САЩ предупредиха кои са мишените на терористите

Вчера Държавният департамент на САЩ предупреди гражданите си на кои места опасността от тероризъм е най-висока.

Обратно в новината

Коментари - САЩ предупредиха кои са мишените на терористите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли не мога да се накарам да им повярвам на небивалиците?

Защо преди да нападнат Ирак нямаше нужда от такива "гайдове" ?

Мишените на терористите(САЩ) са онези държави,които са богати на природни ресурси и на ги дават даром на краварите(ФАЩ).

Екстра ! Да си налягат парцалите и да не мърдат от усарско . Леко е странно , че ни занимават със страховете и вълненията на някакви зомбирани бангии от другия край на Планетата ... Щото безкрайно не ни интересуват :)))) П.С. Честит първи учебен ден на всички Българчета ! Да се множат в геометрична прогресия . Амин !

мръсни гадняри. осрахте половината арабски свят,и дадохте пари на терористите от другата половина, а сега акъл давате...

Е сега си берат плодовете ....налага им се да пишат гайдове,да се посират от страх и.т.н !

гайдовете са - най-нахално - за нас.

въобще кой ги слуша тези папагали

Нещастници.. тия дни руснаците освободиха окупирания от 3 години Дейр ез-Зор и блокираните в него 100 000 сирийци от спонсорираните от САЩ брадати примати.. а тъпите кравари пишат гайдове, мерси!

По гетата е доста опасно за бели интелигентни хора! Щатите са тръгнали по пътя на ЮАР и до 10 години ще са тотална кочина. Просто белите намаляват и няма кой да работи и да поддържа държавността.

Те и при нас първобитните хора скоро ще са мнозинство. А няма ман-гали в света, които да са носители на държавност!

Най-опасно е в България , вече 27г., не можем да се спасим от крадливи и корумпирани политици и управници , терористите са по-малкото зло .

друга песен ще запееш, като идеш някъде, дето само гледат да ти светят маслото за 20 долара кеш

Те наистина знаят защото и ИД и Ал Кайда са техни творения и контрола над тях никога не спирал

Сащ предипредиха кои са мишените им...

Следвайки логиката на САЩ, тези терористични организации не сеят смърт, а се опитват да въведат ред в целият свят. Да не говорим чий продукт са.

Кои бяха тия САЩ??????? Защо ни занимавате с ................безхабер*ници? Трябва да се внимава, че кажеш ли истината и те трият......!!!!!!!:)

най опасно е за фермерите е самото цру

Даа, Ислямска държава и Ал Кайда, ще атакуват. Логично! Затова са създадени: "Америка създаде терористичните групировки Ал-Кайда и ИДИЛ" е заглавието в канадския Глобъл рисърч от 16 август т.г. ("America Created Al-Qaeda and the ISIS Terror Group", By Garikai Chengu, Global Research, August 16, 2017).

Нещо за "Манастирски Ливади" в София чува ли се или можем да продължим да си изплащаме кредитите спокойно през следващите 78558644 години? Мерси!

Тия дни видях един виц да циркулира из мрежите: - Защо САЩ започнаха война в Ирак? - Защото ги обвиниха, че имат оръжия за масово поразяване. - А защо нищо не правят със Северна Корея? - Защото там наистина имат оръжия за масово поразяване.

и защо не ползва ги това? защото съдежстват на японияуа ... ако си рфешат проблемите с япония американците ,като добри полицíа ще могат да съдят и вкарват виновните в затвора...

Бочка, ти ли си бе? Познах те по правописа и по-малко по простотията!

Демек, не протестирайте не се събирайте на спортни събития, не празнувайте, а само ходете на работа и в къщи за да ни пълните джобчета по ефективно!

Какво ще правим , с ''ХУМАННИТЕ'' войни по целият свят ?

а информираха ли ни от държавния департамент къде жените са най-къдрави?

В Африка!

НашТе управници ги страхува Русия , а не терористите . Защото терористите са им приятели , даже ги черпят и с дюнери !

Аз това го разбирам като инструкция и насоки към подопечните им чалмалии.

а бе мамето ви проклето ... вие измислихте тероризма , защото преди да нападнете Cадам терористи имаше само в ирландия IRA... и правилно деистваха срещу англичаните ... а сега цял свят страда заради вас , и понеже сте далече и недостъпни , се гаврите с хората като им давате акъл къде било опасно ...

