Северна Корея: Ще станем най-могъщата военна държава в света

Представителятна КНДР в ООН Джа Сон-нам пренебрегна призива на САЩ за спиране на изпитанията на оръжейни технологии, за да бъдат започнати преговори.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея: Ще станем най-могъщата военна държава в света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Северна Корея е единствената страна която успешно се противопоставя на световното господство на Америка. И затова Америка я е страх, защото за разлика от Европа и останалите колконии от роби на Америка по света, Северна Корея може спокойно да води независима политика.

Леле мале, работата става дебела! Ким има повече танкове от Пути, ама за да стигне до Аляска, требе да мине през Сибир, а там руски танкове нема, всички са на границите с НАТО! В Русия май пак ще показват Лебедово езеро по телевизията Ким ще каже Крим ваш, ама Сиибирь наша!

То като гледам, освен да мине Ким Чен Ун да заплоди европейските катър и техните американки добичета, севернокорейците друго няма какво да направят:)

Те стават голям член... за краварите.

jingiby

Смърт за Дебелата Свиня...

Стига с това дрънкане на оръжия. На Светът ми писна!

А защо не се напънат да станат икономически развити? Да докажат свободата на хората си?

Който нож вади - от нож умира.

Много си прав-янките вадят ножжж срещу целия свят е ииии.....!

Хубав опит за провокация. А относно Ким - прав си. Ун е най-големия НЕРЕЗ в СК. Как ли ще му се израдват в месокомбината?

Може да не станат най-могъщата държава, но заслужават поздравления, че се опитват да бъдат независими и да не допуснат демократични процеси в държавата си, понеже знаят какво става, когато в една страна дойдат "демократите"и съсипят всичко. Ядреното оръжие, донякъде гарантира, че преди да тръгнат на демократичен поход, американците, поне малко от малко, ще си помислят. Затова, всяка една страна, която иска да бъде суверенна, трябва да си разработи ядрено оръжие. Иначе, арабската пролет, ще настъпи и с дадената държава е свършено. Явно Ким добре се е поучил от събитията в някои страни от арабския свят и взема мерки. Това не се харесва на някои "демократи" но не всичко става по начин, по който го искат американците. Много страни, вече се усетиха, кой мъти света.

Първите 50 най развити държави са все демокрации - говоря за стандарт на живот а не БВП - Китай е втора икономика в света,но стандарта на живот в Китай е много нисък.На много места в Китай работят за 1-2 долара на ден.От близо 2 милиарда,не повече от 20 милиона китаици живеят добре(това е само на изток в няколкото големи мегаполиси)Китай и след 30 години няма да достигне стандарта на Япония и Ю.Корея

Аяоле, всичките твои демокрации са крали,крадат и ще се опитват още да крадат от целия свят ,затова е така.

Пич , трябва да си доста плиткомозъчен за да вярваш , че няколкото бомбички на СК правят впечатление на чича ти Сам . Те са отдавна локализирани и при евентуална "война" надали ще успеят дори да излетят преди да ги "хакнат". Единственото нещо поради което Северна Корея все още съществува като държава се казва Китай !!!

прав си донякъде... донякъде... да не дава госод, но при евентуален военен конфликт Южна КОрея и по специално Сеул ще бъде изравнен ъс земята... за няколко минути и то не с ядрено оръжие.... СК имат едно огромно преимущество планинския релеф ..особено по границата им с ЮК ... в изключително назъбените хълмове е раположена огромно количество конвенционална артилерия .. тя практически е неспираема ... при започване на конфликт 2 3 залпа на тази артилерия... Сеул - бай бай .... това е също което възпита американците.. като цяло тях не им пука за многобройните жертви които биха се случили на чужда територия ... но имат много голяма далавера - бинзес с високотехнологични компании и ще загубят много пари

Някой каза че в Китай било Диктатура и били гладни! 15 години живях там и не видях такова нещо.Живях и в Америка 4 години ,работейки такси по 16 часа.8 от тях ми бяха за заема на лиценза!много тежко беше.Тук в родината е също тежко ,но има въздух и природа!

Бо Бо

Евалла! Това е изказване на мъж! Пълна защита на собствените интереси без грам лобизъм! А++++++++++++++

Ами както върви, логично!

Спете спокойно гейчета!Бате ви Боце ще изпрати 2-3 "Спартана" и за по-сигурно някой "Кугър" и с противника на демокрацията Ким е свършено.

То се оказа, че от Спартаните можел да лети само един, а Кугърите всичките били за скраб. Та бойко може да изпрати срещу Ким няколко цигански каруци (от тях имаме бол) с една сюрия цигани, а те както знаем са способни да разрушат всичко, даже империята на Ким! За нула време ще разкостят ракетите и ядрените бомби, та да не се тревожат братята американци!

