Коментари - Путин: ПРО в Европа е заплаха за Русия | Днес.dir.bg

Путин: ПРО в Европа е заплаха за Русия

Русия ще вземе мерки, за да противодейства на заплахата на американския противоракетен щит, заяви руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: ПРО в Европа е заплаха за Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Не, Владимир Владимирович, това предизвикателно и нагло действие е заплаха не само и не толкова за Русия, Русия е силна и единна, доказала го е необоримо поне три пъти в голямата си история. Това, което става сега е заплаха за тъпата Европа, която усилено и самоотвержено помага на САЩ да я унищожи. Империята на злото иска с един куршум да удари два заека, единия - със сигурност - той вече се разлага на частите си. Но втория ... хм... няма да им се уреди въпроса.

Изучавайте историята на Наполеон и на Хитлер, пък след това , ако ви стиска , дърпайте Мечока за опашката ...

Те като изтрезнеят руснаците ще видят,че по голяма заплаха за Русия от Путин няма.

РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЕВРОПА. ПОКАЗА ГО НАГЛЕДО СЛЕД КАТО НАПАДНА УКРАНА И ГРУЗИЯ!

Туморът ти е нападнал мозъка, затова остатъците от него измислят платени в долари простотии. Толкова сте тъпи, всимки, които плюете нелепости и неверни неща срещу Русия, искате по-такъв начин с неверятностни, глупави лъжи да създадете у МЛАДИТЕ, ВСЕ ОЩЕ НЕОПИТНИ В ЖИВОТА И КОЗНИТЕ НА КРАВАРИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОДГАЩНИЦИ ОТ ЕВРОПА, лъжлива представа за Русия, която в примитивните им п редстави да се оформи като нещо мистично зло, като някаква чума, зараза, до която човек да не се опира. Да де, ама удари ли ги безработицата, унижението, класовото разделение, шуробаджанащината на нашите "демократи" и особено на президента, който наляво и надясно назначава родата на най-високи национални и международни служби, разболеят ли им се децата и те трябва да ги лекуват със 600 леива заплата, тогава и те разбират гнусните лъжи и истината. И къде е коренът на злото. Още не са чели за доктрината на Кравария, един от чиито творци е мъжът на Нюланд. Тогава ще разберат какво място им отреждат тези, които им размахват като на кучета пред очите сникерси и цицорести гърли.

Ако г-н Путин е истински патриот ще изтегли откраднатите от руския народ офшорни милиарди и ще ги вложи в подобаващ военен отвор.

По-добре да вложи офшорните си милиарди в пътища и западналите им селски райони. Плешив е урод

по скоро руските политици техния бизнес са заплаха за европа и наи вече за българия,но не и нормалните руски граждани,които също искат да живеят като стандарта,културата и икономиката като на западна европа и северна америка,австралия!

"Ще ги накараме да ядат ракети!" - беше казал навремето Роналд Рейгън. Не след дълго руснаците изреваха на умряло: "...дайте хляяяб..." и СССР се разпадна. Сега е същото, само, че Путин настъпва същата мотика - не си е извадил поука. Русия няма никакъв шанс. Тя няма икономика. Практически внася всичко: стругове, фрези, технологично оборудване за тежката и добивната промишлености, трактори, комбайни, автомобили, телевизори, телефони, храни, лекарства, текстил, стоки за бита и какво ли още не. Изнася суровини, гастарбайтери и рускини. Даже микропроцесорите за най-секретната им военна техника са от Тайван, Китай или САЩ.

Гаф споходи инспекцията на новия всъдеход УАЗ Патриот от президента Владимир Путин в Сочи, пише ТАСС. Руският лидер опита да отвори предната врата на военния джип, но не успя. Придружаващ го генерал опита да замаже ситуацията и се притече на помощ, но щом дръпна дръжката, тя остана в ръката му. Молодец!, каза с усмивка Путин. Наложи се президентът да разгледа машината през другата врата.

Сега путю Офшорното може да си завре булавите в гъза ...наздраве, Българи!

Масов бой с жертви и ранени на Хованското гробище в Москва 15:52 14 май 2016.......Ми те сами ще се изтребят , бе ! За какво са ни тез ПРО - та ?!!

Ти като се наслаждаваш на подобни "новини" гледай да не станеш клиент на вашето гробище...Злорадството за такива новини винаги се наказва. Апропо, нещо много намаляха новините от САЩ за масовите разстрели от кули, в центъра на някой град, за наркомански масови убийства и сектистки кървави ритуали. Малко нещо българска цензурка, а, новите братя са ангелчета, пърхат в розови гащички, там всичко е розово, всеки целува другия на улицата, там измами няма, те помагат на целия свят да цъфти пролетно...

...а пък 'нашия' задунайски мурзилаж --> просто Стана на сутляж.

КАТИН 1 - 24 000 УБИТИ ПЛЕНЕНИТЕ ПОЛСКИ ОФИЦЕРИ В ТИЛА С ИЗСТРЕЛ В ОБЩИ ТРАПОВЕ !!! ОТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ -1939 ГОДИНА !!!

Ми то приблизително колкото СЕГАШНАТА БГ АРМИЯ .. без думи ...

То по голяма заплаха за Русия от Путин няма,ама те руснаците си го знаят

ПРО е сигурност за всички и за Русия,защото я лишава от възможноста да рекетира и заплашва съседите си и да пилеересурсите на руският народ за грандомански ,агресивни и безмислени капризи и оръжия,които са лесни мишени за ПРО!

Наивник,от най-тлъстите!

Русия не е заплаха за Европа, защото самата тя е в Европа. НАТО ръководено от САЩ непрекъснато ще я предизвиква, накрая няма да се стърпи и ще ни принуди да я нападнем под предтекст - самозащита. И тогава не ми се мисли какво ще ни сполети. И го знаят нашите Чехльовци, ама нали така им нарежда американския господар няма мърдане.

A 1991 Рейгън говореше, че НАТО ще е до Рейн. А Горбачов вероятно искрено вярваше, че прекратява студената война. Сега да има начин и на Червения площад да си турят ракетите.

ПРОДЪЛЖАВА!Познайте кой ще го отнесе пръв!Точно така!Умници!Това ще бъдат МЕСНИТЕ!

така наречената ДЕМОКРАЦИЯ е по лошо от така наречената диктатура в демокрацията МОЖЕ ДА СИ КРАДЕШ И да няма последствия особено ако си напрАвиш партия или сии заобиколен от роднини ,ТОГАВА ЗАКОНИТЕ ЗА ВАС НЕ ВАЖАТ

abasador

извинявай уважаеми, може ли ... ак ... с по малки буквички или дори и без тях. Така ще е по-добре за двама ни и най-вече за теб. Лек ден.

НОРМАЛНО Е РУСИЯ ДА СЕ РАЗПОЛОЖИ КАКТО им е удобно а тия еврогеиски съюзи и отвъд океана обратни да знаят че на тази планета има и други ХОРА

Не зная кой ще напълни гащите и дали само румънците ще отнесат сопата в случай на малко недоразумение. Добре е да се погледне картата.Така!Видяхте ли къде се намира това румънско селце?Не е ли твърде близо до река Дунав? А за въздушни течения да сте чували нещо? Защо ми се струва,че в случай на "НЕЩО"/ДА НЕ ДАВА ГОСПОД/,не само румънците ще отнесат сопата!

