САЩ спират издаването на визи за руснаци

САЩ спират от 23 август за неопределено време издаването на неимиграционни визи за САЩ в консулствата из цяла Русия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ спират издаването на визи за руснаци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умрял някой да ходи там! На кой нормален му пука?

Са НАВАЛНИ има да чека за виза, да виси пред посолството като простинала кобила.

"Постройте стената" във Афганистан!

Измамно заглавие. Спират издаването на визи в консулствата, няма хора. Но в посолството ще издават. По-бавно, пак поради липса на хора. Стотици милиони руснаци сълзи леят, няма да могат и тази година да посетят Статуята на свободата и да си направят селфи за инстаграма.

Такива, като тоя на снимката най-много ревът! Къде мислите са им "активите"? На простите алкаши, дето са в тинята, така или иначе визи за USA не им трябват.

На тоя от снимката, виза не му трябва има дипломатически паспорт. Когато атовете се ритат е редно магаретата да стоят на страна, за да не го "отнесат". Предполагам, че поне за ат не се мислиш!!!!!! Много ниска череша си, за да определяш кои са алкашки и кои кравари.

И какво като ги забавят за малко? Нищо особено, просто се опитват да внесат лек смут, но по-скоро ще си навлекат гнева на хората, т.е няма да постигнат желания ефект и хората да се обърнат срещу управляващите, на това са способни само българите , те са всепризнати дупедавци.

Толкова съм възмутен, че даже не мога да си го преместя, а само го разклащам мощно в знак на протест! Дойте визи на рушнаците- това е единственото им спасение от шайката на Пусин!

На кой нормален му пука?

Достатъчно е Русия да спре доставките на ракетни двигатели за програмата на НАСА и достъпа на САЩ до Космоса ще бъде прекъснат за доста голям период от време!!!!!Може и да откажат космонавти на САЩ да пребивават на МКС!?!?!!!

Ракетните двигатели с които се гордеете са американска собственост! Блядовете само ги произвеждат и нямат право да ги слагат на техни ракети Америкснците ползват еФтин руски труд само ;)

Хи хи, голяма глупост си написал, но ти е простено, микимаусчетата не блестите с интелект. :)

И ако "лошата" Европа, дето Путин толкова много иска да разруши и затрие от лицето на земята, им спре визите, руснаците няма да им остане нищо друго, освен да играят казачок пред портрета на великия вожд Путин, да си утоляват жаждата с антифриз и да ръфат кожени колани за мезе!

Много точно казано. Всички виждат, че Путин стои зад инвазията на пълчищата от Сирия, а крез агентката си Меркел даже им отваря вратите на Еверопа. Путин управлява Асад и Меркел. Единия избива народа си, за да го накара да емигрира, а Другия прави всичко, за да унищожи Европа. Само НАТО може да ни помогне.

и д и о т

сега в ответен отговор СССР ще спрат да издават визи американците и тогава ще им се стъжни! Американците никакво Сочи няма да видят повече, нито Коми, нито Крим! Хак да им е!

тъпите руснаци паднаха в собствения си капан :)

Лошо, сега руснаците като не могат да избягат от Путин в САЩ, ще хукнат към Европа!

може пък и най-после да прогледнат и да проумеят, кой е виновен за все по- мизерното им положение

За Блядистанци Имам 10 годишна виза за САЩ и БГ паспорт който се приема без визи в около 150 страни

Е много интересно - а какво друго биха могли да направят докато се организират. Все пак им разкараха около 40% от персонала с 30 дни предупреждение. Някой трябва да ги обработва тези документи нали?

Тоя пък Лавров ! - вместо Да разцелува Америка че поне-мъъъничко ще Намалее Лавината от Емигриращи Руснаци/кини !

Тук си прав!

Е, що си драскаШ сам и ..се хвалиш ?

неимиграционни визи, а имиграционните си вървят, т.е. за талантливи и образовани руснаци нещата не се променят, уелкъм са.

Всички - си Вървят, Колега. ...само че Сега - се Налага или Дълго чакане и/или кандидатите да ходят (за процесирането) на по-Малко места, респ.по-Неудобни (разстояние) за тях.

еми добре !!!!!!!!!!китаи е насреща с ластици 9 поколение

БЕЗ ВИЗИ в ЕС, а на руснаците спират да издават визи! Кой за каквото се е борил!

се издават в Киев!

