Москва обвинява САЩ, че водят кампания за очерняне на Русия

САЩ водят кампания за очерняне на Русия, като я обвиняват, че помага на бунтовниците в Украйна, и напълно споделят отговорността за кръвопролитията в региона.

Обратно в новината

Коментари - Москва обвинява САЩ, че водят кампания за очерняне на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно "студената война", която се опитваха в продължение на повече от 20 години да ни убедят, че е висторята на 20 и век просто пламаците и са били засипани с пепелта на фаалшива пропаганда и е трябвал само лек повей като преврата в Украйна за да се разгори отново. И ние, имам предвид България отново както винаги вместо да си гоним наще интереси избрахме да застанем на "уж силната" страна и май отново допуснахме грешка чиито посследици може да ни струват скъпо. Защото аз не знам страна освен Израел на която САЩ даса "помагали" безкористно. Примерите са безброй, нека си спомним Никарагуа, Панама, Гватемала, Ирак, Авганистан и още колко страни. Не искам да кажа, че Русия помага съвсем безкоористно, но нима тя няма право да защитава свойте интереси, още повече че Сащ раздухват пламаците на не съвсем студената война непосредствено до границите на Русия,Защитавайки уж правата на човека и неприкосновенноста на държавите, а по- точно "Свойте жизнени интереси". Никак не съм убеден, че "санкциите" които САЩ и васалите и от европа между които и ние "барабар Петко с мъжете" ще накарат Русия да се откаже от защита на границат и гражданите си.

Каква кампания по-точно водят? Обамата е на избираема позиция и трябва да си мери приказките, докато демократът Путин не го бърка да говори и прави каквото си иска, защото е незаменим.

....Най-голям износител на насилие е моята държава.Аз не мога да мълча... Мартин Лутер Кинг

Старите номера от Студената Война вече се изтъркаха! САЩ да си сменят подхода и да спрът да служат на Радикалните Ционисти в Парламента си! Все повече страни в ЕС разбират за тоталната и глупава дезинформация и пропаганда на СМИ - ТВ на САЩ срещу Русия!

САЩ и Русия отново са в една лодка - тази на капитализма. Странно и лесно обяснимо от гледна точка на политикономията на марксистите е защо те отново са врагове - икономически , политически и военни. Това е конкуренцията. Едно надбягване, в което американците са с една глава напред, защото са прагматици, циници и безкрупулни мошенници. Русия остави принципи на социализма - хуманност, морал и дисциплина - и затова губи. Славянството винаги е било човечно, за разлика от сбирщината на САЩ. Би било идеално, ако имаме елекрификация, пътища и американска предприемчивост, но засега само мафията ни прилага тези принципи и съсипва държавата. Ние просто не сме дозрели за последни висш етап на капитализма, останахме в средата на феодализма. С нашата мизерия си оставаме леви по презумпция.

Като е толкова много достоверна защо е толкова секретна?Нали целта е цял свят да разбере че за всичко е виновна Русия.А това аз знам ама няма да кажа от къде го знам буди както казват те"обосновани предположения.

Историята се повтаря и пропагандната машина от двете страни на барикадата е задвижена. По времето на Октомврийската революция и след нея също е имало санкции и натиск срещу руснаците, ама са удържали. Проблемът на западняците е, че не разбират руския манталитета и проектират своите слабости върху противниковата страна. Русия не можеш да я уплашиш с агресия, трябва да я приобщиш с уважение и равнопоставеност.

"Отхвърляме неоснователните инсинуации за военна помощ, която Москва доставя на бунтовниците..." На такава лъжа, при това изказана официално, в България му викаме "гьон суратлук". Има ли поне един човек на света, който да вярва на подобна простотия? Наистина трагично е, че такъв безсрамен лъжец като Путин ръководи голяма и мощна във военно (но не в мисловно) отношение страна!!!

В България не "му викаме", а го наричаме ... а това, че в Анадола ВИЕ му викаТЕ си е ваш проблем!