ПУТИН КАЗВА ИСТИНАТА,НО ПЛАТЕНИТЕ КЛОАКИОРИ ЩЕ СЕ НАТЯГАТ ПРЕД РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ ОТ САЩ!!!САЩ НИ ВКАРВАТ ВЪВ ВОЙНА БЕ ЮДОВИ ИЗЧАДИЯ,КОЯТО КАТО ПРЕМИНЕ ВЪВ ВОЕННАТА СИ ФАЗА НЯМА ДА ИМАТЕ ВРЕМЕ ДА ПОХАРЧИТЕ МИЖАВИТЕ СИ СРЕБЪРНИЦИ!!!

Военната "мощ" на красная непобедимая армия винаги е била мит. Позорни са били всичките и "победи". Във финландската война, например, жертвите които руснаците дават са над 350 000 срещу малко над 23 000 финландски (заедно с цивилните) жертви. Ами ВСВ? Над 40 млн. руски жертви срещу 10 млн. германски. При положение, че СССР влиза във война 3 год. по-късно и че Германия е воювала вече с цяла Европа! Но иначе като ги слушаш - по-непобедима армия не е съществувала в човешката история.

vasil

Въпреки, че по това време Германия е също диктатура, германските войници не са спирани от поемане на инициатива и отговорност. Всеки по - нисш по чин е имал готовност как да действува, ако командирът му е елиминиран. При руснаците е преобладаващ страхът от поемане на инициатива и отговорност .

Русия 1939 г. напада малка Финландия, Финландците обаче успяват да мобилизират армия, от коато Червената армия търпи огроми жертви. 126 875 загинали, 188 671 ранени (общо над 320 000 или близо 1/3 от личния състав, вкл. и 5 572 пленени). От над 6500 танка, с които Русия напада Финландия, са унищожени 3 543. Свалени са и 515 самолета.Обнадежден от пълното фиаско, което Червената армия претърпява при нападението над Финландия, Хитлер вярва, че ще успее бързо да се справи с СССР и да достигне до така ценните му суровини. Още първия ден Вермахта нахлува на 100 км. във вътрешността.  Червената армия отстъпва панически, като в първите 3 месеца във враженски плен попадат 3 мил. войници на Червената армия. Общият брой на предали се в плен ще надхвърли през 1943 г. 5 милиона. Това е доста повече, отколкото е числеността на самия Вермахт. Вермахтът достига до Москва дори достига до крайните квартали, откъдето трамвайните линии водят до Червения площад. Цялото правителство в Кремъл, начело със Сталин позорно бяга и изоставя столицата. Но тук Хитлер странно решава да прекрати настъплението и да пренасочи значителен военен ресурс към Южна Русия, където има значителни запаси от нефт в Каспийско море. 

Никакъв спам, а видеоклипче от ю тюба как сирийците се подиграват с руското оръжие, с300, с400 падат по главите на войничетата които панически бягат от ракетите с300 да не им паднат по главите

Чичко Рони сигурно се спуква от смях в отвъдното, като гледа как се гърчи джуджето.

Гаф споходи инспекцията на новия всъдеход УАЗ "Патриот" от президента Владимир Путин в Сочи, пише ТАСС. Руският лидер опита да отвори предната врата на военния джип, но не успя. Придружаващ го генерал опита да замаже ситуацията и се притече на помощ, но щом дръпна дръжката, тя остана в ръката му.

Путьо много с епъне, ама неговата работа е малко като "на гол тумбак чифте пищови". Нека си спомним как с еразпадна СССР през 1990. Около 10 години американскте президенти и най-вече Рейгън въвлякоха СССР в надпревара във въоръжаването. Известна екултовата реплика: "ще ги накарам да ядат ракети". Вярно по времето на разпада на СССР Рейгън не беше веч епрезидент, но видя резултата. И трябва да е бил доволен. Русия няма икономически потенциал да с противопостави на НАТО. И всеки опит да се съревновава ще звърши само по един нячин. С фалит. Ще се разпадне както преди 25 години се разпадна СССР. Като лайно на дъжд ще се разпадне. И з атова ще бъде виновен Путьо

ДА ОБЯСНИ ПУТЛЕР - КАК една система за ПРОТИВО-РАКЕТНА- ОТБРАНА заплашва Русия? Как една система за отбрана от ракети, заплашва Русия? Тази система заплашва руските ракети, изстреляни по Европа, а не застрашава самата Русия!

Ако беше чел малко повече щеше да знаеш, че при едно противопоставяне има първи удар и удар на възмездието. В американските стратегии има план, при който ако те ударят с изпреварващ удар със своите 10 000 крилати ракети руските ракетни площадки, летищата на стратегическата авиация и базите на стратегическите подводници, ще им остане да поемат удара от малкото уцелели и успели да излетят балистични ракети. Точно за тяхното прехващане Русия се обгражда от базите с ракетите СМ 3 от системата за ПРО. Така че тези като че ли отбранителни ракети са част от стратегията на първия удар реално.

abasador

все пак, нека да направим малко уточнение на ...Нищо подобно, това не е отбранителна система, това е част от ядрения стратегически потенциал на САЩ, ... каза Путин. Нищо подобно, уважаеми другари управители на Русия, това Е отбранителна система, която според вас е стратегически потенциал, който Е не само на САЩ а най-вече на НАТО. Или типично по (ново)руски, който е против вас той се унифицира със САЩ т.е. противника е САЩ? Моля ви уважаеми, нека все пак и другите 27 членки на НАТО, да имат правото сами да решават, как да разполагат на територията на страните си отбранително- нападателни военни съоражения. Лек ден.

abasador

опппппа, оръжейниците, много съм ви благодарен, че ви харесвате толкова много моя НИК.... ама не прекалявате ли уважаеми? А да ви е.., лек деня.

abasador

хммм, имало значи и хора (тези дето не го харесват... НИК,а ми) и ми пишат минуси....! Е защо само на мен уважаеми, а не и на тези оръжейници по-долу, или розавите очила ви пречат да Го видите? А да ви е..., лек деня.

..АМИ ТО КОМУНИСТИ , АТАКИСТИ , АБВ-сти , ДПС-ари ВСЕ ЗЯН ЩЕ ИДАТ , БЕ... ТЮХ...ТЮХ...ТЮХ...! ами РУСКИНИТЕ ДЕТО СИ НАКУПИХА АПАРТАМЕНТИ НА СОЛНЕЧНИЙ БЕРЕГ И ТЕ...ТЮХ...ТЮХ...ТЮХ...

Тц,тц,тц..........А къде ги слагаш ГРОБарите а?:) Че то тия от ГРОБ направо заГРОБиха майка България а?! С тоя тиквун-Око Доко Боко...

Вече ние и румънците ще може спокойно и чисто по комшийски да се бъзикаме един друг..С лафове като: Е как е съседе, светиш ли нощем? Спестяваш от тока, а?:) :) Или още:Скъпа, очите ти нощем имат един такъв особено прекрасен зелен цвят, като радиоактивното излъчване на уран 235 :)

Има истина в това което казваш, така е и в поговорката, че покрай сухото гори и мокрото, времето ще покаже.

