Плевнелиев отрече за тежките оръжия от САЩ

Президентът Росен Плевнелиев обяви, че към момента към правителството няма каквото и да е предложение САЩ да разположи военна техника в България.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев отрече за тежките оръжия от САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този случайно появил се като президент елемент, не може да различи високо проходима военна машина от магарешка каручка! Заради този човек ме е срам ,че съм БЪЛГАРИН!

Ех, г-н Президент! Стига лъжи и увъртания!Я кажете ние какъв договор имаме със САЩ? Та нали сме равноправни членове на НАТО със САЩ! Те с какво са по-вече от нас, че вземат решения вместо нашата държава.А какви "предложения" ни отправят за настаняване на тяхна армия и военна техника.Те ни предлагат, а Вие ги приемате, така ли е?Вас американското правителство ли Ви избра за президент на България или суверения български народ! Очевидно е, че волята на суверена не Ви интересува или пък сериозно са ви притиснали до стената с цената на нещото, за което само вие си знаете.Бъдете БЪЛГАРИН и пазете БЪЛГАРИЯ И НАРОДА Й!

"Президентът Росен Плевнелиев обяви, че към момента към правителството няма каквото и да е предложение САЩ да разположи военна техника в България." Очевидно е! Не ни питат. Така си е, метрополията не пита колонията. Както не ни питаха дали да ползват полигона край Анево. А нашият генера-губернатор да не сънува, че е президент.

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,аз няма да ви хуля!Надявам се ,че четете по нещо от писаното в нета,уверявам ви това не са само хора,които просто мразят всичко!Те не са доволни от вас,а те са много,имат и основание!Заради човешка суета не ни въвличате в нечии игри.Усещам ,че не ви е по силите но се надявам,че ще кажете не на САЩ!Нека да играем нашата-Европейска игра!

вервам, че, съм вив , на друго нищо н не вервам

данс = продажници провокирам ви като ви казвам, че не правите педе-аски работи , просто не заслужавате това определение ! ееее каква провокация за диалог, но никакъв отговор гузни сте нали ? Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

Не казава никога истината, което етипично за комсомолски лъжци със партийни книжки в джоба, за всеки случай, ако се обърне палачинката.

аз лично повече се страхувам от реалните пушкала които нато, в частност сащ се опитват да имплантират на наша територия, отколкото някакви имагинерни заплахи от страна на русия, ако имаха интерес към нас, досега да са реагирали, двете страни си съществуват "врата до врата" от векове и проблеми досега не са ни създавали, дори напротив.

Ти не беше ли ЛЬЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ/

Абе всеки пише че не му вярва на този лалчо ! АЙДЕ ДА ГО ПИТАМЕ !!!!!!НАРОДА СЕ СТРАХУВА ОТ НАТО !!! само тези американски гейчета драскат глупости в сайта и агитират народа за САЩ!!!

ЗАЩО ЛИ ВЕЧЕ НИЩО НЕ МУ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ПУ..О ТРЪНКИН! ЩЕ ТЕ РАЗМАЖЕМ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ !!!!! !!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На никого не вярвам бе.

Да припомня, че тоз индивид отричаше до последно за координационен и свързочен център на НАТО в България. Какво се случи? Това което са решили САЩ се приема безропотно от колониалното правителство с говорител индивида Плевнелиев. Кога народа ще разбере, че си избира колониална администрация, а не суверенна!

Чета коментарите и се чудя, дали ще се намери някой, който да състави сборник от тях "Всички "обичат" президентчето Плевню"?

Тоя пудел скапан и продажен отричаше, че ще се кандидатира за президент, отричаше и за натовския център, за базите... Абе лъже най-безсрамно, но лошото е, че още му се намират почитатели-защитници.

Уви, може и да го кандидатират. В момента той го играе местопазител на място за Бойко. На свой ред на Бойко му трябва д астане президент, за да избегне съда. И освен това подозирам, че колекционира военни звания и иска да подпълни колекцията с "главнокомандващ", макар че след толкова години не се е научил да НЕ стои с ръце в джобовете.