Не се става най-могъща военна сила с купени оръжия. Те един селскостопански самолет не могат да направят , а камо ли изтребители и стелтове. Да не говорим за сателити и т.н. Нема лошо да си малко чалнат , ама чак пък толкоз !!

Да - "могъща сила" се става, като си нарежеш ракетите, събуй си гащите, намажеш се, надупиш се и почваш да се въртиш в кръг.

Стига путлерастки глупости!Ракети имамее достатъчно!Ако руските агенти ни саботираха по малко и ни крадяха по малко щяхме и повече ракети да имаме!Освен това девеселу покрива и нашата тертория а НАТО-ски самолети и шести американски флот ни пазят от мераците на ботоксовият гном от Москва да ни ,,осввобождава"

Северна Корея си е една фирма. Една семейна фирмичка също кат САМСУНГ. Само че ако в САМСУНГ не ти харесва може да идеш другаде.

Жалки нещастници управлявани от средновековен азиатски феодал, който даже не е комунист.

Само не мога да разбера, що не ги оставят да си мрат в техния "феодализъм", ами "санкции", "учения", заплахи, па Русия, па Китай занимават!?!?

Щели да станат най-могъщата ... хе-хе. По-вероятно е свинкята да бъде разфасована на пържоли. А мурзитата тогава от яд ще си наврат клавиатурата отзад.

С.Корея е пътник ,датата е ясна - 20 март догодина. Няма Русия,няма Китай - това е казал Тръмп на Путин оня ден "ако до тогава не укротите дебелото свинче...нападаме"

Бе, да не е блъф!?

И той Путин си го е преместил в другия крачол!!!на диви петли ги прави Ким краварите!!!

Ами то Путин няма какво да премести,тя жена му нали заради това го заряза - бил импотентен гей

Тия ненормалници колкото и да им се иска никога, ама НИКОГА няма да бъдат най-могъщите. Американците явно имат много яка далавера с тия, за да не са ги поставили на колене досега, и тук не става въпрос за бомби - могат да уморят от глад когато си поискат.

Първо ще трябва да "уморят" Китай.

Американците и всички, които прикачиха към тях ядоха най-големият бой точно в Корея.

абе кимчо! стига думи! угроби европата! разбомби я! докажи, че си мъж и войник!

Ема, Кимчо иска сащ. Европата нищо не му е направила. Ще я освободи и нея от сащ.

Ний сме си добре - не ни трябват ни ракети, ни самолети, ни ядрено оръжие... нас Турция, ще ни пази. От Русия. Даже и армия не ни трябва. Абе и народ не ни трябва, както се вижда последните десетилетия. На нас ни дай "демокрация", "толерантност", "европейска солидарност", "свобода за хората с нетрадиционна сексуална ориентация", щастие за кокошките... такива "ценности" - евроатлантически.

на тебе явно и мозък не ти трябва!

За дИмукрата е най-важно да слушка и папка. Нему акъл не требе. Я виж баш дИмократа Бойку - все канграчулейшън. С една книга и сам си казва, че е прост като г.з.

Що пишете минуси ве, мурзилки, путЕнофили, руски слуги, рубладжии нещастни.

Срамно е един 24 милиона народ да има 40 милиарда БВП.Северна Корея живеят в мизерия.Ким го употребява Путин.Изчакайте да видите как ще свърши всичко.

Срамно е да си трол. Колкото до тия зомбита...........ние не сме кой знае по-различни. Дебили.Войната е пред портата, но не на СК.

ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ НАЙ-ПОСЛЕ ГИ ХВАНА СРАМ -МИ ХВАНИ СИ ДОСТОЙНА РАБОТА БЕ НЕЩАСТНИК

НИКАКВА мизерия няма в Северна Корея, ама НИКАКВА. 95% от промишлеността й работи по китайски поръчки и с китайски пари. Колкото в Китай има мизерия, толкова и в Северна Корея, МИЗЕРНИК!!!

Неее, няма...никаква мизерия няма в СК! Там е благоденствие, богатство, охолен живот, свобода...абе накратко : страхотен живот в страхотна страна!:) Може би единствената, която се доближава по "страхотност" до нея е Русия:)

А не е ли срамно при 320 милиона население в САЩ най демократичната и свободна държава 26 милиона да спят по тротоарите на улицата? И при такъв БВП.Сигурно това не е мизерия!?

Соросоидите са страхливи. Как може една малка държава да се изправи срещу световния хегемон? Държавата е луда. Я по добре да се снижим и да казваме само да , да. Ако нашите деди бяха соросоиди, никога 4 милионна България, нямаше да се сбие с 26 милионна Турция, че и да я бие. Срамно е да си соросоид!