Това трябваше да стане отдавна.Тези руски лигави и пияни измекяри да си стоят в своята Русия, да си пият водката и да играят казачок.Без тях света ще е много по-добър.Това не е нация а сган.Как може да плюеш всичко западно и американско, но да искаш лаптоп Епъл Макинтош,БМВ, Ауди и Мерцедес,да искаш Смартфон и пак да плюеш по тези които са го създали.Да копуваш земя в България а в прехвалената им Русия да не можеш не само да купиш земя, ами и спокойно да влезеш.Гадни копелета са съвременните руснаци,мизерни и гнусни.И в ЕС трябва да им се забрани да стъпват и тогава ще се сбъдне мечтата на Рейгън.През 1980 г той заяви-Изберете ме за президент и онези на изток, ще ги докарам до там, трева да пасат.Каза го и вече работите отиват на там.

Ах,чувствам че ще се разплача и е възможно дори да се самоубия! Възможно е ушанките да ми откажат виза и няма да мога да се насладя на райския живот в Русия.Дали да не пробвам да вляза нелегално?...

Влез нелегално, ама гледай да не е откъм Камчатка, щото чукчите там го замразяват , когато е яко надървен!?

Ба, ти да не си си ,,копил образованеето,, нещо?

Тия стават вече смешни. Какво се хванаха за гушите при положение че света се тресе от ненормалници терористи, загиват масово беззащитни хора, водят се войни за незнам какво вече, и вместо да стиснат ръце срещу общото зло тези ново пет - спират визите за руснаци. Смахнатия им президент е май доста дърт и изкукал за този пост. На хората им трябва мир бе самозабравили се милиардери, омръзна ни от войни, болести и безсмислени битки. Какво му трябва на човека - мир,здраве,хляб и дом. Всички сме дошли и ще отидем на едно и също място. Няма безсмъртни и живота е неописуемо кратък. Защо създаваме тези излишни проблеми вместо да въдворяваме мир и разбирателство.

Защото с Терористи НЕ се преговаря .

Много тъпо се надцакват. Олигофренско е.

А преводите на руски долари за щатите ще ги спрат ли?Вероятно жужето ще измисли нещо.....

Ще стане интересно, ако Русия СПРЕ доставките на ракетни двигатели за НАСА-цялата им програма отива на кино!!!!! А може да спре и "пътуването" на американски космонавти до МКС!?!?!! След краха на програмата Шатъл, САЩ не разполагат със собственни средства за извеждане на спътници и др. товари в космоса!?!?Техническа "нация"- иначе казано кравари!!!11

вече има две или три частни компании от САЩ, които извеждат товари и спътници.

Вече! Браво, по-добре късно, отколкото ...

Договорът за лицензно производство на РД-180 е сключен още през 2000 г, за да получи Роскосмос "глътка въздух" - някаква валута. Двигателите се произвеждат в Декатур, Алабама. Сега обаче NASA няма никакво намерение да го подновява. Blue Origin доставя техния BE-4 (от 2014г) и от руските "движки" няма необходимост. Последният запуск на ракета (най-вероятно Атлас V), оборудвана с РД-180 се планира през 2020г. И после...????

Nikolai Vasilev

много умен само че матрялa е руски от сибир умник в кравария нема такъв титан за това !!!!!!!!!!!!!!!!!11а

САЩ отдавна не ползват руски ракети

Т'ва е най-закономерната реакция - и дори е неизбежна. При толкова намаления състав на американските служители в Русия, за което вина имат единствено Путин & Сие, няма как да продължи работата по старому. Ясно е, че реката от руснаци, които искат да забегнат към САЩ е пълноводна, но за да се обслужат всички, са нужни хора. И те така - руснаците в Русия. Както, според мен, отдавна трябваше да стане.

На обикновения народ изобщо не му пука за тия визи. Е, Путинските "лизачи" няма да могат да си наглеждат вилите в Маями. Ще го преживеят.

Чета тръмпанара щял да намаля със седемдесет% , парите за източна Европа.Скоро грантаджиите ще се продават по два за лев. Смятам да си купя Иво Минджев и да го вържа в двора на село, да пази къщата. Не че е страшен, но когато говори за Русия често се запенва така, все едно е изял сапун, или има бяс. И в двата случая никой крадец не би рискувал да доближи подобно ненормално куче:) Само ще му сложа портрет на Путин пред колибката и слюноотделянето му ще е осигурено:)

А нещо по темата?

Колхозници,не се отчайвайте и не се увличайте по загниващия капитализъм! Бангладеш и Буркина Фасо ще ви издават безплатни и експресни визи.Приятни пътешествия!

Сигурен съм че ако занеса бутилка водка в руското посолство,ще получа безплатна виза в рамките на няколко минути.Бих я използвал обаче единствено за физиологични нужди. Дирници,бъдете така любезни да не ме изтривате отново!

