Владимир Путин твърди, че 50 пъти са се опитвали да го убият

Руският президент Путин разкрива в серия от разговори с американския кинодокументалист Оливър Стоун, че през годините са предотвратени 50 опита да бъде убит.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Путин твърди, че 50 пъти са се опитвали да го убият | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък взех, че гледах интервюто, има го в тубата. Там беше споменато (от Стоун) , че се знае за 5 (пет) атентата срещу Путин. И се спомена, че срещу Кастро е имало 50. Та откъде се взе тази информацийка за 50 атентата? Пък и че самия Путин го е казал! Малко по-спокойно, не сте Си-Ен-Ен да лъжете толкова!

ДАЛИ ЩЕ Е ТРУДНО ДА СЕ СЕТИ ЧОВЕК КОЙ ЛИ СТОИ ЗАД ОПИТИТЕ ЗА ПОКУШЕНИЕ . ЯВНО В МАРИХУАНСКИТЕ ЩАТИ ВНИМАТЕЛНО ИЗУЧАВАТ ВИЗАНТИИСКИЯТ ОПИТ . 1000 ГОДИНИ СМЕ СЪРБАЛИ ПОПАРАТА НА ИСТОЧНАТА ИМПЕРИЯ И СЕГА ПАК СЕ НАТРЕСОХМЕ НА ПОДОБНА . АМЪ ЩОМ СА НИ СЪЮЗНИЦИ МАЙ НЯМА ДА ГИ БЪДЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ .

Просто е Велик...

Комедия! Стоун казва, че на него му е известно за 5 опита, а в клипа Путин само се усмихва и не казва нищо -- та откъде взехте цифрата 50, и защо не 500 ха-ха-ха

КОМЕДИЯ НАИСТИНА ИМА АМА ТЯ Е В ГАЩИТЕ ТИ . ПЪЛЕН ТАШАК СИ ПИЧ .

Не се пали толкова, просто дезинформацията не мина, професионалист като тебе (и едновременно професионалистка) трябва да може да го приеме.

До сега русия не е имала толкова глупав и алчен император и никога не е била така изолирана.

СОРИ БАТКА .... НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНЕ МАРИОНЕТКАТА ГОРБАЧОВ . ИДИ ДА ПОППЛАЧЕШ НА КОЗЯК .

Досега света не е имал толкова добър политик колкото Путин

Напоследък има нов пропаганден елемент в този без друго пропаганден форум. На разни лекенца им се слагат допълнителни плюсчета, често пъти по над 30. Говоря за Мърлльоф и другите щатни щатски пропагандатори.

Дирника май го изхакаха .... Или полоучиха ново въоражение от Козяк ...

Жалко, че поне един от опитите не е бил успешен........

Жалко е само за предателите като теб.

Първи се е опитал да го убие Александър Македонски, защото е откраднал писменост от македонските земи!!!

Прекрасен паралел с опитите да бъде убит Кастро!!! Ха сега направи и паралел как се разви Куба след като Кастро завзе властта. И Русия върви натам. Горко на на руския народ!

Паралелът е нелеп. Куба е малка изолирана държава долепена до Империята на злото и само поради героизма на своя народ и елит успя толкова години да държи забит ръждив пирон в алчните задни части на чичо Сам. Русия е най-голямата държава на Света, с неизчерпаеми природни ресурси, руснаци са направили 20-40% от научните и технически открития достъпни на съвременната цивилизация, нейните композитори и поети са написали около 30% от класическите произведения на същата тази цивилизация.... А да, и много неприятно за англо-саксо-хазарите - има ядрени бомби и страховите армия, авиация и флот - стова соросоидите всяка сутрин се събуждате подмокрени от този факт !

Путин да започне да твърди,че икономически Русия се е закрепила,а не че е изпаднала на 10 място по БНВ,да твърди,че руснаците не пият вече одеколон от отчаяние,да твърди че рускините не пълнят сайтовете за брак в чужбина и т.н.

Не десето място , а четиринадесето.

Преди десетина години, когато беше на посещение на едни гръцки острови падна вертолет с един поп. По неофициални даххи, Путин е трябвало да лети с него. Явно охраната му не само пада на турнири по бойно самбо от баш Багата.

ебати евтината пропаганда.Тоя смешник да се скрие някъде.

