Може да разположат ракети ”Пейтриът” в балтийските страни

САЩ обмислят да разположат временно батарея на противоракетната система "Пейтриът" в балтийските страни за ученията на НАТО, които ще се състоят това лято.

Обратно в новината

Коментари - Може да разположат ракети ”Пейтриът” в балтийските страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаш някой да те ползва за щит? Къде ви намират такива?

КУБИНЦИТЕ СЪЩО ИМАТ НУЖДА ОТ ЗАЩИТА!!!

Ама естествено. Те НАТОвските войски само мир носят. Справка Юггославия, Ирак, Афганистан, Либия и т.н. Как може Руснаците да си мислят, че оръжията и войските, струпани по границите им са заплаха. . "Всяко струпване на руски бойни сили в регион, където те знаят - и ние знаем - че не са заплашени от нищо, което правим в Литва или в други демократични страни, всяко подобна концентрация на сили е просто дестабилизираща"

ВБА

Много лошо, но за тези държави, които имат такива ракети. То, ако се започне пукотевица за минута две и всичко отива по дяволите, а дявола точно това иска.... Та дали, ще имат възможност да се изстреля някоя, и друга ракета е доста спорно поради хиперзвуковите ракети на руснаците, но не се знае дали вече нямат и крилати такива. Дочу се, че японското правителство е предупредило, че е възможна ядрена война с КНДР, но ако започне там работите отиват на разрастване на конфликта независимо, какво Ви говорят по медиите и дали въобще Ви говорят.... Политиците си играят с огъня и не се знае, кои пръв вече може да нанесе превантивен удар. Струпването на части и оръжейни системи близо до границата на Русия снижи толкова много прага на конфронтация, че ще е цяло чудо, ако нещо не стане. Само да полети някоя ракета в грешна посока даже, и по техническа грешка и патакламата е готова. Поне няма да се мъчат много хора, но останалите със сигурност.... Ненормалници вече бол, тоест лудите, а умните, все още умуват, но първите могат да се налудуват...

Истинският въпрос---- А какво ще разположат в България?!:))

При три бази, няма нужда дори да питат. Добре, че поне като почне войната ще мобилизират и своите тролове на наша земя. Записано е в уставите им.

Пран сте! Няма да питат! Ще ни натресат каквото си искат!:)) ... А Боко Тиквоча-ще докаже, че такова искане-още хан Аспарух е отправил към нашите ПАРТНЬОРИ!:)))

Истинският въпрос---- А какво е разположено в България?!:))

Сега вече разбрах.Значи струпването на американски войски и техника в чужди държави на границите на Русия е стабилизиращо а предстоящото учение на руснаците на собствена територия е дестабилизация.Добре че беше този мушмурок да го обясни.

НАТО контингентът в Балтийските страни е десетократно по-малък от силите стоящи от другата страна. Само пълен кретен може да допусне че подготвят 'нападение'.

Нато не се ли притеснява,че Турция ще анексира,както го е правила, съседни територии.За едни това може и е добро, за други -лошо.Изобщо "правото"е на силния.А Крим си е Руски и беше удобен за база на ФАЩ ,ама ЯДЕЦ.

Пейтриътите се провалят тотално във войната с Ирак. Те модифицирали ракети Скъд (техните наричани Ал-Хюсуеин), за по-голяма далекобойност с по-малък заряд. Супер некачествени, че даже пише, че се разпадали. Но се изстрелвали от същите камиони на Скъд. Срещу тях са изтреляни минимум 40 ракети Пейтриът и се спори за успеваемост от 0 до 10 процента. Само един цитат от Уикипедия: "На 25 февруари 1991 ракета Ал-Хусейн унищожава американска военна база в Дахран, Саудитска Арабия. Тогава загиват 28 американски войници и са ранени 110." Заради провала им, почват да правят THAAD американците. Така че въпроса е, срещу какви ракети биха свършили работа? Вероятно стари или супер тежки. Срещу новите руски шансовете са стремящи се към 0. Едва ли не ще се спрат руските ракети да ги изчакат да ги снимат от различни страни и направят селфи с тях, да предадат снимките, и ще си продължат по пътя. ;)

С тези ракети,става грашки да разбиват.

Здравата ще му отеснее на Късака.

Шило

Що?

Здраво настъпи котето с тази Украйна Путлер.

Мдаааа, сички плювалници минаха през червенот килимче в Кремъл после. Оланд рева - отиде. Меркел рева - отиде. О-бонго го изгониха и не можа. А бай Дончо изобщо не реве, той си знае.

Шило

Така ли?

Със системите "Пейтриът " не могат и гаргите да уплашат ! Тези системи нямат нито една поразена цел и не знам ,как изобщо са приети на въоръжение !?? Корупцията в САЩ е страшна !

Карай да върви бе, мине месеца - заплатка. Пак мине - пак заплатка.

Спете спокойно. Те не са безаналогови като руските.

