Путин поиска взаимно уважаване на интересите на Русия и САЩ

За подобряване на отношенията между Русия и САЩ е необходимо партньорство и взаимно уважаване на интересите, каза Владимир Путин на инвестиционен форум.

Обратно в новината

Коментари - Путин поиска взаимно уважаване на интересите на Русия и САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважението трябва да се заслужи другарю Путин. То това от вас си зависи как ще ви възприема света.

А на малките държави?

малък вътрешен продукт, колкото на Италия. В този смисъл приказките за бензина са шега.

Ситуацията с диагнозата на българското заболяване от кремълска чума напомня на мерките от времето на средновековието, когато невежеството е било определящо за реакцията на хората, които не са знаели как да се справят със заразата.

Поредният руски тъпанар - като страната му е с най-голяма територия и с най-много богатства, защо не са богати поне колкото Германия, която на 2 пъти миналият 20 век бе срината от войните за които и тя бе виновна...?!? Просто руски комплекс за малоценност...

за малоценност? хахахахаха че те Руснаците и в Африка племената ги знаят кои са...с тяхната история и размери на страната...така е и за Америка а комплексите са за дребните като България, Албания, Хитлер, Наполеон /там по ръстови причини де/.

Абе ти мене... увъжаваш ли мъ, бе ей!... Хъ! Ъ?

Уважението няма нищо общо с интересите, както и руските селски вървят само в руската деревня. За руските тролове да не говорим.

МИШКА,КОЯТО СЕ ПРАВИ НА ПЛЪХ,КАТО ОБИЖДА КОТКИТЕ,ДЕТО МОГАТ С ЕДИН УДАР НА ЛАПАТА ДА Я СМАЧКАТ!!! И ТО НЕ ТОЛКОВА ФИЗИЧЕСКИ,КОЛКОТО ДУХОВНО!!! НАЯСНО ЛИ СИ КОЛКО КЛАСИ СИ ПОД НЕГО?!

Всеки,който може да смята ще разбере,че Голямата мечка иска голяма охрана.А Русия е145 мил.руси и авразйски племена.От тях 30-40 % са пенсионери и деца. Военните и КГБ са също напас голяма и то не остана кой да работи.Затова Русия ще мъждука и мужиците ще мизерстват.Това не се отнася до военната върхушка начело на Русия.

Бо Бо

С лъжите си, правителството на САЩ вярва, че успява да манипулира общественото мнение... По-добре би било да отидат да пият успокояващ чай и да хапнат Сникърс, защото 'не си ти, когато си гладен'!

С лъжите си, Путин вярва, че успява да манипулира общественото мнение...

КЛИНТАНИЦА МУ ПРАТИЛА БИЛЕТ ЗА ДИСНИЛЕНД, ДА ОБИКАЛЯ ВЪРТЕЛЕЖКИТЕ

Чета и се чудя! Соросоидите с главата мислят или с други части на тялото?

Счетоводителите, които преди години смятаха колко се обезценила рублата спрямо долара и квичаха от удоволствие като прасета по коледа, как видите ли, рублата паднала с 10 процента за година.Алоо, разбирачите, къде сте сега, когато за 2.5 месеца паунда загуби над 20 процента от стойноста си.Обяснете накъде върви GB след Брекзит-а.

Именно това имах предвид по долу...в някои промишлености не могат да задоволят исканите количества...износа им е ударил тавана и го избил даже...не е нужно да четеш статистики...просто е достатъчно да се огледаш наоколо...освен Made in China, Turkey все повече и Russia се появява!

Да, има Russia на водката и на бомбите, които сипят в Сирия...

ОТ МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ ИСКАЙ НИЩО , ПРАТИ ИМ ВСИЧКИЯ АТОМ , ДА СЕ НАЯДАТ.

Насъбрали са се като чакали около мечка и искат да ръфат от нея. Ама мечката доста позаякна през последните години и не се знае дали мършоядите ще успеят да я съборят.

Знае се ! Няма !

По-долу има едни интересни прогнози кой кога щял да фалира... Да бяхте прочели прогнозите на Държавния департамент колко ще струва барел петрол през 2040 година примерно и дали само с печатане на хартийки Щатите ще изкарат дотогава? Дали тогава доларът ще е все още световното платежно средство? Още сега откъм стоково покритие е страшно обременен, какво стана със златния резерв е съвсем отделен скандал и се крепи на една агресивна външна политика, основаваща се на световна дестабилизация. А това докога ще продължи,как мислите? Май до 15-20 години юана ще ритне стола на долара.