пълен простак си, в Майами имат вили само артисти-евреи. Като не си в час с тази материя, трай и мЪлчи, а най-добре оглеждай собствена мърлява къща

Ми Путин да им закрива консулствата. Явно не са нужни вече. Майтапа настрана, е това е демократична Америка в действие! Държава с 240 години история и участие в 380 военни конфликта.

Сащисаните се срамуват от историята си и събарят паметници. Май от нашите добитъци се учат.

Голем праз! То направо си е услуга от юес посолството - "спиране изтичането на капитали и човешки ресурс". Разведчиците влизат в юес по други канали.

Няма да коментирам нищо, само ще цитирам! - "скоро ще дойде краят на САЩ, навреме са спрели да дават визите си, по-малко руснаци ще загинат заедно с американците.", "на ракетите не им трябвали визи, а пък на танковете хич!!;)","Гнусни кравари, ще дойде и вашият ред - СКОРО !". Това е което внушава политиката на Русия -агресия, заплахи - нищо градивно. Намерете ми в постовете по-долу подобни изказвания от другата страна!

Жужик врещи. Пълна карантина му е майката. Не действали санкциите, а? Хахахаха, тъкмо повече руснаци ще останат за да правят кожените калъфи за "Зенит".

Поредната СВРЪХРАЗВИТА държава плати няколко МИЛИАРДА на изостаналата Русия да качи два спътника на орбита. P.S.Обаче БЪЛГАРИЯ плати двойно по голяма цена за да качи спътник в космоса с американска ракета с РУСКИ двигател. Тази тъпотия бе предавана с ГОРДОСТ директно по всички български медии.

Тъпофиле, няколко милиарда за спътника, а ние двойно повече??? за да качим спътник? Определено си изключително тъп. За качването на спътника са платени 52 милиона, което за тъпаци като теб е двойно повече от няколко милиарда... Не че някой е платил милиарди за 2 спътника... И Спейс Х не ползват руски двигатели.

С този си ход САЩ показват, че упорито търсят повод за война с Русия! Пентагона е готов, май!

Губят си по моретата гордоста военния флот. Някои кораби се блъскат в танкери.

ние българите сме римляни затова българин е равно на римлянин, разбрахте ли монголи?

си ти, дано да се махнеш оттука, та да те очукат малко в чужбина

на Русия това въобще не засяга.

То това е целта на САЩ - да не се засягат обикновените хора, а само шайката престъпници в Кремле.

Началник

а въвбелият дом са само едни чисти и честни хора. все за пример!:-)

И Русия тогава в отговор ще спре да издава визи за Американци и Европейци желаещи да емигрират в Русия. Милиони Американци и Европейци ще страдат. Наплива за руско поданство не стихва.

Може би ще си много учуден, но има и такива хора. Друго е интересно. Какво ще прави САЩ без мозъците от Русия? От нас вече взе каквото може, а нови все по-малко можем да произведем.

има все още и такива хора.Сравни обаче броя на желаещите да емигрират в Русия американци с броя на руснаците,стремящи се към САЩ,и обясни защо е така.

... От нас вече взе каквото може..., но ни остави Боко

скоро ще дойде краят на САЩ, навреме са спрели да дават визите си, по-малко руснаци ще загинат заедно с американците.

руснаците пак станаха нормални хора по морето- преди няколко години бяха придобили едно самочувствие и наистина харчеха пари като никой друг турист

искам да питам, що 2 милиона кримчани избраха Русия, що не щат в демократична Украйна ??

И аз им се чудя на акъла !!

да говориш на родния си език, а ще те карат да говориш турски, например, какво ще правиш? 2 млн руснаци от Крим говорят руски, за това са избрали Родината си - Русия. Теб това изобщо не те касае в случая. Виж най-добре кочинката си.

Руснаците пишещи във форума изтрещеха напълно, кога на руски, кога на български пишат ли пишат, глупост след глупост. Ама визи няма, няма да има скоро и за ЕС. Ше трябва да ги гоним от всякъде, първо да се научат да уважават, след това ще видим, ще помислим и пак ще видим какво правим с визите, че и те като Идил напълниха Европа, а уж не било хубаво, ами като пишете, че не е хубаво- дим да ви няма.

се нарекъл "римлянин" - що дириш тука, байно?

Майка ми е италианка, а баща ми - български юнак! Затова съм си тук - У ДОМА!!!

Драги, ромлянин, радвам се че след 10-летие на интеграция вече можеш да пишеш. Сега трябва да наблегнеш и на обществени науки. Или не се остава време от събиране на пастмасови бутилки?

Явно на тебе в нацистка раша, това ти е било основното занимание и мислиш, че навсякъде е така...

