Сенатор Маккейн: Отговаряме на Русия почти смехотворно

Отговорът на Запада на действията на Русия в Украйна е почти смехотворен, заяви американският сенатор републиканец Джон Маккейн във Вилнюс.

Обратно в новината

Коментари - Сенатор Маккейн: Отговаряме на Русия почти смехотворно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е луд за връзване. Никой не трябва да се връзва на този.

...вън янките от Европа

Циници .... Сенаторе не те искаме в България ....

Ами то от смешници какво да се очаква, освен циркови номера! То нали и този вашия предишен президон е бил някакво величие в цирка - май нещо разпоредител ли да беше...???!!!

ЗАТОВА И АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ИЗБРАХА МАККЕЙН ЗА ПРЕЗИДЕНТ - ОТНОШЕНИЕТО МУ ПО ВРЕМЕ НА ВИЕТНАМСКАТА ВОЙНА И НЕГОВОТО УЧАСТИЕ - !ТОЙ Е ИЗВЕСТЕН КАТО МНОГО ТВЪРД ЗА ИЗПОЛЗУВАНЕТО НА ОРЪЖИЯ.

Ако от това сърдито старче наистина зависи нещо,положението е неприемливо

браво ник много хубав анализ дано пове4е го про4етат и дано такива стар4ета не се докопват до власт

Благодаря! Дано хората се замислят повече и успечт надскочат евтините популистки лозунги и говорене...

Е, най-накрая да чуем истинската позиция на САЩ през устата на този отявлен, нагъл, самозабравил се войнолюбец. Точно и ясно казано - да се доставят на Украйна оръжия и "специалисти", за да може да се въвлече страната във война с Русия, да се засили американското военно присъствие (чрез НАТО) в покрайнините на Европа с цел да се изострят още повече отношенията между ЕС и Русия, в последствие да се разположат направо и военни бази по външните граници, в страните по периферията на ЕС, да се пропагандира непрекъснато "нахлуване" и "агресия" от страна на Русия, докато в същото време Америка не превърне Европа в плацдарм на така бленуваните от САЩ военни действия! Това е стар план на САЩ, още от времето на истерията и студената война, а в американската администрация има много "фенове" които смятат, че една войничка в Европа срещу Русия ще им се отрази много добре на джобовете и на военно-промишления комплекс, като цяло... Странно как европейските лидери не могат да прозрат накъде ги бутат американските им приятели, но този човек със злобно свити устни ясно им го казва - дано го чуят добре! САЩ всячески се опитват да разцепят Европа още от мига, в който се пръкна ЕС и интеграцията с Русия, като естествен партньор, започна да се задълбочава... това, обаче Щатите не могат да приемат, а още по-малко да го позволят и за сега успяват успешно да подклаждат регионалните конфликти на стария континент, противопоставяйки вечният си противник на добрият си партньор.

е,сега,то се вижда кои окупира s cel да си върне господството в бившите републики,които никога не са били равнопоставени.да не би тук през соца да сме били управлявани самостоятелно,каквото кажат от кремъл,това е ставало.не знам изобщо,защо зашитавате един период,които по същия начин искат да върнат.

и този е идиот... "умиротворяването" може да върви в държави като Либия и Ирак, ама срещу ядрена държава като Русия ако ударищ контра онея ще ти пратят ракети, щото са не по-малко луди. Ако някой ден има ядрена война, няма да е заради руснаците или северно корейците, а заради някой тъп каубой, дето ще се опита да ги обязди. Поне едната страна трябва да покаже здрав разум (демек САЩ, щото от Русия подобно нещо не бива да се чака).

е ти джамахириите за нормални държави ли смяташ с преобладаващ радикален ислям,ислямски съдилища,племенни вождове,неравноправие,мъченици в името на аллах,що се излагаш бе!американото смята,че една по цивилизована христянска държава не би следвало да се връща в миналия век и да краде територии,а да зачита суверенитет.дори и путин си призна в интервю,че крим са го присвоили,заради нато,а не че е било тяхно.никои не мисли за ядрена воина.

Нямате избор сенаторе.

Може да бъде изпълнен проект със световно значение. Проток между Канада и Мексико............

Добра идея! Подкрепям я като дарявам 100 литра солена вода за протока!

