Коментари - Вигенин поиска Канада да отмени визите за българи | dnes.dir.bg
назад

Вигенин поиска Канада да отмени визите за българи

Mинистърът на външните работи Кристиан Вигенин и канадският му колега Джон Беърд са обсъдили отпадането на визите за българи, които пътуват до Канада.

Обратно в новината

Коментари - Вигенин поиска Канада да отмени визите за българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка страна има правото сама да определя кой да стъпва на територията и и кой не. Не ни искат канадците и американците - NO PROBLEM. Те просто много бързо са забравили, че ако теоретично индианците им бяха шибнали визи, още щяха да доят овцете някъде в Германия, Холандия , Франция или мъгливия Албион. Ако обяче нашите политици са си на мястото ( то се знае, че не са де), бързо да им шибнат визи на всички страни с които имаме визов режим!!! Дет се вика откъде на къде дебелия янки ще ми се мотае в БГ, когат си иска, а аз да не мога да пия една бира в Маями :) Господа политици, стегнете се и не продавайте майка България за дребни грошове....щотооооо... иде "Видов ден"!!!

Е,че организирания от нея контра протест,не е ли един вид ооценка?

Бих предположил че Данните, които си позволих да Изкажа (в тук по-горните коментари) - биха били Само от Полза, Колега. ТА ! - вместо да умуваме : -> Ха да подкараме Предложението на Иречек ! Глобално.

Ееееххх, Канадаааа ! (както Ни Подсещаше Велко, поизул Едната-си обувка) На вниманието на Всички-Ни : А. Канада е (Засега !) Глобалният Еталон за Бъдещето (чрез Доказано Реално съжителство между Абсолютно-Всички Хора от Тази Планета) Б. В Канада - казват, Давност и Прошка НЯМА. В. Именно в Канада - Доказано Е 'мозъкът' на командированите 'отличници' на 'наште' махленски шмекери. ==== Канада е Единствената страна която Систематично Е в Първата десятка по стандарт на живот.

и аз познавам трима комун отрочета. може да ги добавиш кум списука. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Г-н Вигенин,чак там ли решихте да ни ГОНИТЕ???

ХУБАВО Е ДА ОТПАДНАТ ВИЗИТЕ , ОБАЧЕ НЕКА ВИ ДАМ ЕДИН ПРИМЕР - КИТАЙЧЕТО ИДВА ДА СЕ УЧИ В КАНАДА И СЛЕ 1 МЕСЕЦ ВЕЧЕ КАРА Я МЕРЦЕДЕСЧЕ , Я БМВ - ПОНЕЖЕ МАЙКА И ТАТКО КОМУНИСТИ ШИБАТ ЯКО СЕЛЯНИТЕ В КИТАЙ И ИМ ПЛАЩАТ 50 ЦЕНТА НА ЧАС ДА ШИЯТ ТЕНИСКИ ЗА УОЛМАРТ И ЛОБЛОУС , ...... ДОКАТО ГАНЬО ИДВА С ЕДНИ НАВУЩА И ЕДНА ПРАЗНА ТОРБИЧКА ..... ОТДЕЛНО ЧЕ ДЖАМИЯТА ДНЕСКА БЕШЕ ПЪЛНА ЗА ПЕТЪЧНИ НАМАЗ С 2-3000 ТЕРОРИСТА ... А СИКХИТЕ ОТ ПЕНДЖАБ ВДИГАТ СВАДБИ ПО 7 ДНИ И МЛАДОЖЕНЦИТЕ ГИ КАРАТ С ХЕЛИКОПТЕР ..... Е КАК ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИНА ПРИ ТАКИВА УСЛОВИЯ В КАНАДА???? ДА НЕ ОТВАРЯМЕ ДУМА ЧЕ СИ ИМАМЕ И БЯЛ БОКЛУК - НАРКОМАНИ, ПИЯНИЦИ, ПРОСЯЦИ,ПРОСТИТУТКИ И ПРОЧИЕ

Съобразно Данни от Добри Приятели : -> първата Глобална онлайн измама чрез Перфектно изработване на банкови операции (Без Абсолютно-Никакво ощетяване на Никого !) - е извършена в Канада от Българин. (който Днес Е Вече Водещ Експерт у феберето при южните-им folks)

К. В.: Може ли да отпаднат канадските визи? Д.Б.: Ко? Не!