Ми, аз пък съм лидер само на циганите, ама се гордея, че ви клатя всичките. Срамът е за другите, верно.

Вживявате се в ролите на американци и севернокорейци ли бе, селянджъри!? Така ли забравяте за лъжливата приватизаторката и циганочервената й партия, която още ви държи в дрипави цървули!?

Ти какво искаш от дебили?

Пълно с олигофрени и дебили в този форум! Пълно! някакви малоумни необразовани и неграмотни лумпени, келеши на по 15-20 години, които освен, че са неграмотни и прости, са дебилни дори за възрастта си - явно произхождат от семейства на лумпени и дебили. Има и изкукуригали комундета от каменната ера, но те са по-скоро забавни...като измиращ вид.

скрий са бе гербаджия ! БеееКааПе ! БеееКааПе ! Уррраааааааа !!!!!!!!!! победа за брадска Kорея! Уррраааааааа !!!!!!!!!!

Този смешник Ким разчита, че Китай ще му подаде ръка или ще подложи гръб... Обаче китайците не са глупаци и отлично знаят, че Ким с измислените си ракети не може дори да е заплаха за САЩ. Една от сметките който не е направил дебелият глупак, че Китай няма да си развали келепира от търговията за милиарди с САЩ, заради 1000 тона ориз на година, дето ги продава на корейците. Глупаците свършиха, интереса клати феса стара финикийска поговорка.

Mисля че те е ударил приклада по главата на AK -47

Добре е да знаеш, че Китай е комунистическа диктатура и малко го интересуват американските пазари! Китайците имат идеи и духовна култура за разлика от соросодомитите, които мислят с гъзът си и правят сметки само как да се наплюскат и натъпчат гуша! Не всички на този свят са соросодомити и не всички разсъждават като теб!

Aко отидеш да видиш северна Kорея колко класи се пред боиковото правителство друга песен ще запееш Kражби няма живот спокоен по градовете няма дупки няма тъмни улици нощта е като ден A това дето ни лъжат са пълни глупости

А ти защо се върна ? не ти ли хареса в рая?

Можем само да се възхищаваме, когато една държава се стреми да подобри благосъстоянието на народа си, но да се гордееш и перчиш с това, че ще станеш първа военна сила в света, когато народа ти е на границата на оцеляването, е показателно за пълното мозъчно безумие на севернокорейските управници.

Много е лесно, да си далеч зад океана, недосегаем за конвенционалните оръжия, и да раздаваш демокрация на по-технологично изостаналите от теб, без опасност да ти го върнат - Югославия, Ирак, Либия, или да правиш тук там цветни революции и майдани. Или направо да си купуваш дисиденти, опозиция и правителства. Не спирам да се учудвам, целия свят знае и вижда престъпленията, извършвани от САЩ срещу човечеството - агресии, лагери, изтезания, отвличания, убийства, тероризъм и т.н. и т.н., и когато една държава си позволи да се защити от САЩ, почват да я плюят и обиждат!

Разрешете на самурайте да се въоръжат, те имат индустрия, технология, образована и дисциплинирана работна сила и с комунистическата гадина ким е свършено...тук червените дебили си въобразяват, че една велика държава ще воюва с някакъв червен изрод...просто Южна Корея и Япония ще унищожат комунистическит изрод!

Япония вече е опитвала да унищожи Корея през Втората световна, но не е успяла! Колкото до Южна Корея, те никога няма да тръгнат срещу братята си! не забравяй, че Южна Корея е окупирана държава, както и Япония

Разрешено им е на самурайте от известно време.

С тия ФАНТАСТИЧНИ темпове с които създават МБР и ядрени оръжия...Защо не!

Каква фантастика те тръшка бе човек, трябва да си пълен идиот за да напишеш такъв киментар:)

по скоро Ким ще клекне, отколкото нашите мурзилки. Те ще държат фронта до последно

Няма центове...

и ориз нема, има само калашници

Ще станем най-могъщата военна държава в света и ще пасем трева.

Някои хора не познават азиатците. За тях тревата е по важна от месото. Пък е и по скъпа в съвременния свят.

Северна Корея няма враждебно поведение към никоя държава! Враждебно поведение имат САЩ и манипулираните от тях правителства на окупираните държави Южна Корея и Япония! Инак на всички, а най- вече на самите американци е ясно, че никога няма да нападнат КНДР! Американците са лакоми нагли мафиоти, но не са самоубийци! нападат само беззащитни държави, като гледат да тикнат в огъня т.н. си съюзници!

Единствената държава, която постоянно заплашва с унищожение друга е Северна Корея. То не бяха филми, изпепеляване и какво ли не още. И това ако не е враждебно отношение - здраве му кажи.