Хайде да не се бъзикаме по комшийски, защото ако братята объркат нещо и по погрешка, бум Козлодуй.... наистина Радецки ще дойде с гръм.

Хора като Путин трябват на света. Каза им го направи в очите на Краварника и Гейсъюза. Разполагане на противоракетна отбрана в Европа не е защита, защото най-добрата защита е нападението или по-кратко казано, това е на практика е увеличаване на ядрения потенциал срещу Русия.Няма значение от това, че някои приказват празни приказки за руснаците, че мизерстват...! Елате в Москва да видите колко молионери с Мерцедаси, Шевролети, Яагуари, Поршета и подобни.... все лукс коли. Как да не им набиеш манерките на краварите и еврогейовете?

Колко наивен може да бъде човек.Види некоя глупост и си казва "няма по-голема глупост таа".А на другия ден се оказва че не било точно така.Така че ти глупако не се надявай че безкрайно ше бъдеш носител на приза "най-голем глупак".Славата ти момче ше бъде мимолетна. А сега сериозно:Тъпо същество (наричам те така с ясното съзнание че твойта глупост е обидна дори за едно добиче) "бисер" като този:"...Елате в Москва да видите колко молионери с Мерцедаси, Шевролети, Яагуари, Поршета и подобни.... все лукс коли...." е прекален дори за един милиционер какъвто си ти.Какво в москва да не би да има 150 МИЛиОНА мерцедеса и поршета.Толкова са гражданите на русия и всеки от тех сигурно има или мерджан или порш...хаха. Комунистическите свине не мизерстват. Мизерства руския народ говедо.Нали за това е целия панар дето го разиграват господарите на милицинерчето.ДА НЕ БИ ХОРАТА В РУСИЯ ДА СЕ УСЕТАТ ЧЕ ГРУПА ЕВРЕИ КОМУНИСТИ ИМ СЪСИПВАТ ЕДИНСТВЕНИЯ ЖИВОТ И ДА ДА ГИ ИЗМЕТАТ.зА ТОВА СА И ТАНКОВЕТЕ И ВСИЧКИТЕ ТЕА ПАНАИРИ.Ако този изстрадал смазан руски народ се опомни и скочи срещу своите единствени врагове-евреите комунисти в русия-да бъде смазан с тези танкове.Те не са правени да излизат от русия.Те са за да газят руските хора.И ВСИЧКОТО ТОВА Е ЗА ДА ИМА МЕРЦЕДЕСИ О ПОРШОВЕ ЗА ЕДНА ШЕПА СВИНЕ.Разбра ли колко тъпо говедо си задник.Побеснявам когато тъпи парчета почнат да се прават на умни

Целия панаир с украйна не е щото нато се било доближило до русия.Това са приказки за идиоти.Проблема е ЧЕ СЛЕД КАТО УКРАЙНА СТАНЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА,СЛЕД НЕКОЕ ВРЕМЕ(сигурно нема да е утре,ама след 5-10г-току виж станало) РАЗЛИКАТА С РУСИЯ ШЕ СТАНЕ ТВЪЪЪЪРДЕ ОЧЕВИДНА.И хората в русия като погледнат през оградата ше видат нещата които "хозяи-те" в русия не биха искали "обикновените " хора да виждат.То нема и да е за гледане де.И тогава руските хора могат да вземат да потърсат сметка на теа дето са им причинили това и ги държат в мизериа толкова години.Това е проблема на комунистите в русия.

"...жизнь дается человеку только раз и он должен прожить его так что не било ему мучительно стидно для зря прожитих год...".Добрите съвети са хубаво нещо,ама когато некой ти съсипе ТВОЯ ЕДИНСТВЕН ЖИВОТ ЗА ДА ЖИВЕЕ ТОЙ,И ТАКА ТОЙ ДА ИЗЖИВЕЕ И ТВОЯ ЖИВОТ тогава кво да кажем на максим пешков...А точно това прават комунистите в русия вече 90г...По просто и аз не мога да го кажа

И нас човек може да ни погледне не само през оградата и да влезе. Това го правят и бежанците, само дето с писъци искат да избягат от тук. Та с какво ситуацията в Украйна ще се развие по-друг начин и ще има хепи енд, различен от този в България?

И Украйна се чувстваше мнмого спокойна, Путя. Сещаш ли се какво Л си миризливо?

че Прасенко е толкова дълбоко наврян в гъза на Обонго...Че от него, се виждат само свинските му краченца:) Типично по гейеврпейски:)

Това милиционерче за русия ли се има ...Той само е руско говорящ но не мисла че е руснак.След като работиш за единствените врагове на руския народ и русия,нема как да си руснак. Руските евреи комунисти са проклятието за русия и руския народ.

Не прочетох коментар по същество, само тролене и преписване на старо инфо от сайтове, а не от анализи и справочници по темата. Българския Ариец, прав ли съм? Само за да сЪ подкрепЪ - основен тактически Ироплан на рашъните отдавна е СУ 27 и модификации, от 2010г. насам, сред смяна ръководителя на проекта ракетите р30 и р47 нямат неуспешен пробен пуск, вкл. залпови и вече плават. По темата, мой коментар - елементите от системата Егида в Румъния и Полша ще имат за цел откриване на пусковете на ракетите при евентуален конфликт и проследяването им, докато са по възходяща траектория /отделянето на степените е най-демаскиращия признак от радиолокационна гледна точка/ с идея за поразяване още на руска територия. Трудно се стреля по ракети в задна полусфера, вече са много бързи и маневрени. Реакцията на руската дипломация е стандартната. Проверете, че абсолютно същите нападки отправи американската дипломация началото на септември 2013г.по повод модернизирания РЛС тип "Воронеж" в Армавир. Тя откри двата пуска на ракети-мишени от Щатите и Израел за тестване на своята и сирийската ПРО, руснаците привикаха военните аташета за обяснение защо курса на мишените е провокационен и тогава дипломатите ревнаха по същия начин, явно изненадани от възможностите на "Воронеж ДМ". За продиводействие на задхоризонтални РЛС е дълъг разговор, там знаещите и можещите са двата гоУеми. Но рашъните, за разлика от американците, явно освен Максуел, са чели и Н. Тесла, и дори демонстрираха на практика лекция на тема "Скаларно електрическо поле и какво да правим с него" на екипажа на "Доналд Кук" за без пари.

"Той обеща да внесе съответните промени в планираните в бюджета на Русия разходи, за да може страната да неутрализира онова, което възприема като заплаха за сигурността си." Ето тук е заровено кучето: "новая гонка вооружения". Въпросът е кой ще издържи по-дълго.

Ами Русия, там останах ресурсите, това тормози най-много братята американци. И са готови да гръмнат Европа,само и само да вземат руските ресурси.