Точно!!!

Отрича, защото не знае. Не знае , защото САЩ няма да го /ни/ питат. Защото САЩ знае, че г-н Плевнелиев е за Да, още преди да го попитат....... Винаги ДА за големия американски брат. Както преди в соц-а: Винаги готов! Бог да пази България!

Президента е прав.. Той няма и да разбере, когато доставят ( са доставили ) тези оръжия. Ще се разбере само, ако има някой по-голям инцидент. Както и никой не беше разбрал при последния такъв. Освен ако не са си взели поука и повече не допуснат изтичане на информация.

Краварите пускат кьор фишеци за да проучат общественото мнение. Който се хване, хване. Ама тая няма как да стане, защото всички сме наясно какво е общественото мнение. Изобщо голям таралеж си сложиха в гащите с нащо бг.

хамериканците се самоизолират. Всички ги разбраха. Това с ценностите и демокрацията вече не минава. Защо не приемат бежанците в америка. Нали измислената от тях арабска пролет е причината за хаоса в арабския свят.

Той не знае какво става в тази държава ,така че това което казва изобщо не е за вярване,земеделец,министър на отбраната,актриса негов заместник ...боже пази България.

Педероско се прави на ястреб. Ама мухлио е обикновен а кокошка която никога не може да надскочи ролята си на мезе за руската мечка! Най-много мекия да превърне Бг.в мишена за ракетите на Путин. И напълно оправдана щр бъде реакцията наРусия! За това предупреждавам шматароков: внимавай какво ще докааш на Бг.Ако мислиш че няма да те стигне проклятието на ннарода жестоко се лъжеш!!

Тоя олигофрен, кога стана президент? Само взима, президентска заплата.

Тя, президентската заплата, му е само джобпарасъ - за семки и бонбонки!

България не е член на НАТО, а хамериканско мекотело.Здравейте г-н Президент!С този комсомолски патост и безхаберие,само вреди донесохте на този така наречен НАРОД.Най-доброто,което може да направите за държавицатани-ако въобще я има, да се приберете в бащината къща ини да се чуете ни видите.

Оръжейната афера "Ненчевгейт" край ВМЗ - Сопот показа, че американците вече решават въпросите за или против разполагането и употребата и на оръжие на територията на България не само без да взимат мнението на официалните български власти, но дори и без да ги информират. Ето защо изявлението на президента Плевнелиев няма реална стойност.

Никога не ми е звучал авторитетно. Както и сега.

Ей това най много му харесвам на президента, че е честен и искрен.

Вземи си го у вас, за да му се радваш и му открий влог в КТБ!

Стига бе! Ма "той" даже и се "изказал"! Па как "познава" само :) Абе тебе пък кой ли ще те пита?! Тебе просто само ще ти спуснат поредното листче с предварително написна реч и ти ще си го изсричаш. А нас - хората - кучета ни яли. Нещо като референдумче по въпроса няма ли да спретнеш бе чучело такова!? Или това няма да е "твоят" референдум! Ти ще станеш по-мразен и от циганите бе!

Не знам как ще ги опазят тези орижия от крадците тука?Имат ли представа къде ще попаднат?Ще си вземат белята само, на такова място не са били!

ЗИМАЙ ПУШКАЛАТА МОЙ ЧОВЕК. ЗИМАЙ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ,ЗИМАЙ. СИСТЕМИТЕ " СВОЙ-ЧУЖД" МОГАТ ДА СЕ ПРЕНАСТРОЯТ ВИНАГИ. БРАВУУУУ!

Само аз ли обичам Росен Плевнелиев?

И аз те обичам, Бойко!

Отрича, отрича, той ........ ама вече бере китки за да е пръв при посрещне "освободителите"! И.д. Президент е "Винаги Готов!" за следващия си гаф ...... никакво бавене!

