САЩ и Русия играят на обвинения и опровержения

Вашингтон опроверга руските твърдения, че в Източна Украйна има американски войници, а Русия отхвърли американските обвинения за разполагане на ПВО там.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Русия играят на обвинения и опровержения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига глупости бе,те само роки и рамбо 2 да пратат,и всичко ше седи мирно.

Краварите нямат работа в Европа, още по.малко в Украйна!!! Махайте се пиндоси!!!

Като се заговори така от пропагандата обикновенно следват страшнни неща. Очаквам в периода 07-09.05.2015 агресивнни действия на фронтовата линия. После Кремъл ше обвини украинците в подлост, а руския народ ще бъде убеждаван, че са искали да бъде помрачен Денят на победата. Не се спира Владимир-Второй

Хахаха, стана ми смешно, като прочетох, че имало няколко стотин американци, които обучавали украински гвардейци! Пълен майтап! Че украинците досега нямаха гвардейци ли?

Ако Русия беше пуснала свои войски в Украйна СЕГА нямаше да има такава статия!!! Щеше да има заглавие : "Русия приобщи Украйна към матушка РУС"!!!!!

За България е важно да седи възможно най-далече от този конфликт ! Политиците ни и дума да не гъкват по въпроса, защото може да стане страшно за родината ни. А за изпращането на дори един войник и дума да не става ! Ако стане голяма трагедия, просто България да не е взела участие в това.

"Вашингтон опроверга руските твърдения, че в Източна Украйна има американски войници, а Русия отхвърли американските обвинения за разполагане на ПВО там." Опровергаване не е ли когато докажеш че нещо не е така докато отхвърляне е просто не признаване на на чуждо твърдение? Та ако съм прав значи нашите могат да напишат че Краварите са доказали че не са там докато руснаците само си лялат!!! Дир.БГ личи си чий хуй смучете.

Хайде бе хора, спретнете една Трета световна война. Омръзна ми да чета за Втората и за Вермахта за панцери и за нацисти. От 1945г. се зъбите един на друг, я се сбийте та да остане само ИД.

Не пиши глупости. Във война умират хора. Не е като на електронна игра.

САЩ и политиката, която води го превръща в хитлеристката държава от втората половина на 20 век.Независимо кое е чучелото в Белия дом, кукловода е един.

Какви войници бе?това са туристи от Алабама и Юта!и понеже слънцето над черно море е много силно са добили такъв тен-мораво патладжанен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buRgbuRg1

:( Запомнете , Русия Не ни е ОСВОБОДИЛА ! :( На Русия не беше ѝ позволено да ни ПОРОБИ ! ! ! :( Като Чувашия , Казанска България , Астрахан , Ингушетия , Кабардино България , Крим ... , Кубан , Молдова ... , все Български земи и народ ! :( Прочетете "Освободителни мисии на Русия ... " ! :(

Ще ти напиша две години много важни за България,1829 и 1878-ха кажи за какво става въпрос?????????????

buRgbuRg1

:( Оттегляйки се от Балканите след войните с ОИ през 1829 и 1856 год руските войски отвличат насила десетки хиляди Българи , цели семейства , цели родове , цели села , .... за да работят като роби , крепостни в пустеещите земи на Бесарабия , на имперска Русия ! :( Справка , Г С Раковски , Ботев , З. Стоянов ! :( "братушки" ! :( :(

Това че някой е изразил мнение и го е напечатал, не означава, че е меродавно и още повече - че аз нямам глава на раменете да си преценя сам нещата. Става въпрос и за обратната гледна точка, разбира се.

A бре идиот млъкни, че се изчервяваме от глупостите ти.

си тъп Сашеее!

Да и като дойде да ни пороби, изгуби десетки хиляди руски войници, след това ни връчи една мъчителна независимост и си обра и армията и чукалата от България. Абе ееей , безроден неблагодарник !