Нека допуснем,че тази система има чисто отбранителен характер.Обаче Путин казва,че от тия установки спокойно могат да се изстрелват и ракети със среден обсег на действие.Излиза,че отбранителното оръжие в един миг може да се превърне в атакуващо.Тогава кое му е отбранителното? И още нещо. Кой ви е казал,че тази система има 100%ефективност. Тоест-събаря всичко що е във въздуха. Няма такова нещо.Ето ви пример за ефективността. По време на първата война в залива през 2000 година,Садам Хюсеин изстреля ракета "Скът" по училище в Израел,което беше пригодено за американска казарма. Комплексите "Пейтриът",които трябваше да пазят небето на Израел просто пропуснаха целта и ракетата се стовари върху училището. Загинаха 86 американски военнослужещи.При това става дума за стара руска ракета.Такива имахме и ние,но ги нарязахме.Та такива ми ти работи с ефективността.

В случая в Румъния са монтирани морски системи и контейнери на системата Ейджис. Това се модули от крайцери Тикондерога. Тези контейнери могат да бъдат заредени както с СМ 3-от системата за ПРО, така и с крилатите Томахоук. Които по смисъла са ракети с обсег попадащ под действието на Договора за ограничаване на ракети с малък и среден обсег-от 500 до 5000км. А тези ракети могат да бъдат прехвърлени с транспортен самолет за 10 часа отвсякъде.

Пояснение по рабатата на "Пейнтриът" ите по Скъдовете. Американците всяка седмица изпробваха нови модификации по комплекса, но резултата беше нулев, говоря за тези, развърнати в Израел. Скъдове успешно бяха поразявани от изтребител-прехващачи от положение дежурство в зона във въздуха.

Вярно си ликвидирахме ракетите.А иначе при ученията на прицел бяха все цели в Турция.Началник разчетите нощем на сън бълнуваха координати на цели и крещяха заповеди по разчета.Американците не мирясаха,докато не накараха нашите огъзени политици да ликвидират ракетите и установките...А за неуспехите на ,,Пейтриът" много-много не се коментира.Американците такъв зор видяха,че започнаха да изпращат диверсионни групи да унищожават установките.

Горките румънци....Не знаят че са радиоактивна пепел, без пет минути.... Ма какво им дреме на лудите крави! Важно е, с цената на чуждите трупове на подчинените васали, да се обезпечи доминирането на Краварника в Гейсъюза и света! На кой му дреме за РОМънските мангали....

Голва вода си Джони Бездомника..Гола вода...

Съжалявам, джудженце, сам си го направи.

Вън американските агресори от Европа. Не искаме да сме американски мишени за братска Русия.

Ти от Румъния ли се обаждаш?

За dimbi74 еднопосочен билет по избор до Владивосток или Северна Корея.

Шило

700 коментара за нещо логично. Накратко закано0 сори, ама заради ПРО ни ставате мишени. Ако не сте го знаели досега, да го знаете занапред.

Но с какво, уважаеми ?? Може би с авиация: " Еще в 2009 году Министерство обороны России признало, что около 200 из почти 300 истребителей МиГ-29 не могут подняться в воздух из-за коррозии хвостового оперения. Позже комиссия ВВС установила, что коррозия хвостового оперения поразила не менее 80 процентов всех МиГ-29. "

Шило

И с авиация, уважаеми, имат с какво. И с крилати ракети- демонстрираха го, и с атаки от морски съдове и т.н. ПРО е насочена срещу балистични ракети с постоянна траектория, драги. Колко от тях в Русия са с такава? А каква защита има самото ПРО срещу РЕБ? Доста е сложна тази система и изолирането само на един от елементите я прави арт конструкция на военното дело.

Шило

Въобще тази тема е доста дълга с много аспекти. Защото много от коментиращите сигурно си мислят, че е някакъв купол или нещо такова, което пречи на бойни глави да падат върху определена територия. А не е така. Да не говорим, че немалка част не отчитат формата на планетата и, че ракети летят не само в западна посока, а и в източна. А честно казано, ако стане патакламата, ще е на територията на Европа. Теб кефи ли те тази алтернатива?

Ама много познавам а! Пак си се ровил в хохлузеролайнарските миризливи задници! Эдуард Ткаченко О сообществе Получайте новости с этого сайта на ваш email Подписаться на сайт Эдуард Ткаченко 1 июля Около 70% российской военной авиации сгнило, 50% ракет вышло из строя Еще в 2009 году Министерство обороны России признало, что около 200 из почти 300 истребителей МиГ-29 не могут подняться в воздух из-за

Сори, добро утро и успешен ден :-)

Шило

Добро да е.

Хуйловските Въздушно Космически Сили ! :-D Разбраха се причините за сериозната авария на скандалния недостроен космодрум 'Восточный' края на април- объркали докуто на кабелите ! Работничка(случайно трезва) забелЕзала, че нещо не е у ред и докладвала. Оправили повечето кабели криво-ляво, 'ма не 'сичките ;-) По този весел повод Хуйло 'наградил' шефа на Роскосмос Комаров и вицепремиера Рогозин с . . . мъмрене ! И- обявил предстоящи кадрови промени (чистка). Навярно ще уволнят работничката :-) :-)

Да припомня, че "наноспутника" SamSat-218, с който все пак сефтосаха космодрума, отказа да влезне във връзка със славните учени от Роскосмос. Тъжно ! (както обича да казва Тръмп ;-)

Злобното жуже вече го заклещтват в ъгъла. Скоро ще го сполети съдбата на всички терористи и масови убияци(Садам,Бин Ладен,Кадафи.....) Дано в бункера на Путин е предвидена кука за ново въже за бесило.

vasil

Руските държавни глави руснаци ги трепят.

Мъчно ми е за красивите руски градове, които ще бъдат изпепелени от ядрени взривове...

. . . или от въпиюща, пещерна мизерия. (в търсачката: Архангельск "здесь живут люди")

какво казва ха..ха.ха

каквото ще става то ще е в Европа, заключението е ваше. Ако може да направите такова, не би трябвало да подкрепяте никого. Защо ли пък американците не започнат да произвеждат плодове и зеленчуци в Европа, или каквото и да било ?

русия е истинската заплаха,очевдадно е !вижте руското влияние във българия,и техните хора заради които българия и до ден днешен не моя да се отърве!

"... пусковите установки, които ще бъдат разположени в Румъния и Полша МОГАТ да бъдат използвани за разполагането на ракети със среден и малък обсег." Ето тук е заровено кучето - в думичката "МОГАТ". В смисъл способни са. Е, и. А дали ще се използват. Тогава да се забранят самолетите, защото могат да носят ядрено оръжие, да са забранят влаковете и да се разрушат линиите, защото по тях МОГАТ да се движат ядрени влакове. Интересно е да се каже, в момента Русия разполага ли с ракети, които могат да достигнат до Румъния и Полша? А тези държави разполагат ли с ракети, които могат да достигнат до Русия?

Да точно се е изразил президентът. В случая в Румъния са монтирани морски системи и контейнери на системата Ейджис. Това се модули от крайцери Тикондерога. Тези контейнери могат да бъдат заредени както с СМ 3-от системата за ПРО, така и с крилатите Томахоук. Които по смисъла са ракети с обсег попадащ под действието на Договора за ограничаване на ракети с малък и среден обсег-от 500 до 5000км. А тези ракети могат да бъдат прехвърлени с транспортен самолет за 10 часа отвсякъде.