Първо как така г-н Плевнелиев говори от името на правителството. Той още ли не е разбрал, че според конституцията на България в страната има разделение на властите? Второ, краварите спокойно могат да си разположат бракмите у нас без да питат ни правителство, ни Президент. В момента те, така или иначе са безгласни букви. Да сте чули Плевнелиев, Борисов или някой от министрите да се е противопоставил на нещо, дошло от Вашингтон?

на президента , прав е човека . Ние сме в НАТО и ни трябва тежко въоръжение , ако може и по модерно . Време е да обновим армията с нови оръжия и връщане на задължителна служба + трудови воиски за циганите .

лъже американската подлога. С очите си видях кадри по ТВ Алфа как на гара Стралджа се разтоварва от вагони тежка бронирана американска техника, на летище Сарафово се разтоварват от самолети американски бронетранспортьори. Разтоварва се най-различна техника, включително и фадроми и други строителни машини. ЛЪЖЕ НАЦИОНАЛНИЯТ ПРЕДАТЕЛ ПЛЕВЕЛА - АМЕРИКАНСКАТА МАРИОНЕТКА, който превърна президентството във филиал на ЦРУ. Не мога да разбера дали ни успокоява, като лъже, че до момента нямало каквото и да е предложение от ФАЩ да разположи военна техника в България. Нали ако поискат това от ФАЩ, никой не се съмнява, че Плевела и останалата продажна сган ще вземат да им откажат? Даже по-вероятен ми се вижда варианта тези национални предатели сами да поискат да бъде доставена такава техника, че даже и да ни приемат за хамерикански щат!

Да, на Сарафово вече повече от месец кацат тежкотоварни американски самолети!

Няма да се учудя,ако г-н Президента научи последен за решението и действието на новия голям "Брат"!!!Каквото повикало-такова се обадило!То не беше доктрина (най-голяма заплаха -Русия???),то не бяха изхвърляния и т.н.;не че американците са повярвали -за тях нашите политически куклички са имясни-но си намериха повод да се намърдат по-здраво...;СССР даже не си позволи да има бази в България!!!Сега ще има и повече мишени за джихадисти,ИДИЛ, и всякакви други "ин-витро" създания на САЩ!!!Пази Боже България от продажни,късогледи и малоумни политици!!!

не се освободим от руско присъствие в България няма да прогресираме ! Така ще си останем най бедната държава в Европа . Заяпомнете това . И по соца бяхме най зле в варшавският договор и сега също . Руският слугинаж ни проваля.

Откакто се оттървахме цъфнахме, вързахме.. плодове дадохме - гнили, червиви, изсъхнали.

барабар Петко с мъжете...

Такъв бой заслужаваш,че да се нас..еш !!!

Абе, аз се чудя защо толкова зор да се паркират танкове и друга тежка техника в България. Гърция ли ще ни напада, Турция ли? Или Сърбия може би? Най-вероятно Македония ще ни нападне. Ааааа, или Румъния с нейния прокурорски екип ще тръгне на лов за корумпирани политици. Щото иначе от кого ще се отбраняваме с танкове, БТР-и и прочее? Срещу Русия ще ни трябват кораби, ракети и самолети. А не виждам никой да иска да ни дава да си играем с такива работи .

тук дойде и военна техника със съответния военен контингент, ставаме завършена окупирана американска колония.

Навремето Петър Младенов рече Танковете да дойдат... ама преди да дойдат танковете им войските на НАТО си направиха учение у нас в което отработваха потушаването на граждански безредици в неназована страна.

Много русофилистичен вой и нападки срещу Президента на България :) Замириса на руската агресия през 1915-1916, трагично завършила дза руснаците в Брест-Литовск на трети март :)

На тоя преЦидент и "здрасти" да му кажеш, ще е нападка.

