЕС КАТО ГЛЕДАХ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА В МОСКВА НА МЕДВЕДЕВ И ПРЕМИЕРА НА БЕЛГИЯ, СЕ ГОВОРЕШЕ ДРУГО. ГОВОРЕХА ЗА ПОЛЗИТЕ ОТ СП 2.НИКЪДЕ НЕ СПОМЕНАХА ЗА СПИРАНЕ НА СП 2. НО ЩОМ ТИ ГО ВРЕВИШ, МОЖЕ И ВЕРНО ДА Е.

Путин и обкръжението му се заканиха да отвърнат на санкциите от Америка като вложат още много пари в американски ценни книжа.

Също: Русия купи през март 2017 още американски ценни книжа за 13,5 милиарда долара. Така достигна до положение общо една четвърт от богатството на Русия да подпомага американската икономика, вместо руската. Дъшерята на Песков, който е говорител на Кремъл, се намира в Париж. Дъщерята на външния министър Лавров е в САЩ и има американски паспорт. Сина на премиера Медведев учи в САЩ, в Масачузетския университет. И трите дъщери на вице-спикера на руския парламент Железнят, се намират в Западна Европа - във Великобритания и Швейцария. Децата на шефа на руските железници са в Западна Европа. Както и на всички руски чиновници. Дори дъщерята на Путин е в Холандия. Извод - "противостоянието" на руския елит със Запада е тотален цирк и хвърляне на прах в очите на лековерните.

Ами нали за това са ми адски смешни и трагични нашите прости путинофили, те не са и русофили, един русофил защитава руския народ, а те защитават вагабонти.

Как ще си купуват сега и попълват колекциите за авто парковете, часовнии за по 50 000 евро и имоти в гнилия запад.

За Сорос питай неговите стипендианти от Отворено Общество в ЛСЕ Лондон и Оксфорд-Сергей Станишев и Виктор Орбан

И как сега ще ходят Сечин и Лавров по Париж, да си наглеждат имотите, на разходка с яхтите и клиниките за подмладяване в Италия, и Медведев да си наглежда лозето, виното и земите.

Алоооо, смешко-американските милиардери не вярвам да са натрупали първите си милиарди работейки като държавни служители и чиновници!! Защото именно такива са всички руски свинье обгрижващи задните части на пУтЕн в замяна на милиарди, а знаеш ли какво е "чиновник", а цървуле??? Чиновника трябва да служи на народа и хората-не на себе си. Само в Раша има държавни служители милиардери!! Чети повечко, дори от руски медии-не плямпай неподготвен!

Ами щот тяхните за нищо не стават, мурзилке. Цялата им кочина за нищо не става, и всички си го знаят. Затова тези от тях, които могат, си изнасят окраденото на запад! Ей за тва.

Който е чел какво пиша тук ,знае че недолюбвам Путин и комунягите , но ...Долу ръцете от Абрамович ! На ЧЕЛСИ му трябва още един централен нападател /Мората не е във форма/ ,за Азар натдават Реал и Сити , а Уилян и Педро са непостоянни , т.е още трима офанзивни халфа. След напускането на Матич ,Канте се старае но е сам войн във центъра - още двама дефанзивни халфа . В защита ...скръб - Кейхил го пуска защото е англичанини , с Луис са скарани , Рюдигер не заслужава парите си ......оставете Аврамович да комплектова отбора за догодина !

по долу става ясно колко много либерастки боклук има в БГ. Ще бъде изчистен!

Сега може да предположим какъв ще бъде първият резултат от тези санкци- пред Кремъл ще се извият опашки от желаещи да се срещнат с Путин,Лавров и др. ръководители.Тези санкции наистина ще създадат сериозно неудобство на руснаците -ще трябва да закупят за Кремъл много нови килими!

ще си го премести в другия крачол Путин...перуката няма да се усети как ще бъде хързулнат

ЛЪЖЛИВ ПУТИН: "На практика, в списъка е цялото население на страната - 146 милиона души. Не разбирам какъв смисъл имат подобни действия", казал Путин" ИСТИНАТА: "Списъкът включва 114 физически лица, смятани за високопоставени руски политически фигури и шефове на компании. В списъка попадат и 96 олигарси, богатството на всеки от които възлиза на най-малко 1 милиард долара. Списъкът включва руснаци, за които се смята, че са натрупали богатство или са получили власт заради връзките си с президента Владимир Путин. Затова е наричан неофициално "списъка Путин" СПОРЕД ЛЪЖЛИВ ПУТИН накаже ли някой тези 114 дерибействащи политици и 96 престъпни олигарси с богатство над 1 милиард долара, наказва цяла Русия?29

90 % от споменатите в списъка са държавни чиновници или са били до скоро такива! Т.е. тези уроди мръсни са се обогатявали крадейки милиарди държавна пара, изкупували са държавни предприятия на безценица, фалирали са умишлено компании, притежават фирми за милиарди, унищожават човешки животи, заробват руския народ-който обеднява със всеки ден санкции.......-а са държавни служители бе, това нормално ли е?!?! Сечин, Милер, Тимченко, Пригожин, Чайка, Медведев,Ротенберг.......основно евреи, но все пак шефове на държавни компании/или са били такива!!! Народа обеднява (по последни данни от руската статистика в мизерия живеят над 20 млн. души, минималната заплата в Раша е 220 лв?!?!?) ......Путин трябва да бъде линчуван от народа!!!

Не е много за присмех.Ако влезе това в действие как ще се отрази на близките им партньори в Евразия -Беларус Казахстан и Армения?Все пак тези държави имат и други търговски спогодби.Те не са ограничени само в рамките на Евразия.

Путин е най-големият лъжец в историята на света. Мръсник и убиец. За затвора е той.

Не съди за да не бъдеш съден!

Ако към всички руски олигарси и милиардери, които имат пари на Запад, се наложи забрана да ходят в САЩ заради бизнес или на разходка.... няма нищо страшно за Путин. Но ако конгреса наложи запор на парите им в американските банки, не знам дали великана Путин ще устиска ситуацията или ще бяга в сев. Корея! Няма да питаме защо руснаците си държат парите в банки на САЩ и западна Европа!!! Някой от вас знае ли правилният отговор на този въпрос?

едно цунами ще реши въпроса на руснаците ...да помете краварника тотално !

Отговор с присмех на Путин Собака лает каравам идет Хаааааахааааа