Господа трябва да ви разочаровам , след като човек прегледа русите форуми спокойно може да разбере , че проблема за визите вълнува не повече от 3 - 5 процента от руснаците. Напротив обсъжда се въпроса дали са нужни американски консулства в провинцията щом няма да се занимават с визи. Надделява мнението , че посолството на САЩ в Москва е достатъчно. А личното мнение на Навални в Русия вълнува нищожно малко хора.

Русия ударно строи мост към Крим!

ти чак сега ли си го разбрал? Той почти е построен вече, смешник

на ракетите не им трябвали визи, а пък на танковете хич!!;)

Московския консулски отдел ще работи от 1 септември с граждани за визи , а други консулства след 15 септември ! Не трябва в черни бои да се показва временното спиране с номера, не достигат хора да издаваме визи ! Та както един е писал в артишок , като че ли всички Руснаци са побегнали да ходят на екскурзии и гости ! Свърши отпускарския сезон парите са изхарчени , следващите почивни за РХ ще са ! Изравни се контингента в САЩ , 455 руски сътрудници , в РФ 455 американски служителя ! То заглавието ви е много страшно написано , все едно Война почва !

Малии,горките американци,няма да могат да емигрират в Русия...

трябва не само щатите, но и ес да спре издаването на визи за русские! трябва и тези петнайсетина милиона русские, дето от години живеят на запад, да ги натоварят на влака , и обратно в магучая! те знаят как е в нормалните държави, и докато не направят и россия нормална държава , не трябва и на екскурзия за ги пускат!

и в Русия има хора, на които им е дошло до гуша от тази предвоенна обстановка, в която започнаха и завършиха неизживените животи и измъчените деца, която им сочи врага до границата, а не приятелите. Най много желаещи чуждо гражданство са руснаци и не всички са олигарси.Аз ненавиждам режима в Русия с цялото си сърце, но се научих да различавам хората.

Да спре , ама вас крадливите Укри трябва да ви гонят с шутове в задниците нагли ! България ще следи всеки Укра , минат ли 30 дни трябва да напуснете България , толкова ви е разрешено да пребивавате безвизово ! Укри мръсни марш при жида Потрошенко вие не сте желани тук !

Той Тъпи Украинец , защо пишеш маймун в Български нет ! Пиши в Украински или вие и Интернет нямате защото сте тъпи ! Вас трябва да ви хвърляме в Дунава , кой доплува , доплува , не сте желани в Република България !

Доколкото гледаме на поведение на българите в Берлин - ритане по стълби, и други пияни изцепки - по скоро ти ще бъдеш персона нон-грата.

този в берлин беше циганин, а не балгарин. поняла?

Хубаво го захапваш за простите му постове ,но защо плюеш по всички българи под общ знаменател?!? Настройваш срещу себе си и такива като мен!Завишеното самочувствие на руските граждани ще ви изиграе някой ден лоша шега!!!

Изберете верния отговор. Предстои: а/ разтурване на крадливия цигански катун, наричан Русия; б/ разковаване на кочината на света; в/ засипване на землянката със заразите; г/ пресушаване на блатото на злото; д/ разрушаване на гнездото на световния тероризъм; е/ всички отговори са верни.

Протестърския чалгопитек избегат!хахаха Явно утра ще ставка рано да бИре шведски боровинки, че към обед го дават дъждовно!хахаха А опорни точки нема}:-)))

Протестърът ще става рано, че поради липса на хора, застъпва на смяна в 5 часа.

В 4:00 е на линия, все пак към 6:00 са му обещали безплатна паница с бобена чорба}:-))) Лека нощ ;)

че пазачите на гробища и тоалетни като тебе застъпват на смяна още преди 5 часа?

Европеецоооуууу мизерни скрии се ве, скриисе и не каичи къв си ЧЛЕН на ЕС и кво си натОВЧЕ! Как много българи се оказват трудово експлоатирани роби в чужбина. От комисията дават пример с брането на боровинки в Швеция. В резултат на лошите метеорологични условия тази година сезонът за бране може да закъснее, а реколтата да бъде малка. Така заминали за скандинавската страна работници могат да се окажат излъгани и затънали в задължения, както се е случвало и в предишни години. От комисията изтъкват и лошите условия на жвот, които има за берачите в Швеция. "Често те пребивават в мизерия, спят на открито и не разполагат с минималното от първа необходимост.

Видео НИЩЕТА и ГОЛОД - вот реалии России 2017.

Твоите реалии са из евронивята ве чирак! То ягоди, то тиквички, то боровинки, или у некоя англииска кланница да чепкаш кокошки. Аве бемте у градинаро проЗЗЗтии, един чираклък ти е у празната кухинарка! Европееца си пие кафето , па ти му чиракуваш у полето.мбухахаха