а кога рублата ще стане по-силна от долара, м? Не казваш ;)

Ми печатайте си хартийки, лошо няма. Беше време когато долар значеше нещо, спомени, спомени....

Путин все повече ми заприличва на оня пиян тракторист, който вече изпил бутилка 60% джибровица, започва пиянски да пита всеки който е пред погледа му "ТИ МЕНЕ УВАЖАВАШ ЛИ МА" и съответното "ЩО НЕ МА УВАЖАВАШ". Явно дребосъка е голям комплексар по темата. Да си спомним, че ясно изразения аргумент от цалата Руска Дипломация инструктирана от Путин за агресията в Сирия беше - да почнели да си говорят със западните "приятели" и "партньори". Абе тоя е за психиатрията и за интензивно психиатрично лечение, а не да носи ядрено куфарче...

нещо за болестта си, което е нормално, но не е нормално да приписваш шизофренията си на Путин! Путин е световно признат Лидер! А ти си Никой! Лекувай се!

Стига политически спекулации с връщането на Крим към Р. Ф. Няма държава в света, която ще спи дълбок сън докато ракетите на САЩ, приближават (Москва). Украйна след майдана е съюзник на Америка и получава оръжие от там.

НЯМАЛО ДА ИМ СТИГНЕ БЕНЗИНА И ДВИГАТЕЛЯ ДА ОБИКОЛЯТ ГРАНИЦИТЕ ИМ !! ХИ ХИ !! ДАЙТЕ ИХ ЗАПОРОЖЕЦ ТОВАРИШ ПУТИН, И ВСЬО БУДЕТ В ПОРЯДКЕ, У ИХ НЕТ ПРОБЛЕМА ПРОГУЛЯТ !!!

Какво уважение към агресор- окупатор и сатрап???

Вярно е че порошенко е агресор- диктатор и сатрап, тук съм съгласен с тебе

Порошенко да е окупирал Ростовка област или дори и квадратен сантиметър руска земя?

Моше,ще ти припомня-комин-дим-цивилизована Европа.

Икономическите войни включително срещу Русия дават резултат, макар и бавно. Хоризонтът на такава война е 50 години. Тя вече е започнала. Целта е Русия да бъде вкарана в спирала на свръхразходи за въоръжаване. Доларовите американците нямат лимит, те печатат. За Русия отделените пари за военни цели са лишения за останалите сектори. Руснаците ще издържат в спиралата до към 2060 година. Тогава президентът ще бъде обявен за предател както и Горбачов.

Докъм 2020-та година максимум Путин ще гушне здравеца и ще бъде препариран до кумира си Ленин на Красная

Обзалагам се, че няма да има честта да бъде препариран, а по-скоро кремиран! Ако разбира се не го захвърлят направо на кучетата да го разнасят нагоре-надолу!

Мислиш ли че се повтаря историята?!...има доста разлики със времето преди...и това което го виждам със очите си е, че в момента ембаргото срещу Русия е в голяма полза на Русия. Желязна завеса няма и всички пътуват навсякъде...не знам дали ще стане така, но американците за пътя си към Сибир са избрали да минат през Европа. А Европа е скъп континент с много държави...много пари трябват за да се купят...да видим какво ще стане...

За какво да те уважаваме, Кръстник? За това, че заграби Крим, че нахлу в Донбас в опит да окупираш цяла Украйна, за бомбардировките с кривия мерник в Сирия, за Турски поток, за БТК, за купуването на политици и провеждане на византийска политика у нас?

Сега кримчани са свободни хора, след като изразиха вота си на референдума, и се отърваха от оня фашага и сатрап порошенко !

Този нещастник Путин,да се научи да уважава интересите на другите държави и тогава ще го броят за жив.Сега никой няма да му обърне внимание и русия ще е все по-изолирана

Само им казва,че този кокал не го дава

не можем да уважим интереса на идиота да заграбва територии от съседни страни.

Сигурно имаш предвид Косово....

Джуджето отново се величае на гол тумбак. Да се погрижи за 10 милиона колхозни деца алкохолици по-добре.

