Шойгу: Противоракетният щит на САЩ е чадър с дупки

Новото оръжие, за което говори в обръщението си към парламента руският президент Владимир Путин, превръща противоракетната отбрана на САЩ в чадър с дупки.

Обратно в новината

Коментари - Шойгу: Противоракетният щит на САЩ е чадър с дупки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маймуночовека пак не е в час

AbuTalib

Ще ми се да перефразирам в стил ала Ботев: патриот е , дпе дава, за наука, за свобода.Но не свойто дпе братя, а д*пето на народа.

AbuTalib

Пентагонът има гласуван бюджет с 7,5 милиарда долара в повече от миналата година. Това оръжие на САЩ ще се използва, за да се доберат до схемите на тези нови руски оръжия от продажници, работещи с тях. За долари, руснаците и д*пе дават. Да не се окаже, че РПО е чадър с огромни дупки по него?

Така е Шойги те го знаят. Но тези престъпници са подли и лукави, те полагат усилия техните васали в Европа да започнат конфликт и предизвикат Русия а те отвъд океана в Империята на злото да стоят, да потриват ръце и ако дойде удобен момент да се намесят, както направиха през втората Световна война. Така, че се очаква ние да страдаме. Но дано в Европа да се усетят. За Германия се съмнявам тя е окупирана от САЩ ако някои не знаят!

И американците щели да правят изследвания в тези области, но имали затруднения с РД-180 ако руснаците не им предоставят нови, имали проблем и с плутония защото руснаците не им казвали нищо за високотехнологичните БН-600 и отскоро работещите БН - 800, а сега като има санкции нещо и титан изглежда няма да получават.. Добре поне, че Русия им прати танкери с втечнен газ - и на тях и на англичаните, че и в Швеция изпрати - за да не умрат от студ в Сибирската зима,която ги сполетя... Има защо да са спокойни американците - нали силната, високотехнологична и особено ефективна българска армия е зад гърба им. Готова с бани и теляци да къпе американците след учения... Живота както казват е - ,,пей сърце"!

тези дупки ще гледате как живеят американците... Нали знаете тази стара сентенция за загниващия запад: "загнивает, но хорошо пахнет!"

ама въпросът е да улучите тези дупки... На два-три боярышника това трудно става.

Руските подводници - най-дълбоко потъващите подводници в света Руските часовници са най-бързите часовници в света. Руските компютри са най-големите компютри в света. Руските микроби - най-едрите в света микроби

а на вас гастите са с дупки!!!

Явно Шойгу е започнал да употребява некачествена кока. Щото качествената дето беше в дипломатическата поща я хванаха аржентинците. Ако рашките можеха това което говореха, до сега да са изтрили САЩ от лицето на земята. Ама не им стиска щото само да пръднат и САЩ са ги измели от земята. Както впрочем им показаха дебелия във Сирия на скоро.

а Шойгу дали може да обясни защо този пробит чадър ги плаши толкова много, че постоянно се оправдават с него като разполагат нови и нови дивизии покрай границата? Ако трябва да сме честни въпросната ПРО система на САЩ все още не се е доказала дори в тестови сценарии.

Не ги плаши, дръндьо. Разполагат именно за да се възползват от пробивите в него. Питай Рейгън да те светне за абсолютно същата ситуация с идиотското фиаско на американците с "междузвездните войни".

Ох товарищ, заради Рейгън и междузвездни войни, се разпадна напия СССР! Защото тогава ЦК на КПСС се върза на американските номера и източиха икономиката ни за оръжия, които не бяха необходими. Сега пиндостанците се опитват със същите номера, ама няма да стане.

Интересно е руския чадър дали има дупки. САЩ изграждат, усъвършенстват а Русия прави ли нещо по въпроса. Ако не прави как смята да спечели евентуална война.

не смятат... едните ще стрелят, другите ще стрелят и след това руснаците ще отидат да живеят там където няма радиация. Това, което американската отбранителна доктрина е пропуснала е, че докато висшето държавно ръководство се крие по дупки и пещери в Скалистите планини и Апалачите оцелелите ще са въоръжени и ще си направят малки царства-господарства, които след утихване на пушека ще е много трудно да се обединят в това, което в момента е САЩ. При руснаците не е баш така - имат прекалено много територия, която няма как да бъде покрита от 6000 бойни глави на американците. Малко вероятно е да има оцелели, а дори и да има ще бъдат вкарани в правият път много, много бързо.

повярвах. в научно отношение русiя наи-напредналата страна. затова синът на курнела учи и работи там.

Така ли изглежда руснак?