Ха. Господарите ви видяха, че за нищо не ставате и решиха да ви подкрепят морално с нереални плюсове... Пак да кажа. Тук сме България и все още можем да мислим. Явно в западния свят пропагандата е била много по-агресивна от тук.

Палячо я марш обратно в цитрусовата грудина, кво е това своеволие? Пита ли чорбаджията за 3 минути почивка, или таино дращиш из-под портокала а?хахахаха Палячоуууу секрии се ве, скрии се , че и най тъпите тапири са по умни от тебе!

Платените постоянно плюят против Путин. Ту бил лош, че не харесвал гейовете, ту, че избивал брадати, ту че не искал да се пролива руска кръв в Украйна и Крим. И въобще не се и замислят, че може да дойде много по-лош за тях човек.

"Фидел Кастро е оцелял при над 600 опита за убийство, твърдят длъжностни лица", писа CNN на 16 ноември м.г. ("Fidel Castro survived 600 assassination attempts, officials say", By Patrick Oppmann, CNN, November 26, 2016). "С 638 опита да бъде убит, Фидел Кастро чупи рекорда", е заглавие на публикация в канадския Ла прес от 15 декември 2011г. ("Avec 638 tentatives d'assassinat, Fidel Castro bat les records", Publié le 15 décembre 2011 à 17h52, La Presse (Montréal).

Бреййй, Вовката е безсмъртен БЕ!

Прави са рубладжийте! Това е най-адекватния политик! Заграби над 100 млрд $, съсипа държавата и я докара почти до фалит! И въпреки това е с рейтинг, колкото на Ким Чен У! Целия свят си мечтае да го управлява некой като плешивия дърт еврейн!

Единствените ,които са безсмъртни са иво минджев и со роската.

50 неуспешни!?! Тия са толкова зле, че един атентат като хората не могат да спретнат. Руска му работа...

Горкият той, и мъченик иска да се изкара... Всяка прилика с Ердоган е случайна!

Путин, това е най адекватният политик на днешно време! Който не вярва да посочи друг!

Как Алишер Усманов, Медведев и властта обраха Русия, Газпром и държавните предприятия и станаха милиардери ще видите с факти във видеото в тубата Ответ Алишеру Усманову

А мен и в момент руският президент Путин и американецът Оливър Стоун се опитват да ме убият от смях с опашатите си небивалици.

Новите клипове и доказателства на Навални за корупцията и путиновото обкръжение и чиновници. Гледайте ги. Путинский чиновник в итальянской клинике красоты. Мэр и его тайные квартиры в Майами Кто финансирует младшую дочь Путина? Итальянская резиденция министра и как вы её оплачиваете

Ще видите крупни суми, заплати в милиони, яхти, имения , лукс и разхищение от откраднатото.

Цитат: "Опитите за покушения срещу 64-годишния Путин, който вече 17 години управлява Русия, са около 50, колкото е имало срещу покойния Фидел Кастро" Това за Кастро не е вярно. Само признатите опити за покушение от САЩ на Кастро са 638. После се отказват и решават да чакат да си умре от старост. Иначе цитат: "Любопитен е и фактът, че опитите да бъде убит Фидел Кастро от ЦРУ започват още преди кубинският лидер да се обвърже със СССР, което изглежда ако не нелепо, то поне странно. След провала на едно от покушенията президентът Джон Кенеди уж иронично казва: Като наредих да бъде отстранен Кастро, нямах предвид той да бъде убит Ако някой чужд държавен глава нареди да се отстрани президента на САЩ, как ли би се оценило от тях? Като терористичен акт ли? Тогава САЩ какви се явяват? ;) САЩ още са окупирали Гуантанамо Бей, за който са плащали наем на Куба от примерно 4850 долара до първата година на Кастро.

Изобщо не е странно! Всъщност именно ЦРУ помагат на дегенерата Кастро да вземе властта в Куба, защото генералът, който е бил на власт тогава е отрязал американците от доходонсното им участие в хазарта и печалбите на този остров, като кубинското песо е било по-силно от американския долар и от Европа са идвали бели емигранти, за да работят там! Но психара Кастро прецакал американските балъци и решил, че иска сам да властва и псъответно превърна Куба в едно соц гето. Та печалбата, която изпуснаха краварите, беше причината да се опитват да го ликвидират още преди връзките му със СССР!

НЕ е възможно 20-30 човека да си губят времето тука и да четат ,,детайлно,, някои от полюцийките и простотиите , че и оценка да преценяват. Някой яко се олива!

