Митов: НАТО няма да разполага нападателно оръжие у нас

За пореден път се създава истерия около нещо, което е планирано и обявено на Срещата на върха на НАТО в Уелс, заяви Даниел Митов за военната техника на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Митов: НАТО няма да разполага нападателно оръжие у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този защо не си ходи на гей парада, а ръководи външно министерство?

Изказване на този от снимката в Братислава."След като сме в ЕС трябва да се подкрепяме и да бъдем солидарни. Аз как да обясня на българския народ, че за България "Южен поток" не може, а за Гърция "Турски поток може".

А когато бяхме 45 години във Варшавския договор и беше пълно с руски оръжия и войска тогава чинно мълчахте , а сега ревете НАТО това НАТО онова... , ами ние сме в НАТО ако някой още не знаят и то не от вчера и като членове на НАТО си имаме и задължения не само да реват някой русофили из НЕТ-а!

...тези дни. В смисъл, няма да разположи тази седмица. За другата нищо не е казано. Четете бе хора. И, нов истребител ... завтра. Изглежда политическата ни "класа" вече няма доверие на Българска армия. Май спи по спокойно, ако я пазят янки. Защо ли?

Танка не е ли нападателно оръжие? Който знае да отговори !

Извинете, кой беше този Митов ?

Както се очертава докато такива подлоги като "държавните ни мъже" са на власт, до една година цялата орда на САЩ в Европа ще се премести в България, по простата причина, че никой не ги иска на територията си.

"На утрешний ден пред пашата евреин се мръсен яви, цалуна му рабски полата и с вид горделив заяви:"

МИТОВКО ГЕЙВКО ОПРАВИ СИ НАЗНАЧЕНИАТА В ПОСОЛСТВАТА,ДА КЪДЕТО НЕ СЛУШАШ ,А ПОСЛЕ РЕШАВАЙ ЗА ТАНКОВЕТЕ,КЪДЕТО ТАЗИ ИГРАЧКА КАТО БЕБЕ НЕ СИ Я ВИЖДАЛ.........

Преброяване на дивите чебурашки. По реакциите им спрямо това. Така и на политиците ще им лъснат червените псевдо патриотични задници.

абе тия двамата откога разбират от отбрана

Когато можел ще кажел. Защо не можеш да кажеш, я кажи. Народа пита, кажи.

Нищо ново под Слънцето. България отново се нареди в групата на враговете на Русия. Съответно България отново ще яде бой, а соросоидите отново ще бъдат смазани и изпоарестувани, или ще бягат пищейки на Запад,разбира се разкичени откъм имоти. Изторията просто ще се потрети! :)

Оръжията са и нападателни и отбранителни по едно и също време. Този меко казано мека китка, може ли да отговори при секс между еднополови, какъвто той практикува отбранява ли се или атакува и какво оръжие използва????!!!!! Защото може и да напада със задните си части (да не се бърка с обоза)!!!!

измамници,лъжете,точно ни вкарвате във война за американски интереси....

Митова, кой ви брои за нещо. Руснаците на ви информирали че прекратяват Южен поток , Американците не ви информират за окупацията. Що не вземете да си ходите.

Митова, кой ви брои за нещо. Руснаците на ви информирали че прекратяват Южен поток , Американците не ви информират за окупацията. Що не вземете да си ходите.

Митов, долно и продажно пичлеме си да знаеш. На кой ги говориш тия лъжи-не било нападателно оръжие. Гербаджийските подлоги ни предават и закопават. Дано да има Видов ден за всички дето работят да изтрият българите и България.

Митов, не си в час! САЩ пращат морски пехотинци.. да ти каже де! И на Бойко и Плевенлиев да кажеш, че е срамота.. да не знаят че татковината я окупират.. "BERLIN A U.S. Marine Corps unit equipped with tanks, light armored vehicles and artillery will be sent to Bulgaria this fall as part of American plans to help reassure NATO allies worried by Russia's involvement in Ukraine, a top commander said Thursday."

А какво ще доставят в Българя ? Сигурно меки китки , за баба Вуна !

Не оставка!СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ И В ЗАТВОРА!

Има и отбранителни танкове! Идиьоти!

Ер малък ь се пише след съгласна(не разбирай Марийка),а за сведение на другите неграмотници има и, И с ударение ѝѝѝѝ да не го бъркат с йййй -и кратко!!!!!!$%€*(

АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ, ВАС НЯМАШЕ ДА ВИ ИМА,НЕБЛАГОДАРНИЦИ......

Нещо ново за мен. Че има ненападателно оръжие.

нападателно ли е?

Ако те застрелят в задните части с ракета от ПВО , да не кажеш , че е отбранителна атака!!!

НАТО няма, ама янките да

Четворната коалиция, нейните главни представители като Борисов, Кунева, Симеонов, Първанов, Каракачанов, Кънев, Ненчев и Лукарски вкупом извършват национално предателств, като допускат окупацийонни войски на територията на България. ОСТАВКА!

(от Атака също) - всички останали са луди, а те самите са си нормални. ;-) Същото важи и за Русия!

Само заради такива оръжия да не ни НАПАДНАТ?.... пак ще има нападателни...

ЗАЩО НЕ ИЗПЪЛНИТЕ ДОГОВОРЕНОТО СЪС САЩ ПО-РАНО БЪЛГАРСКИ БАТАЛЬОН С НАШЕ ВЪОРАЖЕНИЕ ДА СЕ ДИСЛОЦИРА ЗА ПОСТОЯННО ОКОЛО БЕЛИЯ ДОМ И ОХРАНЯВА ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ ПО ПРИМЕРА НА ОХРАНАТА НА ПАПАТА ВЪВ ВАТИКАНА!СПАЗВАЙТЕ ДОГОВОРКИТЕ!!!

