Братовчедът на Асад: САЩ и Русия са се договорили за ударите

„САЩ и Русия бяха координирали ударите в Сирия предварително.

Обратно в новината

Коментари - Братовчедът на Асад: САЩ и Русия са се договорили за ударите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демокрация? Като в Ирак, Либия, Афганистан и т.н.? Нали?

Боклуци и продажници са далеч от родината ,само дето пожарникаря още си е в България ,но не за дълго.....

Мнооого "надежден" източник ,който е и голямо плямпало за тайната дипломация. Браво.

И къде си я виждал тази демокрация че си тръгнал в Сирия да я правиш?

ма как бе, Ассад лично е питал и него и го е известил кой с кого се е договорил хахаха

Абе западни подлоги, кво ми го пускате тоя демократ угнетен и несправедливо неразбран глупак от кочината лондон? Мажете западните ла*на, че яко замирисаха а?

Дони е руски агент, импичмент веднага!

му кво каза?

Приятелче,по-добре си затваряй устата,защото си пионка в ръцете на големите.

Това момче не разбра ли, че не е много здравословно да изказваш компетентни мнения без да си се допитал до хазяите си. Като нищо ще го изхарчат при първия удобен случай, я полоний ще глътне, я новичок ще пипне - лично произведен в тайна лаборатория на братчед му - хайли лайкли!

Асад, Хафез Асад, БААС, КПСС Садам - натрапвашо се заключение

А този братовчед, като живее в Лондон от толкова години, откъде знае кой с кого се е "договарял" за ударите?! И така го казва, като че ли е седял и той там - около масата, на която се договаряли фашт и Русия?! Които не са се срещали официално през последните няколко месеца, напротив - гонеха дипломати по внушенията на лудата крава, и дори да е имало някакви разговори по закритите специални военни канали за връзка - той със сигурност няма достъп до тях! Но иначе много знае ... И, както написа вече някой по-долу - "щом пасито го хвали, значи е някакъв предател", боклук, просто казано - това обстоятелство многократно се е потвърдило през последните трийсетина години! Защо ни се натрапват точно такива отрепки и лузъри?! Много е важно неговото "мнение", изсмукано от пръстите в някой лондонски бар, доколкото виждам на картинката ...

А каква е алтернативата газ и танкове срещу недоволните от управлението на Асад ли. Какъв е проблема Асад да се яви с други кадидат президенти и да спечели честно. Дано в новия "дир" ви отрежват най-после анонимният достъп.

Може да е задължен на Великобритания, но като цяло в демократичните страни има плурализъм и свобода на изразяване. Лично за мен е симпатичен и интелигентен господин.

Тоя щом пасито го хвалеше и едва ли не го изкара бъдещия държавен на Сирия значи отдавна е преминал на другата страна ама все още иска да се пише ''принципен''.. Кого е похвалил пасито го пиши загубил човешкия си облик..

Благодаря за забележката,така е ,грешката е моя ,превод е от английски на български от Wikipediq ,грешка направена в превода.

И него ще го употребят и затрият. После ще има година спорове и обвинения, Путин или Асад са го бастисали. А зъбатата Мей едва ли ще бъде още на Д 10, може рошавият Борко да я е сменил (не нашият, да не си помислите нещо).

Името на баща му е свърано с кланетата в Хама ,1982 год.продължило цял месец (2-28 февруари 1982 г.). Клането в Хама е ръководено лично от по-малкия брат на президента - Рифаат Асад ,баща на въпросната личност показвана по т.в.Приблизителната статистика за убитите и ранените в гр. Хама през осемдесетте години изглеждала така: Брой население на града около 350 000 души. Цивилни убити по официални данни на властта 37 000 души. Брой арестувани и безследно изчезнали около 45 000 души. Брой изселени в други градове и извън странатаІ около 75 000 души.

салафитските ,,мераци,, само така ...!!! имаше и едни ,,синаиски....,, на кого бяха...??? а...на ,,и{сис}зраел...!!! или на сирия...??? тогава в ливан беше ,,весело,,...??? кажи ,,цялата,, картинка...??? отпред израел и щатите а отзад ,,сунитските,, салафити...!!! но тогава ,,номера,, не мина ...знаеш защо...??? изчакахте тридесет години и на ти ...,,идил,,...!!!

Али Баба и демокрация... няма начин

Ние на братовчеди ли ще си играем тука или ще правим взаимоотношения между сериозни партии?

