САЩ укоряват Русия за химически атаки на Асад

Правителството на Сирия може би все още използва химически оръжия и отговорността за това носи Русия, заяви държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън.

Обратно в новината

Коментари - САЩ укоряват Русия за химически атаки на Асад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този евангелист Тилърсън да не знае много, ами да прочете историята на измислената си държава и да види как предците му са подарявали на индианците одеяла заразени с едра шарка и нещастниците са мрели като мухи! изроди!

"Дръжте крадеца!"

Али Хасан ал-Маджид (на арабски: علي حسن المجيد) (1943 - 2010) е бивш министър на отбраната на Ирак. Той е първи братовчед на бившия президент Саддам Хусейн. Али Хасан ал-Маджид и други 2 представители от бившия режим са осъдени на смърт чрез обесване от иракски съд на 24 юни 2007 г. за участието им в операциите от 1980-те год., довели до смъртта на 180 000 кюрди. Али Хасан ал-Маджид е наречен ХИМИЧЕСКИЯ АЛИ и Кюрдистанският КАСАПИН заради ролята му в ръководството на Операция Анфал, когато ЗАПОВЯДВА АТАКА С ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ на кюрдския град Халабджа, вследствие на което умират хиляди кюрди. Химическото оръжие, с помощта на рашняците, е изнесено от Ирак в Сирия преди инвазията на ЩАТИТЕ в Ирак.

отдавна не вярва на САЩ-най лъжливата и корумпирана държава в света/Ирак,Афганистан Либия Югославия Срия Корея Виетан, -милиони убити от една корумпирана и лъжлива шайка- държава където 1 % притежава 99 % от овцемасата и и отпуска някой друга купонна систима или барака с каравана.Добрата новина е че тази държава днес е един бананов мастодонт от кой не зависи много.

А в Русия 0.5% държат всичко! Останалите на МРЗ 150$ Къде се завря Русия, Корея, Виетнам, 5 пъти в Сирия, Афганистан, Ангола, Мозамбик, Йемен, Судан, Египет, Етиопия, Либия, Южна Осетия, Чечня, Абхазия, Молдавското Приднестровие, Украйна, пак Сирия! Та с кво се отличава руския империализъм от американския? Само с едно, там където стъпи руски ботуш, трева не никне! Справка 2.5 милионния Алепо изравнен със земята, това са Хирошима и Нагасаки взети заедно!

Естествено, че само доказани убийци на народи каквито са руснаците, са способни на химическа атака.

САЩ е по-добре да се занимават със системните убийства в собствената си страна.

Естествено, че Русия е виновна! Ако не поддържаше Клепоухия диктатор и не го снабдяваше с забрани оръжия от всякакъв вид, войната щеше да свърши още преди 5 години! И не американската авиация разруши до основи десетки сирийски градове, като 2.5 милионния Алепо, а руската! Представяте ли си колко са жертвите и какава е по-нататъшната съдба на останалите живи, когато градът им колкото 2 Софии е сринат със земята, от безмилостните руски бомбардировки! А само Алепо ли е! Хирошима и Нагасаки ряпа да ядат!

няма да се учудя ако жертвите от мнимата хим.атака в Сирия са по малко от дневната доза убийства в страната на неограничените фантази-ФАЩ.

Ми направи справка в Гугъла! Дневна доза убийства в 320 милионна Америка - 14! Дневна доза в 140 милионна Русия - 24? Сега поне, преди да се плещат глупости, може всичко да се провери в Интернет! Времето на вестник "Правда" отдавна изтече!

Явно си забравил за ИДИЛ и рязането на глави в Сирия,та пишеш такива глупости. Въпроса е сега кога САЩ ще се махнат от Сирия ,защото никой не ги е канил там.

Победителите нямат нужда от химическо оръжие.

че то това химическо уръжие се получава доста лесно като страничен продукт от други химически вещества! Аз мислех че е с истински БОВ а то пак някой муджахидин платен от САЩ е разбъркал някой стар препарат за кенефи застояли в складовете на армията на САЩ!

Може би...евентуално.....предполагаемо, едва ли не... Сега са на ред шишето с пудра захар и някое разплакано, едва ли не, сирийче.