buRgbuRg1

:( Да не забравяме колко много ни струваше да извоюваме политическата си независимост от Русия и колко много от това дължим на НАТО , САЩ и ЕС. :( Затова и ЕС трябва да има своя армия , за да е в състояние да противодейства на всяка пасмина , била тя руска , турска , арабска ! :( Русия иска ли война? :( Литовец питай и поляк за тях кошмарът е руснак, попитай пролетта във Прага как мир със сила се налага. Унгарците попитай как пиян солдат със руски танк из Будапеща мирно ХОРА гази от тях мира за да опази. :( Ще ти отвърне побелял финландец доста остарял как мирно руската войска там зиме драпа през снега. И братът белорусин даже намерил би какво да каже, че на изгаряща цена дари им братството Москва когато с ордата си зла Суворов палеше села. Попитай техните поля кръв непокорна ги поля. Попитай ти Украйна братска защо от любовта славянска и от прегръдката на брата защита търси днес при НАТО.:( Миролюбивият Иван обстрелваше Афганистан и в градове, и във села не мир донесе, а беда. Деца, вдовици във Чечня руснакът иска ли война попитай и ще чуеш сам руснак как миротворства там. Грузинец винаги щастлив през сълзи днес ще промълви, че от съсед миролюбив сега земята му гори ! :( Руснакът иска ли война? от Литва питай до Китай съсед дали един поне ще отговори твърдо: Не! :(

burgburg, абе дрисльо стихоплетски, що е се завреш там,откъдето си дошъл на този свят?

ЕС не обаче САЩ здраво ни окупира и ни граби ресурсите(злато, платина, полезни ископаеми) насадиха си тук множество фирми пиявици които да ни грабят, ЕРП-та, оператори. Ккак да се измъкнем сега пък от тяхната окупация, че май се оказа най страшната от преживените от България.

Обвинението на САЩ за разполагане на руски ПВО системи в Източна Украйна се базира на снимка в туитъра на американския посланник в Украйна, на което е показал руска система БУК. Снимката е направена на изложението МАКС 2013 край Москва, а според посланника това е доказателство за руски БУК в Източна Украйна. Толкова за това как се лъже и маже в политиката.

buRgbuRg1

:( Имперската Раша заграбила 18 млн кв км , поробила 20 народа , изсмуква им ресурсите , унищожава ги чрез умишлена бедност и глад , ... била в територията си , и Кьонигсберг ли е тяхна земя , и Карелия , и Казанска България , и Астрахан , и Якутия , и Чукотка , и Чечня , Ингушетия , Чувашия , Кабардино Балкария , Абхазия , Осетия , Крим , Молдова , Украйна , Беларус , Балтика .... 18 млн кв км ! Искат и Украйна , утре отново ще искат Балтика , после Полша , а после и България ! :( Все от мерак да "освобождава" , все от "любов" към другите страни и народи :( Четете "Освободителни мисии на Русия .... " :( :(

Ти пък от къде се пръкна гнидо такава!?!?! Глупостите които пишеш може да се напишат за всяка една държава по нейните граници!!! Като може да се спори Добруджа Българска ли е или Румънска!!! Напиши ми какво правят американците на всеки един континент!!!

Rg1 Изпусна руската Аляска как стана щатска

предишните заявления на американците (отпреди 1 г) ми се струваха някак по-логични. тогава се твърдеше, че се концентрират танкови съединения. защото за какво е нужно да се концентрира пво е трудно да се разбере тъи като се знае че украинската авяця е нефункционираща...ще погледна пак в интернет, току-виж на някого му хрумнало някое смислено обяснение...

Най - мощната, а не" най мощтната", . "Родна реч, омайна сладка." Компютъра на света го е дал не американец, а българин- казва се Джон Атанасов. А иначе ако пуснат една група от някоя руска детска градина не се знае дали няма да се справи с американските войници. Защото в главите на руснаците и на пет годишните даже им е закодирано "За Родину" . И хич, ама хич не им дреме. И дано не полудяват, че ако полудеят само на американци ще стане. Майка кумунистическа, баба комунистическа , това е положението. Сега вместо да сме комунистически дрисльовци сме американски подлоги. Даже нямаме право да с..ем.

,, Пентагонът е заявил, че има няколкостотин военнослужещи, които обучават украински гвардейци,,. Ааааааа, загрях! На едните им казват военослужещи, а на другите войници. На всички вече е ясно, че ученията са претекст за трупане на войски в близост до границите на Русия.

Най-силна държава е тази, чито народ върши Волята Божия. .... не тази с най-много долари или еврота. Огледайте се и вижте колко души познавате на 100г? Има Бог над всичко и всички. И Той определя, кога да свали този или онзи цар.

Ще бъде както при всеки локален конфликт от времето на "студената война"_Русия и САЩ ще се обвиняват взаимно.Разликата е че няма да загиват черни , а ще бъдат Европейци!А иначе какво му дреме на Путин?Има нужния полигон буквално в задния си двор за да изпитва нови оръжия и обучава армията си!Малко се сви "буферната зона" около Русия ,но и това си има своите удобни стани.Поне няма да се налага да изпраща на хиляди километри войници и техника за едно изпробване!