Коментари - Путин: ПРО в Европа е заплаха за Русия | Днес.dir.bg

Путин: ПРО в Европа е заплаха за Русия

Русия ще вземе мерки, за да противодейства на заплахата на американския противоракетен щит, заяви руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: ПРО в Европа е заплаха за Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Не, Владимир Владимирович, това предизвикателно и нагло действие е заплаха не само и не толкова за Русия, Русия е силна и единна, доказала го е необоримо поне три пъти в голямата си история. Това, което става сега е заплаха за тъпата Европа, която усилено и самоотвержено помага на САЩ да я унищожи. Империята на злото иска с един куршум да удари два заека, единия - със сигурност - той вече се разлага на частите си. Но втория ... хм... няма да им се уреди въпроса.

Изучавайте историята на Наполеон и на Хитлер, пък след това , ако ви стиска , дърпайте Мечока за опашката ...

Те като изтрезнеят руснаците ще видят,че по голяма заплаха за Русия от Путин няма.

РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЕВРОПА. ПОКАЗА ГО НАГЛЕДО СЛЕД КАТО НАПАДНА УКРАНА И ГРУЗИЯ!

Туморът ти е нападнал мозъка, затова остатъците от него измислят платени в долари простотии. Толкова сте тъпи, всимки, които плюете нелепости и неверни неща срещу Русия, искате по-такъв начин с неверятностни, глупави лъжи да създадете у МЛАДИТЕ, ВСЕ ОЩЕ НЕОПИТНИ В ЖИВОТА И КОЗНИТЕ НА КРАВАРИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОДГАЩНИЦИ ОТ ЕВРОПА, лъжлива представа за Русия, която в примитивните им п редстави да се оформи като нещо мистично зло, като някаква чума, зараза, до която човек да не се опира. Да де, ама удари ли ги безработицата, унижението, класовото разделение, шуробаджанащината на нашите "демократи" и особено на президента, който наляво и надясно назначава родата на най-високи национални и международни служби, разболеят ли им се децата и те трябва да ги лекуват със 600 леива заплата, тогава и те разбират гнусните лъжи и истината. И къде е коренът на злото. Още не са чели за доктрината на Кравария, един от чиито творци е мъжът на Нюланд. Тогава ще разберат какво място им отреждат тези, които им размахват като на кучета пред очите сникерси и цицорести гърли.

Ако г-н Путин е истински патриот ще изтегли откраднатите от руския народ офшорни милиарди и ще ги вложи в подобаващ военен отвор.

По-добре да вложи офшорните си милиарди в пътища и западналите им селски райони. Плешив е урод

по скоро руските политици техния бизнес са заплаха за европа и наи вече за българия,но не и нормалните руски граждани,които също искат да живеят като стандарта,културата и икономиката като на западна европа и северна америка,австралия!

"Ще ги накараме да ядат ракети!" - беше казал навремето Роналд Рейгън. Не след дълго руснаците изреваха на умряло: "...дайте хляяяб..." и СССР се разпадна. Сега е същото, само, че Путин настъпва същата мотика - не си е извадил поука. Русия няма никакъв шанс. Тя няма икономика. Практически внася всичко: стругове, фрези, технологично оборудване за тежката и добивната промишлености, трактори, комбайни, автомобили, телевизори, телефони, храни, лекарства, текстил, стоки за бита и какво ли още не. Изнася суровини, гастарбайтери и рускини. Даже микропроцесорите за най-секретната им военна техника са от Тайван, Китай или САЩ.

Гаф споходи инспекцията на новия всъдеход УАЗ Патриот от президента Владимир Путин в Сочи, пише ТАСС. Руският лидер опита да отвори предната врата на военния джип, но не успя. Придружаващ го генерал опита да замаже ситуацията и се притече на помощ, но щом дръпна дръжката, тя остана в ръката му. Молодец!, каза с усмивка Путин. Наложи се президентът да разгледа машината през другата врата.

Сега путю Офшорното може да си завре булавите в гъза ...наздраве, Българи!

Масов бой с жертви и ранени на Хованското гробище в Москва 15:52 14 май 2016.......Ми те сами ще се изтребят , бе ! За какво са ни тез ПРО - та ?!!

Ти като се наслаждаваш на подобни "новини" гледай да не станеш клиент на вашето гробище...Злорадството за такива новини винаги се наказва. Апропо, нещо много намаляха новините от САЩ за масовите разстрели от кули, в центъра на някой град, за наркомански масови убийства и сектистки кървави ритуали. Малко нещо българска цензурка, а, новите братя са ангелчета, пърхат в розови гащички, там всичко е розово, всеки целува другия на улицата, там измами няма, те помагат на целия свят да цъфти пролетно...

...а пък 'нашия' задунайски мурзилаж --> просто Стана на сутляж.

КАТИН 1 - 24 000 УБИТИ ПЛЕНЕНИТЕ ПОЛСКИ ОФИЦЕРИ В ТИЛА С ИЗСТРЕЛ В ОБЩИ ТРАПОВЕ !!! ОТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ -1939 ГОДИНА !!!

Ми то приблизително колкото СЕГАШНАТА БГ АРМИЯ .. без думи ...

То по голяма заплаха за Русия от Путин няма,ама те руснаците си го знаят

ПРО е сигурност за всички и за Русия,защото я лишава от възможноста да рекетира и заплашва съседите си и да пилеересурсите на руският народ за грандомански ,агресивни и безмислени капризи и оръжия,които са лесни мишени за ПРО!

Наивник,от най-тлъстите!

Русия не е заплаха за Европа, защото самата тя е в Европа. НАТО ръководено от САЩ непрекъснато ще я предизвиква, накрая няма да се стърпи и ще ни принуди да я нападнем под предтекст - самозащита. И тогава не ми се мисли какво ще ни сполети. И го знаят нашите Чехльовци, ама нали така им нарежда американския господар няма мърдане.

A 1991 Рейгън говореше, че НАТО ще е до Рейн. А Горбачов вероятно искрено вярваше, че прекратява студената война. Сега да има начин и на Червения площад да си турят ракетите.

ПРОДЪЛЖАВА!Познайте кой ще го отнесе пръв!Точно така!Умници!Това ще бъдат МЕСНИТЕ!

така наречената ДЕМОКРАЦИЯ е по лошо от така наречената диктатура в демокрацията МОЖЕ ДА СИ КРАДЕШ И да няма последствия особено ако си напрАвиш партия или сии заобиколен от роднини ,ТОГАВА ЗАКОНИТЕ ЗА ВАС НЕ ВАЖАТ

abasador

извинявай уважаеми, може ли ... ак ... с по малки буквички или дори и без тях. Така ще е по-добре за двама ни и най-вече за теб. Лек ден.

НОРМАЛНО Е РУСИЯ ДА СЕ РАЗПОЛОЖИ КАКТО им е удобно а тия еврогеиски съюзи и отвъд океана обратни да знаят че на тази планета има и други ХОРА

Не зная кой ще напълни гащите и дали само румънците ще отнесат сопата в случай на малко недоразумение. Добре е да се погледне картата.Така!Видяхте ли къде се намира това румънско селце?Не е ли твърде близо до река Дунав? А за въздушни течения да сте чували нещо? Защо ми се струва,че в случай на "НЕЩО"/ДА НЕ ДАВА ГОСПОД/,не само румънците ще отнесат сопата!

