Ердоган ”натъжен” от помощта на САЩ за кюрдите

Турският президент Ердоган заяви, че е „сериозно натъжен“ от кадри на американски военни превозни средства действащи в близост до границата със сирийските кюрди

Обратно в новината

Коментари - Ердоган ”натъжен” от помощта на САЩ за кюрдите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сега само "натъжен". Да се радва, че още не е "стъжнен", де...

жена му ми прилича на слугиня. В Европа жените ходят нагласени, с фризирани коси, с красиви шапки. Шик и куртурно облечени, гледайте тази - ха!

Гледай бай Тръмп да не се натъжи, хич няма да ти цепи басма.

Тъжничък бил,ти да видиш! Намесата с патрули по границата е съвсем оправдана.Турция на Ердоган не воюва с ИД.Използват ситуацията за пиратски рейдове в пограничните райони,за да разчистват кюрди. Изобщо,май на сирийска територия,всеки си прави,каквото си иска.Израел бомбардира,Русия върти своя версия на военна политика,Иран частично воюва,САЩ се правят на заинтересовани,ал Асад има някакво си арми,а милициите са безбройни и напълно неконтролируеми.Кой се сражава за ИД,кой е под "влияние"на ЦРУ,кои са"бойци за Демокрация" и кои на Аллах......

Тази на снимката първата дама ли е ? И ако е тя как може да тръгне с този халат все едно ей сега е оставила лейката с вода до лехата в градината? За кюрдите какво да се пише много са и Ердоган неможе всички да ги затвори или да ги тормози всичките милиони са !

Не е бе, туй е слугината

когато държи речите си, понежи не разбирам турски а мелодиката и жестовете му - ми прилича на всеки турчин от пазара койтко си разговаря с съседа си. Турчин : Хей , Хей бъра бъра пишман гюзел аркадаш гьотверен, хайван, нали?

е поставил минус. Що ве? Това което чувам е хамалски диалект, от задругата - Хеееей бреееей, хайван гюзел , кадънъ шамия. кьор сукак.... Хееей.... чабанин брее

ПОЛОВИНАТА КЮРДИ ПАТРУЛИРАТ С РАШКИТЕ А ДРУГАТА С АМЕРИКАНЦИТЕ ... ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО ЗА КОТО СЕ РАЗБРАХА РУСИЯ И САЩ ДОСЕГА Е ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА КЮРДИСТАН :))) ... ХХХ ЗА ТУРСКИЯ СУЛТАН :))

По-добре да кажем Кюрдия. Кюрдистан ми звучи ала турско.

Егати държавата, и тези за малко да влязат в ЕС. Добре че си показаха азиатската страна.

Те ще влязат. Но не, защото трябва и им се полага, а защото интересите на ЕС/САЩ го изискват.

Не бъди зъл, защото Ердоган спечели с малко над 50% от гласовете и другата половина са светски настроени хора! Дори в Турция и Русия има нормални хора страдащи от диктаторите!

глава на риба а на долу мъж

Турция блокира достъпа до Wikipedia, без да дава официално обяснение за това :) НОРМАЛНО! ЛОГИЧНО! ПРАВИЛНО! След като няма смисъл и интерес ... Ако го има - НЕ ЛИЧИ! ОСТАВАТ СИ ТЪПИ МУСЛИМИ!

Ердо, стига си хленчил като п*тка. Ако си мъж избомби кюрдите и свали 2 американски самолета!

И като ги свали, кво? ЦРУ ще размаха пръст, ще има каже повече така да не правят и за назидание ще избомбят Северна Корея, примерно, или някоя друга държавица, която даже и не подозираме, че съществува.

Колко е мъж ако питат къдъната може и друго да излезе.

Съпругата му изглежда като сътрудник от чистотата

Еми да, в Германия е пълно с такива хигиенистки, но там нали е прието да се ходи с престилка и забрадка, един вид ѝм е нещо, като национална носия, та на никой не му прави вчепатление.

И аз съм "тъжен", че съществува такъв Ер-Тупан, ама като не е прието да се кастрират малоумниците, така ще е, за съжаление.

В 21 век има една държава, която потиска един народ, който е заслужил свободата си.

ех тия шлифери дали отдолу има шалвар ханъмата?

НАЛИ СИ МЪЖКАР НАПАДНИ САЩ ДА ТЕ ВИДИМ.

Нали САЩ са мъжкари? Що не въведат Демокрация, а? Или викаш, че нямат интерес?

посети България изрече една голяма истина - къде са ви резултатите от еврофондовете, в Турция с тези пари щяхме да направим чудеса ???

Ще и щяхме.

Фокусници ориенталски - чудеса щели да правят. По-добре да свикват да въртят свирки, че султана друго няма да им позволи да правят.

А едно време, какви педерасти имаше, истински фокусници...

навсякъде където се огледаш са резултатите от еврофондовете. Даже и в някой кочини има резултат...в твоята няма ли? Пропуснали са те...

Сравнявам ТОВА на снимката с Башар Асад (френски възпитаник) и съпругата му (Британски)... и се питам кой иска да се насели Европа с пингвини и безмозъчни/безволеви/безправни? Явно някой има интерес, но аз лично - нямам :) Поживях някое време "по Европата" и ми хареса каквато беше, сега се опасявам, че нещата са извън контрол и може да се сгромолясат, а не искам :( Буквално са олигофренясали някои да се "съвокупляват" с Турция

Помъкнал си е и пингвина в Индия да го покаже на местните

Да, и аз му се чудя на акъла. Все пак, може в Индия да няма бели мечки, но откъде е сигурен, че нормалните мечки не ручат пингвини? Смел е.

