Цветанов благодари на ”Америка за България”

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов изрази благодарност за дългосрочния ангажимент на "Америка за България" към затвърждаванe на принципите на демокрация

Обратно в новината

Коментари - Цветанов благодари на ”Америка за България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На такива продажници - винаги им идва времето... Когато външният министър на най-силната икономика в Европа -Германия казва , че хамериканците смятат Европейците понякога дори и за врагове , нашия цв цв гледа мазно и чака поредния транш на соросоидните пари...

"Цветанов изрази благодарност...Изрично беше посочена важната роля на фондацията при подпомагането на социални, културни и образователни проекти, икономиката и селското стопанство в България." Особено за образователните проекти. Цвък Цвък "Молитвената закуска" е завидно горд...Не може да повярва как от челна стойка стана абонат на американската Закуска... Благодаря на "Америка за България" за изхвърлянето на турското РОБСТВО от българските учебници...Благодаря за щастливото турско ПРИСЪСТВИЕ... Благодаря за оскверняването на святото дело на Левски...Благодаря за отпадането на знакови произведения на български автори и замяната им със западни. Най-вече благодаря за отпадането на "Родната реч" на Патриарха... Факт е, че шайката Бойко, Росен и Цецо е скарана с българската реч...С френската карат на "парле ву франсе"... Българската реч не успя да ги омае..Успех с американската! ... Глухонемите ганьовци ни представляват и прославят по света...Учебници ще пишат за тях и народът песни ще пее :(

Как са блеснали алчните очички на Цвъки - продажника!Явно надушва нова плячка и върти опашка пред господаря!Помиярска му работа!

Има си хас да не благодари. Нали тази фондацийка е тясно свързана с чичко Сорос и финансира дейности, които са несъвместими. Като протестъри, които свалят законни правителства. Тоест, това е една от формациите финансирани от Сорос, които трябва да поддържат определени сили в България и да работят срещу други. Чрез платени протести! В Унгария номерът не минава, защото Орбан е включил специалните служби срещу такава намеса във вътрешните работи на суверенна държава! ЗАЩОТО ТОВА СИ Е ТОЧНО ТОВА! НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА С ЦЕЛ УСТАНОВЯВАНЕ НА ПРЕДПОЧИТАНА ПОЛИТИЧЕСКА ВЛАСТ!

Едно време инструкциите ни ги спускаха от Москва, сега са от Вашингтон! Нищо ново! Но преди имаше за всички, макар и не толкова много, сега е само за избрани! Така се разбира демокрацията, особено у нас! Не че и рабирането ни за социализма беше много по-различен, затова и пропадна.

аз си помислих същотом но твоята реакция беше по бърза! Поздравления!

Внимание! Всички мишки на събрание !!! Щастливец е нашият зет, зет като мед, родопа планина плаче за него, що така бре, а е що не с патурлята тоя нашият зет. Виж Бойко е пич от мъжки род, а тоя на пет женки

Цъфи, ние отдавна знаем кой е спонсора ви. Заради подлоги като теб...

Мерси,я, при толкоз пари изтекли по джобовете на "демократите"!

От както е възстановена Третата българска държава ,само двама американци имат някакви заслуги към България и са си заслужили уважението. Единият е Джануариюс Макгахан-направил достояние зверствата на турците през Априлското въстание. И вторият е президентът Удроу Уилсън -намесил се срещу подялбата на България от съюзниците на Антантата след Първата световна война. последните 30 години САЩ нямат никаква положителна намеса в българските работи.

Всички в тоя форум знем, че ти хлопа дъската, ама чак пък толкова...!

Беше тя, дъската, от глад вече му тропа цялата ограда. "От името на целият народ!" - само това е достатъчно за психиатрична диагноза.

ЛИЗАЧИ и ПОДЛОГИ!...

една от голеемите ползи е, че техните фармацевтични компании си пробват новите химически формули без пари - без да плащат - върху българите с благословията чрез добрия чичко рушвет от босовете. Хвала, знаят те къде има дебили!

кога ще теглим поредният заем за НАТО /уж за ''отбрана''/ ?

