Арабската преса: ”Ударът на САЩ е удар в нищото”

"Сирийците не трябва да мразят Асад. Те трябва да мразят САЩ и да проклинат Израел", обобщава анализаторът Хазем Сария реакциите на близката до Асад преса.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Los últimos ataques a Siria lo único es que muere gente inocente. Soy estudiante de la Universidad Politécnica Salesiana. https://www.ups.edu.ec/

Западналите фашистки наркомани дори и Калашников фалшифицират. В Аляска няма ток, в Калифорния 2 млн са без вода. Най-много убийства в света, най-много наркомани. Тия нищо не произвеждат освен извращения. Какво си купихте пиндоско от магазина?Нищо. Затова ЕС може да вдига митата им само на..... бърбарана(?!?). 2 млн спат по тротоарите на ФАЩ, в Гейса навън по тъмно ги е страх да излязат.

Беден циганин, ти никога не си излизал от селото си, Каква Калифорния, Каква Аляска, омръзна на хората с папагалските си повтаряния. Измисли друга лъжа., толкова ли нямаш акъл ?

няма ток и вода, ама всички искат да живеят там

ние все знаем всичко и то по добре! Целта на атаката е била унищожаването на химическите запаси , а не да се пожертват хора, глупаци! Кво драскате?

Не нищо, а гола вода. Пълен провал!! Слушайте други станции. Невиждан провал.

Защо ли арабелниците толкова ми напомнят на бай мангал от Столипиново? Или от Шекер-махала? И на външен вид, и като моабети. Арабелникът мрази белия човек. даже и когато т.н. "бял" човек е черен. Това е такъв див расизъм какъвто белите не са практикували от поне 500 г. Арабелниците мразят и Русия и руснаците. Но когато и на които помагат ги търпят. Що се отнася до интелектуалните им възможности там може да се видят сериозни рецидиви от филма "Планетата на маймуните". жалко че този филм го спряха по цензурни съображения - поучителен е....кво ще ви се случи ако се изпълни лозунга "мангасари от всички страни - съединявайте се". Планетата на маймуните - 6-та серия. Радостта на бай Мангал показва пълно неразбиране на ситуацията. А тя много прилича на ситуацията с майстора на пищовите в америнакски бар от преди 150 г. Влиза, стреля ( като правило без да убива никого) и си излиза. А тия вътре знаят какво ще им се случи когато влезе втори път.

арабелите само българи не мразят, защото приличаме на тях

След като АТАКАТА Е НИЩО, защо БРАТУШКИТЕ РЕВАТ????

САЩ доказа че подкрепя главорезите които създаде.Но както и талибани и ал кайда, те ще се обърнат срещу САЩ. Защото САЩ съюзници няма , а само измекяри като България и ЕС

Първо на вас не са ви братушки ,а второ активирайте и втората си мозъчна клетка при условие ,че притежавате такава и се опитайте да поразсъждавате колкото и това да е мъчително за вас

То и брадърите ревът, без да има никаква химия, ама ти за БРАТУШКИТЕ ПИТАШ:))))

само обгазените не реват , защото са умрели

бяха бомбардирани запаси от химическо оръжие. Поне така твърди тройната коалиция в лицето на САЩ, Франция и Великобритания. Не го прибират. Не го унищожават химическото оръжие. А го бомбардират, за да се разпространи и отрови колкото се може повече сирийци. Така излиза логически! Изглежда, че искат да спасят сирийския народ от кръволока Асад, за да отровят хората с химическо оръжие. Няма да се учудя, ако тръгнат да бомбардират атомен реактор или складове с бактериологично оръжие. Спектакълът, който наблюдавахме при последната бомбардировка в Сирия, е най-неудачната постановка в последно време. Пороят от лъжи в глобалните медии е умопомрачителен. Нашите сладкопойни чучулиги повтарят като папагали лъжите на CNN. Разноцветен букет анализатори и експерти с платена евроатлантическа диря предлагат това на българските зрители. Един дори е представен като външен министър в сянка. Май бързо забравихме, че Джордж Буш и Тони Блеър яко лъгаха! Никой не ги осъди за тези измами. А след измамите в Афганистан, Либия и Ирак загинаха около 3 милиона невинни човешки същества. Та кои са сатрапите...? След последната бомбардировка в Сирия много трудно някой ще може да баламосва, че в страната има гражданска война. Няма такава. Има въоръжено нападение срещу легитимно избрана власт в Дамаск. Тройната коалиция се изплю на всички ООН-та, на международното право, на международните норми и договорки. Взе бухалката и започна да налага наляво и надясно. Включи латерната с досадните пропагандни клишета от 90-те на миналия век. Пет пари не дава дали някой мислещ човек все пак вярва на словесния и военен онанизъм.