свирено ти е отвъд голямата вода органически не понасят диктаторчета като теб!

Досега не беше ли диктатор? Онези в Катар и СА, не са ли съо диктатори?

Нищо не е свирено. Отвъд голямата локва им е изгодно да бомбандират малки спретнати светски държави, а не големи и мощни цигански катуни. Политика, кво да правиш. ЦРУ-то си е ЦРУ, в него логика няма!

Тоя натъжения дали си дава сметка , че освен него има и един многомилионен кюрдски народ, който от доста време вече е натъжен.Защо си мисли, че турците имат право да живеят, а кюрдите нямат ? Не се ли сеща и , че натъжава всички , които гледат жена му с бинтована глава ? Поне да и каже да смени цвета на превръзката или да престане да я показва на хората, след като и е разбил главата и я е бинтовал.

Ако започне да хи-хика т.е.да се радва значи нещата са станали дебели... За това докато е "натъжен" да използва времето си за размисъл и молитви както умно постъпва брат му путин защото после няма да има !!!

jingiby

И аз съм натъжен, че част от Кюрдистан е анексирана от Турция и искам автономия за кюрдите там, г-н Ердоган. Надявам се САЩ искат същото, а защо не и повече?

Ако се вярва на изказванията на много важни личности,/да не говорим за Мустафа Барзани/,до 2-3 г. ще има автономна република Кюрдистан към иракската държава.Това ще предизвика или война или ефект на доминото,след което ще има такива автономии в Турция и Сирия.След което -кюрдска държава.Не е ясно само как ще се разберат САЩ и Турция и дали изобщо ще се разберат!?

Турция ке падне! България ще пребъде във вековете!!!

Иди при Жужето, да си поплачете и да се сополявите.

Хич не е облечена като слугиня госпожата. Дрехите й са вероятно доста скъпи. Някъде четох, че госпожата обичала супер много лукса.

Колкото пъти видя тази президенша облечена като слугиня толкова пъти се чудя какво може да накара една жена сама да иска да живее така.

Страхът от наказание и даже убийство. Там един мъж не е никакъв мъж ако поне еин път на ден не заплаши жена си. Интересното е, че мъжете симулират, а жените им вярват.

Навремето на Турция й беше добре,когато с протекцията на Англия и САЩ заграбиха части от Сирия, от България, Гърция ,като заграбиха териториите на 25 мил.кюрди.

даааа а нащи седерасти и герберасти и дупе дават за тях

САЩ помогат на терористите от години! В крайна сметка нали САЩ ги измислиха че да им вършат мръсната работа и да има с какво да плашат хората!

На терористите помага една друга страна. Нарича се Русия. Примери: Либия,Ирак,Сирия,Северна Кореа,Ангола. Сега се опитват да мътят водата и на Франция. Опитаха и в Гърция. Подкрепят Ердоган.

Единна Турция- Империя и Единна Сирия така трябва да лъде!

VİJTE DİR. NOVİNİTE,OT 15 NA BROY 4-5 SA NA TEMA TURSİYA İ ERDOGAN.

FATİH, как е в Ада? Да не ти е отеснял парцела в Боянските гробища, та се обаждаш от отвъдното?

PİTAY MEKAK E V SARAİTE ŞTETİ OTGOVORYA.

FATIH, скандализира и буди отвращание! Кой прави преврат в 8.00 вечерта и си прави реклама? Ердоган. Кой хвърли десетки твои братя, турци, в кървава баня? Пушечно месо, обявено за мъченическо. Ердоган го извъртя номера. А кой бил виновен? Гюлен. Гюлен е терорист. Всеки, който за НЕЩО НЕ е съгласен с Ердоган е Гюленист, а пропо, терорист. Убийствена логика, театър на абсурда, обаче хиляди твои турци са в затворите. А там при мъченията, инквизиторите изтръгват каквито си искат показания. И ти, Fatih, не го знаеш това?!

KAKVO ŞTE KAJEŞ ZA STAMBOLİYSKİ,KLAHA NARODA KAKTO TURÇİN NE GO E KLAL.SAMO DA Sİ OPRESNİŞ ZNANİYATA.

дреме ми

Все пак в Турция живеят 25милиона кюрди, а общият им брой е около 40 милиона. Така, че е напълно нормално този народ да си има държава и то на територията на Турция.

Когато ние правим Съюзи и Федерации и ти малоумно да ми пропагандираш .национална държава. хич не оди някак си ! Тези Циганя там ще се подчинят на Падишаха и правилата на...съюза!

Ба, тее ша ги омааме!

ще си разплета чорапките от притеснение. къде са кърпичките за натъжени нослета....

ЦРУ му позволиха да премахне политическата опозоция. Не ми се вярва да му позволят да премахне и етническата, защото лудия фес съвсем ще излезе от контрол.

Понякога имам чувството, че името Реджеп Ердоган е на герой от турски сериал.

И то - голям герой!

типично хора от село, хора от Анадола такова и мисленето им мислене преди 1000 години.