Джон Кери: Тормозят американски дипломати в Москва

Тормозът и следенето на американски дипломати в Москва са зачестили значително и държавният секретар Джон Кери е повдигнал проблема пред президента Путин.

Обратно в новината

Коментари - Джон Кери: Тормозят американски дипломати в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главните организатори и координатори на т.нар. ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ са посланиците на САЩ в страните домакини. Нали се досещате, че Кремъл няма да допусне това и държи ангелите на смърта ИЗКЪСО! А краварите нека си квичат!

Че ги следим , следим ги! Да не се разсейват с шпионство и .. да си вършат дипломатическата работа!?

Крадеца вика дръжте крадеца защото керито забравя че не само на собствена територия тормозят този който не им удобен а и по целия свят искат да налагат волята си. Ами приберете си ги бе

Ако американците се държаха по същия начин с руските дипломати в САЩ, досега щяхте да сте оревали орталъка и щяхте да квичите денонощно за произвол.

И ти да съ оригнеш, баба? Що дращиш тука , други убави работи ни ли ти съ праът?

След като САЩ официално обявява ,че Русия им е враг 1 ,какво очакват краварите ?Да ги поканят във военните руски заводи ли?

всъщност малкият мук казва, че САЩ са врагове на алкашите

Хехе! Сигурно руските във Вашингтон не ги следят и подслушват?!!...

От статията очквах поредното пропагандно американско материалче. Ама изненада. Оказа се действително новинарска статия, безпристрастна. Това е информационна журналистика. А ритането по кокалчета си върви. Кери нищо не споменава за следенето и ограниченията на руските дипломати в САЩ. За ограниченията да напускат 25 милната зона около посолството само с американско разрешение. Навсякъде дипломатите са с втора професия разузнаване. Тъпото е, че американците се опитват да създават русофобска реклама от обичйни за този бранш неща, скривайки собствените си дела. Това е американския "морал и ценности" и лицемерие. И това ни го пласират като норма на поведение.

интересно, кога американските дипломати монтирали в посолство апаратура за прослушване на канцлера Меркел - това се сметна за нормално. Ами ако същия номер решили да опитат и другаде?

"дипломати да злоупотребят със статута си и да нарушават правилата и реда в страната домакин"

Лоши хора, еей! Не ми дават да карам в насрещното. Да бяха ме пратили в България, да си газя аборигените на воля, ама на, лош късмет.

Също като оня пиян руски скот - дипломат, дето блъсна пешеходец на пешеходна пътека и помля няколко паркирани коли през април 2014 в София ли?

Остана ли някой да вярва на лъжите на американските крадци и терористи?

НЕ!

Не!

Hе!

да не се правят на ощипани госпожици. Мрънкат като първолаци - пък госпожо, пък той ми каза, пък тя ...

и кЪк точно ги тормозят хамериканските дипломати тези лоши руснаци ?!?

ТАСС

Горките дипломатчета...Пак тез лоши руснаци...

пиян руски дипломат предизвика катастрофа в киев пиян руски дипломат арестуван в англия пиян руски дипломат... или просто дипломат риски...

При клипса на интелект дори и четенето води до пристрастяване :-)

турски тир събори ограда турски тир уби дете турски тир е причината за катастрофа заспал турски шофьор блъсна полицаи

Да си чУвал за един бивш USпосланик имащ проблеми с наркотиците,компаньонките,задържан "по грешка" насред оргия?Или си просто чувАл?

Американски войници тормозат жители на Окинава - изнасилвания, грабежи са често срещани явления. Статута на американски военни се приравнява към дипломатически и те се ползват от имунинет.

А доказателствата, къде са. - 100 милионна пиана руска армия е на границата с Литва и всеки момент ще я нападне - 50 милиона пияни руски десантчици всяка вечер на групи по 1-2 милиона навлизат с взлом в Естония и крадат по 1 до 3 бутилки водка. НАТО спешно трябва да се намеси Колко още такива искаш да ти напиша. Въобще нивото пропагандата на американско то посолство ви е паднала по-зле от махленско клепане.

Пиши, че им крадат шпротите - не могат без шпроти!!

пиян руски дипломат уби жена в канада

Не се обръщай , познай кой е отзад ?

Те са радетели на доброто и благоденствието нашите дипломати, ей го тая сутрин от КАТ са спрели колежката Нюланд, която я карала с баничарката току що изпечени курабийки за бедните деца от дома Гаврош, и понички за московските полицаи , които са на дежурство...

Светът бил едно голяямо село. Кери казал на 24 март (дано да е 2016г), а ДИР го обявява на 28 юни. Е, голямо си е селото!

пиян руски дипломат блъска велосипедист и бие полицаи в индия

турски тир събори ограда турскитир уби дете турски тир е причината за катастрофа заспал турски шофьор блъсна полицаи

БРЦК

Джим Кери не е имало какво да каже пред медиите и затова е ръсил глупости от общ характер. 'Вижте ни колко сме важни , скарахме се на другаря Путин щото дърпа секскретарката на аташето за опашката'.

Голям праз, няма да ревна сега за някакви кърлежи там...