Да, но кофти е че биха умирали хората от тази страна, а от другата - не точно от противника му, а едни други хора, които като се замисли човек, са пак ...от същата страна.

би звучало като заглавие "САЩ ДА СПРЕ ДА СИ ИГРАЕ НА ОБВИНЕНИЯ И ОПРОВЕРЖЕНИЯ С РУСИЯ, ЗА ДА НЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ КАРТАТА НА ИГРАТА" с много удивителни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пожелавам си скоро да видим империята на злото Русия премазана от демократичните сили!

И хубавия живот на Либия, Сирия, Ирак и т.н, това ли искаш?!?!

Абе комунистически малоумници, наричате "кравари" американците, чиято държава е най мощтната във всяко отношение: икономическо, военно, политическо,...с най големите научно технически постижения в света, държава, която ви даде и компютрите с които сега я оплювате... Кои сте вие гниди комунистически, дрисльовци червени, които ограбихте и угробихте България, за да давате оценки. Вие сте синовете и внуците на краварите и офчарите, на най нискообтазованата част от българския народ, които получиха на тепсия властта от мужишките им господари като награда за предателството към българския народ. Проклети да сте до 109то колено, ДЕВМ комунистическа!

Явно Соросоидите сте изродени неграмотни и опростачени твари, което си личи 100% от Вашето изказване. Следващия път прибегнете до услугите на някоя програмка за коригиране на правописа, да не се излагате пред чужденците (защото ние вече ви познаваме).

buRgbuRg1

:( Русия иска ли война? :( Руснакът иска ли война? не питай тази тишина, в която братските могили войниците са приютили. Ти за това попитай тези, които в цинкови ковчези тук от земи съседски влачат стариците да ги оплачат. :( Попитай храбрите ПуссЛета, :) които днес из Кремъл шетат, с пагона си го украсяват и сопа мирна там развяват. Литовец питай и поляк за тях кошмарът е руснак, попитай пролетта във Прага как мир със сила се налага. Унгарците попитай как пиян солдат със руски танк из Будапеща мирно ХОРА гази от тях мира за да опази. :( Ще ти отвърне побелял финландец доста остарял как мирно руската войска там зиме драпа през снега. И братът белорусин даже намерил би какво да каже, че на изгаряща цена дари им братството Москва когато с ордата си зла Суворов палеше села. Попитай техните поля кръв непокорна ги поля. Попитай ти Украйна братска защо от любовта славянска и от прегръдката на брата защита търси днес при НАТО.:( Миролюбивият Иван обстрелваше Афганистан и в градове, и във села не мир донесе, а беда. Деца, вдовици във Чечня руснакът иска ли война попитай и ще чуеш сам руснак как миротворства там. Грузинец винаги щастлив през сълзи днес ще промълви, че от съсед миролюбив сега земята му гори ! :( Руснакът иска ли война? от Литва питай до Китай съсед дали един поне ще отговори твърдо: Не! :(

++++++++++++++++++++++++++++++!

Много плюсове бе драга ?! И то за една откровена Словесна Помия !? Дотам ли се докара ? Направо обидно . Нема ли нещичко друго ,Значимо и истинско,което да ти направи ++++ ве , в съсухреното,озлобено животче ? А ?

пъстра гарго иди се прегледай при психиятър.--------------------------!

buRgbuRg1

:) 06.03.2015 21:09 Сърчук Е това прави САЩ където отиде. Бедност и нищета. Браво на тях големи демократи са. Съсипаха държави във всички точки на света и това ви радва. .... :) Вярно , вижте съсипаните ГФР и Европа преди , Финландия , Скандинавия , Аляска .... Япония , Южна Корея , Тайван , Сингапур .... Тринидад и Тобаго , Бахами , Барбадос , Вирджини , .... Гърция и Кипър дори , вижте Словения , Чехия , Словакия , Полша , Балтийските днес .... съсипани от САЩ ,.... Вижте и богатеещите и проспериращи ГДР и СоцЛагера преди , СС Сере , .... СевКорея , Украйна , Молдова и бившите азиатски республики тогава и днес , Куба и КН Дере днес ..... все проспериращи , светът се избива да бяга там , ... в проспериращата Раша и руски колонии .... ! :) Нали ? ! :) :)

Русия ще разполага защото граничи с тези изроди украинците а какъв го търсят смериканците на хиляди километри от Америка. САЩ могат да имат претенции ако Русия разполага воиски в Мексико.