ПУТИН КАЗВА ИСТИНАТА,НО ПЛАТЕНИТЕ КЛОАКИОРИ ЩЕ СЕ НАТЯГАТ ПРЕД РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ ОТ САЩ!!!САЩ НИ ВКАРВАТ ВЪВ ВОЙНА БЕ ЮДОВИ ИЗЧАДИЯ,КОЯТО КАТО ПРЕМИНЕ ВЪВ ВОЕННАТА СИ ФАЗА НЯМА ДА ИМАТЕ ВРЕМЕ ДА ПОХАРЧИТЕ МИЖАВИТЕ СИ СРЕБЪРНИЦИ!!!

Военната "мощ" на красная непобедимая армия винаги е била мит. Позорни са били всичките и "победи". Във финландската война, например, жертвите които руснаците дават са над 350 000 срещу малко над 23 000 финландски (заедно с цивилните) жертви. Ами ВСВ? Над 40 млн. руски жертви срещу 10 млн. германски. При положение, че СССР влиза във война 3 год. по-късно и че Германия е воювала вече с цяла Европа! Но иначе като ги слушаш - по-непобедима армия не е съществувала в човешката история.

vasil

Въпреки, че по това време Германия е също диктатура, германските войници не са спирани от поемане на инициатива и отговорност. Всеки по - нисш по чин е имал готовност как да действува, ако командирът му е елиминиран. При руснаците е преобладаващ страхът от поемане на инициатива и отговорност .

Русия 1939 г. напада малка Финландия, Финландците обаче успяват да мобилизират армия, от коато Червената армия търпи огроми жертви. 126 875 загинали, 188 671 ранени (общо над 320 000 или близо 1/3 от личния състав, вкл. и 5 572 пленени). От над 6500 танка, с които Русия напада Финландия, са унищожени 3 543. Свалени са и 515 самолета.Обнадежден от пълното фиаско, което Червената армия претърпява при нападението над Финландия, Хитлер вярва, че ще успее бързо да се справи с СССР и да достигне до така ценните му суровини. Още първия ден Вермахта нахлува на 100 км. във вътрешността.  Червената армия отстъпва панически, като в първите 3 месеца във враженски плен попадат 3 мил. войници на Червената армия. Общият брой на предали се в плен ще надхвърли през 1943 г. 5 милиона. Това е доста повече, отколкото е числеността на самия Вермахт. Вермахтът достига до Москва дори достига до крайните квартали, откъдето трамвайните линии водят до Червения площад. Цялото правителство в Кремъл, начело със Сталин позорно бяга и изоставя столицата. Но тук Хитлер странно решава да прекрати настъплението и да пренасочи значителен военен ресурс към Южна Русия, където има значителни запаси от нефт в Каспийско море. 

Никакъв спам, а видеоклипче от ю тюба как сирийците се подиграват с руското оръжие, с300, с400 падат по главите на войничетата които панически бягат от ракетите с300 да не им паднат по главите

Чичко Рони сигурно се спуква от смях в отвъдното, като гледа как се гърчи джуджето.

Гаф споходи инспекцията на новия всъдеход УАЗ "Патриот" от президента Владимир Путин в Сочи, пише ТАСС. Руският лидер опита да отвори предната врата на военния джип, но не успя. Придружаващ го генерал опита да замаже ситуацията и се притече на помощ, но щом дръпна дръжката, тя остана в ръката му.

Путьо много с епъне, ама неговата работа е малко като "на гол тумбак чифте пищови". Нека си спомним как с еразпадна СССР през 1990. Около 10 години американскте президенти и най-вече Рейгън въвлякоха СССР в надпревара във въоръжаването. Известна екултовата реплика: "ще ги накарам да ядат ракети". Вярно по времето на разпада на СССР Рейгън не беше веч епрезидент, но видя резултата. И трябва да е бил доволен. Русия няма икономически потенциал да с противопостави на НАТО. И всеки опит да се съревновава ще звърши само по един нячин. С фалит. Ще се разпадне както преди 25 години се разпадна СССР. Като лайно на дъжд ще се разпадне. И з атова ще бъде виновен Путьо

ДА ОБЯСНИ ПУТЛЕР - КАК една система за ПРОТИВО-РАКЕТНА- ОТБРАНА заплашва Русия? Как една система за отбрана от ракети, заплашва Русия? Тази система заплашва руските ракети, изстреляни по Европа, а не застрашава самата Русия!

Ако беше чел малко повече щеше да знаеш, че при едно противопоставяне има първи удар и удар на възмездието. В американските стратегии има план, при който ако те ударят с изпреварващ удар със своите 10 000 крилати ракети руските ракетни площадки, летищата на стратегическата авиация и базите на стратегическите подводници, ще им остане да поемат удара от малкото уцелели и успели да излетят балистични ракети. Точно за тяхното прехващане Русия се обгражда от базите с ракетите СМ 3 от системата за ПРО. Така че тези като че ли отбранителни ракети са част от стратегията на първия удар реално.

abasador

все пак, нека да направим малко уточнение на ...Нищо подобно, това не е отбранителна система, това е част от ядрения стратегически потенциал на САЩ, ... каза Путин. Нищо подобно, уважаеми другари управители на Русия, това Е отбранителна система, която според вас е стратегически потенциал, който Е не само на САЩ а най-вече на НАТО. Или типично по (ново)руски, който е против вас той се унифицира със САЩ т.е. противника е САЩ? Моля ви уважаеми, нека все пак и другите 27 членки на НАТО, да имат правото сами да решават, как да разполагат на територията на страните си отбранително- нападателни военни съоражения. Лек ден.

abasador

опппппа, оръжейниците, много съм ви благодарен, че ви харесвате толкова много моя НИК.... ама не прекалявате ли уважаеми? А да ви е.., лек деня.

abasador

хммм, имало значи и хора (тези дето не го харесват... НИК,а ми) и ми пишат минуси....! Е защо само на мен уважаеми, а не и на тези оръжейници по-долу, или розавите очила ви пречат да Го видите? А да ви е..., лек деня.

..АМИ ТО КОМУНИСТИ , АТАКИСТИ , АБВ-сти , ДПС-ари ВСЕ ЗЯН ЩЕ ИДАТ , БЕ... ТЮХ...ТЮХ...ТЮХ...! ами РУСКИНИТЕ ДЕТО СИ НАКУПИХА АПАРТАМЕНТИ НА СОЛНЕЧНИЙ БЕРЕГ И ТЕ...ТЮХ...ТЮХ...ТЮХ...

Тц,тц,тц..........А къде ги слагаш ГРОБарите а?:) Че то тия от ГРОБ направо заГРОБиха майка България а?! С тоя тиквун-Око Доко Боко...

Вече ние и румънците ще може спокойно и чисто по комшийски да се бъзикаме един друг..С лафове като: Е как е съседе, светиш ли нощем? Спестяваш от тока, а?:) :) Или още:Скъпа, очите ти нощем имат един такъв особено прекрасен зелен цвят, като радиоактивното излъчване на уран 235 :)

Има истина в това което казваш, така е и в поговорката, че покрай сухото гори и мокрото, времето ще покаже.