Ако бяха загрижени, щяха да принудят ООН да направят проверка и да се унищожи безопасно това химическо оръжие, а те правиха заря за шум, защото няма такова оръжие! Много са жалки краварите!

Кравари ама всичките руски олигарси я в Щатите я в Англия а вие селските овчари сте за да виете тук като гладни псета с протегнати лапи за по някоя копейка.....селска дебилна маса която става само тор

А бе селски дебил,ти и една мозъчна клетка нямаш но се пънеш да се изхрачиш тук-ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ НЕ Е СКЛАД ЗА ТАКОВА но как да го проумеете с тия празни тикви на раменете си....айде пийте си хапчетата и по креватите,че вече досаждате много

Мислят си, че ще владеят света, но жестоко се лъжат, стават все по нагли и противни, и скоро ще заемат мястото на Северна Корея, ще останат изолирани от всички!

Много странно всички регистрират успехи,и Франция,и Англия, ,и САЩ и Асад.Има един израз "Победата има много бащи ,а поражението само една майка."Та тук е същото

Да, това е удар в нищото, защото така пожелаха да бъде тия, които го нанесоха. Но показаха ясно че ПВО на Сирия, подкрепено от ПВО на Русия не струва и 5 ст. И може да бъде преодоляно от когото си иска, и както си иска. Това е важното. ракетите са били насочени към маловажни обекти, за да няма цивилни жертви. Но за всеки специалист по системи за ПВО е ясно че от тук нататък когато искат и като си искат САЩ Западът и Израел могат да унищожат каквото си искатв Сирия. А ако не са го разбрали - толкова по-зле за тах. Следващия път ще видят дебелия.

Ако и Русия беше на акъла на краварите, трябваше да започне трета световна , може би и АТОМНа война, това ли искаш неразумно човече?

Ами ако ПВО на Сирия, подкрепено от ПВО на Русия реши да отговори на този удар тогава какво става? Може ли малкото ти мозъче да го проумее???

АРАБИТЕ РАЗБРАХА ЧЕ КЪДЕТО Е РУСИЯ ... КРАВАРИТЕ И КРАВАРИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА СИ ПОКАЗВАТ МАЙМУНДЖИЛЪЦИ :)) ....

Ювелирная точность "томагавков" и унылый ЗРК С-400:link/watch?v=Zk_rz8EZUGo Отдавна си доказал, че си много просто парче. не го доказвай непрекъснато.

Всъщност, прекратяването на конфликта в Сирия може да се реши само по един начин, който е очеваден и ясен за цял свят с изключение на Русия в лицето на Путин! Мир в Сирия ще има единствено и само когато там няма да остане нито един руснак! Компромиси, спасение и потупване по рамото за руско присъствие няма да има!

А защо не и когато американци англичани и французи не осъзнаят че не етяхна работа какво се случва там и че тяхната кочина е друга и да не говорим че и тя е нуждае от ремонт!

Арабите недолюбват САЩ. Интересно, защо ли?

tonk11

Абе на знам как го измисли това ама преди да се включи Русия в Сирия, ИД беше завзела 2/3 от територията на Сирия! Въпреки "великата борба" на фащ с ИД там! А сега ИД са натикани на баба си в г...за! А може би твоята идея за мир е същата като на фащ - разбиване на още една държава след Ирак ,Египет, Либия, Сърбия и т.н.

Та ИД си е отроче на САЩ, те си го сътвориха, за да въведат тяхни си правила в Сирия, но Русия им обърка сметките, затова сега газ пикаят и измислят глупави сценарии, Скрипал, ракетни удари и все такива смешки. Разбра се, че балонът САЩ се спука и от ден на ден спихва!

Господа, не се карайте, и Русия и Америка и Иран преследват свой цели, никоя от тях не е в наш, български интерес, затова е жалко да квичим като прасета от кочината си. Третата Световна война е факт, дано не засегне нас.

Че кой е казал, че Русия трябва да се явява като "социални грижи" в конфликтите по света, естествено че интереса клати феса.