Русия опутва САЩ химически атаки на Асад.

"Правителството на Сирия може би все още използва химически оръжия и отговорността за това носи Русия, заяви държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън." Не знаех, че вече и за "може би" се носи отговорност. Това означава ли, че ако кажа "Тилърсън може би е пе*.", той наистина е?

Е, той Тилърсън си е пe*. Но, не защото ти написа "може би".

За да мога, ако ме обвинят да кажа, че аз не съм го "казал така, че да съм го казал"...

Не помниш ли, че и за Ирак се твърдеше същото, даже беше и без "може би" и какво се оказа след унищожаването на страната?

Помня, помня. И "крокодилските сълзи" на Тони Блеър по този повод помня...

САЩ да го духат, никой вече не им се връзва на лъжите !

Ааа, тук грешиш. Целият Американски народ им вярва, с изключение на може би 5%. Впрочем, ако тук имаме 80% от едни хора, в Щатите са 95%.

Али Хасан ал-Маджид (на арабски: علي حسن المجيد) (1943 - 2010) е бивш министър на отбраната на Ирак. Той е първи братовчед на бившия президент Саддам Хусейн. Али Хасан ал-Маджид и други 2 представители от бившия режим са осъдени на смърт чрез обесване от иракски съд на 24 юни 2007 г. за участието им в операциите от 1980-те год., довели до смъртта на 180 000 кюрди. Али Хасан ал-Маджид е наречен Химическият Али и Кюрдистанският касапин заради ролята му в ръководството на Операция Анфал, когато ЗАПОВЯДВА АТАКА с ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ на кюрдския град Халабджа, вследствие на което умират хиляди кюрди. Химическото оръжие от Ирак, с помощта на россия, беше изнесено в Сирия преди американската инвазия в Ирак.

КОЯ ИСТИНА, СОРОСОИДЕН ТРЕТОПОЛОВ МРЪШЛЯК? НАЛИ СЕ ПОТВЪРДИ, ЧЕ ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ Е УНИЩОЖЕНО В СИРИЯ ОТ МЕЖДУНАРОДНА КОМИСИЯ. ДАЛИ ТАКА СЛУЧАЙНО САЩ ПАК МЪРЛЯТ ТЕРЕНА.?КАК ИНАЧЕ ДА СЕ ПРИЗНАЯТ ЗА ЗАГУБИЛИ?

По-скоро си ЛЪЖАТА. Ако Ирак имаше химическо оръжие, щеше да го използва срещу ФАЩ. Що за турбодебил си да разказваш небивалици, че точно преди война някой ще си изнася оръжието?!? И що за пълен малоумник трябва да си, да не се сетиш, че химическото оръжие се съхранява при определени условия и винаги остават следи от него. Следи, каквито тъпите кравари не намериха.

Може би......случайно аз те срещнах...може би...случайно разнебитих страната ти....може би случайно всеки друг е виновен....но не и аз.....

КРАВАРИТЕ НЯМАТ СПИРАНЕ САМО И САМО ВОЙНАТА В СИРИЯ ДА ПРОДЪЛЖИ.ЦРУ СИ СЪЧИНЯВАТ ИСТОРИИ ЗА ДА СИ ОПРАВДАЯТ ГОЛЕМИЯТ БЮДЖЕТ,А ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПУДЕЛИ И ПРЕГЛАСЯТ.

Щом с хлор е била атаката, явно си държат химически оръжия от първата световна война. Интересно ако Русия е виновна за избирането на Тръмп, то кой ли е виновен за избирането на Обезян?

а кво стана с ким ? нали тои беше наи лошият ? краварите удариха на кухо ... ха ха ха

Тия слабоумници продължават да имат ароматични халюцинации. Това е добре - ракът на мозъка ги яде своевременно!!!!!!

Дреме им на к.ровете на руснаците, какво "може би" си мислят гейзерите.

САЩ:Борим се за Лъжи без граници!Помогнете ни, като ни повярвате, ще ви донесем шарени мъниста, лъскави дрънкулки и огледалца, ама другия път!

Химическа атака имаше от Доналд Кук в Черно море.