Хайде да не се бъзикаме по комшийски, защото ако братята объркат нещо и по погрешка, бум Козлодуй.... наистина Радецки ще дойде с гръм.

Хора като Путин трябват на света. Каза им го направи в очите на Краварника и Гейсъюза. Разполагане на противоракетна отбрана в Европа не е защита, защото най-добрата защита е нападението или по-кратко казано, това е на практика е увеличаване на ядрения потенциал срещу Русия.Няма значение от това, че някои приказват празни приказки за руснаците, че мизерстват...! Елате в Москва да видите колко молионери с Мерцедаси, Шевролети, Яагуари, Поршета и подобни.... все лукс коли. Как да не им набиеш манерките на краварите и еврогейовете?

Колко наивен може да бъде човек.Види некоя глупост и си казва "няма по-голема глупост таа".А на другия ден се оказва че не било точно така.Така че ти глупако не се надявай че безкрайно ше бъдеш носител на приза "най-голем глупак".Славата ти момче ше бъде мимолетна. А сега сериозно:Тъпо същество (наричам те така с ясното съзнание че твойта глупост е обидна дори за едно добиче) "бисер" като този:"...Елате в Москва да видите колко молионери с Мерцедаси, Шевролети, Яагуари, Поршета и подобни.... все лукс коли...." е прекален дори за един милиционер какъвто си ти.Какво в москва да не би да има 150 МИЛиОНА мерцедеса и поршета.Толкова са гражданите на русия и всеки от тех сигурно има или мерджан или порш...хаха. Комунистическите свине не мизерстват. Мизерства руския народ говедо.Нали за това е целия панар дето го разиграват господарите на милицинерчето.ДА НЕ БИ ХОРАТА В РУСИЯ ДА СЕ УСЕТАТ ЧЕ ГРУПА ЕВРЕИ КОМУНИСТИ ИМ СЪСИПВАТ ЕДИНСТВЕНИЯ ЖИВОТ И ДА ДА ГИ ИЗМЕТАТ.зА ТОВА СА И ТАНКОВЕТЕ И ВСИЧКИТЕ ТЕА ПАНАИРИ.Ако този изстрадал смазан руски народ се опомни и скочи срещу своите единствени врагове-евреите комунисти в русия-да бъде смазан с тези танкове.Те не са правени да излизат от русия.Те са за да газят руските хора.И ВСИЧКОТО ТОВА Е ЗА ДА ИМА МЕРЦЕДЕСИ О ПОРШОВЕ ЗА ЕДНА ШЕПА СВИНЕ.Разбра ли колко тъпо говедо си задник.Побеснявам когато тъпи парчета почнат да се прават на умни

Целия панаир с украйна не е щото нато се било доближило до русия.Това са приказки за идиоти.Проблема е ЧЕ СЛЕД КАТО УКРАЙНА СТАНЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА,СЛЕД НЕКОЕ ВРЕМЕ(сигурно нема да е утре,ама след 5-10г-току виж станало) РАЗЛИКАТА С РУСИЯ ШЕ СТАНЕ ТВЪЪЪЪРДЕ ОЧЕВИДНА.И хората в русия като погледнат през оградата ше видат нещата които "хозяи-те" в русия не биха искали "обикновените " хора да виждат.То нема и да е за гледане де.И тогава руските хора могат да вземат да потърсат сметка на теа дето са им причинили това и ги държат в мизериа толкова години.Това е проблема на комунистите в русия.

"...жизнь дается человеку только раз и он должен прожить его так что не било ему мучительно стидно для зря прожитих год...".Добрите съвети са хубаво нещо,ама когато некой ти съсипе ТВОЯ ЕДИНСТВЕН ЖИВОТ ЗА ДА ЖИВЕЕ ТОЙ,И ТАКА ТОЙ ДА ИЗЖИВЕЕ И ТВОЯ ЖИВОТ тогава кво да кажем на максим пешков...А точно това прават комунистите в русия вече 90г...По просто и аз не мога да го кажа

И нас човек може да ни погледне не само през оградата и да влезе. Това го правят и бежанците, само дето с писъци искат да избягат от тук. Та с какво ситуацията в Украйна ще се развие по-друг начин и ще има хепи енд, различен от този в България?

И Украйна се чувстваше мнмого спокойна, Путя. Сещаш ли се какво Л си миризливо?

че Прасенко е толкова дълбоко наврян в гъза на Обонго...Че от него, се виждат само свинските му краченца:) Типично по гейеврпейски:)

Това милиционерче за русия ли се има ...Той само е руско говорящ но не мисла че е руснак.След като работиш за единствените врагове на руския народ и русия,нема как да си руснак. Руските евреи комунисти са проклятието за русия и руския народ.

Не прочетох коментар по същество, само тролене и преписване на старо инфо от сайтове, а не от анализи и справочници по темата. Българския Ариец, прав ли съм? Само за да сЪ подкрепЪ - основен тактически Ироплан на рашъните отдавна е СУ 27 и модификации, от 2010г. насам, сред смяна ръководителя на проекта ракетите р30 и р47 нямат неуспешен пробен пуск, вкл. залпови и вече плават. По темата, мой коментар - елементите от системата Егида в Румъния и Полша ще имат за цел откриване на пусковете на ракетите при евентуален конфликт и проследяването им, докато са по възходяща траектория /отделянето на степените е най-демаскиращия признак от радиолокационна гледна точка/ с идея за поразяване още на руска територия. Трудно се стреля по ракети в задна полусфера, вече са много бързи и маневрени. Реакцията на руската дипломация е стандартната. Проверете, че абсолютно същите нападки отправи американската дипломация началото на септември 2013г.по повод модернизирания РЛС тип "Воронеж" в Армавир. Тя откри двата пуска на ракети-мишени от Щатите и Израел за тестване на своята и сирийската ПРО, руснаците привикаха военните аташета за обяснение защо курса на мишените е провокационен и тогава дипломатите ревнаха по същия начин, явно изненадани от възможностите на "Воронеж ДМ". За продиводействие на задхоризонтални РЛС е дълъг разговор, там знаещите и можещите са двата гоУеми. Но рашъните, за разлика от американците, явно освен Максуел, са чели и Н. Тесла, и дори демонстрираха на практика лекция на тема "Скаларно електрическо поле и какво да правим с него" на екипажа на "Доналд Кук" за без пари.

"Той обеща да внесе съответните промени в планираните в бюджета на Русия разходи, за да може страната да неутрализира онова, което възприема като заплаха за сигурността си." Ето тук е заровено кучето: "новая гонка вооружения". Въпросът е кой ще издържи по-дълго.

Ами Русия, там останах ресурсите, това тормози най-много братята американци. И са готови да гръмнат Европа,само и само да вземат руските ресурси.