ЛЪЖИТЕ НА ПУТЛЕРИСТИТЕ 5 17 юли 2014 Лидер на проруските бойци: Опълченците нямат оръжие да свалят такъв самолет! Опълченците на самопровъзгласилата се Донецка народна република нямат оръжие, което да може да свали пътнически самолет. Ако действително това е пътнически самолет, това не сме направили ние, уверява Александрър Бородай. 23 Юли 2014 Опълченците свалиха два украински самолета Опълченци от самопровъзгласилата се Донецка народна република са свалили 2 военни самолета на Украйна, съобщи агенция "Новоросия". Единият от пилотите успял да се скрие в гората. Агенцията съобщава, че е намерен неговият парашут. "Два украински военни самолета са свалени от преносим зенитно - ракетен комплекс в района на Саур Могила в Донецка област. Един от пилотите се е приземил. Неговият парашут е намерен, но летецът все още е в неизвестност", агенцията цитира очевидец от опълченците. През последния месец опълченците са унищожили най-малко 3 военни самолета на Украйна. На 1 юли е бил свален Су-25 в района на град Снежное, а над Луганск е свален бомбардировач Су-24. На 14 юни е свален Су-25, който преди това нанесъл удар по щаба на опълченците от Донецка народна република.

Военните самолети са летяли много по-ниско от онзи "такъв" самолет, който е летял на около 11 км височина, т. е. извън обхвата на въпросното оръжие. Пишеш глупости, но с апломб.

Колко ниско...не ни вземай за овце...

Баце, мн си "остър".Липсвати ти ерлементарни познания по оръжия.Същия си като госдеп-повтаряш глупости за кухия си първосигнален фенклуб !

ВЛАДИМИР ИЛИЧ ПУТЛЕР ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН! ЛЪЖИТЕ НА ПУТЛЕРИСТИТЕ 1 04 март 2014 Путин: Русия не е изпращала войски в Крим "хората с униформи без отличителни знаци в Крим са местни милиции, а не руски войници. "Всеки може да си купи каквато униформа иска, а и такива униформи има в много бивши съветски републики", отговори Путин на въпрос защо униформите им приличат много на руски" 28 март 2014 Путин: В Крим демонстрирахме мъжеството на руската армия "Руският президент похвали в петък армията (!?) за мъжеството, проявено при завземането на украинския полуостров Крим, което според него разкрило качествено новите й възможности."

за да ви повервам истински, ще трябва да дадете и данни с какво се занимава правителството на американските щази по света. можете на започнете с убийството на кенеди, свалянето на самолети за да е виновна куба-острова на ам. мафията, "атентатите" срещу "кулите", войната в ирак, икономичестката катастрофа на лемън брос, сирия и как е състоянието на "арабската пролет". поздрави от виетнам. днес съм на посещения в едно ориндж вилидж. ядем генно домутирал ориз маде ин майкрософт. не, не съм путлерист. казвам тия неща за баланс. защото Природата е именно това - баланс.

В ТАЗИ СТАТИЯ СТАВА ВЪПРОС ЗА ТОВА, че на Путлер НЕ може да се вярва и че Путлер тероризира Украйна, А НЕ, КОЙ Е УБИЛ КЕНЕДИ и ИСУС ХРИСТОС!

ЛЪЖИТЕ НА ПУТЛЕРИСТИТЕ 2 28 март 2014 Русия гневно отрече да трупа войски. "Русия разкритикува твърденията, че е струпала войски по границата си с Украйна В тази връзка руското външно министерство посочи, че за да правят подобни изявления, западните лидери са или зле информирани, или злонамерени". 18 април 2014 Русия потвърди че трупа войски по границата с Украйна. "Дмитрий Песков за пръв път потвърди официално, че Русия е разположила войски близо до границата с Украйна заради кризата. Имаме войски и близо до украинската граница. Някои са базирани там, други бяха изпратени в подкрепление заради ситуацията в Украйна. Русия все пак е напълно суверенна държава и е свободна да разполага войски без никакви ограничения във всяка точка от територията си", каза Песков.

ВЛАДИМИР ИЛИЧ ПУТЛЕР ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН! ЛЪЖИТЕ НА ПУТЛЕРИСТИТЕ 3 4 март 2014 "защита на хора, дълбоко свързани с нас - икономически и културно, защита на наш национален интерес." Целта на Русия не е да завладяваме някого (!)", каза Путин. 19 март 2014 "Руският президент Владимир Путин оправдава (!) окупирането (!) на Крим със защита на руските интереси и правата на етническите руснаци в района" (A кой е нападнал руско говорящото население на Крим, че Путин трябва да го защитавa? Живеещите в Крим руснаци никога не са били застрашени, тъкмо обратното!)