Да подготвят повече каравани ще им направим износ на сирииици и на ухамели од бедност малцинства дано да могат да ги интегрират България неуспява ,напротив тя подпомага интензивната емиграция с тяхните абсурдни регламенти,лицензи,и налудничеви решения такси които въвеждат.В България съществуват такси за всичко .А моето предложение да си вземат цялата държавна администрация в Канада за да си отдъхнат хората най после.

Чудесна Визия-Пожелание относно 'нашите' 'управляващи', Колега ! (Тази седмица Добри Приятели споделиха че търсят 'пионери' за Юкон и Северозападните Територии.)

Това е една много добра идея......Братята роми вкупом ще поемат натам за по-добър живот....Като знам дълбоките корени на канадци и французи, все някой ден ще решат да ги върнат......само че с кораб по пътя на Титаник..... Сещате се какво искам да кажа....

първо канада няма да вдигне визите преди щатите и второ мисля че ромите са тези,които ги притесняват . за наши роднини и приятели лесно дават визи .разбира се, иска ми се да няма визи, но ще видим.

Да махнат визите че да им пратим и на тях десетина хиляди м---.... Много умно, нека затворим всички врати за мислещите българи.

A Канада поиска от вегенин да си празнува следващия рожден ден на северния полюс

При българските ескимоси.

Екстрадация от Канада на всички комуноидни отрочета, упражняващи се на капитализъм с откраднатите от гламавата бг популация активи. Имам го пълния им списък. При адекватен закон ще го представя на канадските власти.

колкото и да не съм комунист мога да кайа само едно: КУ4ЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ........

За периода 2011-2012 - Доказано има Поне 30К Надлежно екстрадирани от Всякакъв origin. (като някои - Дори отдавнашни жители-с-поданство, че - И Данъкоплатци)

за българския разбойнически матриал - канадска виза през "крив макарон"... другарката Вагинова си плямпа по банкетите из ООН-ето. Канадците сложиха обратно визи дори на чехите, и познайте защо?

Циганите,циганите, Веселинке! Те са проблемът на България.И вътре и навън! Гостувал съм няколко пъти в Канада, видял съм там хора от много раси и националности, но не и цигани.

Нали тогава Б-я ще се заличи от картата.Всички ще отидат там,защото това е много социална държава.

Мен пък повече ме интересува проблемът с визите за хората, които НЕ пътуват до Канада?!?

Българската диаспора в Канада?

Всичко кдърно с български произход, от години се изнесе в Западна Европа и се остана трайно там. Хедхънтърите в САЩ и Канада само загубиха от визите. След 3 месеца всички българи ще имат право да живеят и работят където ги влече в рамите на евросъюза. Единици ще са хората, които биха предпочели САЩ пред Европа, ако изобщо някой все още иска да се мести.

сори за скапаната клавиатура

Аз стоя тук заради родата иначе съм от кадърните...Малко останахме такива тук !

Правиш коментар без да си живял постоянно нито в западна Европа нито в САЩ.Ако хората имаха право на работа в САЩ едва ли биха предпо4ели Европа.Причините са много-по добро заплащане,по лесно намиране на работа,по лесен достъп до кредити, по добре действаща правна система и полиция, по добри жилищни условия, по евтини цени и прочие.Европа вече не е това което беше преди 20 години, плюс езиковата бариера, шовинизма, лошия имидж на България и масовата радикализация на исляма в Европа, ниските заплати и трудния достъп до социални права.

Как разбра откъде пиша и къде живея?