"Защото дори и Асад да се оттегли под някакава форма, той пак ще излезе на политическата сцена - през някоя задна врата. Точно така, както го видяхме и в случая с химическите оръжия", пише "Al Quds al-Arabi". ...За какво да се оттегля ве свинеядци!! Имаше проведени избори в Сирия, и башар Асад спечели с мнозинството от населението! А купените от говедарите наемци от ИДИЛ - Джихади Джота ще бъдат избити до крак!

времето се затопли и посрани памперси като детроита и ак47 изпълзяха от дупките си пак.....жалка дебилна маса

Дойче веле пак се изака!

Това е егати и парцала - нивото е на Сън и подобни "медии". Не знам човек до колко трябва да е неандерталец за да разбере техните съобщения

Да уточним, че арабска преса, която все иска повече свобода в Сирия, е СУНИТСКА такава. Що не реват за правата на жените, да кажем, ц Сауд. Арабия? Че това е половин страна доскоро без право на глас, без право да карат коли и т.н. Преди години Путин е обещал на САЩ и сие да не продава С 300 на Сирия. Е честито на Израел! Вече ще им ги подари, барабар с С 400. Да видим как ще им се мотаят самолетите в Сирия тогава.

:))))))))))))голям смях с тия кюнци с400.......евреите имат Ф35 селски дебил и могат да си летят когато си поискат както и го направиха вече когато сирийците дори не разбраха кой точно е летял като им пратиха няколко ракети но за дебили като вас е достатъчно да повтаряте като папагалите

Това не е арабската преса, а няколко шута на Асад. Всички арабски страни са против режима в Дамаск.

това на снимката вероятно е фен на асад, и на путин също?! прилича на щраус! мозъчето му по малко от окото, а клюнчето доминира над всичко друго!

ни един личен виртуален убавец... и ученик на Ломброзо... що не станеш профайлър, ами се абиш тука?

и твоето клюнче ли е същото? тичай при доктор енчев!! но за мозъчето никой не може ти помогне!

С изстреляните 103 ракети Томахоук, всяка от които с цена около 2 милиона долара, бе съборена кучешката колиба на Ал Араб Бау Бау, който в суматохата нахапа трима бедуини, кротко спящи до камилите си. Една от "умните" ракети пък, след като не откри химическо оръжие в набелязаната цел, се върна обратно на американския кораб.

SU-152

По тройно дестилир... пардон - тройно потвърдена информация от източник, ползващ се със 101% от атлантическото ми доверие, бързам със задоволство да отбележа, че снощната наказателна акция на анти-Асад коалицията срещу окупираната от ордите на сатрапа Сирия е демонстрирала неоспорим успех и феноменален резултат! В комюнике, разпространено "за вътрешно ползване" в кулуарите на Пентагона и Военния комитет на началниците на щабовете на НАТО, се отбелязва, че всички 103 изстреляни ракети "Томахоук" и "въздух-земя" са реализирали 100% резултативност по неутрализиране на напредварително зададените им цели, както следва: 71 (!) умни ракети "Томахоук" са поразили успешно 71 (!!!) глупави съветски ракети, изстреляни от морално остарелите и неефективни, като комунизма, системи "Нева", "Ангора", "Бук", Квадрат" и "Оса" на сирийската ПВО.

Само да допълня, че в доклада на сирийското ПВО се посочва, че те не са очаквали 103 ракети "Томахоук", та са разполагали само със 71 руски ракети!

арабската преса: ударът на сащ е удар в нищото. а арабската лига заседава без сирия и катар, и остро осъжда действията на иран и съюзниците му в сирия и региона! ми сега??

на, рупай: Катар ще спази санкциите на САЩ срещу Русия при подписване на нови споразумения и може да не закупи руски зенитно-ракетен комплекс С-400. Това заяви катарският външен министър Мохамед ал Тани във Вашингтон, цитиран от "Ал Масдар". Запитан относно преговори на Катар с Русия за закупуване на системи С-400, Тани отговори: "Все още нищо не е подписано, мога да ви уверя, че Катар винаги действа в съответствие с международното право и също със системата на санкции, санкционния режим на САЩ, така че всичко обмисляме". Според министъра възможно е емирството да закупи С-400, но това не означава, че Катар ще избере Русия като нов голям партньор вместо САЩ.

Значи ударът на САЩ е удар в нищото, а изсипаните руски бомби и ракети са удар в нещото.

Така е. Правилно разсъждаваш! .....макар, че ИДИЛ, не ги приемам за "нещо"!!!!:)))))))))

Пиша това, защото в твоето изречение липсва "?", тоест, не е въпрос, а констатация с която съм съгласен.:)

наречено томахавки.