Русия е една осма от целия свят, момче! И то сега, а не преди, когато е била империя, обхващата днешна Полша и Финландия! Ако не ти го побира главичката - това означава, че руснаците са с разнообразен генотип! От високи със славянски, или арийски, както им викат по-глуповатите, черти, през ескимоски, та до ниски с прабългарски кръгли лица и скосени очи!

И защото са една осма от света , затова ли 7/8 от страната им е в кал и локви

Даже нашият президент Путин (замествникът на истинския, който умря 2006та) е монголоид, но се гордее с това! Няма нищо срамно.

И на шойгу и на Путин умовете им са на дупки! Отново скачат на същата мотика която разтури сесесера! Времената са други и времето не може да се върне,но изоставането в технологиите и мафиотското ръководене на държавата Русия са двете големи причини които правят Русия много слаба!

CCCP го разтури Gорбачов бе,тъп сороски троле!!!

ти нормален ли си? Един човек, да разруши цяла империя, каквато беше СССР! Идиотските принципи, на които беше построен този съюз, невероятният репресивен апарат, гладът и мизерията, в комбинация с алкохолизма, унищожиха СССР!

Много "велик" излиза че е бил тоз' СеСеСеРе щом един човек е успял да го гътне... според вашите обяснения де!

"От Пентагона: Не сме изненадани, имаме готовност. Заредени сме с памперски за 100 години!!! Ще се насираме с кеф!" Честито кравари!!! И похапвайте, похапвайте да не стоите гладни!!!

и такъв чадър върши работа!

Тъй, де! Ракетите на мужиците са само. .. приказки !

Краварите тия приказки ги поемат с памперси.

Я ДА ДОЙДЕ ДА НИ ГО КАЖЕ НА НАС ТОВА!

Американците дълго време ни обясняваха, че тяхното ПРО в Румъния и Полша е срещу ... иранските ракети! Сега Путин им каза, че има оръжия срещу ... Тихия океан!

Що се отнася до това, кой дрънка оръжие - САЩ са единствената страна, използвала ядрена бомба ... при това ДВА ПЪТИ!)

малко по-точно - единствената 'страна' използвала здрено оръжие срещу хора. Иначе ядрено оръжие са използвали всички държави, които имат такова. И кравефермата е направила половината от всички ядрени опити изобщо. СССР/Русия - на второ място, около 1/3 от всички опити, и всички останали държави правят останалите 1/6 от опитите. Като всичките опити са над 2000 (2800 също е над 2000). За колко бяха, 60-70 години.

ФАКТ...Курск бе ПОТОПЕН от американците....Има пробойна с ОГЪНАТИ НАВЪТРЕ РЪБОВЕ,като от ,,снаряд,,......

ФАКТИ!!!Русия ни освободи,Америка ни бомбандира.....

НАЧАЛО НА РУСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ! БОМБАРДИРАНИ ДА СТ. ЗАГОРА, ТОЛБУХИН, Г. ОРЯХОВИЦА и т.н.

Факт е че операции Point blank и Tidal wave ("бомбаНдирането" на цели в България и Румъния) са санкционирани лично от Сталин и Чърчил. 15-та Въздушна Армия на САЩ е била само изпълнителя. За приблизително 4300-те български жертви, кажи благодаря и на "братушките".

Казваш Сталин заповядал на САЩ и Англия да бомбардират България и да избият 4800 Цивилни Българи ,включително 800 деца ??!! Оляхте се Хбридно значи !

Продължавай така. Печелиш майчини благословии от ..софиянци!

Кажи го на Списаревски, сдуханяк безроднически!

Иран НЕ Е НАПАДАЛ ОТ 300 ГОДИНИ!!!Северна Корея Е ВЪВ ВОЙНА СЪС САЩ!!!!САЩ обградиха Русия отвсякъде с бази ,щитове,спецове,кораби,станции,ротации и какво ли още не....И НЕПРЕКЪСНАТО ДРЪНКАТ ,ЧЕ ТОВА НЕ БИЛО СРЕЩУ Русия а срещу Северна Корея!!!!......Е па съвсем за шербет ни взеха вече срещу Северна Корея!!!!!!А Руските ракети не са срещу САЩ а срещу Наукуру!!!! Те са заплаха за демокрацията в невиждани размери..

Тия двете държави да престанат с "меренето на рaкети и щитове" а да седнат и се разберат, защото продължавайки по този начин накрая ще решат и да си ги тестват в реални условия! C Което ще сложат край на цивилизацията!

Докато разбойниците не върнат Крим на Украйна и не се разкарат от Донбас, разговори няма да има. Цивилизованият свят достатъчно търпя нахалството на Русия, баста!

От Калининград е още по-близко,сладур!

Кьонингсберг.