Русия сама се очерня почти сто години. Безбройните жертви и мислите само за война са разложили пияните крепостни мозъци на целия народ.

Защо източните на американците винаги са анонимни.Това вече взе да прилича като анонимките по бай Тошово време

Тези които не са анонимни са в масовите гробове открити до Славянск.

както винаги, като надушат жертви, костоваци и "комунисти" се надървят яко. това показва само едно, че те са от едно вредно котило. имате ли доказателства за твърденията си? ама не такива, като омп-то на садам? нямате. имате само медийна пропаганда и промиване на нещастни мозъци. тръгнали да ме убеждават във виновността или невинността. ха! накъде сте ръгнале бе! рая мучаща и блееща.

Нямаше да има Крим, ако не бяха налети едни милиони за държавен преврат. Почни наистина отначало, а не откъдето ти изнася.

Защо всеки олигофрен над 10 годишна възраст си мисли, че е достатъчно да наречеш човек "фашист", за да го победиш морално? Дали тези пубертети знаят значението на думата, която използват, заета им услужливо от медийни помияри на щат към Москва? Ако фашист е обида, дедовите, то комунист е престъпление, тъй да знаете!

не познавате младите, уважаеми модераторе! младите не познават тази дума и дори не я употребяват. от кога не сте била сред млади?

ако нямаше яйце, нямаше да има кокошка, а ако нямаше кокошка, нямаше да има медии, а ако нямаше медии, нямаше да има конфликти, а а ко нямаше конфликти - печалбите на продаващите оръжие отиваха по ангелите. аз не вярвам на правителства, които са "избрани" с мнозинството на "народа", а управляват в интереса на малцинството откраднали парите от това мнозинство с нарицателното коломойски, които държат държавите в шах, да не би да се окажат "антисемитски". тук няма семити и антисемити! има престъпници (коломойски) и народ, който иска да живее спокойно. не съдете народа за исканията си!

Про фашиска Украйна, трябва да бъде разцепена и разделена м/у Русия, Молдова, Белорус и Полша. Това е една изкуствено създадена страна и за нея няма място на света.

Друго приказвахте до скоро - най-братския украински народ, вечна дружба, в ООН беше Украйна освен СССР, и т.н.

КОМУНОИДИТЕ И РУСКИТЕ ПОДЛОГИ ПОВТАРЯТ ТОВА КОЕТО ИМ СПУСНАТ ОТ МОСКВА. ДО СКОРО БЯХА КРЪВНИ БРАТЯ С УКРАИНЦИТЕ, СЕГА УКРАИНЦИТЕ СТАНАХА ФАШИСТИ.

Тази засекретена информация е взета от Блогерите в интернет , ето така работи ЦРУ ! ХА ХА ХА ! Това че военните на Потрошенко хвърлят фосфорни бомби и осколачни никой не говори , впрочим тези бомби са забранети с международна конвенция ! Тези бомби се хвърлят по мирни жители ! Значи САЩ зашитява военнете на Порошенко и скрива информация от гражданите!

ПУТ КИН СТАНАЛ ЧЕРЕН КАТО ОБАМА, ХАХАХА

ПУТИН ЩЕ ГРИЗНЕ ДЪРВОТО, ХАХАХА

Гледай ти да не гризнеш някоя черна гола опашка

Ти гледай да не гризнеш ти дървото, че мечката като заиграе в комшиите, може бързо да заиграе и при нас!

де късмет, де, да изчистим пейзажа от путиноиди и комуноиди.

Нещата обаче изобщо не тръгнаха от Крим , а от Бандеровските фашисти на Майдана ... А иначе напук на Хамериканците и Еврогейците - в Крим проблеми НЯМА ! Щото пък ИМА съвсем законна Руска войска - при това в изобилие ...

МАЙДАН ТРЯБВА РАЗБИРА СЕ, КЪДЕТО ИМА ДИКТАТОРИ.

Затова и ще им набиват кухите лейки!

Рашките са толкова черни, че не може никой да ги очерни. Агресори и терористи.