това става през прокси сървър на един от мобилните оператори.

дир, БЛОКИРАЙТЕ МОБИЛНИТЕ ПРОКСИТА. Някой нещастник пак използва всички заделени айпита, за да манипулира оценките на коментарите!

Ей, ще таковате сичкото женско на ,,социялозите, , , дето пият вода от тука за нагласите на хората! A?

Президентът на най - великата държава винаги е обект на заплахи, това е нормално.

фалшиво от всякъде, не 50, а 5 е казал. дира само храни тролове, жалко че няма кой да ги осъди или поне от СЕМ да ги глобят

Мухите се убиват с вестник, ама откъде да знаят хората!

Ти за това ли си се нарекъл .вълк., да не те тепат с...вестник?

опонентите му ги убиват от раз

Хм ...само 60 ? Той обърка плановете и ,,еба майката,, на хиляди по света! Ама така и требе!

Путя е уплашен. Чакат ГО протести след 4 дни в над 200 града на Русия. Ето и градовете link/wall-55284725_457515

Ма, ти , нас ли плашиш? Мужиците ще повикат, повикат по улиците и след това ще обърнат по някой ,,Бояръйшник,, за разтуха !?

Бегай, бе пропагандатор! Мужиците нямат 200 града!

Давам ти факти отрепко.

Асен Генов не се ли е пробвал, затова са били и неуспешни....хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахха

Опитите са били несполучливи. Дано следващият е успешен. Да се отърве света и Русия от джуджето.

Путин е много скромен човек, даже когато скромно лъже! Трябваше да каже, Кастро се опитаха да го убият 255 пъти, а мене 2555!

Абе каква е тази лъжа. Човека каза, че беше само 6 пъти, хубаво че още не написаха 1000000 пъти искаха да го убият.

По снимките личи, че го играят поне 4 човека.

спецназове на Масква.

Мене пък Путин ме кефи като личност, въпреки пропагандата. За неплатените хейтъри ще задам няколко насочващи въпроса (за другите няма смисъл, щото те просто си изкарват хляба). Обвиняват го, че имал пари (не че някои има доказателства де). Ми повечето хора искат да имат много пари, какъв ви е проблема? Бил предварително подготвен... Ми дори и да е така, все пак редовно дава пресконференции и там журналистите задават провокативни и несъгласувани с него въпроси. Да е "засякъл" поне веднъж? и последно - гледам го, все говори с журналисти и въобще се среща с известни хора и говори с тях. Колко други президенти го правят? Само на предизборни кампании се "дърлят" и по по предварителен сценарий и екипи са им подготвили въпросите и отговорите...

Стига сте се плюнчили! По този въпрос всички ние (путинофили и путино фоби) трябва да си стиснем ръцете и да бъдем единни: да е жив и здрав Володка Путин, защото ако се разбръмчи онзи кошер Русия, всичко ще отиде по дяволите. Добре, че е той с твърда ръка да ги озаптява.

Даа това го разправат "руските" "идеолози" :РУСКИЯ НАРОД БИЛ ТОЛКОВА ТЪП ЧЕ НЕ МОЖЕЛ ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ЧАТАЛ НА ВРАТА.Чатала бил за негово "ДОБРО".Чатала му бил нужен... Такава НАГЛОСТ... След като този народ е дал такива УМОВЕ на човечеството...Колко НИЩ требва да си да кажеш такова нещо?Колко?Ми мноооого...

АКО!САЩ вземат,че блокират кинтите на путиновите приятели и конфискуват именията им по Белият свят,то очень е възможно да го сполети нещастен случай вместо давене или бесене!

Путьо, ти си утрепан от съдбата ве, галош руски !!! Кво да трепат глист като тебе, който е за съжаление и присмех !!! Кога ще бъдеш политик от ранга на Рейгън ??? НИКОГА !!!

лeка ти пръст,нещастнико...

Пак си е платил да си направи ПР. Скоро време ще има и екшън как лично с джудо и карате ги е натръшкал всички. 50 пъти не са успели, ама когато КГБ и Путя решат да очистят някой и в Англия не може да се се спаси. Ако не вервате питайте Немцов, Литвиненко, Политковская, Березовски и мн други.

N51. Може и да е успешен?

Оливър Стоун явно го е закъсал.

след това интервю спокойно може да си купи 200 кв. апартамент в Тръмп Тауър.