А ривете да дойдете на запад,а?Стойте си в дупките,моля!

Лошото е, че на запад "дупките" са много скъпи:( Тук се бутаме в построените благодарение на СОЦИАЛИЗМА, а там гледаме да спечелим някой лев от "КРАДЦИТЕ" ИЛИ "ДЕМОКРАТИТЕ", (без значение как ще ги наречеш) и да се върнем пак тук, където не остана нищо от РАЯ който помним!:)

кръгом и марш обратно в бивш УКРсср.

САЩ не са поискали, не са смазали Асад! Всички си спомняме как смазаха Садам! Стовариха 250 000 армия и за 2 седмици му светиха маслото! Ако сега Републиканците искат биха направили същото! И повярвайте, че нито раССия, нито Иран биха могли да попречат на такава нова Пустинна буря!

НЕ ТИ ВЯРВАМЕ, защото помним Виетнам!!!!!!!:)

...не петни званието...боклук !!!

а сега се успокой, че някой ти варва, че си майора, който пише раССия като другарчето ти "той-татар", и лягай да нанкаш, пази си кръвното. ха лека нощ.

И ти си майор, колкото ББ е генерал. Ако си майор, ще ми отговориш на въпроса: лейтенанта офицер ли е?

Ако човек постои малко на страницата ви, му става ясно, че тук всичко се регулира!!!! Точкуването се променя и в отрицателна посока. Тоест има 5 точки +, а след известно време стават +3, макар, че би трябвало да са константа!!!!!!! Може отрицателните да растат по абсолютна стойност, но дадените вече точки НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПРОМЕНЯТ!!!!!!!! А ЗА ТРИЕНЕТО НА НЕУДОБНИТЕ КОМЕНТАРИ ДА НЕ ГОВОРИМ!!!!!!!???? ТО Е......ПОГОЛОВНО!!!!:) ДЕРЗАЙТЕ ДЕМОКРАТИ, ВЕРВАМЕ ВИ!:))))

сащ се мъчат да "ИЗТРИЯТ" от лицето на земята всяка държава или всеки коментар който не ги подкрепя!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))

Редовно ли те трият глупи?:)))

Видя ли!!!!!!!!!!! Обидните и не по темата думи оставят, а забележките ги трият!:) ДЕМОКРАТИ!!!

Може би трябва да започвам всеки коментар с думите" САЩ СА ВЕЛИКАНИ", А после и да обиждам и да пиша както си искам? например: САЩ СА ВЕЛИКАНИ................ти защо пишеш не по темата И ОБИЖДАШ и как така тебе не те трият, а мен..........СВЕТКАВИЧНО??????:)))))) МОЖЕ БИ ЗАЩОТО СИ ПРОСТ ЧОВЕК???????? Пак обръщам внимание на триещите!!!!!!!!!!! Думата "прост" не е обидна и означава -обикновен!!!!!!!!!!...........докато глупав, глупи и други производни, СА ОБИДА!!!!!!!!!! УЧЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!!!!!!!

Анализът на ударът показва, че от изстреляните 103 ракети, 71 са поразени. Доста висока ефективност, като се има в предвид, че средствата с които разполага Сирия са на повече от 30 години. Още от съветско време. Знае се, че Сирия има комплекси "С-125" и "С-200", които са много стари. Не разполагат обаче с версията "С-300", която беше актуална преди 10-15 години, но и сега представлява сериозно оръжие! Зачудих се защо е така. Снощи съвсем случайно разбрах отговора от устата но висш руски военен. Попитаха го, защо Сирия не разполага с комплекси "С-300"? Отговорът беше:"ЗАЩОТО НАШИТЕ ЗАПАДНИ ПАРТНЬОРИ НА ВРЕМЕТО НИ ПОМОЛИХА ДА НЕ ПРАВИМ ТОВА!" Запитаха го, а сега как ще бъде. Той отговори, че сега най-вероятно Сирия ще получи "С-300". Обърнете внимание, говорим за "С-300", а не за "С-400 Триумф"!

За серията "С" си прав, но специалисти твърдят, че високата точност на поразяване от старите сирийски ракети се дължи и на факта, че американците и техните съюзници са си гръмнали също стари ракети за прочистване на арсеналите си. Тези ракети били уязвими от най-елементарните сирийски радари, които просто ги отклонявали от целта и те се разбивали без никакъв ефект. Т.е. добре е, че засега гледаме шоу на възрастни деца.