Като цяло - всеки американец е добре дошъл и може да се чувства в пълна безопасност в пряснодемократизираните Либия, Сирия, Ирак ... Това са държави, които са изградени по най-съвременните либерално-демократични разбирания. Освен това та тероризмът е изкоренен. Добре дошли, драги гости, очакваме ви!

които е сложил тук минус да му изсъхне ръката и пилето ...

Главния терорист на планетата----предупреждава за терор!:))))))

"Терористични групи като "Ислямска държава" и Ал Кайда, както и техните поддръжници"..... Абе нали техните поддръжници е САЩ :))

Ма те много умни тези бе, ми много ясно, че никой няма да дойде да им прави атентат в градинката на двора, до басейна. Що се излагат така, да дадат конкретна информация за държави, градове, места. Малоумници!

Терористи има , но те отиват в западните държави , правят атентати , и се завръщат в Бг , където са мирни и кротки . Така действат и във Италия , мирни и кротки в Италия , след което заминават за Германия, Франция , Англия , или там където равят атентати , и веднага се връщат на спокойствие в Италия , или близки държави .. Би трябвало Бг-разузнаване /ако ''работи''/ , да е запознато с тяхното движение , НО КАКТО СЕ КАЗВА ОТ МНОГО МЕСТА , РАЗУЗНАВАЧИТЕ В БЪГАРИЯ ПО ЦЯЛ ДЕН ЧЕТАТ ВЕСТНИЦИ И ИГРАЯТ НА КАРТИ , ЗАЩОТО ТРОЙНАТА /ГНОЙНАТА/ КОАЛИЦИЯ ОТ ДПС, БСП и НДСВ ЗАБРАНИХА РАЗУЗНАВАНЕТО , СЧИТАХА ГО ЗА '' ИЗПЪРЖВАНЕ '' . А в коя държава няма разузнаване , И КОНТРА, И ВЪТРЕШНО , И ТЪРГОВСКО , И ВОЕННО , И ТЕРОРИСТИЧНО , И КАКВО ЛИ НЕ ... БЪЛГАРИЯ Е РАЗГРАДЕН ДВОР .

В Бг полицаите се продават и за 5 лева .

А някои и за 2 лева !

Ами те и за Флорида, че даже и Джорджия ни надуваха главите, че е свръх опасно, защото щял да премине ураган от пета степен с диаметър 650 км, пък то се оказа нищо и никаква тропическа буря, дето насмете талашитените им къщи. ОБАЧЕ - щетите били за 250 милиарда долара, за яслата на които, със сигурност няма да се вържат американските Сульо и Пульо.

Aleko

В BG опасно ли е сега или не е?

на война като на война ! Който вади нож, от нож умира! Да би мирно седяло, не би чудо видяло!Каквото повикало, такова се обадило! На зло куче, зла тояга!Ако бяха по-мъдри управниците в Америка, сега техните граждани нямаше да ги заплашва никой!

Предопредели Хамериканските граждани. А вие ни го слагате като топ-новина. Вие нещо бавни ли сте или се опитвате да ни поХамериканчите???

най опасно в САЩ е навсяка улица кръстовище, училище или магазин- навсякъде по всяко време "благоденстващи" жители стрелят на месо от "хубавия живот".

В усарско е най-опасно и неприятно за живеене, с най-голям процента на опасни терористи и джихадисти на квадратен метър. А държавния департамент е пренаселен със сто процента терористични клетки...

Що ли не иде някой от даващите акъл в статията в Сирия, да изпита тамошната любов от първо лице. Хамерите евакуираха дечицата си - баш-джихадисти от Дейр ез Зор и сега се правят на ни лук яли, ни мирисали.

И кой от американците се е изпуснал да каже какво подготвят в помощ на спонсорираните си джихадисти???

Днешните политици.Подсигуриха на нашите деца и внуци да живеят в страх.Ама защо не се замислят ,че с тяхните действия избиват хиляди араби,крадът им природните богатства,в Африка им крадът диамантите,докарани хората до невероятна мизерия и после ,,уж,,им правят добро ,разселват ги по света да създават ХАОС.КОЙ иска да си напусне дома,ако живее добре.Как са живяли толкова години в страните си,а сега с тия убийства на ,,миротворците,,хората си отмъщават.Аз мисля ,че това всичко е обмислено добре,да живеят хората в страх,за да не реагират срещу .малумните съвременни политици.

и сега всичко става ясно - значи хамерите стот за всички терори

Най-опасното място за американците е Белият дом и Конгресът им. Справят ли се с тази опасност, ще могат да пътуват по цял свят напълно необезпокоявани.