се казва Америка за Боко. Щото за България не виждам нищо положително да са направили.

''Демокрацията''! Каква американска ''демокрация'' го гони Цвъки ? Какви са резултатите : ''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА'' ... Адаша Цеко Цветанов отново се прави на мъж , със 7 апартамента !

Америка за Б. е като бившата ми тъща -непрекъснато има желание да помага ,а положението от тази помощ не става по добро. Ти и казваш ,че не желаеш помощта и ,тя ти казва -Ама аз за ваше добро-И така докато семейството ти отиде на кино. Така ,че и от САЩ и от тъщите ползата е една -никаква . единствената помощ която могат да оказват ,е поне да не пречат.

Погледнете тези двамата на снимката. Те мислят само доброто на България, та чак пушек се вдига. За тях поетите стихове трябва да пишат, а тази снимка да краси кориците на детските учебници. Всъшност които и да са двама надзиратели от Аушвиц, Бухенвалд и Треблинка имат подобни изражения на снимките си. Разликата само е, че техните са черно-бели.

А от Русия ни грабят и руските тролове лицемерно демагогстват,че видите ли Америка за България ни била съсипвала с парите които дарява за култура,за история,за просвещение,за археология,журналистика,Народна памет и борба срещу лъжате и демагогията на Москва и БКПДпС

От хАМЕРИКА получаваме заповеди за теглене на заеми , и вече 7-ма база на САЩ в България . А обещаните ''зелени карти'' , още чакаме !

За какъв ... са ви тези зелени карти? За да станете роби на хамериканската тъпа сган! Много умно!

задето тролчетата го ласкаят и го наричат с галени епитети срещу съответните грантове и мурафети

Има сериозна причина Цвърко да им ходи на крак аи да им благодари публично .... Я са го оттървали от съдебно преследване, я са покрилинякое неудобно тефтерче, я са гътнали някой IT специалист, който е казал, че може да разчете записите от Крайслера за подслушване на Цв. Цв. ..... то и за това Цецо е цъфнал като майска роза .....

СЪДИЯ: Попитах ви: за стотици милиони ли беше, защото на брифинга след това точно това сте казали, г-жо говорител. ГОВОРИТЕЛ: Казах това, което ми казаха да кажа, г-н съдия СЪДИЯ: Но след това самата прокуратура призна, че става дума само за един или няколко кашона с лекарства. Те не струват стотици милиони? ГОВОРИТЕЛ: Трябваше българската общественост и бюрократите в Брюксел да видят, че работим мащабно срещу препродажбата на лекарства Всъщност момчетата от БОП-а оставиха преди това кашона, за да го разкрият след това. Знаете как е. Не можем да допуснем издънка в изпълнение на указанията отгоре

...ЗА ТОВА ЧЕ ЛИКВИДИРАХА БЪЛГАРИЯ?!

Продажник !

Как няма да благодари Цецо,ако не са американците ,Цецо щеше да е обикновен физкултурник,а вижте го сега къде е!Даже има 6 апартамента!

България за Америка е направила много повече, отколкото Америка за България с гордост е заявил нашия герой и за пръв път е прав.

....... нали наляха милиони за сваляне на законни правителства и запушване устата на креслива "опозиция". Трябва още да наливат защото не им стигат..... пак ще паднат .....

Ше благодари..как няма да благодари :-) Сигруно вече и свирка е направил на мустакатият "благотворител" на снимката. Вече и малките деца знаят за кого работят такива организаци и каква им е мотивацията, така че няма смисъл даже да се коментира.

И аз благодаря на Америка за България! И на майка им благодаря! И също на Цветанов и на всичките му роднини! Благодарен човек съм :)

Лаврентий Цветанов - държавен предател,престъпник-блюдолизец!

Дотук резултатът е 30:2 за неодобряващите поредната изцепка на герберастите. Това показва, че форумците в ДИР като правило са разумни и разсъдливи хора.

Това ли е твоята "демокрация".За повечето българи това е МАФИЯТА.Мразя те ,боклук неграмотен.Пак си изхарчил една торба пари на наш гръб.Срам нямате.Боклуци.Дано там да останеш.