Черните са при твоя идол - ОБОНГО!:-)))

ЗА ОЧЕРНЯНЕТО ГО Е КАЗАЛ ПУТ КИН, НЕ АЗ.

Ако Америка не бе подкрепила този противоконституционен преврат...прав си нямаше да има кръвопролития!

Ама за теб е такава!!! Ти не си сам на този свят!

Демкратично е да доведеш до разпад СССР. Да размажеш и разцепиш Югославия. Да заграбиш Ирак и т.н. примери американски много. Преливащо от демокрация.

До разпад ги доведоха тъпите комунисти, дето щяха да борят буржоазния запад и да спрятат световна революция и да побеждават капиталистите. Същите тия комунисти, които сега са милионери и милиардери.

Кой разреши на Боинг-а да лети през тази зона? Кой командва и дава наставления със съответните координати на екипажа на Боинга над Украйна? Коя кула е дала последните указания за трасето? Руска, на опълчението, или украинска? Мирише много лошо на загорял шоколад-президент в тенджерка с яко залепващо дъно. Мирише на яка медийна операция за спасяване на позора на украинската армия точно в тази зона, където опълчението им разказа играта.

Смятаме, че заключенията на САЩ са основателни, завил източникът, пожелал анонимност. Той не е дал повече подробности за засекретената информация. Това ми звучи като вица - сестра ти е курва, а аз нямам сестра!

Нека ЦРУ прочетат коментарите да се убедят как руското посолство плаща на продажни българи да плюят САЩ и ЕС.Това е очерняне даже и на нашата Родина която е част от тези организации.

От коя организация сме час от САЩ ?!? Ако става дума за НАТО при един референдум ще излезем Малоумни хора еи,======= а ние им се кефим. Да доидат да ми се оплачат че ги плюя САЩ ... От цялата рабора русия ще излезе само по единна и силна. Времето на САЩ като доминантна сила / както беше през последните 25 години свърша другарю :) Мно-го поздрави от мен за почивните дни Димитър Костадинов

И като излезем от НАТО какво ще следва.По-високи данъци за собствена армия и задължителна военна служба.Тогава като те вземат войни какво ли ще прави жена ти ако не може да плете?

Митя, Митя много си зле , не ставаш и за публика

ама още ли си тук, хващай си самолетчето на терминал две и дим да те няма в Сан Франциско при меките китки! Те ще ти повярват в положение скиорска стойка - "спускане"!

глупав ли си или пари получаваш, за да редиш тъпотии?

Путлер след време ще издаде мемоари подобно на Горбачов, и там ще си признае за самолета. Всеки съветски вожд в един момент от жалкия си живот стига до признания, и този момент идва най - често в изгнание. Просто тогава има пари само за водка, но не и за краставички, а в такова състояние всеки мужик говори истината.

вижте господин балкански. путлер никога не би наредил, по какъвто и да е начин да бъде свален пътнически самолет. той може да нареди на тукашните десе атентатори да му построят патока, аеца и др "важни" проекти", с които да каже, че все още държи в кунките си древния варшавски договор, но аз съм УБЕДЕН, че той не може да измисли такъв сатанински план. на това единствено са способни сащ не, а парично-монополния юдаизъм. като предателство към Христа. как е наречено това? точно така - антихриста. замислете се от коя страна сте!

Бае Ганя

Вижте, твоя пасторалство, аз и не твърдя, че лично Путлер е наредил подобно нещо, това би било безумие. Путлер ясно знае, че неговите маймуни в Украйна са свалили самолета, водени от маймунските си пориви и снабдени (по - важното в случая) с руско оръжие. Затова и сега се прави на ухапан от калинка, затова е целия съветски цирк сега.

Путлер взриви жилищв в Русия, за да нападне и окупира Чечня, защото оттам минават тръбите му. Ти за някъв самолет си се запритеснявал?

трябва да си призная, че съм голям наивник. до скоро смятах, че евреите нямат нищо общо с "новия световен ред", а днес съм твърдо убеден в това, само с факти: авиокомпании ще летят до огнената точа телави, за да не бъдат обявени за антисемитски. а сигурността на пътниците остава на задна(!) линия. все пак- пропагандата, агитацията и печалбата преди всичко, така е минала и 2св. за жертвите - (дялан)камък. (по майката на р. бърнс, която казала: роби, ти им поиска хляб, а те ти даиха камък.колко права е била. в същнос, майките винаги са прави, понеже "мислят" със сърдцата си за плода, с който са дарили света. убийствения плод, който руши и себе си.). много ми се щеше в тоя момент всички да се вслушат в гласа на майките си. за да разберат за какво са родени.