Много си зомбиран бе миличък! Няма да е зла освен CNN и нашенските купени медии да надаваш ухо и към други източници на информация. Факт е, че единствената държава която заплашва много други е именно САЩ и не само ги заплашва, ами ги напада и избива мирното население! Това се е случвали десетки пъти до сега. Заплахите и агресията на САЩ срещу КНДР не са от вчера, а геноцида който проведоха срещу корейският народ през 1950-55г. ще се помни дълго!

какви филми бе? Ти да не си киноман, отдавна преселил се в измислен свят?

кимченуния нарушава международният договор за неразпространение на ядреното оръжие, предложен от россия, британия и сащ и подписан от 189 държави! северна корея се присъединява, но през 2003г. го нарушава и се оттегля от споразумението. иначе си коментирайте, лошо нема!

Точно този договор не го нарушава, защото СК не разпространява ядрено оръжие.

вместо да пишеш, чети!

Току що прочетох по норвежкият интернет, че един от американските сенатори е казал- ако Ким направи още един опит шанса да бъдат нападнати от американците е 70 %. Ха да видим какво ще стане, но е явно, че американците се провалят дипломатически.

С атомните бомни които взривяват, Северна Корея ВРЕДИ повече на Русия, отколкото на САЩ... Северна Корея са като Луд с картечница... Хората в Китай и Русия близо до тях, сигурно саостанали без къщи заради земетресенята... Лудия с Картечницата( Северна Корея ) трябва да бъде ОБЕЗВРЕДЕН. САЩ и Русия трябва да разрушат всички атомни заводи на Корейците, за да не вредят повече на съседите си.

Бързо отивай да се прегледаш при психиатър!

През Студената Война един от основните полигони на САЩ за ядрени тестове е пустинята в щата Невада. Там са извършени над хиляда подземни ядрени взрива. По твоята логика жителите на Невада "сигурно са останали без къщи заради земетресенията". Да, ама не. При вас в психичното дясно нямате ли поне един, който що годе да може да мисли, та той да пише коментарите, че вече съвсем се излагате?

2018 ще бъде много,много гореща година ,направо ще е ад .

Нямат какво да ядат ще станат най могъщата военна държава в света?!идиоти.какво постига Южна Корея и какво Северна?

Чакам да видя как ще бъдат разпертушинени, дори само ако помислят, че ще нападнат Южна Корея, САЩ, Япония или друга държава. Що за идиотска пропаганда води джуджето пред народа си, вместо да го нахрани!?

Евала за куража! Не че ми харесва да се въоръжават и те , ама добре беше някой да се опъне на УСА-та ей така и да им рече - Що пък?

американчетата ако не бяха толкова надменни и самовлюбени глупаци дето си мислят че света е застинал около 1950-та г. ,можеше и нещо да им се получи със С. Корея ,ама сега пропърдяха всичко за фукня ииии скъпичко им излезе бабайтските номера с томахавките по Сирия и разните самолетоносачи в Тихия океан ,между впрочем къде са им сега тия" мироопазващи "кораби

Преди месец Ким Чен Ун каза, че войната е неизбежна, не е известно кога ще започне.

месец се напъна...и чак сега се посра. Шейтан прасе брей...яко опъва нервите на касапина ...но идва Коледа ...ахъ ахъ аъ

Да ви ева в жълтите сапуни и палячото джудже, търсите си го.

Ще станем най-могъщата военна държава в света....и после какво ще направите? Ще превземете с щурм Нюйорската борса? Или ще изядете манджата на целия свят?

Всички действия на янките са понятни и обясними: След като подпалиха войни в повечето арабски страни, а след това и в Окраината, сега идва ред на далечния Изток. Северна Корея е благодатна страна за тях. Милиони жълтурковци, които биха работили за ФАЩ. Важно е огънят да не угасва, защото, ако угасне, янките ще обеднеят. Има ли война, има мъни.

След като датата на нападението става известна в коментарите на дира, краварите трябва да потърсят предателя в техните редици.

САЩ ще нападнат С.Корея на 20.03.2018г В момента тече процес на подсигуряване на Ю.Корея и Япония в случай че някоя ракета случайно премине ракетния щит

А можеш ли да ни светнеш как я изчисли тая дата, та да се подготвиме отдалеч?

Хороскоп баце ;)

Бе да не земе да се отклони към Фашингтон без да иска ракетата... А какво ще правят краварите с подводниците с ядрени ракети на СК?

Празноглавецо...прасето да не хапе лъва за опашката... Ти знаеш ли приказката за главата в торбата... Та до някъде работата зависи от Егото на Тръмп...мдааа

Евала брато ! Че пусна един фиш и за теб. А, ако някоя от тия вашите, за самоотбрана се отклони от траекторията и падне по "погрешка" във Вашингтон, ще си затворя едното око . . .