Жужи Уткин показали се от бункера си или още гризе таблетки с йод

Дъвче си уя за сол, като тебе!

президентът Тръмп си прави шоу алиби да не му съвсем лъсне руската зависимост, но което ще хване декиш само сред най-необразованите американци ?

Просто те подминаваме.

Западните медии, служби и политици съвсем са изтерясали! След фиаското с ракетите на Англия в Сирия, дето Асад им прихвана 2/ 3 от ракетите и отклони в сирийската пустиня другите, изведнъж баш от Лондон се изказва некакъв, който помпозно е именуван " брачеда на Асад"! Да бе Асад му се е обадил лично и му е казал: - Брачед САЩ и Русия се договориха! Ти си в Лондон, прехвърли вината на САЩ и Русия! Ама недей да си идваш в Сирия, че ще те арестуваме! Тия съвсем изтрещеха на острова!

"Той живее в изгнание в Лондон от много години, тъй като в родината му със сигурност го чака затвор."

Поредния престъпник в свърталището на криминалитета Лондон! Всичкото престъпник и предател е у Лондон! Учудва ли те?

И най-много са руските олигарси-братовчеди на Путин.

По приказките повече мяза да е брачед на Макаранчо, Тереза, Хилъри или Плевенлиев, отколкото на Асад!

На Путин интересите са ясни - преди Руснаците имаха 1 военна база , сега имат 3 броя и искат да ги гизадържат на всяка цена. Припадането на Асад , руснаците няма да имат нито една военна база, затова подкрепят Асад винаги , каквито и химически оръжия да използва той. Войната няма да свърши скоро

Ясно, че ако Асад утилизира терористите подкрепяни от Запада, окупирали градовете близко до петролните находища, то САЩ и Запада са изолирани в окупирания от тях Ирак! Така, че САЩ и Запада на всяка цена ще извършват военни агресии срещу Сирия и ще подкрепят терористите! Иначе губят изцяло Близкия Изток! Израел ще бъде издухан от 250 млн. араби!

Но чия демокрация, западняшката или арабската? Западняшката не става за тези земи. Либия е ярък пример за това.

хаххаххааа .... ДИР, това е не толератно бе!

САЩ и Русия не са се "договорили", но повече от очевеидно е, че американците много внимателно гледаха къде удрят, сакън да не засегнат някой руски военнослужещ. Предупреждението на Герасимов сработи. И ранени нямаше да има, ако една от ракетите случайно не се беше отклонила.

Пак лъжеш. Предварително Америка заяви че не иска да убива хора. За това направи атаката вечер, когато тези цехове и бекти са без работници. Ако са се разбрали двете страни , това означава едно: Че ватенките не могат да контролират действията на сатрапа асад. Ами тогава да го гръмнат, защо трябва да се излагат с него ?

Какви цехове бе ХАХАХАХАХАХАХАХ

Значи ще взривяваш обекти дето казваш че ''има'' химическо оръжие и то като го взривят никакви щети няма да направи нали????Само това е 100% доказателство за лъжите им защото и най големия глупак не би бомбандирал химически оръжия ако знае че ги има..

А "Втората Братовчедката" кога ли ще проговори ? -------------

Абе за този няма ли Новичок бе. Лондон е пълен с такива пакита уж преследвани, те само това и правят да се преследват в техните страни. Направо да излеят цистерна Новичок пред Бъкинг.дворец, това вече може защото не са в Европейски съюз и не ни пука за тях.

на Изток обикновено има над 50 първи братовчеди, сред които може да се намери "подходящ":)

Яко в лондон са му наливали демократични ценности с голямата фуния от високо. Ще кажеш, че на един чин с Плевнелиев са седели бре, една близалка са делили.

,, Умната,, статсминистърка на Норвегия пък била разочарована, че Русия подкрепяла Сирия и че те норвежците не участват в тази атака. А когато те подкрепят психичноболната Тереза, Макрон и Трумп светът не е ли разочарован? Богатите държави са свикнали всичко а купуват- така беше купен поста на Световната организация за здраве- Гро Брюнтландт, така си и купиха поста за Столтенберг, така си и купиха поста за Б.Бренде. Имигрантите знаем защо ги приемат- не от хуманност, а защото те познават своите държави и могат да доносничат за да може запада да постигне своите престижни идеи за арабски пролети които после ще им се отблагодарят с контракти за петрол, газ, злато и т.н. Погнусата от нахалството на западната политика започва да втръсва и всъщност всеки нормален човек се отвръща от тях- затова и прокарват всичко насила.