От форума е видно, че злобата и кретенизъма на еврогейските тролчета поставя нови рекорди :) !

Интересно в плановете на Иран и Сев.Корея дали влиза ракетна атака срещу Латвия,Естония,Румъния и.т.н. за да се изгражда такъв щит.

Много е интерено! Бегай да ги питаш и се връщай да ни докладваш!

НЕ ЗНАЕХ,ЧЕ ИРАН ТОЛКОВА ИМА ЗЪБ НА ЕВРОПА?! И СЕВ.КОРЕЯ СЪЩО?! ГОРКИТЕ ДОБЛЕСТНИ АМЕРИКАНЦИ,ТАКА ДА НИ БРАНЯТ С ЦЕНАТА НА....НАШИЯТ ЖИВОТ?!

Шойгу е строител без военно образование и опит,а ракети едва ли се е споменавало в строителния факултет на Красноярския институт.Като всеки тувинец е израсъл в шатра с дупка на покрива, така и си обяснава нещата -чадър с дупки. Путин си е намерил някои деалната безопасна игла за глава на армията, която единствена може да оспори властта му- строител без представа от военно дело от одалечен на 6000 километра изолиран народец , без никакви връзки и позиции в армията.

Да, ама татко му е главен Тувински шаман! Като си хапне един определен вид гъби и удари дайрето, предсказва бъдещето като Ванга!

Татко му Шойгу не си е знаел името, та и тоя е грешно записан с фамилно име Шойгу , което е всъшност бащиното му.Сънародниците му ходят на камили , той ни обяснява ракетни щитове. Идеалната служанка, която да парира кошмарните сънища на сатрапчето от военен преврат и брожения.

Щом строителя без образование Шойгу и "джуджето" Президент В.Путин накакха САЩ и нАТО от страх ... ..ко правим тогава ? Ами ако дойде някой с висше образование и богатир нна власт например ? А ,глупи ?

подозирам, че си едно и също тъпо копеле, но как мислиш, ако беше завършил пожарникарския факултет на ВИПОНД или ВИФ "Г. Димитров" по ли щеше да му отива като военен министър?

това оръжие бе.със сигърност казвам че поне от 10 години не съм чел новина за издадена книга или за нещо друго но всеки ден ново оръжие що за болна нация ете не знам.а ти бабо гицке прочети книгата ''Доѝдох свобода да ви дам''сза живота на степка разин и тогава ми говори пак

"Кремльовските тъпаци да си спомнят края на руската и съветската империи." А на теб пък аз, бабиното, ще ти кажа да си спомниш историята на Хитлер при Сталинград. Този народ и гладен и пиян и бос е непобедим, защото има душа, а не портмоне в лявата гръдна половина. И ако не бяха мощен народ, досега краварите щяха да се пробват там, както се пробваха във Виетнам, Ирак, Либия, и т.н, все "успешно". Кат Русия няма втора, тъй могъща на света.... е рекъл поетът.

То същият поет после е писал друго, по-късно. Когато пияната руска сган е нахлула през 1916-та в Добруджа, а славният генерал Иван Колев ги е клал като пилета и ги е млатил като шкембе у дувар. Та така.

гледай да не получиш полюция! Хората са казали-една загубена битка не води до загуба на войната! Голямата работа станала в Добруджа!Важното е, че руснаците пак си направиха тяхното накрая...!

цитирай.

Шойгу: Противоракетният щит на САЩ е чадър с дупки! С дупки, ама ги кърпят, Русия няма кво да кърпи, такава голяма дупка не се кърпи, а и не са почнали, а иглите имса криви и конците изгнили!

Шойгу: Противоракетният щит на САЩ е чадър с дупки! Трамп-наш: Противоракетният щит на Русия е дупка без чадър!

Хубаво е, че американските военни са взели предвид новите оръжия. само дето не казват по какъв начин - дали с цел изграждане на защита или за по-точно изчисляване на собствените жертви. Поне отпадна основна опорна точка на соросите - тази за анимационните филмчета.

Politikata na Amerika I ES E mnogo agresivna spriamo Rusia pria razmiana na Atomno orajie shte zaginat milioni xora togava nie shte zavijdame dori na tia plemena koito ot vekove vodiat primitiven nachin na jivot kraino vremee I xorata dase sabudiat I da dadat otpor na tia koito parvi shtese skriat v bunkerite

Продължавам да не разбирам, след като противоракетният щит на САЩ не струва, защо Русия толкова се плаши от него???