Мислим да емигрирам на гурбет у Руската Педерация. Ква е далаверата там, некой колега да даде инфо.

ша та посрещне шефа на газпром ша ти предложи да те почерпи черен хайвер ти ще го заведеш на ресторант ще му дадеш и последните си рубли на заем а на сутринта ще си хванеш обратно самолета това устройва ли те може да се уреди:)

Както са казали древните китайци - нищо ново под Слънцето или всяко ново нещо е добре забравено старо. Когато през 1979 г. афганистанското правителство помоли за военна помощ СССР, СССР стана "Империя на злото". Сега, когато украинското фашистко правителство моли за военна помощ ФАЩ, ФАЩ стана "Империя на доброто".

buRgbuRg1

:) Руснаците влязоха в Афганистан , убиха президента Амин , сложиха техните протежета Кармал и Наджибула , воюваха и избиваха 10 г афганския народ , бяха бити и прогонени от него , ... с пушки кремъклийки срещу танкове и самолети ! :(

buRgbuRg1

:) КомКопелдаци , ще приема вашите доводи за всичко относно мамаша ви Раша , ако ми посочите ЕДНА , само ЕДНА СТРАНА в СВЕТА , която да е просперирала с Русия ? ! Коя , .... азиатските респубрики , Украйна , Молдова , Куба , КН Дере , Коя , .... Ангола , Венесуела , Никарагуа ... , посочете ЕДНА ! :( :)

една просперирала с новите братя.

buRgbuRg1

:) Виж къде са вече Балтийските страни , Полша , Чехия , Словакия , Унгария , Словения , в ЕС , със САЩ и Запада , .... дори България и Румъния в сравнение с Украйна , Молдова , Армения ! :)

Също колкото България просперира с помощта на Европа и Щатите. Я ни виж какви сме цъфнали!

Много познато...са остава оня украйнски селянин да затропа с обувката по масата в ООНето и да каже "Ще ви смачкаме!" и цирка ще е пълен :)

"Държавния департамент е Клондайк на абсурда"... Хахахах, как добре са го казали руснаците

buRgbuRg1

:) Но пРашките бягат в САЩ и на Запад , не бягат в КНДере , и в Китай не бягат , ... и в Рашата си не искат да са ! :)

вече с вашето бягство, телевизори и коли. Че не са "ваши" е ясно, само ти не го разбра.

Николовв

Само че вече не бягар, а се връщат!!! Бягаха през 90-те по времето на горбачов и елцин!!! А Русия в момента е една от държавите с най- голям поток към тях!!! Четете малко преди да пишете глупости!!!

Украинците не могат да се оттърват от наглите руснаци.

РУСИЯ КАКТО ВИНАГИ ЛЪЖЕ.

Мнозинството нормални средно-статистически граждани на Украйна в своята уникална наивност са много разочаровани от Евросъюза, защото не им дава парииии. Представата им за Евросъюза е като за една мила и пухкава благотворителна организация, която е длъжна да ги приюти и отглежда, щом те са пожелали да се присъединят към нея - нещо като ЕССР, който те възприемат като много богат и безусловно дащен. Представата им за благата, които досега са идвали от Русия (работа за милиони, пазар за стоките, нулеви мита, транзит на газа, плюс евтин газ и възможност да не плащат), е като за абсолютна ДАДЕНОСТ, те дори са убедени, че всичко това БЕЗУСЛОВНО им се ПОЛАГА и им ПРИНАДЛЕЖИ по право, без от това да произтичат някакви техни задължения. Иначе мнозинството от така мислещите Украинци са много мили и възпитани хора но единственото засега , което не разбират (не се замислят) е, защо така на зле отиват нещата у тях))))))))

да ги приемат по-бързо в ЕС, че ми омръзна да ги чакаме. Приготвили сме хлеб и сол, друго нема....

buRgbuRg1

:) И Украйна като имаше с Русия и в ОНД пазар и работа за милиони защо беше една от най-бедните страни в Европа ? Защо Полша е с БВП на глава 22 хил. $ , а Украйна с 6,8 хил $ , като през 1990 год са в еднакви изходни позиции , дори Полша беше по-бедна , ... и от България ? ! :( :(

баце Коко

дезинформатора, що не сложиш още по една нула отзад, та изсмуканите от пръстите ти цифри, да изглеждат още по внушителни.

Украйна беше една от най-бедните страни.... Сега е най-бедна.

