Завърши пълното слънчево затъмнение в САЩ

Завърши историческото пълно слънчево затъмнение в САЩ, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Завърши пълното слънчево затъмнение в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не е свършило, разузнавателните служби на САЩ са открили,че Путин готви ново слънчево затъмнение в САЩ!? Конгресменката Максин Уотърс има достоверна информация по въпроса и сега предстои разглеждане в Конгреса и Сената!Предстои приемане на закон ,с който организирането на слънчево затъмнение да се счита за военно престъпление!?Затова е информиран международният съд в Хага!

краварите най после разбраха че земята е кръгла....

Ким пропусна историческата възможност да им поразвали на американците толкова историческото им слънчево затъмнение като им палне едно ядрено слънчице високо в небето точно при пълното затъмнение.

господ говори на хората чрез слънчеви и лунни затъмнения, но в днешното време на атеизъм, идолопоклонство, и невежество малцина го знаят. това затъмнение е предупреждение.

Колко от краваро-терористите се поSраха?Някой да направи преброяване.

Помня 11 08 1999 г Помня как градът потъна в тъмнина Още тогава ми мина мисълта че нищо хубаво нв я чака България

Мдаа, в САЩ слънчевите затъмнения са "исторически", щото ги наблюдава лично Президентът, а навсякъде другаде са просто природен феномен и го наблюдават всички...Голяма новина, няма що...Сега остава да ни се обяви кога Президентът е решил да изпусне газове през аналното си отверстие и поради тази причина се е сринала нюйоркската борса...

И сега кво,да не би кравите да дават повече мляко във фермата

Не знам, ама според доста американци, млякото с какао идвало от кафявите крави. Освен ако CNN не пуска фейк нюзове :)

"Завърши историческото пълно слънчево затъмнение в САЩ "... И кое му е "историческото" на едно слънчево затъмнение? Определено положение на земната и лунната орбити спрямо слънцето,случвало се хиляди пъти откакто свят светува. Историческо ще е, ако е първото пълно слънчево затъмнение в САЩ. Само че това пълно затъмнение сигурно е сто и първото за територията на САЩ. А и нищо съществено за света не се случи по време на затъмнението. Така че единствения вариант това затъмнение да е "историческо" е ако то е последно за САЩ ... Журналисти, сър!

И в Канада го гледахме, беше вълнуващо :)

Володя направо им скри Слънцето.

И Бранджелина от ужас---се ожени за Анджебрата!:))))) И му роди девет деца и половина!:))))))) и акцийте на ,, мудис,,, се сринаха и бай Дончо даже не си го премести:)))))

"Завърши пълното слънчево затъмнение в САЩ", но тепърва ще започнат да стават видими някой следствия на затъмнението. Например, САЩ ще продължат да изпадат във все по-дълбока МНОГОИЗМЕРНА криза. За България все по ясна ще става зората на ИЗГРЯВАЩОТО СЛЪНЦЕ НА РЕАЛНАТА (а не илюзорната) СВОБОДА. Колкото повече българи се вдъхновят от примерите, толкова по-скоро ще настъпи за тях самите ЖАДУВАНИЯ изгрев.

все по-ненормални ще пишат по форумите на дира...

N. S.

Ще настъпи, на 31 ви февруари .....

Затъмнението е затъмнение само ако е пълно, другото е алабала. Това което дават по телевизиите е нищо в сравнение ако си там. Един ден когато хората имат по-големи възможности и знания за какво иде реч и си подредят приоритетите съм сигурен, че ще се нареждат всичките на линията на тоталитета.

Наблюдавах в реално време затъмнението благодарение на НАСА и си спомних 11.08.1999 г., когато и тук имаше затъмнение. Интересно е и малко страшно, но си заслужава да се види. А що се отнася до злобните коментари, явно ги правят нещастници, за които слънцето никога няма да грее.

На 11.08.1999 г., аз лично, бях на химеотерапия точно в него ден. Ракът и до ден днешен не ме е напуснал, но всяка нощ преди да си легна се моля: НЕКА И УТРЕ, СЛЪНЦЕТО ДА ИЗГРЕЕ ЗА МЕН.

е подходящ за всяко затъмнение от запад и "Еваала!" за природни събития от изток. От моята позиция е: "Абе що не си.......!"

Най-великото събитие на годината, какво говоря?, най-великото събитие на века завърши. Радвайте се всички кравешки фенове! Отдайте чест! Мииирно! Пуснете си американския химн и сложете ръка на сърцето. Така се прави! А в колко часа и колко минути е изгряло отново слънцето над Вашингтон? Пардон Уошингтън! Всички българи в Америка са длъжни да запомнят тоя свещен миг, да помнят часа и минутата до края на живота си.

споко, бе пич след 7 години пак ще има пълното слънчево затъмнение при тях, тогава рипай толкова

Ама кажи, кажи! Ако си го гледал, де! Къде започна най-напред? На източното или по западното крайбрежие на Юесей? Под какъв ъгъл се гледаше? В колко часа, минути и секунди започна и в колко часа, минути и десети от секундата свърши? Ама какъв беше цветът на слънцето? Ами на Луната? Направи ли и снимка на мрака? Че и ние да видим колко тъмно е било? Колко процента и десети от процента е било закрито слънцето над вашингтон? Да чакам 7 години за едно ново затъмнение? Как ще издържа толкова дълго? Все пак това е истинско автентично събитие. Не като холивудското "кацане" на Луната! Да бе,да, кацнали са! А пък севернокорейцитр кацнаха на слънцето, ако не знаеш! Герои са и те като астронавтите на НАСА.

много си превъзбуден...употребявAш нещо силно или е по рождение?

Язък, не трябваше да светвам повече там.

Мозъкът на изкуфелия дъртак Тръмп е по-затъмнен дори от слънцето.

Известно ми е че е малко шантав,но съм принудена да го търпя и да се усмихвам,защото е милиардер и президент.

Казваш "малко"?! Красавице,ти или си твърде дипломатична,или слабо познаваш своя съпруг.