ЛАПНЕТЕ ПОЕДИН ГОЛЯМ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШИТЕ ГЛУПОСТИ ,ВИЖТЕ КОЧИНАТА В КОЯТО ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ И СЕ ЗАСРЕМЕТЕ

Ти какво? Беше там и ги видя като си ядат децата ли? еех теб ако те бяха изяли хем на нас, хем на тях добро щеше да се направи... Ааа,или чу от соросоидните медии,които от Козяк ти казаха да гледаш? Такива като тебе щяха да са забавно прости, ама нещо минаха границата на 5% и ще трябва да си припомним 1917,1944,1945 и други подобни години.... НЕ съм кръвожаден,а ама е доказано, че соросоиден трол се премахва само с физическо унищожение,защото за жълти центове са готови на всичко и с такова само като хлебарка - прас с чехъла и дядо шорош да ги жали (ама той не ги и жали много,че глупаци за центове в БГ бооооол)

Добре де , като не ви харесва в провинцията до погледнем в Москва. 30000 са 845 лева и 90 стотинки. При цените на Москва. Освен това не всички взимат по 30000. Правилно е да се каже между 15000 и 30000.

бездомни деца има в краварника. Е и? Защо ги мерим тия работи? Хубав, лош това е светът. Сега ще го батисаме заради загнилото либидо на Макейн. Тоя я му остава година, я не, бива ли ядрена война заради такива? Нямате работа нито в украйна, нито в Сирия!

За да добиете реална представа за какво иде реч и кои интереси защитава Путин, трябва да знаете, че онези 6000 рубли които получава руснака за работата си в калта на 1500 километра от Москва струват днес 169лева и 18стотинки. Колко милиарда има Путин вие ще кажете и колко му струват самолета и яхтата вие си знаете?

те не са негови ...няма доказателства ;)

Американската окупация на България трябва да се счита за геноцид!

Изчезвай в колхоза по политически причини, ще си вестникарска сензация там, щото посоката на миграция към по-добър живот е на Запад. Може да ти подарят едно руско дилдо ЗИЛ на газ че си такъв мазохист. :D

командирчета като теб ставате все по-малко, но все по-шумни.

РУСКИТЕ МУЖИЦИ ИСКАТ АТОМНА БОМБА. С БВП ПО-МАЛКО ОТ ИТАЛИЯ, НА КАКВИ СЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ КЛОУНИ

30-те и 40 те години на миналия век народите в Съветския съюз сигурно са живели в пъти по-бедно от който и народ в Европа, но това не попречи с ватенките да победят най напредналата технологично и икономически Германия покорила преди това цяла Европа. Лъскавото не винаги е здраво. Но почти винаги елементарните избират лъскавото.

нямаш място в БЪЛГАРИЯ, куче краставо

Аз имам място. Вие руски слуги, слуги на руския окупатор, нямате място в бъдещето на България.

Кога американците ще вложат пари в България и ще изкупят останалата 2/3 та част от черноморието която е собственост на руснаци?!?! Аз лично много желая да си общувам с американци на слънчака!

Ако знаеш какви са дебели прасчета ще ти се отще да общуваш с тях!

Хей,хубавец,аз съм Американец и искам да общувам с теб на Слънчака.Даже ще ти платя за компанията.Ще ти покажа какво научих в Америка насме на големият креват в хотела.Аххх,коте,искам те.Обаче ще те набуча на Българско копие произведено в Перник ако не си послушен БГ роб.

За чий интерес говори Путин?За този на обикновения човек който работи за 6000рубли в калта на 1500км от Москва ли?

не се безпокой за руснаците. По-добре погледни кочината и чалгата около себе си и после говори, палячо.

Ти за гледане не ставаш.

За интересите на майка ти.

кто в россии живет, тому в чирке не смешно.

Та така, да попитам всички, които не искат да имат нищо общо с Русия: а какво ще правите, като дойде башибозука от Анадола?

Руския окупатор вместо турския поробител ли?

Предлагам по-поносима схема: вместо башибозука - съобразяване с руския интерес

Русия е в психиатрична катастрофа.