Каквото повикало, такова се обадило. В Русия прилагат същите методи, които се прилагат спрямо нея и нейните представители.

напишете drunk russian diplomat в гоогле и гледаите какво ставa

Това бледнее пред сексуалната ориентация на западните такива.

ти си гледаи твоята сексуална ориентация че с тая фиксаця по путин

Пореднатаа простащина на Путин!Само показва колко е глупав и безсилен да въздейства по друг някакъв начин на САЩ освен чрез простащина!

направо да ги обезглавят, както правяр в цивилизованите и хубави държави!

например в ню делхи в индя блъснал двама велосипедисти и после налерял на бои. а в русия за дипломати слагат само верни на путин пудели.

В коя държава не може да бъде извършен държавен преврат? В САЩ! Защото в САЩ няма американско посолство!

Ах,тези американски дипломати! Тези "стожери на демокрацията"... Тези радетели на добруването на всички народи... Тези светци... Абе,тоя "звяр" Путин,защо така тормози тия добри хорица?

Посланикът на една държава е един най-обикновен канцеларски плъх. Той си няма понятие от политика! Единственото, което той е управлявал през живота си, това са няколко чистачки, пазачи, шофьори, секретарки, портиери и готвачи.

случаите са зачестили, но Трюдо не посочи конкретни случаи ... демек, пак обвинения без доказателства, така ли?

Американски президент е заподозрян в шпионаж в Германия. Германската федерална прокуратура в Карлсруе, отговаряща за случаи, свързани с шпионаж, не води разследването, защото ги е страх от заподозрения в шпионаж. Заподозреният е на 54 години и е познат под инициалите Barack H... O... 2. За последен път са го виждали в Белия дом. Германското разузнаване попаднало на следата на заподозрения, като наблюдавало действията на американски дипломати на покрива на американското посолство в Берлин. На покрива били качени мощни антени за подслушване на телефони и била изградена пристройка с фалшиви прозорци. Освен това, в приятелски разговор с Ангела Меркел, заподозреният и напомнил, да говори ясно и разбираемо, за да не я карат да повтаря записа.

"Трюдо обаче не описа конкретни случаи" - това е поредния елементарен опит за демонизиране на Русия и Путин!!!

Kато дипломати трябва да спазват законите в дадената държава.Hяма да споменавам в коя диржава случаи с американски дипломат,полицията го беше спряла за нарушение и започна да му пише глобата.Hа което тои започна да спори с полицията че имал имунитет и т.н.,полицая без да говори много му връчи глобата и му пожела приятен път.Aмериканската наглост няма краи.

Защо не пишете, как американските тайни служби непрекъснато възпрепятстват руските дипломати в САЩ и в остатъка от света? Или това ще бъде руска пропаганда?

Дипломати но и шпиони, те трябва да бъдат следени и тормозени.

Кери,като не ви харесва си приберете дипломатите във Вашингтон. В цял свят трябва американските дипломати да се следят и да им се показва,че има правила,които трябва да спазват защото правят хаос, майдани и други такива гадости.

Тоя наглец да се радва, че не са изгонени още.

А Дим Кери, като подслушва Меркел и Оланд?

Ами и вие тормозете руските дипломати по цял свят!! Какво чакате?

Така е, не е като у България. Всеки си праи кво си иска. Гюкче и той е за изгонване

Тези руснаци и деца ядат.

дипломати ли - веднага да ги утепат от бой

И агентите са ора и искат от бащицата освен леб и некоя пържола отгоре.

Че те там американските дипломати до един са агенти! И вероятно се опитват да се държат както навсякъде-като шайка бандити и подривници! Ама понеже там не им е България или Румъния-квичат,че били дискриминирани! Айде холан,що някъде не чух добра дума за американски дипломат! Колониална администрация...

По-скоро като господари. Така, както се държат у нас. Ама Русия не е България....................

руските подлоги го знаят най-добре.

Ако Керито не е разбрал - време му е, на кои години стана, а си въобразява, че в Русия може всичко което и в България. Е, не може.

Путин е ПИЧ , само така ! Всичко се прави по закон в Русия и затова пищят прасетата ! В усрайна пък ги вкарват в контейнери за смет и ги бият , така е в Усрайна !

от заглавието му да е пич...

От цялата новина най-истинно е последното изречение: "Дипломати злоупотребят със статута си и нарушават правилата и реда в страната домакин." Това важи най-вече за кочината, наречена България. Да си спомним, че краварските посланици се държат, а и са, губернатори на държавицата ни. Да си спомним за наглото поведение на френските и швабските посланици, които прокарват финансовите си интереси за сметка на нашите. Да си спомним, че 17 западни посланици подкрепиха педер.асткия прайд, но никога не обелват добра дума за трудещия се български народ, с изключение на циганите. С една дума, държат се като господари, които наглеждат работещите за тях българи.

Ха ха , американските дипломати са смешници като Офшорко , един учител да се оплакват ! Правилно постъпва Путин , пусни ги под кревата ще ти са качат на главата , бой по канчето , скоро и Соросоидите в България ще ги почнем , още малко да се махне Магарето на Бойко !