Ударите на САЩ, са удари на алчен и злобен човек с боздуган, в чужд стъкларски магазин, от който не можеш да откраднеш нищо, макар, че си платил много рушвет за да се опиташ да го ПРИСВОИШ!!!!!!!!!

Ударите само ще сплотят сирийците. Още повече, че мнозинството от тях знаят, че това с химическото оръжие е абсолютна фалшификация. Показаха двама сирийски лекари, които са били във въпросната болница, където са били поразените от химическо оръжие. Има ги и на прословутия клип-фалшификация. Те казаха, че такова нещо няма. В болницата са влезли външни хора и са започнали да викат, че има химическо оръжие и да поливат хората с вода. Създала се е паника и през това време е започнало снимането на клипчето. Лекарите твърдят, че никой от чакащите не е бил със симптоми на химическо отравяне! Така се създават фалшификатите, които след това се използват като претекст за ударите.

Бе какво сплотяване бе другар, това са различни племена, веднъж като се сбият, край няма !

бе другарЮ той-татар, то бива, бива...

Бъркаш Сирия с Афганистан, там са над 24 племена. В Сирия са араби и кюрди. В интерес на истината, с арабите и кюрдите се работи много по-добре, от колкото с пащунските племена.

ние преди 89-та научавахме всичко от в. "Работническо дело" та и те, като нас. Ъхъ, ъхъ!

abasador

алоо автора, отвори си ушите, слушай или чети.... САЩ, Франция и Англия обявиха, че ще нанесат удар, който ще порази само и най-вече материални цели и техника..... ха ха ха ха убили трима цивилни, смешник! Лек ден.

Американските самолети са авиацията на ИДИЛ. Не е случайно, че И вчера ИДИЛ атакуваха сирийската армия в перфектен синхрон с американското нападение. Пак ядоха дървото де. Но е очевидно кой с кого работи. А колкото до химическото оръжие - дори Матис каза, че няма доказателства за такова. Просто "той мислел, че има, и че е на Асад, и че го използвал"... Лично мнение, ръйш ли... Най-голямата армия на света напада суверена държава, въз основа на личното мнение на човек, с прякор "лудото куче"...

Какво би станало, ако ракета удари складове с химически материали? ... Какво би станало, ако ракета взриви складове с примерно ... зарин ...? Питам сериозно, ако някой знае, да пише.

Ами нищо. Защото ако те предупредят 3 дни по рано, ще имаш време да ги махнеш от склада преди да го ударят!!

Ха,ха,ха !! Нашият военен министър заяви, че нито от Брюксел, нито от тримата идиоти някой ни е предупредил. Ако ти си прав ще излезе, че са предупредили само Асад.

По време на Карибската криза бях дете, но добре помня какво изпитваха тогава хората - страх! В училище задължително изучавахме Гражданска защита, учихме и за масовите БОВ - кожно-обривни, нервно-паралитични...ужасно нещо, което едно хора причиняват на други хора - иприт, зарин, зоман. Ако излетят във въздуха, няма спасение, а изходът без противогаз и защитно облекло е летален. Затова сега не вярвам, че е имало такива, щом няма пострадали хора. Младите поколения това не го знаят и вярват.

Не съществува такова нещо, като склад със зарин. Заринът е бинарно в-во, т.е. е смес от две или повече в-ва, които са сравнително безопасни сами по себе си. Смесени правят зарин, който е изключително нестабилна смес и се разпада за час-два. Затова се смесва малко преди да бъде използван. Освен това високата температура при взрив на конвенционален боеприпас, като Томахоук например, напълно или в 90 процента унищожава зарина.

Санкциите към Русия ще бъдат увеличени в понеделник!! Само силните могат да налагат санкции!! Слабите могат само да поемат санкциите и да подсмърчат разплакани!!

... ще има задокеански сълзи, колега ...

Игра на думи!:))))) Към Китай не са санкции, а корекция на митата. Може някой да наложи по някое време такава санкция на САЩ, че да потънат в океана!:) ......и няма дори да има кой да каже, дали тези санкционери са силни или слаби!!:)

Ако живея в Америка, най-много от всичко ще искам да се направи възможното, за да не избухне супервулкана в Йелоустоун. Топенето на ледовете пък реално заплашва Острова, но и те нехаят. Сякаш са забравили колко голяма опасност ги заплашва, а са тръгнали да рушат чужди държави.

Ти на какво се радваш? Гледай нашия хал какъв е! Да ти припомня, че десет години здраво държим последното място в ЕС. Няма санкции, просто никой не ни обръща внимание, защото каквото искаше, Западът съсипа като условие да ни приеме. Точка!