Доста жестоко старче. Важно е някой да се въоръжава, някои да се избиват. Какво им дреме на американците. Жозеф Дол иска СЕЩ, не мислите ли кой е против тях. САЩ хвърлят усилия всякакви това да не се случи. Бъдещето е на ЕС с Русия. Така и така студената война е факт, трябва военен съюз с Русия, а не със САЩ. На янките не им е проблем да си провокират войни при арабите, при европейците, нали не е на тяхна територия. САЩ като най-големият спонсор на НАТО командва положението и европейските чиновници само козируват. Така предполагам, че Европа ще е по-спокойно място, а и целият свят. САЩ след разтурянето на Варшавския договор се разпасаха и с цинизъм щъкат по цял свят. Аз не го наричам студена война, а някакво РАВНОВЕСИЕ, намаляване на хаоса на планетата.

За всичко си права "бабо", само нека уточним нещо: САЩ не са "спонсор" на НАТО, а са най-големия длъжник в НАТО. Същото е положението и с другите "международни организации", като ООН, например, където Щатите се опитват еднолично да управляват навсякъде дългове... САЩ НИКОГА НЕ ПЛАЩА СМЕТКАТА СИ! Винаги някой друг я плаща...

Tи пък военен съюс с Pусия,пак да те управляват руснаци,малко ти беше.!Cъвсем изттешяхте!все търсите господар,аман от глупаци!

Джон Маккейн е гледал много филмите за Джон МакЛейн /Умирай трудно/. Само че м/у кино и реалност има голяма разлика

Някакъв лигльо дава акъл. Точно такива простаци предизвикват конфликти и след тяхните грешки умират милиони. Но този път нещо не познаха.....

СТАРЧЕСКА ДЕМЕНЦИЯ

Господи като прибра грешните, защо не прибра и смешните

Още едно изкукало старче, герой от войната. От коя война, от тая дето спечелиха?

Ами те като дадат оръжия на армията, нали после като мине на другата страна, ще попаднат пък при 'сепаратистите'. :))

Нямам думи от наглостта на този така наречен" борец за демокрация".Това е много нагло изказване,вживяват се като световна полиция тия американци.

Поредния американски бокл.к, който иска да си продава оръжието и да се лее кръв в чужда държава. Как помагат на украинците - само със заеми и то под формата на гаранции. Много се загрижили за украинците /украинския народ/. Наливат пари само на марионетките Яйцето и Турчина.

Трябва да сме наистина малоумен народ , неандерталци , някакво СТАДО - за да си дадем ЗЕМЯТА - за Южния поток , без пари на джуджето от масква - и да се РАДВАМЕ - за това !!?? Шизофрения някаква- за другарите от атака и БКП-БСП- добре , обяснимо е , а за другите ??? Гражданите ??? Трябвало Путин да ни ПАЗИ от НАТО и ЕС !!?? Дали и в ПСИХИАТРИЯТА има някой - който да твърди и иска ТОВА ???? За Атаката и БСП - знаем .., но в ПСИХИАТРИЙТЕ ??? Има ли ?? :)) BIG AL

Аз досега се чудех защо Америка избра черен президент за ДВА мандата. И чак сега ми стана ясно, като видях как разсъждава другият кандидат за поста. Не са имали голям избор хората....

Абе тоя макк...защо не каже - кой, кога и защо "разтакова" Украйна... И чувал ли е нещо за зцаконите на Нютон?

Какви деиствия на Русия не мога да разбера? Американците разбутаха Украйна. Американците съсипаха съдбите на толкова хора. Украинците никога няма да живеят както преди - ето че се стига до гражданска война. Пак руснаците им виновни и им пречат че стоят на границата и си пазят държавата. Не гледате ли предавания (поне за сега има възможност да се намират и теглят) да видите хората в Украйна доволни ли са от новата власт. Да видите в документални кадри изказвания на този Маккейн за какво бъдеще се бори.

За съжаление цивилизованият свят има слаби лидери в момента. А лешоядът Путин това и чака. Русия трябва да бъда изолирана и разорена, докато на мужиците не им стане толкова зле, че сами да побият на кол диктаторите.

мда, Русия е единствената страна, чиито ресурси още не са заграбили

Зомби нещастно!!!

Защо, не прочетеш малко книжки или не погледаш малко филми. На мужика, винаги когато му е ставало много зле , все на запад е тръгвал и все с едни странни визи и винаги е стигал до средата на Европа. Не закачай мужика , да не се окаже, че Пак тръгнал да се разхожда по европа с тези странни железни визи.