Гаврите с народа продължават в каубойски стил. Българите са новите индианци за американците.

Мдаааа... Путлерастите виждат как генерал Ричард Клайдерман и симфоничният оркестър зареждат оръжията. От леките цигулки до по-тежките контрабаси и вият на умряло. Това си живо национално предателство да ходиш на концерт, твъдят безочливо, докато размахват руски знамена пред бандитите от "нощните вълци"

Памперса Дада... Слагай веднага памперса, че се изтърва от "курназлък" при тази жестока музикална тревожност, и... - "изцапа бельото"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Това НПО е сред най-могъщите оръжия на транснационалния спекулативен капитал. Сорос е само служител или по-скоро лице и говорител. Същинските Началници са в сянка. Цветанов е колониален администратор, назначен от Началниците и е най-значимият фактор в страната. Корумпират политици, медии, съд, всеки значим обществен фактор или институция. Абсолютно зло. Могъщо. НАТО или ЕС са само инструменти за монтиране на Нов Световен Ред. А вие драги зрители, гласувайте на избори и се вълнувайте кой депутат какво казал.

Парите им отиват за тези ненормални флексове които ни дънят ушите денонощно,че Русия е враг на България.Там им отиват парите.Герб ако са луди нека попитат Народа дали е така.Повече власт няма да видят.

В дира беше публикувано преди няколко дни социологическо проучване, което сочи над 90% симпатии към Русия. Народа никой не го пита, а ГЕРБ ще е на власт, докато са удобни на САЩ. Може 6 месеца, може 70 години. Иначе си гласувайте, на никого не пречите. Говорете си каквото искате. Мислете си, фантазирайте, не пречите. Ако започнете да пречите пък, или ви купуват или ви изкарват някоя история за щипани жени.

Той не благодари, той лиже безсрамно Чичо Сам! Преди 100-150 години на тия народът им викал мекерета!

Сега ще получи новите инструкции от САЩ и дупе да ви е яко българи! Х ада благодарим на дебилите!

Е на това се казва ПРОСТИтуция в особено големи размери - на държавно ниво! И спогодбата е - за жълти стотинки ще те плякам колкото искам и колкото мога и никога няма да пускаш на друг! И ще те тупам по рамото понякога! Де си Орбане български , да грабнеш лопатата па ....

Отишъл е за нови инструкции на 4 очи и да се моли Тръмп да не оттегли доверието си от ББ. Иначе, тук сега пише нещо за Сакашвили.

през декември, цвъцвъ ходи за две седмици в САЩ за да му свенят батерийките и чипа, за да може да рецитира нови речи, той стана бетер робот, зомби, кукла на конци.

как няма да им благодари?

Слугата си е слуга докрай, каква новина има!?!?!?!

Пази Боже сляпо да прогледне !!

да подкрепяте предателите на България. Рисковате да увеличите неприятелите си.

Вижте снимката! Виждате ли колко нелепо изглежда пипонестата кратуна до домакина си?

Цвинокио е отишъл да си вземе коледните бонуси!

И да си нагледа апартаментчетата в ЮЕсЕй!

Цецо , ако някога бъдеш съден истински , няма да е само за шесте апартамента да знаеш.

им благодари Цецерон Цвъцков.. За УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА би било по-точно. Нъл и Баце си го каза онуй - "Квот ни кажете, това ша прайм." И под "успешното" ръководство заехме де що има ПОСЛЕДНИ места в класациите на ЕВРОСТАТ, че и на ООН. Е имаме и челни места - по СМЪРТНОСТ на населението, КОРУПЦИЯ в ЕС, и най-вече - ТИКВОПРОИЗВОДСТВО..

Ушака отишъл в Метрополията за да Му монтират нови "пеленгатори", да Му "набият" в кратуната новите задачи за окончателния разпад на България, и за ликвидация на мат'риала...!!! A "Америка за България" служи само за трансформирането на Република България в Колониална територия на САЩ...!!! Дааа...!!! ГРОБ за предалите БЪЛГАРИЯ БОКолуци и Ушаци...!!!