ВИДЯХМЕ ЧЕ РУСКИТЕ СПЯТ НОЩЕМ.ПЪК И АВИАЦИЯТА ИМ НЕ ЛЕТИ КАТО Е ОБЛЛАЧНО:):):):):)

Нормално. Ако знаете що маймуни са виснали на клоните АНС, ФБР, Военните, ЦРУ и още двайсетина служби, ще сте наясно защо се прави това. Заради ОПРАВДАНИЕТО. Щото никой не дава пари без причина.

Лавров е на килимчето във Вашингтон!! Ще го поеме от господарите.

Лавров отиде във Вашингтон и шефът на ФБР беше уволнен. Яко, а!

О- ригинално :))

с тези оръжия.Май скоро ще искат да се унищожи света.Жалко за децата на този свят.

Може ли балтийските страни да се гмурнат в Балтийското море?

Не били средство за нападение!!! Забележителна "логика"! Ако размахаш меч пред някого, като едновременно с това си въоръжен с щит, този щит не е част от цялото средство за нападение, нали?

Точно такива изказвания искат да чуват военните производители и търговците на оръжия! За миналата година - най-голям оборот от търговия с оръжия в света от 1990 година до 2016! Продължавайте!

Време е Европа/без Англия/ да разберат, че са континент с авторитет, история и достойнство и да напуснат НАТО/САЩ/.

И да пратят руските фашисти в Азия, където им е мястото

Хайде,нашият "Путлер" се появи тук и почна да пише бисери!!Като гледам на снимката тоя изкукал дъртак ми става ясно че сте си лика -прилика!!

а може би е по-добре да се изчака путин първо да анексира някоя балтииска страна и тогава да поставят пеитриът?

Шило

Добра идея. Само има един проблем- не е тръгнал да окупира никого.

Толкова му е акъла

ДА МУ МИСЛИ КРЕМЪЛСКИЯ ФАШАГА!!! НЯМА ДА МОЖЕ ДА ГИ НАПАДНЕ , НЯМА ДА МУ СТИСКА!!!

още малко и сащ плюс нато ще разположaт ракети в москва, ха-ха-ха.

Шило

Ами да пробват.

Латвия, Литва, Естония това е вече килим за краката на САЩ.

не спете! Кога ще има пейтриът и в България?

От такива ненормалници като този, светът не може да заживее спокойно. Къде се вре сега? Хайде да я сриват тая Русия ,та да видим дали ще мирясат "господарите".

Тия от натото като си правят ученията не им трябват пейтриът,трябват им кашони с памперси,то бива да те е страх ама това тяхното после мирише

СОРИ, МАЙКЪЛ!!!МНОГО СИ В ГРЕШКА-ПАМПЕРСИТЕ СА ЗА ПУТЛЕР И ГРУПАТА НА ФАШАГАТА!! УМИРАТ ОТ УЖАС И САМО ВРЯЩЯТ!!!

ТЯХ ДА ВРЕЩИ?! ВИЖДАМ САМО ЕДИН МИРИШЕЩ НА ПРЪСТ СТАРЕЦ,ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НАГЛИТЕ КРАВАРИ,КОИТО ЛЮБЕЗНО НИ УВЕДОМЯВАТ,ЧЕ СМЯТАТ ДА СЕ РАЗПОЛАГАТ НА НАША ТЕРИТОРИЯ!!! ТОЧНО ТАКА -ДА СЕ РАЗПОЛАГАТ! ТЕ ДРУГА ДУМА НЯМАТ В РЕЧНИКА!!!

Хак да им е на Прибалтийските републики,сега ще видят какво е да си окупирана държава без право на суверенитет. Съветската окупация ще им се види като слънчев лъч в буреносно небе.

тъпанар

всичко ще се кротне като пак, като русия расположи нещо подобно ...във куба, например.

един пеитриът по кремъл ще подеиства много освежaващо на русия.

То само малко повод им трябва на рашъните да пуснат искандерите . Интересно ми е обаче колко е радиуса им , че на калибрите , преди да подпукат джихада в Сирия , беше обявен 600 км. , а се оказа бая доста повечко ...

ония ракети, които изпаднаха по пътя към целта си? :::))) не разбрахте ли, че руските технологии са с десетилетия назад?

малко е!!!ТРЯБВА АТОМНИ БОМБИ1 ДЕСЕТИНА!!!!

ЗАСРАМИ СЕ! СЕДНЕТЕ СИ НА ЗАДНИЦИТЕ, ДА МИРНЕ И СВЕТА!!! РЕПТИЛИ!!!

разни дъртаци като тоя, чукащи на портите на гробища с удоволствие поставят бомби и ракети навсякъде

в бойни действия им завиждат.

А най-добре ще е целите САЩ да се разположат в Европа, а ?

Из Европа се разполагат само руски анклави като Сърби я, Калин инград, Мол дова, както и из топлите морета около континента.