Изрод нещастен.

тоя се е побъркал във виетнамските затвори!!колко ли жълти п.шки е лапал ,а?! още му държат топло!!

като му гледам физйономията съдя за акъла във четвъртитата му глава!!типичен хамериканец!!

Добре, че този малоумник не дойде на власт след изборите. Американците прояввиха здрав разум тогава, дано Обама го направи и сега, че лошо ни се пише. Такива, като този са за разстрел. Да снабдят украинската армия с оръжие. Украинска армия, ако продължава така няма да има, а да въоръжат онези крайните си е чиста лудост. Бог да ни пази, ао този получи реална власт.

Ами от пълни смешници - смехотворни отговори. Чудя се какво се учудва толкова смешният сенатор ?!

Напишете : "Измамата на член 5-ти от договора ни с НАТО!"

Нещо ви объркаха плановете. Що не бомбарди5рате Москва както направихте с Белград? Баба Ванга каза, че черен ще бъде последния президент на злото.

Този смешко не иска да осъзнай какво става в Украйна. Украинците не искат управлението на техните марионетки, а федерация. Обаче федерацията по трудно би се усвоила от техните фирми, защото отделните области са относително независими, с различна политика и трябват повече политически усилия и подкупи. По-трудно е. ЕС за това ги създадоха, за да могат европейските държави да изгубят суверенитета и да се командват от общ политически център. И забелязвам че всичките им физиономии на американските политици са такива неприятни. Има връзка.

Тоя нещастник си мисли,че руснаците са циганите от ирак и други подобни тях страни.Плюс това голяма част от украинците не искат да бъдат ограбени и унищожени от щатите и ЕС!

Разликата между циганите и руснаците е че ,циганите са по мургави и не пият.Тоже не ходят да избиват други народи и не ядът хора.

Който не е видял как руснаците карат правят понички с украинските танкове може да напише в тубата ukraine donuts и да се посмее.

Браво Джон, браво Маккейн! Така се помага! С доставка на оръжие... и с печатане на долари...

Викнете санепитстанцията, има голяма хлебарка! ;)

Откога САЩ доставят оръжие на хора взели властта с държавен преврат на демократично избран президент?

От край време.

Те на това му викат демокрация.

Боклук недоклатен и продажен!!!

Червени позитански тролове...... :-) Кой ли ви се врьзва...... :-)

платен гербераски трол...плаща ли ви още банкянската мутра....

пубер, бягаи да играеш на двора :)))))))))))))

Джон Маккейн-вонеещата Виетнамска яма! Може ли човек затворен 6 години във Виетнамска яма да бъде нормален ?

Кво да го коментирам тоя дето предлага оръжие. Тя работата е ясна, - страх, омраза - 3 пространствена простотия до шия. Сигурно ще напълним 4ерно море с пролятата кръв на загиналите от нашите войни, а океаните от световните и тоя бозав папагал ръга още 4ушки в боба.

Споко бе Маккейн! Казаха, че ще връщат манерки, партенки, гащи... Все ще си избиете похарчените пари...!

"27 американски моряци от ескадрения миноносец "Доналд Кук" напуснаха служба по собствено желание. Подавайки рапорти за оставка, те коментираха това с израза, че нямат намерение да излагат живота си на опасност.На 14 април 2014 г. Пентагонът направи изявление, в което се твърди, че руски фронтови бомбардировач Су-24 прелетял в събота няколко пъти близо до ескадрения миноносец "Доналд Кук" в Черно море, като имитирал бойна атака. Полковник Стивън Уорън съобщи за агенция "Ройтер", че руският бомбардировач прелетял 12 пъти на малка височина недалеч от американския есминец. Той нарече тези маневри "застрашителни" и "недопустими", понеже това деморализирало личния състав на кораба и повлияло негативно върху общия психологически климат сред военнослужещите."

Един вид: "Показваме мускули, ама когато на нас ни покажат - напълваме гащите...".

леле, то е било животозастрашаващо насиране тяхното

това е човекат които определи русия наи-точно -една даржава маскирала се като бензиностанця.ако тои беше президент едва ли щеше да разговаря с путин .

Е, тогава САЩ са маскирано сатанистко сборище.