Що бе, досегашните да не би да не работят? :))

Краварите щели да изкарат стадото си от сирийските пасища когато си поискали???????????? ЩО ЗА НАГЛОСТ???????????? Да ти дойдат в къщата и да кажат, че никой не може да ги изгони от там???????????????? УНИКАЛНИ НАГЛЕЦИ!!!!!!!!!!!!

И с Русия е така, и с Турция, и с Иран е така!! Асад като изби 250000 сирийци не те ли притеснява? като подлага сунитите на геноцид??

Не знам колко сирийци е избил Асад и защо след такиве действия сирийците пак го избират. Вярвам на познати, които преди години работиха в Сирия и сега им се плаче, като гледат в какво е превърната процъфтяващата тогава страна...пак под управлението на Асад. Не вярвам нито на пропаганда, нито на манипулации.

САЩ казват днес че са изстреляни само 76 ракети. 50 от тях са били Томахоук!! Русия казва от 103 ракети свалихме 71?? Само дето не обясняват как САЩ унищожиха целите като Сирия уж им свалила ракетите?? Сирия вика че били свалили 13 ракети?? От степента на унищожение на целите, явно сирийското ПВО явно не е свалило нищо!! Руснаците лъжат както обикновено!

Всеки вярва на когото си иска. Нямам повод да вярвам на Тройната коалиция след лъжите, с които засипаха света през последните седмици.

Така е, така е. То си личи по резултатите от обстрела:))

Ами целите са унищожени!! Никой не е искал да има жертви!! Затова предупредиха и стреляха в събота!!

Естествено, че лъжат, те кога са казвали истината?! Достатъчно е да си пуснеш някоя клип от тубата. Гледах един от Дамаск, на който в продължение на 2 минути преброих над 30 взрива, 30, за 2 минути, само в Дамаск. Всеки може да си направи проста сметка колко и какво са свалили сирийците, ако някой не може да брои, като неграмотниците горд евразиец, т-14 сармата , Ак-то и пр. тъпанари, ще ги светна - 0!

щото не можеш да броиш до 30 галфоне той-татар.

Политиката се превръща в нещо много нечистоплътно и ни кара да се съмняваме във всяко изявление, особено ако идва от опозиционни сили. Неудобното управление го наричат "режим". Може хиляда пъти да се повтори, че не е имало химическа атака, а хората са уплашени, че ще има такава, за да се предизвика психоза. Опозиционните групировки с ламтящи да власт лидери едно си знаят, едно си баят - нови бомбардировки, ако има химическа атака. Няма значение кой ще я провокира, важното е да има повод.

Как да наречеш тоталитарно управление което избива народа си?? Милиони прокудени и 300000 убити!!

Кой ги прокуди? Асад или бомбите?

SU-152

Много почна да се клати скрипалското фентъзи и бързо се смени хот топика .

Удар в нищото? Ами да повторят с бомбите, докато писнат всички амуджи, а? Извод! Шибаш ги по главите до като не кажат да спреш иначе нещо не разбират и казват, че нищо им няма.

На чужд гръб и сто тояги са малко! Я си представи твоя дом в същите руини, в които са превърнати сирийските градове. Отдалеч е лесно да се раздава правосъдие. На онези хора какво им е мислиш ли?!

Асад е поредниятарабски диктатор,който ще отиде,неизбежно,в историята и платените медии ,както и глупавия Путин,няма как да го спасят!Собственият му народ ще го смачка!

Това го дращите от 2011-та година. Продължавайте - "ВРЕМЕТО Е ВАШЕ".

Я вземете да си смените опорните точки, че вече е смешно. Путин беше избран от руснаците с резултат, за който нашите могат да мечтаят. Тяхна, не наша работа е да съдим кой е прав и кой не. Оставаме в ролята на кучетата, които си лаят, но керванът си върви. Чърчил ни е наричал "жабешко блато" и сигурно сме му дали повод.

Бавно, но сигурно, Сирия върви към мира. Асад с помощта на БРАТУШКИТЕ се оправи с наемниците на саудитските чаршафи, неминуемо ще последва сблъсък и с наемниците на мутантите и те ще бъдат изгонени от Сирия. Да, няма да е лесно, играят много пари на задокеанските мутанти. Ама ВРЕМЕТО РАБОТИ ЗА СИРИЯ и връщане няма. Връщане няма!

С помощта на БРАДЪРИТЕ нещата в Сирия се развиват в добра посока!!