Каква пародия-Бившите Първи Партийни ,Комсомолски и Ченгесарски Величия,техните мамини синчета и внучета-от най-верни на СССР и Пролетарският интернационализъм,се преобразиха за една нощ през 1989г на на-върли про-Американски Мекерета,НАТОвски Пудели,станаха Милионери и вече някои от тя Милиардери.....А Модерна,Индустриална България с население помече от 9 милиона се пръвърна в по-малко от 7 милиона,от които половината Цигани,Турци и Арабели-мигранти.... А ние-редовите Българи все така си станахме Родолюбци,Православни Християни,почитащи и уважаващи нашите Братя от Великата Русия-Освободила ни от Черното 5 вековно Турско Робство......

Абе защо капитан петко войвода се е криел по Родопите по време на Сръбско-Българската война, когато даже от училищата доброволци на тумби са тичали към Сливница ?

Ти... къде, в коя дупка на Родопите, Пирин и пр. се беше скрил по времето на соца?! Кога изпълзя от дупката си, та се изяваваш като върл либераст?! Че и капитан Петко войвода тръгнал да плюе...Я си взимай редовно хапчетата ...

Няма и да има. Ще има заповед, може и само уведомление. И ще се отнесем отговорно, т.е. ще козируваме с "Yes, sir". Няма случай в световната история на робите да им отправят предложения. СРЕЩУ турското присъствие се бореха и заплатиха с живота си Левски и Ботев, а ЗА САЩ присъствие се борят жалки пребоядисали се бивши партийни другари. За да могат танковете да гарантират, че раята няма да въстане.

Ако чехльо ви каже "добър ден" - вижте, къде е слънцето, защото може и да е залязло. На нито една дума не му вярвам, той и боко-тъпото са вързани на каишка за Вашингтон и Брюксел.

Нещастник! Щял да чака предложения.От приказките на натовците излиза ,че никой няма да ни пита ,че ние сме едно нищо и нямаме никакъв суверенитет.И това следствие шушу-мушото на президетчето с оня Кери,А избухването на боеприпаси,а разните америкачета утрепани (не случайно).Мръсни сделки ,а?Продажници! РЕФЕРЕНДУМ!!!!!!

дира защо не скриете този малоумник на снимката.в коя лудница я направихте тази снимка.

Тоя е смешник,при това много тъп !!!Направо ме е срам ...да го гледам !!!

"Плевнелиев обясни, че България като достоен член на НАТО изпълнява плана за готовност" Ами тука има едно клипче с "искане" от американския журналист Марк Дайс, към милите американци, почиващи по плажовете на Сан Диего, да подкрепят петиция за нанасяне на ядрен удар по Русия. Резултатите може сами да си ги видите. Трябва да си познаваме съюзниците. watch?v=CNr5czZKEdk

" Ученията в Полша доказаха, че войските на НАТО са стотици пъти по-бавни от Руската армия. Освен това с новото си съвършенно оръжие Русия безпроблемно ще поразява всеки самолет и безпилотник, без прицелване.Това е високоточно оръжие Пушка-1, което действия по неясен за САЩ принцип " Сънди Таймс 14.06.15

А тука е резултата от същия социален експеримент, само че в Крим. watch?v=MK64aTNFmsA

ЧЛЕН,ЧЛЕН - АМА НЕ СЪВСЕМ ....

КАКАВО ВИЖДАМЕ НА ТАЗИ СНИМКА: ФОКУС-МОКУС -ПРЕПАРАТУС- ОТ КОМСОМОЛЕЦ, РОСКО СЕ ПРЕВЪРНА В ПОЛИТИЧЕСКА ПР...КА НОМЕР ЕДНООО НА НАТО + ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ. НЕ МОЖЕ СИ НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ДА ПОВТАРЯ ПРОСТОТИИТЕ НА ОКУПАТОРИТЕ. А НАРОДЪТ ГИНЕ ОТ ГЛАД (((((((((((((((((

КОМУНИСТИТЕ -БОЯДЖИИ!

Ти коя година си роден ???