Нека допуснем,че тази система има чисто отбранителен характер.Обаче Путин казва,че от тия установки спокойно могат да се изстрелват и ракети със среден обсег на действие.Излиза,че отбранителното оръжие в един миг може да се превърне в атакуващо.Тогава кое му е отбранителното? И още нещо. Кой ви е казал,че тази система има 100%ефективност. Тоест-събаря всичко що е във въздуха. Няма такова нещо.Ето ви пример за ефективността. По време на първата война в залива през 2000 година,Садам Хюсеин изстреля ракета "Скът" по училище в Израел,което беше пригодено за американска казарма. Комплексите "Пейтриът",които трябваше да пазят небето на Израел просто пропуснаха целта и ракетата се стовари върху училището. Загинаха 86 американски военнослужещи.При това става дума за стара руска ракета.Такива имахме и ние,но ги нарязахме.Та такива ми ти работи с ефективността.

В случая в Румъния са монтирани морски системи и контейнери на системата Ейджис. Това се модули от крайцери Тикондерога. Тези контейнери могат да бъдат заредени както с СМ 3-от системата за ПРО, така и с крилатите Томахоук. Които по смисъла са ракети с обсег попадащ под действието на Договора за ограничаване на ракети с малък и среден обсег-от 500 до 5000км. А тези ракети могат да бъдат прехвърлени с транспортен самолет за 10 часа отвсякъде.

Пояснение по рабатата на "Пейнтриът" ите по Скъдовете. Американците всяка седмица изпробваха нови модификации по комплекса, но резултата беше нулев, говоря за тези, развърнати в Израел. Скъдове успешно бяха поразявани от изтребител-прехващачи от положение дежурство в зона във въздуха.

Вярно си ликвидирахме ракетите.А иначе при ученията на прицел бяха все цели в Турция.Началник разчетите нощем на сън бълнуваха координати на цели и крещяха заповеди по разчета.Американците не мирясаха,докато не накараха нашите огъзени политици да ликвидират ракетите и установките...А за неуспехите на ,,Пейтриът" много-много не се коментира.Американците такъв зор видяха,че започнаха да изпращат диверсионни групи да унищожават установките.

Горките румънци....Не знаят че са радиоактивна пепел, без пет минути.... Ма какво им дреме на лудите крави! Важно е, с цената на чуждите трупове на подчинените васали, да се обезпечи доминирането на Краварника в Гейсъюза и света! На кой му дреме за РОМънските мангали....

Голва вода си Джони Бездомника..Гола вода...

Съжалявам, джудженце, сам си го направи.

Вън американските агресори от Европа. Не искаме да сме американски мишени за братска Русия.

Ти от Румъния ли се обаждаш?

За dimbi74 еднопосочен билет по избор до Владивосток или Северна Корея.

Шило

700 коментара за нещо логично. Накратко закано0 сори, ама заради ПРО ни ставате мишени. Ако не сте го знаели досега, да го знаете занапред.

Но с какво, уважаеми ?? Може би с авиация: " Еще в 2009 году Министерство обороны России признало, что около 200 из почти 300 истребителей МиГ-29 не могут подняться в воздух из-за коррозии хвостового оперения. Позже комиссия ВВС установила, что коррозия хвостового оперения поразила не менее 80 процентов всех МиГ-29. "

Шило

И с авиация, уважаеми, имат с какво. И с крилати ракети- демонстрираха го, и с атаки от морски съдове и т.н. ПРО е насочена срещу балистични ракети с постоянна траектория, драги. Колко от тях в Русия са с такава? А каква защита има самото ПРО срещу РЕБ? Доста е сложна тази система и изолирането само на един от елементите я прави арт конструкция на военното дело.

Шило

Въобще тази тема е доста дълга с много аспекти. Защото много от коментиращите сигурно си мислят, че е някакъв купол или нещо такова, което пречи на бойни глави да падат върху определена територия. А не е така. Да не говорим, че немалка част не отчитат формата на планетата и, че ракети летят не само в западна посока, а и в източна. А честно казано, ако стане патакламата, ще е на територията на Европа. Теб кефи ли те тази алтернатива?

Ама много познавам а! Пак си се ровил в хохлузеролайнарските миризливи задници! Эдуард Ткаченко О сообществе Получайте новости с этого сайта на ваш email Подписаться на сайт Эдуард Ткаченко 1 июля Около 70% российской военной авиации сгнило, 50% ракет вышло из строя Еще в 2009 году Министерство обороны России признало, что около 200 из почти 300 истребителей МиГ-29 не могут подняться в воздух из-за

Сори, добро утро и успешен ден :-)

Шило

Добро да е.

Хуйловските Въздушно Космически Сили ! :-D Разбраха се причините за сериозната авария на скандалния недостроен космодрум 'Восточный' края на април- объркали докуто на кабелите ! Работничка(случайно трезва) забелЕзала, че нещо не е у ред и докладвала. Оправили повечето кабели криво-ляво, 'ма не 'сичките ;-) По този весел повод Хуйло 'наградил' шефа на Роскосмос Комаров и вицепремиера Рогозин с . . . мъмрене ! И- обявил предстоящи кадрови промени (чистка). Навярно ще уволнят работничката :-) :-)

Да припомня, че "наноспутника" SamSat-218, с който все пак сефтосаха космодрума, отказа да влезне във връзка със славните учени от Роскосмос. Тъжно ! (както обича да казва Тръмп ;-)

Злобното жуже вече го заклещтват в ъгъла. Скоро ще го сполети съдбата на всички терористи и масови убияци(Садам,Бин Ладен,Кадафи.....) Дано в бункера на Путин е предвидена кука за ново въже за бесило.

vasil

Руските държавни глави руснаци ги трепят.

Мъчно ми е за красивите руски градове, които ще бъдат изпепелени от ядрени взривове...

. . . или от въпиюща, пещерна мизерия. (в търсачката: Архангельск "здесь живут люди")

какво казва ха..ха.ха

каквото ще става то ще е в Европа, заключението е ваше. Ако може да направите такова, не би трябвало да подкрепяте никого. Защо ли пък американците не започнат да произвеждат плодове и зеленчуци в Европа, или каквото и да било ?

русия е истинската заплаха,очевдадно е !вижте руското влияние във българия,и техните хора заради които българия и до ден днешен не моя да се отърве!

"... пусковите установки, които ще бъдат разположени в Румъния и Полша МОГАТ да бъдат използвани за разполагането на ракети със среден и малък обсег." Ето тук е заровено кучето - в думичката "МОГАТ". В смисъл способни са. Е, и. А дали ще се използват. Тогава да се забранят самолетите, защото могат да носят ядрено оръжие, да са забранят влаковете и да се разрушат линиите, защото по тях МОГАТ да се движат ядрени влакове. Интересно е да се каже, в момента Русия разполага ли с ракети, които могат да достигнат до Румъния и Полша? А тези държави разполагат ли с ракети, които могат да достигнат до Русия?

Да точно се е изразил президентът. В случая в Румъния са монтирани морски системи и контейнери на системата Ейджис. Това се модули от крайцери Тикондерога. Тези контейнери могат да бъдат заредени както с СМ 3-от системата за ПРО, така и с крилатите Томахоук. Които по смисъла са ракети с обсег попадащ под действието на Договора за ограничаване на ракети с малък и среден обсег-от 500 до 5000км. А тези ракети могат да бъдат прехвърлени с транспортен самолет за 10 часа отвсякъде.