Не наивник, а откровен идиот, твоя милост. И не е много за хвалба, ама щом си почнал с признанията...

балкански, изпростявате безумно. но никога не съм се надявал да намеря в който и да е балкански капка разум. благодаря, че го доказахте за пореден път. все пак, аз съм събирателен образ. съобразявайте се поне с това, че ми е дошло до гуша от наглостта и простотията ви! ясно до тук?

ЦИТИРАМ : САЩ намериха доказателства за вината на Русия във Фейсбук .Съгласно информация в социалните мрежи, в списъка имаше и зенитно-ракетен комплекс Бук, съобщи говорителят на Белия дом .САЩ хвърлят отговорността за падането на самолета Боинг 777 на Малайзия еърлайнс върху Русия основавайки се на данни от социалните мрежи, предаде ИТАР-ТАСС. На редовен брифинг за журналисти говорителят на Белия дом Джош Ърнест заяви, че Русия е предала на сепаратистите в Източна Украйна тежко въоръжение, включително средства за ПВО. Съгласно информация в социалните мрежи, в списъка имаше и зенитно-ракетен комплекс Бук, съобщи говорителят. Именно с такава система, според САЩ, на 17 юли над Донецка област е свален малайзийският самолет, при което загиват всички намиращи се на борда му. Ракетата е била изстреляна от територия, контролирана от сепаратистите, украинците там не са използвали своите системи за ПВО в този момент, заявява Ърнест. Именно заради това, според него, руснаците са виновни за тази трагедия. Говорителят на Белия дом отново не е представил надеждни доказателства за своите твърдения

Абе тая просташка Русия кога някои ще я постави на място. От 100 години тероризира света и гражданите си. Разни престъпници като Абрамович са милиардери, а руснаците спят под мостовете. И само се дуят с бомбите си. Дане говорим колко са нагли. Те прецакват Украйна и после САЩ са виновни.

Ами опитват се всички другарю ама нещо не им се получава :) Тя само ще расте от-тук нататък и ще става по-силна

Руснaците бризент не сa имaли дa покрият Бук тa дa не се виждa.липсвaщaтa рaкетa aмa и бялa боя не сa имaли дa зaличaт момерa нa устaновкaтa ( същaтa тaзи устaновкa с номер 312 е снимaнa месец по-рaно в колонa нa укрaинскaтa aрмия ) Кaто гледaх укрaинскaто клипче,очaквaх сaмо Путин дa се покaже от кaбинaтa в униформa нa тaнкист и дa помaхa с ръкa !

Сами каквото си направихте Путине, друг не може да постигне. Не само се очернихте сами, ами и загубихте всякакво доверие! Жалко.

Много си учил бе чак името му знаеш

Как ще са виновни руските терористи за свалянето на самолета с цивилни.Цяла седмица сваляли украински самолети само оня ден били заети с друго.Копали масови гробове в Славянск.

Преди НАТО да извърши демократична агресия в Ирак,ЦРУ представи пред съюзниците твърди доказателства че Ирак разполага с ядрено оръжие,след агресията се установи че достатъчните основания са неверни,ядрено оръжие не се намери,но американците завладяха петролните кладенци на Ирак,а за народа остана глад ,разрушение ,стотици хиляди убити и ранении неприекъснати военни действия.

