Пълно слънчево затъмнение настъпи над крайбрежието на САЩ

Пълно слънчево затъмнение настъпи над тихоокеанското крайбрежие на САЩ, предаде Франс прес, цитирна от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Пълно слънчево затъмнение настъпи над крайбрежието на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СА В СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ,И В МОЗЪЧНО СЪЩО! АМА НЕ ИМ ПРЕЧИ-ЖИВУРКАТ СИ!!!ВЗИМАТ СИ ЗАЕМИ,ПРАВЯТ ИПОТЕКИ,ЛИЗИНГИ ИГРАЯТ НА БОРСАТА И ПР.,И СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ВСИЧКО СА ПРЕДВИДИЛИ! НО ГОСПОД ВИНАГИ НИ УДРЯ ТАМ,КЪДЕТО СЕ УСЕЩАМЕ НАЙ-СИГУРНИ!!!

Това ПЪЛНО слънчево затъмнение, което се вижда от ВСИЧКИ щати, има дълбоко символично и предупреждаващо значение - САЩ навлизат в "зоната на здрача" и излизане няма...

Пий и едно узо за мое здраве.

Надявам се ,че слънчевото затъмнение не е дело на Путин!Както вече знаем от Хъфтингтон поуст Путин е назначил Тръм,спечелил е Третата световна /кибер/война!Ако е успял да докара в САЩ и слънчево затъмнение-това вече надминава всякакви граници!Въпросът е дали да има нови санкции...ами ако той се ядоса и накара вулканът Йелоустоун да изригне!?Какво правим тогава!?

Хаха, дойде Тръмп и закри Слънцето даже!

След около час - започва да завършва. ... Мелания (и г-н Меланиянин ;-) - Уставно със специални очила (CNN, ABC), които са Безплатни за Всички наоколо. ...траектория - леко север от Тихоокеанското крайбрежия, леко надолу/юг та до Атлантическото ... Феноменална работа на NASA - мултисайтно Мрежиране , плюс Данни в Реално време...плюс Директно от Пилотен самолет (или подобно на) на около 13км височина (NASA tv - SolarEclypse2017))

...по груби изчисления - от зазяпване (и резултиращи) около 700М загуби .

Що така никъде не си приет, дори и за такава новина, явно лоша репутация си си създал, само минуси ти блъскат.

оках ти зъ карБУРАТ/ора/ н...ъ БИ/ч'кията/ ъМ кът'ЧЕЛИ е комПА. Ма(((лко???...по...СъЙ (де).

ТИ му ..из& АБИ жа/Г/ (ата) !!!

не е затъмнение бе - на фалиралите говеда им е ТЕМНО пред очите.

Дайбоже Всекиму ! ... Ясу !

съм виждал слънчево затъмнение,61-ва и 99-та. Нищо страшно.

Следващото пълно и последно Слънчево затъмнение над Кравария ще стане тогава, когато реши Ким.

Не разбра, че цензурата си пада малко астроном и тая шега не му се нрави?

Затова ли долара пада !?

Айде, марш всички американски мекерета и подлоги! Марш в Америка да гледате събитието на годината и на десетилетието, най-великото събитие на 2017 година! Слънчевото затъмнение над великата Америка. Вървете, зяпайте и му се любувайте, цъкайте с език.

Техните пророци казват, че щяло да е краят на света, нашият Пророк също, ха,ха,ха...

А дано никога не съмне повече там.

Айде, хаирлия да е....

Кво стаа, изригна ли супервулкана Йелоустоун?

Ето малко лесно преверими факти от близката реалност: 1) Средно разстояние между центрите на Земята и Луната - 384 467 км 2) Среден диаметър на Луната - 3 474 км 3) Средно разстояние между центрите на Земята и Слънцето - 149 600 000 км 4) Среден диаметър на Слънцето - 1 392 000 км Ако центрите на Земята, Луната и Слънцето се наредят в линия, се получава уникалният за слънчевата система феномен "пълно слънчево затъмнение", който вероятно повечето читатели на наблюдавали. Това явление е възможно благодарение на факта, че отношението между диаметрите на Слънцето и Луната е равно на съотношението между разстоянията Земя - Луна и Земя - Слънце. Нашият Създател е Бог на чудесата. Като всеки творец обича правдата, красотата и хармонията. Дал ни е толкова много доказателства за Себе си чрез своето могъщо слово и дела, така че невярващите остават без извинение.

Обясни го това на Шушнара. Той е бизнесмен- ентелегент и ерудит. Кажи му и за диаметъра на куршума от Калашник, средната му скорост, далекобойност, пробивност, ударна сила, потенциална, кинетична енергия, център на тежестта и така нататък....

"...който вероятно повечето читатели (н)а наблюдавали." При тези облаци, поне над София, ни Слънчево, ни Лунно, ни каквото и да е друго затъмнение може да се види. Питай Минчо Празников за такива феномени. Последният абзац за "Създателя" не искам да коментирам ;-)

Какво значение има дали искате да коментирате последният абзац или не? Истината не зависи от вашите или моите желания и последствията от нашият избор остават единствено за нас. Тя е вечен абсолют, който ще надживее всички освен вечните, на които ше бъде вярна спътница в живота през вечността.

Да коментираш Създателя е най-малко проява на лош вкус, но да се замислиш над възможността това да е случайно, никак не е лошо!

Започна добре, но се разсея в подробности. Твоят Създател явно си е нямал друга работа, докато те е създавал.

Тази "подробност" според вас е ултимативната реалност, с която разумният и честен човек няма как да не се съобразява. От вечният несътворен, всемогъщ и всезнаещ Бог започва и свършва всичко и Той дава смисъл на всичко в битието. Той е първопричина за порядъка и живота в битието. Неговият свят и непроменим характер е гаранция, че живота ще пребъдва през вечността в мир, любов, истина, смисъл и хармония.

това е редицата съответсваща на аритметичната прогресия, просто закономерности на природата.

Тука няма никаква аритметична прогресия, а обикновенна геометрична зависимост свързана с подобни триъгълници.

Путин е виновен!

голямото предсказание за потопа, ама защо от там тепърва ?

Пуцай Володя, докато зяпат в тавана!