Малкия емигрант дава съвети и подпомага мръсните капиталисти да си изграждат стратегия за закупуване на петролни и газови полета и после да си правят бизнеса. Светъл ум !

Научи се по- добре български та да се разбира какво искаш да кажеш, защото така мисълта ти е несвързана и нелогична. Ако не ти изнася какво е написано няма нужда да го коментираш- щата ви при Сорос и така ви плаща залудо.

От уикипедия :Баща му е имал няколко жени.Рибал е от третата жена Лине Ал-Хайър-сестра на саудитския крал Абдула бин Абдулазис.Баща му Хафез Ал Асад ,той е отговорен за кланетата в Хама-1982 г.Правил е опит за държавен преврат.Рибал и баща му са първо в изгнание във Франция ,После Рибал учи в ХюстънСега управлява износ-внос м/у Китай и арабският свят.През 2006 е д-р на т.в в Лондон.Оновава организация за демокрация и свободи -с членове от мюсулмански братя,които не са избирани по демократичен начин ,а ръчно от Катар и Турция.Председател на фондация"Иман",насърчаване на междурелигиозни и междукултурни диалозии предизвикателство на екстремизъм.За него такова изказване е нормално.

Ал Каеда е военното крило на Мюсолмански братя.

Ако коментираш Рибал, си се объркал - син е на Рифат Ал-Ассад. Хафез ал-Асад е бащата на Башар и е бил президент на Силия до 2000г.

Aко този от статията казва вярно, то нямаше да има 7 годишни МЪКИ и война, нямаше да има и случея "Скрипал"... Дир.бг вие падате на най-ниското ниво, като медия с подобни статии за "Малоумници"

Посочете ми само едно едничко официално местенце където този руски блог е обявен официално за медия?

Той, ако беше Руски блог, нямаше да спечели омерзението на хората!

САЩ или Русия ? Или високи цени на петрол радващи производителите и в двете страни ? Или развитие на военните индустрии и в двете страни помагащи им да си продават продукцията ? Или интересите за петролните полета в Сирия ? Къде се разминават интересите им ? Май само какво изпитва сирийския народ, ама него кой го бръсне за слива ! Жалко за народа !

Рибалчо, смени хапчетата със свещички! Може и да те отпусне.

Както се вижда Путин пак е помогнал на тръмпчо да се направи на ''мъж и държавник'' с това бомбене ама само на разришени от Русия места...

Свако му на Асад дали не се навърта и той в Англия, около бакалина от Ковънтри- СЦНПЧ?

нашият ги остави да се резилят пред света и им гледà сеира: франсетата въобще не се появиха, бритиш еъуейс от 8 самолета в кипър успяха да вдигнат във въздуха едва половината; томахавките ги сваляха с ракети от 70-те години, при това с коефициент 70%, а по действащите летища - 100%; интересно сега кой ще купува хамериканските "умни и красиви" томахавки - само индианците, останали по резерватите, и то срещу кожи от бизони

Е, как пък свалят томахавките, а самолетите не могат?

stan_posta@

Нали това е тактиката на крилатите ракети - самолетът я пуска извън зоната на ПВО. Затова няма свалени самолети. Не са навлизали изобщо над сирийската територия, камо ли над атакуваните обекти.

Хубаво е да си глупав. Поне на 10% да беше вникнал в написаното, ама кой да мисли !

Нали нямаше да стрелят по Сирия, бе мурзилки?

А стринката на Асад от Париж кво ли ще каже за " Монд"? Лелинчото на Асад от Вашингтон ще даде ли интервю за " изключително независима корпоративна западна медия"? А баджанака на Асад май е у Берлин, чакаме " ДВ" с пряко включване от баджанака на Асад!

Той живее в изгнание в Лондон от много години. Кой знае кога и него ще вакЦинират с "новичок" made in UK/EU!!!

Тя армия не остана. Иранската гвардия, убитаците от Вагнер и малко от стария команден състав на Асад.

е, това вече го писах вчера; работата обаче не е свършена - Путин няма вечно да подава ръка на твит и ще го остави сам да се оправя със своите служби

Само русофилите и соросоидните русофоби не разбраха, че всичко е шменти-капели! И руснаците и американците имат пушкала с изтекъл срок на годност и се договориха да ги утилизират най-вече във въздушното пространство на Сирия. ВПК-и трябва да бачкат!

А тоя по бащина линия е братовчед на Алгафари.