агичната America Latina се измъкна изпод желязната пета. И днес латиноамериканските държави подписват договори с Русия. Истински договори, а не грабителски, не загробващи. Защото срещата на БРИКС в Бразилия учреди собствена Банка за развитие с капитал от 100 млрд. долара и резервен Валутен фонд за още толкова. Банката и Валутният фонд на БРИКС настъпиха яко САЩ по долара, МВФ и Световната банка, и отхвърлиха диктата на бруталния американския интерес. Страните от БРИКС представляват 42% от населението на планетата (най-големият пазар), 20% от глобалната икономика, създават 30% от световния БВП, държат 17 % от глобалната търговия (6, 14 трилиона долара) и 11% от инвестициите в световен мащаб,притежават огромни природни ресурси, промишлена база и професионални кадри. BRICS е акроним от имената на английски на Бразилия, Русия, Индия, Китай и ЮАР (Brazil, Russia, India, China, South Africa). На английски bricks означава тухли.Едва ли през 2001-а кръстникът на БРИКС-Джим О`Нийл, анализатор на Голдман Сакс, е подозирал, че с тези тухли ще бъде изграден един нов, многополюсен свят - свят без хегемон, който безцеремонно натрапва своя алчен егоцентризъм на всички останали, и решава кой, как, защо и дали изобщо ще живее. И Боинг 777, с 298 души на борда, рухна. На другия след завръщането на Путин от латиноамериканската обиколка и срещата на БРИКС.

Е защо тогава руснаците не изнасят газ за Южна Америка вместо нас да загробват и заробват.Да не забравят да си вземат и неизгодните и атомни реактори.

Ле, ле какъв си ерудит! Ти си новият Маркс, човече! Само дето послъгваш малко, но простено да ти е. Какви договори и с кои латиноамерикански държави е подписал кремалският лилипут? Защо неговите хора стрелят по съседни държави и нахлуват където си поискат? Та тухлата, която споменаваш не е за нищо друго освен за удар по главата на Пут. и това много скоро ще стане ясно. Русия вече не "полюс" не велика сила и с простотията която извърши с Крим ускори своя залез и като регионална сила.

И аз това го четох на сайта"Говорит Варадеро"

Ако не бяха САЩ, РФ щеше да бъде СССР, който постепенно завладява Азия и Европа и ги връща в средновековието...

Сега, за да не стане някоя инфекция, Джон Кери не се хваща на тъпи цереушки въдици, ами направо вади доказателства от изобилния улов в социалните мрежи, цитира прихванати разговори между сепаратистите (фалшификат, който самите фалшификатори набързо изтриха, щото от нетърпение го бяха хвърлили в мрежата 24 часа преди катастрофата), позовава се на видеозаписи, на които се виждало, как Русия вкарва през границата цяла система Бук (даже три!), а после как я изкарва през Краснодон, и една ракета липсва.

От което следва - какво? Че или украинските граничари са идиоти, та оставили въпросната система Бук (даже три!), която се състои не от една установка, а от кавалкада военна техника, да дефилира през границата като на Деветомайски парад. Или руснаците са кретени, та домъкнали цялата тази кавалкада, колкото да свалят един граждански самолет и не се сетили един брезент барем да метнат, че да прикрият липсата на една ракета. Вярно, във видеозаписа една самотна установка Бук наистина дефилира като на парад, само че не в Краснодон (който е на хвърлей от руската граница), а на 250 км. на запад, в Красноармейск (който от май е под контрола на майдановците), и на всичко отгоре установката си има бордови номер 312 и може да бъде засечена светкавично. Джон Кери и Съветът по национална сигурност на САЩ услужливо повтарят гузните измишльотини на Порошенко, Яценюк и Аваков, те пък се сподобиха с вископоставен говорител. А САЩ пенсионираха по непригодност ЦРУ и го замениха с майдановски фейсбукари, блогъри и самородни холивудски таланти от Бесен сектор, които потресоха света със зловещи разкази за това, как гнусните терористи откраднали телата на загиналите, как ги измародерствали и вече пазарували с техните кредитни карти, гадовете!

За САЩ и Киев има само 1 версия самолетът е свален от проруските копелета и лично от Путин, понеже няма душа, според компетентното свидетелство на вицепрезидента Байдън. Когато нямаш доказателства, преминаваш към аргументите на инквизицията

между 22:39 и 08:05? Явно БСП тролчетата се ползват със специална защита от Dir-а.

Едва ли има друг ,който да очерни Русия повече от Путин!Този диктатор и агресор нанесе най-тежките вреди на Русия и руския народ ,които ще тежат десетилетия!Никой вече не вярва на Москва...

Кампанията за очерняне на Русия я води баш мужикът от Кремъл, придворните му мужици както и мужиците спецназовци, дето са командировани за сепаратисти в Украйна