Въпрос на канадски журналист Г-н външния министър Вигенин нали е католик? Не напротив като-ГЪЗ е!

България и Румъния имат визи защото има ЦИГАНИ. Това е единствената причина. На чехите им върнаха визите, пак по тази причина. Хърватите нямаха визи дори когато не бяха в евросюза, но нямат и мангали. Познава почти целия полотически елит в Канада включително и този министър, визите ще си останат . Ако канадците имаха визи нямаше атентат в България

Имаме визи защото нашите политици ги устройва това.Такива безгръбначни са.Има лесно решение.То е залегнало в международното право.Нарича се реципрочност.Ако една държава въведе визи за друга в случая БГ, България има право да въведе визи за тази гражданите на въпросната държава-в случая Канада.Е питам наще п-чки външни министри защо България не налага визи за САЩ и Канада????

Хе,хе, "тате каза, че ще ми купи колело - ама друг път"!

Вагинин, ти научи ли новината? Олигарски си е подал оставката?

Вигенин поиска Канада да отмени визите за българи Вигенин,по-добре е да ни осиновят.

И накрая Вига пил една студена водица

Не е ли абсурдно -кой ще отваря визов център в дадена страна ако смята в скоро време да отмени визите си за нея.Канада не би ги отменила преди щатите но тези неща отдавна не са най-важни за българите .На преден план е бежанската вълна и икономическото положение в страната.

Махнат ли визите, куцо, кьораво и сакато се мята по самолетите и право у Канада. Тука ще останат само цигани и пенсионери.И сирийци.

Глупости! Там да не мислиш,че ще те посрещнат с хляб и сол на червения килим и ще ти осигурят социални помощи до живот?В Канада,ако работиш нелегално идва полицията и те ектрадират веднага.В Щатите без документи, ще живееш по зле отколкото в БГ и сам ще си тръгнеш.Стига сте се образовали за тези държави от Холивудските бози по телевизията

Щатите без документи 2000 долара на месец, не са проблем, ако си здрав и не си патологично мързелив.

По този начин ще може сирийските приятелчета на БСП да пътуват по-лесно до Канада

Да бе да!Това го слушам вече 20 години като вариант.

В замяна от Канадска страна бе поискано неговото изпращане в съседна Турция с кофа вазелин с цел, участие в експеримента "Мъжът може ли да забременее?".

Какви ги вършите, другарю Вигенин? Това съгласувано ли е с партийното ръководство? Свободното пътуване на български граждани към Канада и САЩ се определя като риск от драстично намаляване на един компактен електорат, подкрепящ ни безрезервно. Позицията на Франция донякъде компенсира този риск. НЕ отменяйте визовия режим. Повтаряме! НЕ го отменяйте!!!

Канада вече вдигна визите за Унгария, Литва, Полша, Словакия и Хърватия. забележете Хърватия!

И какво да забележим? Хърватия отдавна ни задмина и в икономически и социален аспект.

Какво има да се забелязва?! Ти ходил ли си в Хърватия? Тия хора са МНОГО по-напред от нас. Бяха извън ЕС единствено по политически причини заради укриването на военопрестъпници от времето на войната в Югославия. Иначе са по-напред от нас във всяко отношение.

Напред са, със 66 милиарда долара външен дълг .. Водят ни с 20 милиарда. За 20 милиарда долара, знаеш ли колко неща могат да се направят и тук?

е това исках да чуя! щото някога са били васали на българския княз! но една нация е нация когато иска и може! без "братската" помощ!

каква "нация" бе, цървул. не народ, а мърша!!!

От една страна напират пълчища бежанци, от друга цели 5-10 човека се кахърят за канадска виза! Като истински патриот вагинин ще урежда въпроса първо на българите.

Да бе та да ходи Волен там със стадото си, да ни срами

..е, още ли се смеят или вече спряха?

здрасти вземи ми думите от устата. лично аз много се смях