Ми, кат са толкова загрижени, да им пуснат една боомба - като в Хирошима да речем. Това поне Чичо Сам го умее. Или повечко бомбички - като в Ирак (и там май имаше хим. оръжия!), Афганистан (Тора-Бора например) или Либия. И ще настане вечен мир и любов!

исраел са много добри в инсценировката на подобни атаки и мероприятия ,по-добри и от сащ !

АМА, МОЛЯ ВИ СЕ, КАКВО ИСКАТЕ ДА ПЛЯМПА ТИЛАРСЪН? ВРЪТНАХА МУ КРАНЧЕТО ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА, СЕГА И В БЛИЗКИЯ ИЗТОК. СЛЕД ТОВА ЩЕ ИДЕ В РУСИЯ И ЩЕ ЧАКА ДЕН, ДВА ПУТИН ДА ГО ПРИЕМЕ. А ЗА ФРАНСЕТАТА, ИСКАТ ПАРЧЕ ОТ БАНИЦАТА, НО ЩЕ ВЗЕМАТ ОТ ТРИТЕ НА-ДЪЛГОТО.

"Сирия може би все още използва химически оръжия и отговорността за това носи Русия" "МОЖЕ БИ", без коментар.

Може би съвсем случайно минах, може би, може би. в този град след толкова години, може би, може би...

"6 април, Джеда, Саудитска Арабия. Корабът "Марианне Даника", плаващ под флага на Дания, акостира на най-голямото пристанище в саудитското кралство. 10 дни по-рано (на 28 март) същият кораб е отплавал от пристанище Бургас, натоварен с тонове оръжие, показа проверка в сайта за сателитно проследяване Marinetraffic. ком".

Ставате досадно плоски с тия епруветки.

"Пуснали сме 350 дипломатически полета с оръжие за терористи".

Главният проблем на американската външна, а и вътрешна политика е, че в холивуд се снимат все по-лоши постановки, а и хората все по-малко им вярват.

Е, нема по-нагла сган от хамериканците !

Бащата на сирийчето Омран, което западните медии превърнаха в "символ на страданията на Алепо", днес заяви, че неговият син е бил използван в политическа игра. Организацията "Бели каски" е използвала детето му за постигането на своите пъклени цели.Преди около година в пресата се появиха снимки на 5-годишното момченце, което уж е пострадало при бомбардировка на руската авиация. Москва още тогава обяви кадрите за фалшифицирани и постановка. И едва наскоро се изясни, че семейството на Омран всъщност е поддържало и продължава да подкрепя Башар Асад. А зад снимките стои небезизвестната организация, занимаваща се с фалшиви новини от Сирия, "Белите каски". "Тогава си бяхме в апартамента. Беше тихо и мирно, не чувахме никакви звуци от авиация. Изведнъж неочаквано избухна взрив. По време на евакуацията на сина ми аз много се учудих защо камерите на медиите от Източен Алепо се озоваха при нас по-бързо отколкото линейките, След това те започнаха да търгуват с тази картинка. Той имаше малка драскотина, а те започнаха да говорят, че момчето е в ужасно физическо състояние. Те започнаха да търгуват с моя син и всичките останали деца на Сирия. Искам да изпратя послание на целия свят: децата трябва да са символ на мира, а не на войната и предмет на търговия!", каза бащата Мухамад Дакниш. Дакниш отбеляза също, че синът му е бил сниман без негово разрешение. И днес от Женева пристигнаха новини от независимата комисия на ООН за нарушаване на човешките права в Сирия, която заяви за умопомрачителен брой мирни жители, загинали при щурма на град Ракка. Става дума за най-малко 300 души. Те са станали жертви на бомбардировките на ЗАПАДНАТА КОАЛИЦИЯ под егидата на САЩ, отбелязва комисията. Самата операция в Ракка, смятан за столица от терористите, продължава вече над месец.

...световният форум в Дяволос. ..

Искате ли нещо интересно за ИСТИНАТА? Потърсете това в Гугъл: "Я сносил статую Саддама" Не се подвеждайте по руското заглавие. Репортажа е на BBC News и има субтитри на английски.

може ли да се вярва на лъжец?

Тия не могат да кажат истината, дори от това да зависи животът им.

