Няколко щата в извънредна ситуация заради снежна буря в САЩ

Югоизточната част на САЩ беше връхлетяна от снежна буря. Властите на четири щата обявиха въвеждането на извънредна ситуация.

Обратно в новината

Коментари - Няколко щата в извънредна ситуация заради снежна буря в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете санкциите и руснаците ще спрат с бурите...

Толкова мъка, колкото тази зима преживях със снежните бури във ФАЩ, никога не съм имал.

Щатите си развалиха времето с демонския си начин на мислене и живот. Жалко за хубава територия.

Всички кравари бързо в оборите! При говедата и при нигрите, особенно в щата Ала-бала.

В обора при црънио бивол с голямата топоришка.

До всички злобни плюещи !!! Това не са новини налагани ви от САЩ а новини които ДИР.БГ ви поднася. Ако не ви изнася не четете или направете подписка до редакцията на ДИР.БГ че не желаете новини от тази държава....

гадни,омразни хамериканци!а да знаете ние ,в задуралието какви снежни бури си имаме,ама никои не ни отбелязва в дир-а,защо така?....ха сега ме изтриите... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Снегурашка за вас!Павиан и сняг!:-)

Вчера по MSNTV съобщиха, че Порошенко има доказателства, за туй че Путин е изпратил бурята, чрез вуду-украински диверсанти от руски произход. Имал запис на радиообмена.

50 МЕТРА СНЯГ ВИ ЖЕЛАЯ, HAARP И НАВОДНЕНИЯ, ДАНО ПУКНЕТЕ!!!

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА!!!

Май ти си умрелия.

И какво да правим сега ?

какъв е този маитап бе .... малкото паднали снежинки станаха буря ... готиното е че като се появят сенжинки в небото и ти не ходиш на работа и така ...

Живял/а ли си някога в Атланта?

А на нас ни изгоря крушката в мазето...

На зелените гущери пише "In God we trust"! Ами да продължават хамерите да се подбазикват с Божието творение - природата...май няма да е далеч денят, когато природата (Бог?) ще им покажат кой кара влака и кой фърга кемура...

Не ми се мисли,какво чудо ще е тук!Кой ще чисти,кой ще лови снежинки.Гола вода сме вече.Казвам ,,вече'' защото преди 15 год .имаше такива дни от всеки зимен месец,имаше бури страшни в северна България,села без ток.НО се действаше бързо.Сега нямат отговорност,не ги грижа за нищо.Не е толкова до липса на техника или хора.

То и сняг няма. Вчера валя град и имаше нещо като лятна буря през февруари. Някой яко бачка с Хаарпа.

Ако е за други държави пищят,че било ХААРП,МААРП и не знам си кво ... Ама сега тролчетата са се изпокрили по бърлогите ...

И на кого му пука, като поне още на стотина места в света валя сняг миналата нощ.

Путин е виновен,играе в комбина с дядо Коледа

ледникова епоха да ги обхване; долара да падне до цената на хартията върху която е отпечатан; ИД да им дойде на гости. Това заслужава тази агресорска държава.

А сега приятелю усещаш ли колко си прост. Каква е темата, ти какво пишеш.

калпав си, поне си признаваш. темата е за времвто и климата и ледникова епоха да ги обхване. аре бегай да си легаш

КЪЛНИ,КЪЛНИ ,ТИЯ КАМЪНИ В ТВОЯТА ГРАДИНА ЩЕ ПАДАТ... КОТО ДРУГИТЕ КЪЛНЕ НЕГО ХВАЩАТ...ЗАПОМНИ ГО,ДЯДО БОЖЕ щети разкаже играта!

Мърльо, взе ли си заплатата от US посолството ? Тичай бързо че много дтанахте на хранилка там и нема долари без покритие за всички

Американци! Следващия президент ще е този,който им обещае 24 часа слънце,за да могат да имат хубав тен! Масовия американец вярва в това ,че живее в обетованата земя - нищо че е бял или черен или жълт - червените са в лагерите...

Мисля, зимата на 1961 в София имаше 1.5 метър сняг, снегорини нямаше, играехме си на двора, правихме тунели в снега, направихме си едно "иглу" и снежен човек, живеехме по-щастливо от сега.

Защо бе сега какво ти е? Тичай си на воля по снега. Кой ти пречи? Опс.. извинете. Сега има на кого да завиждаме.

В някои райони са наваляли над 25 см сняг. Абе, тези въобще знаят ли какво е това сняг?При нас такъв снеговалеж би зарадвал децата, а тези така го описват, че е на умирачка.

А ти тъпунгер знаеш ли на каква географска ширина е това ???

А в моя Россия слънце, море ... кеф

Добре де, защо трябва да знаем за САЩ? Защо не напишете какво е времето в Бангладеш? Там дори няма толкова българи в тези щати.

Децата ни са там!Анадъму,тъпанар такъв...

TИPAMИCУ

Колко ли трябва да сте лоши родители за да избягат децата ви толкова надалеч от вас.

Напиши на редакцията на дира че не желаеш новини за САЩ щото явно ти бъркат в г--а и посочи държавите които те интересуват. НОВИНИТЕ СА ИЗБОР НА ИЗДАТЕЛЯ ЯСНО ЛИ ТИ Е БОКЛУК ????

Няма страшно,просто се климатизират към сибирския климат.