ВСЪЩНОСТ ПУТИН КАЗА И ОЩЕ НЕЩО : "КЕФИ НИ И НИ ГАЛИ САМОЧУСТВИЕТО ВНИМАНИЕТО КОЕТО АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И ЖУРНАЛИСТИ ОТДЕЛЯТ НА РУСИЯ" :))) ... ЗА ВСИЧКИ БЕДИ ТАМ НИ ОБВИНЯВАТ НАС .. ДАЖЕ АКО РЕКОЛТАТА ОТ ЯБЪЛКИ НЕ Е ДОБРЕ :))

искам да те питам, Детройт от както фалира дали се намирам по слаби американки в задника?!?

С БМВ ще стигнем заедно с бежанците в Германия! Купувайте БМВ и приятно пътуване на запад!

Доларовите Американци обраха света с поредната режисирана криза от тях. Жертвите на бедността която бе предизвикана от САЩ със сигурност са 1000 пъти повече отколкото във всички войни на близкият изток взети заедно.

всеки път се радвам на точните изказвания на Русия. Естествено, че Русия има такъв пазар и такава индустрия, че изобщо никой не може да и навреди със санкции. Тези американци за всичко им са виновни руснаците - големи са ми смешници.

Не само че няма индустрия, нещо доказано от провала на импортозамещението, но няма и инфраструктура за индустрия. Когато имаше пари Путин пропусна да реформира руската икономика и да изгради инфраструктура като на развита държава.

мантра

Путин е ярък пример на грешна политическа конструкция и устройство на държава, в която всичко зависи от един човек и той е безконтролен.

по-скоро грешката е в USA :-) като гледам и още 2 грешки се задават там

Финансовата криза започна от САЩ и никой не се сеща да им потърси отговорност. А се занимават да разпалват войни келешите от САЩ!!!!!

Ние не можем да стигнем запада щото сме на изток от запад! Ако на соросоидите не им харесва да завладеят територии до острова-Британия ;)

Не можем да стигнем Запада, защото караме таратайки вместо Ока и индийски колички. То с тия таратайки как да стигнеш Запада?

Путин не узря, че свободата може да бъде спряна и ограничена само временно. Сирия ще бъде свободна без Ассад и руснаци в нея. Путин не разбра, че путинова Русия няма бъдеще, поради енергийната революция която върви в технологично по-напредналия Запад. Путин не разбра, че светът е в 21ви век и упорито се мъчи да живее в миналото и да го произвежда постоянно. Напразен труд.

Ха,ха...Тези приказки сме ги слушали,слушали....Демокрация, бля,бля... Сирия е с АСАД - президент след избори, но неудобен за САЩ!Също като фарса с Милошевич!...

Ако финансовата криза генерирана от САЩ доведе до спад в печалбите от търговията, защо никой не говори за това? Това да не е табу? Щом мен и вас и всички нас са ни прецакали Американците защо не си го кажем на глас? От какво ни е страх? Обедняхме в цяла Европа и пак си мълчим като риби в тиган!

кирчо, защо пишеш американците с клавно А? от респект, или от неграмотност??

Западни високи технологии с микрочипове то тайланд, виетнам, пластмаса от южна корея, бордови компютър от турция, гуми от Албания, стъкла и огледала от Китай, двигател на опел с патент на КИА и Хюндай-крадци на американски двигатели копирани от японски автомобили и ми го продават за БМВ х3 с гаранция на двигател 250 000 -3 смени на агренажния и после у моргата?!?!? Я си ебете майката бе малоумници!!! Може да ви се вържат само балъци като при царя 8-- дни...

яде бананите, а

От къде тръгна първата и сегашната финансова криза в световната икономика? От Русия ли?

Свобода и равноправие на Чероки в САЩ. Не на Апартейда в Америка. Не на сегрегацията.

Защо забравяте ирокезите?

СЕГА ВИДЯХ СНИМКА НА КАНАДСКИЯ МИНИСТЪР НА ИНОВАЦИИТЕ , НАУКАТА И ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НАВДИЙП СИНГХ БИЙНС - ЕДИН МУРГАВ МЛАДЕЖ С ЧАЛМА - И СИ ВИКАМ КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ КАНАДЦИТЕ :)) ... Innovation, Science and Economic Development Minister Navdeep Singh Bains

И аз не харесвам Америка защото разсипаха света през последните години. Смятам че им трябва цветна/черна/ революция и трябва да избесят Клинтанови и Буш. Бизнеса там има нужда от либерални реформи. Хората трябва да получат повече свобода на словото и по добър живот. Особено това важи за черните и индианците.