Сигурно има нощни планове в градината и до два дена ще чуем отново за някой Христов.

Е, за кой ли път бизонаджиите притоплят в Близкия Изток старата ,,загоряла манджа,, ...химическо оръжие?

СТРАНА която разори половина Африка .Уби два президента чрез ЦРУ.Страна която разби Югославия по принципа аз съп по силен и ъатова те бия . Страна избива местонаселение и докарва роби негри(кото след време ще и върнът това което било с тях. И ТО на територията където сега твори има нахалството и да обвинява още за неша която сама и ги прави или провокира ! ТОВА СА СИ КРАВАРИТЕ ПОДЛИ И МРЪСНИ НАХАЛНИ

САЩ СМЕ ИЗПЯТА ПЕСЕН :)) Китай и Южна Корея обещаха да защитят интересите си, след като САЩ наложиха нови тарифи върху вносни перални машини и слънчеви панели. Тарифите - до 50% - ще засегнат двете азиатски страни повече от всяка друга. China and South Korea have vowed to defend their interests after the US imposed new tariffs on imported washing machines and solar panels. The tariffs - of up to 50% - will affect the two Asian countries more than any other. БЪДЕЩЕТО НЕ Е НАШЕ ИЛИ НА ГЕРБ :))

Тая манджа вече отдавна ВКИСНА , и всеки опит да бъде претоплена , ЗАСИЛВА ВОНЯТА до нетърпимост ! Що не се пробвате да измислите нещо друго ??? Друг е въпроса , че предвид БЕЗОБРАЗНИТЕ Ви лъжи без никакви граници , дори и случайно да кажете някоя истина - едва ли някой вече ще Ви повЕрва ...

"Предполагаема атака с хлор". Ами, така ще бъде. И хлор във водата ще им слагат. Те, нали Зарин-а ви го предадоха до го унищожите, а той все при "бунтовниците" изникваше. Изключително неприятно ми стана, като гледах в Неделя по БТВ, как главорезите от ИД екзекутират хора с български "Макаров", подредени, като за изложба.

Едни и същи номера ги повтарят през няколко месрца заснети със статисти посипани с талк.

Основно съдебно правило: Когато обвиняваш някого в престъпление, без да имаш доказателства се нарича КЛЕВЕТА. А според Крумовите закони: "Ако някой обвини и набеди някого, той предварително да се не слуша, но вързан да се разпита. И ако се намери, че е лъгал и клеветил да се убие."

Знаем, как в Киев едни снайперисти стрелят по свои и чужди, знаем, как едни агенти на ЦРУ разбиват самолети в небостъргачи, знаем и как ИДИЛ обгазяват собствените си селища, за да обвинят Асад. Да. Ние знаем. Но нямаме властта. А можехме да я имаме. Когато бяхме един блок, можехме да я имаме. След предателството на Мишката Горбачев, загубихме много, а себе си -напълно.

ХА, ХА, ХА! Това тест за КРЕТЕНИЗЪМ ли е, но знаейки IQ то на краварите, зашо ли не сме особено изненадани?

"Тилърсън добави, че КОЙТО И ДА Е ИЗВЪРШИТЕЛ НА НАПАДЕНИЕТО, Русия носи крайната отговорност за жертвите в Източна Гута и за другите сирийци, атакувани с химически оръжия, откакто Русия се намеси в Сирия". Бах тая лудница! Начи, ако американските подопечни са използвали хим.оръжия, Русия е отговорна.

който и да пръдне в Сирия ,лично Путин е виновен! Аман от фейк нюз!

А защо не и ПАДИШАХА ЕРДОГАН?

В изречението има ли "може би", "вероятно", "мислиме" или "Сирийска Обзерватория за правата на човека" тогава това си е чиста ЛЪЖА.

Пише се обсерватория, със 'с', защото всичко обсират :D

То и Ирак уж притежаваше химически ръжия и за това го нападнаха, ама що така стана, че не ги откриха... Сега какво, като не можаха наемниците на САЩ - "ислямска държава" да превеземе Сирия, ще пробват пак американците да ги "освободат и демократизират", както демократизираха Корея, Виетнам, Ирак, Египет, Афганистан, Либия, Тунис...?