Думичката " паритет" явно не си я чувал и нямаш представа за какво става въпрос ?! Този така наречен противоракетен щит дава също и възможност за удар и евентуално последваща защита от съответен отговор ! Лукавенето на САЩ със него , че бил заради Иран е тъпизъм и половина ! За какво им е този щит на границите с Русия - в Латвия ,Литва, Полша, Румъния ?! От Литва до Иран са почти 4000 км... и какви интереси има Иран със Литва че да се слага там щит ?!

за да може този чадър с дупки да пази от ракетите на северна корея и иран -буахахахаххаа малоумни кравари.

пък не останах с впечатление за някакъв страх.

Забравих да допълня, че Шойгу не е ходил в казармата!

КЪДЕ СИ СЕГА СПРЯМО НЕГО?! СМЕШНИК!!!

Вярно или не, но според теб за да водиш армии, трябва да можеш да разглобяваш калашник и да метеш плаца ли бе, зрънчо? Я кажи теб "старите" колко пъти са те изнасилвали, преди да станеш брилянтен тактик?

Интересно е твърдението, че щита не е против Русия "САЩ неведнъж са подчертавали, че системите за противоракетна отбрана в Европа не са насочени против Москва, а за да отблъскват заплахи от Иран, Северна Корея и други злонамерени страни, добавя АП." - Странното е, че щита се гради около всички страни на Русия.

А ти какво очакваш, да се разграждат ли?

САЩ неведнъж са подчертавали, че системите за противоракетна отбрана в Европа не са насочени против Москва, а за да отблъскват заплахи от Иран, Северна Корея и други злонамерени страни, добавя АП. .......ЩО ЗА ТЪПОТИЯ .......НЕРДЕ ЛАТВИЯ, ПОЛША ....НЕРДЕ ИРАН , КОРЕЯ ,....А ДА НЕ ВКЛЮЧАТ И ...ЕСКИМОСИТЕ КАТО ЗАПЛАХА !!!!?????

Не моят да праят нито дрехи нито обувки нито тиливизори нито кампютри тилифони пирални леки коли .Саде едни ракети и танкове.И ко ши ручат ако цената на нефта и газа падни.

Ша ручат западняци, щот са по-близко от амириканцити. Нердене като опре ножа до кокала, ша го отнесат сички дет са са репчили. Чаткаш ли,а?

НЕГРАМОТНИКО,ВСИЧКИ СОРОСОИДИ СА КАТО ТЕБЕ,ОЗНАЧЕНИ С ИЗКАЗВАНЕТО ЗА 80%...

Ти сега мен уважаваш ли мъ или не мъ уважаваш

нуждае от реклама.Просто защото е най-добрата.И естествено е най-скъпата, за разлика от руската.Руснаците ни продъниха ушите с тяхното самохвалство ,което се посреща с "телешки възторг" на русофилите ала БСП.Не съм чул, американци и европейци да се хвалят с техните оръжейни системи, те просто доказват качествата си на бойното поле.Последния пример беше от стрела на 300 вагнеровци ,като на шега с системата АС-130,само за половин час.Все едно янките бяха на лов за диви патици,при това без нито една жертва от ловците.

Украинскити фашаги бяха пуснали анимацийка, на която соросоидите се кефят. Да фанеш едните да удариш другите...

Противоракетен щит в ЕВропа срещу Северна Корея?!!!А на върха на Алпите корабче плува ли?

От коментарите се забелязва ,че в малка България изобилствува със специалисти по балистика ,реактивни и ракетни системи и двигатели,специалисти по създаването на устойчиви плазмени "шнурови",кавитация във водна среда и ред други специалности.Ама я да вземат да успокоят целия свят със своите пазнания за измислените от злодея Путин оръжия.За България няма опасност защото тя е на един "хвърлей"място или както се казва "курица не птица болгария не заграница"

България се пише с ГЛАВНА буква!

добре че сме в НАТО да на пази.

А от дивотиите на НАТО и ЕС кой ще пази ?

Колкото опази Кипър.

По съветската телевизия даваха как ракетата влиза във водата после излиза крие се покрай планинити и поразява врага.

И по стара традиция пътем бастисва няколко мандри

Руснаците от векове се дуят като пуяци с пушкалата си. Но кратка историческа справка показва, че са един голям балон. Който като го боцнеш се пука. Кремльовските тъпаци да си спомнят края на руската и съветската империи.

по-дългата историческа справка показва, че руснаците рядко започват войни, но винаги ги завършват в своя полза!

kerelov@poshta.net

Трябва да се чете малко повече! Иначе се пишат глупости от пристрастие.

Тази "легенда" не издържа критика, след кратка историческа справка. А като се сравни как мизерно живеят мужиците и как развития свят ... какви ползи за рашата бе? Те са на дъното на класацията.

Абе, тоя Шойгу....къф е? Славянин ли? Православен ли? Що профила му е като на горила?