САЩ И РУСИЯ НЕ ИГРАЯТ НА ОБВИНЕНИЯ ! АМЕРИКА ПРОСТО ГУБИ ВСИЧКО(ПОЗИЦИИ ) С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН !ТЯ КОМАНДВА ЕВРОПА ПО ИНЕРЦИЯ (ПЛАНА НА МАРШАЛА )ЕВРОТО ПАДА С ВСКИ ИЗМИНАТ ДЕН !!! НЯМА НИТО ЕДНА СТРАНА ОТ ЕС ДА ДОБРЕ С ИКОМИКАТА (КАКТО ПРЕДИ (ПОНЕ ПРЕДИ 5г ИЛИ СА РЕЦЕСИЯ ИЛИ СКОРО ДЕФОЛТ! А РУСИЯ ВЪРВИ МАЛКО ПО МАЛКО НАПРЕД !ДОРИ И НЕ ИСКА НИСЪК ДОЛАР ПИКът е МИНАТ ! ТАКА ИК-ТА СЕ СТАБИЛИЗИРА ! МЕРСЕДЕС ИСКА НОВ ЗАВОД ДА ПОСТРОЙ- ЗНАЧИ НЕ ТАКА ЛОШО !!

Пич,уникален неграмотник си.Вьрхьт си.

Тоя е някакъв кукумицин, женен за блядка и живее в Путлеристан. Едва вижда и кара внука си да му пише постовете. Много е зле горкият...

На меня Български лош защото още учи но вие защо заяжда мене. какво лош казал?

Ех, Иване, Иванушка...Толкова много ти се иска да е така, че чак ми е мъчно за тебе...

Нещата тук не вървят ,защото продажни политици са на власт ,продали са интересите на народа.."Пол Крейг Робъртс-САЩ си купиха България"-статия.Разбира се ,че няма да има ЮП,ще ни заобикаля ,от нас се отвръщат и съседните страни.Ще се строи и център на Нато.Ползват ни като територия.Дано нещата Украйна -Русия се изгладят.

Абе да се вземат най накрая и това е!

Абе так където американски политик се напъне за демокрация, камък върху камък не остава. Факт. Украинците много сглупиха.

върхо камък не остава,само пълни памперси.

Въпрос на журналистка към професор А.П....Г-н професоре, откъде се пръкна тази изключително злобна, човеконенавистна десница, мракобесна, която разпъва на кръст всеки, който не мисли като нея. Нали уж е демокрация, а се оказа просташки деспотизъм на публичното пространство. Десните у нас се оказа ,че имат сталинистки и тоталитарни рефлекси и това е силно отблъскващо за всеки мислещ човек....отговор на професор А.П.: Защото са гузни(за седерастията говори човека). Те знаят, че Западът никога няма да ни заобича. Западът ни смята за несигурен фактор и съюзник защото преобладаващата част измежду българите сме русофили . Този синдром на десницата е всъщност комплексът на човек, който знае, че имиджът на България не е позитивен въпреки всичките лимузинени прегръдки и усмивки. Колкото по-гузен е един човек, толкова е по-верноподанически настроен в момента. От двайсетте катедри по идеологическа подготовка, научен комунизъм, всички тези хора сега са сини политолози. Да не говорим за децата на членовете на Политбюро. Поведението на десницата е един комплекс за вина, симптом за гузна съвест. Когато някой започне да лае антикомунистически, да знаете, че работата му не е читава. Г-да седерасти от Гротескната мрежа, професор А.П. направо ви закопа, защото и вие дори в този форум лаещи и съскащи срещу Русия сте в най лошият случай свързани по роднинска линия с някой бивш комунистически функционер.

Така е, няма никакъв шанс тази страна с 99% комунисти и русофили да стане част от запада. Това се вижда ежедневно вече 25г. Просмукано е навсякъде, от мисленето до действието.

Как нали сме евроатлантици? Евроатлантици определят дневния ред на обществото и държавата вече 26 години. Евроатлантици избират евроалантически партии на всички избори? къде видя русофили? Русофил и комунист не е едно и също. Какво мрънкаш?

buRgbuRg1

:) Има си хас дрътия комуняга и ДС калтак АнПант да мисли другояче ! Значи Запада обича всички други , Поляци , ЧехоСловаци , Балтийци , Словенци , православни Гърци , Кипърци и Румънци дори , .... Но според А Пант не обича Българи , Обича ЮжноКорейци , но не и СевероТакива .... Глупак , Червен КГБ- Дс кретен ! :(