А двата стоварени танка в Бургас какво са? Този въпрос скоро ще ти (да, не заслужаваш да говоря на Вие) го задам лице в лице, ще го запиша и после ще те съдя. Да знаеш.

най-добрата защита е нападението! Да не забравяме, какво ни е причинила раша и да се радваме, че нито един лев не даваме за общата защита на НАТО. Който е против, да има оръжия на НАТО в България, трябва да отиде да живее в раша

Явно не сте наясно. Без Русия нямаше да съществува днес България. Безродни самозабравили се неграмотници! А колко ни струва сегашното ни членство в агресивния блок на НАТО може би ще трябва сами да се осведомите по-обстойно, преди да пишете небивалици.

Имало значи нападателни и отбранителни оръжия... Всъщност са едни и същи, зависи кой за какво ги използва...

КАДЕ СИ ЮДА ИСКАРИОТСКИ

Психично болен циганин русофил от Видин обяви, че ще прави бригади ОМОН .

Психично болният циганин иска да те направи щастлив!!

АМАН

Този Бойковско-пожарникарски сополанко от кога има хабер от срещи на върха на НАТО в Уелс ?

Почнат ли да падат бомби на наша територия това лайне първо ще хване самолета за лайняната им Америка!!!

а ти ще викаш ура на руските убийци.

Митов така наредил и от НАТО го послушали? Или всъщност НАТО са му обещали и е ясно, че ще удържат на думата си? Или Митов собственоръчно е прегледал и ще преглежда влизащите натовски контейниери?

"По-рано тази седмица бившият руски олигарх и затворник Михаил Ходорковски каза пред Атлантическия съвет, че когато сегашният режим слезе от сцената, САЩ и Западна Европа трябва да положат всички усилия за улесняване на икономическата интеграция на Русия, и да улесняват технологичния обмен. Само че сегашният режим не изглежда да се готви за оттегляне. Докато не го направи, или радикално не промени своята стратегия, ние сме по-близо, отколкото сме били десетилетия наред, до това да станем жертви на нещо с бомбата тръгна в грешна посока. Източник: БГНЕС Автор: Джон Лойд, Ройтерс ", ... но не ми е ясно защо ни замесват нас в техните си интереси - икономически и политически???

Г-н Митов, боли ме фара къде е взето това решение да окупират родината ми. Дали в Уелс или в Вашингтон. Не искам никакви "миротворци" в родината си. Малко ли им е, че унищожиха армията ни, икономиката ни, здравеопазването ни, образованието ни. А сега искат да ни изтрият от лицето на земята. Да вървят на м....си с тяхната "демокрация". Да си я взимат и да се махат където искат. И нашите продажни политици-мекерета да си ги вземат в някой щат. Тука да си остане само ограбения български народ.

С една дума- ГЛЪМ!!! С три думи МНОГО ЯКО ГЛЪМ!!! На тоя мамин убавец някой трябва да му обясни, че никакви "наши" /американски/ войски и техники не могат да ни помогнат срещу Русия!!! То ако САЩ имат дори и илюзорен шанс- досега сто пъти да са ударили рашъните !!! Ама ядец!!! На рамбовците им е ясно и не им стиска! Във филмите нонстоп ги "трошат", ........ама само във филмите! Ко да праиш- ХОЛИВУД!!!!

ТИ ,ИЗРОДЧЕ МАЛКО ,САМ ПРИЗНА ЧЕ МРАЗИШ ПРАВОСЛАВИЕТО,ЗНАЧИ МРАЗИШ 95 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО СА ПРАВОСЛАВНИ .ХАЙДЕ СЕГА ДА НИ КАЖЕШ ТИ ЗА КАКЪВ СЕ СМЯТАШ?

Е па мноо ясно, то артилерията и танкът са все защитни оръжия. FACEPALM! Може да ни мачкате, но идиоти няма да станем!!!!

Този прилича на един мой съсед, който не е наред с нервите. Дано да нямат нищо общо, щото с тия танкове бая риск има.

Абе откога танка е отбранителн оръжие? Явно откакто махнаха казармата са се променили нещата щото по мое време друго ни говореха. Гледам, че този тупан е на години, което значи, че е служил. Интересно какво и къде та говори тези глупости?

митов е прав както винаги

Американцетата ще си тръгнат. Както си тръгват от всякъде. А след тях ще има да им чистим изпражненията, както правят по света. Лошото е, че нашето правителство лъже, че ги искаме. Ама то за колко неща лъже, па за това ли ще ни изненада?

Митов си ги иска...........

Трябва да се достави смъртоносно оръжие на България! Стига с тия китайски играчки, дето ги стоварват по пристанищата! Трябва да се сее смърт, за да пожънем омраза!

Аз не съм еднополово ориентиран! Просто съм ориентиран към Америка. И вие си падате по американски негри, но не си го признавате. Признайте си като мен, и ще видите колко по-приятно ще ви бъде. Както ми е приятно на мен.

Митов не е гeй! Лично съм го проверил и назначил. Той е просто един професионалист, като мен. Даже на по-слаба светлина ми се струва мъжествен, ако ме гледа в очите.

И двамата ме разсмяхте, а то си е направо за плач с тази пасмина, наречена управляващи. Управляват само своя живот.

не е гей а истински мъж колко от вас са такива и защитават интересите на америка

Танковете не са нападение. Такъв танк няма как да нападне някой. Обаче нааканите памперси като почнат да ги размятат - няма да има вражеска армия, която да не отстъпи пред миризмата. Така че, ще нападаме с напълно зарадени и боеспособни памперси.