Тръмп: Твърденията за руска връзка са абсурд

Тръмп отрече всякаква връзка с Русия след оставката на съветника си по националната сигурност Майкъл Флин. Русия е оптимист за срещата на високо равнище.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Твърденията за руска връзка са абсурд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

окей. разбрахме, медиите не бива да се коментират, защото те са винаги прави, дори и да разпространяват лъжи. щом другарят сталин-сорос е наредил. така да е!

сибиле, няма начин. за мен медиите не са свещена крава! истината винаги излиза наяве и побеждава, колкото и да е триете, колкото и да я преиначавате и колкото, и велики да ми се правите! няма вечни диктатури, още по-малко диктатори, а Аз се смея винаги последен. така ще се надсмея и на вас.

ЗА МАЛОУМИЕТО :) ...И ДЪЛБОКАТА И ИСКРЕННА ВЯРА В БОГА!

разузнавателните служби отдавна не служат на интересите на сащ, а просто са съучастници в една престъпна политика, която се следва повече от 8години. Ако някой си е въобразявал, че властта ще бъде предадена без съпротива, ще трябва да е голям наивник и вярващ до фанатизъм в системата, наречена за благозвучие - "демокрация" и трябва да е попаднал здраво в мрежата на популизма на вече "бившите" управляващи от измамното статукво на едно кукловодно малцинство с много пари. та нима анс не подслушваха и меркел по заповед на обама? а цру не обучаваше джихадисти, а с това подпомогнаха атентатите във "fuck the eu"? и всичко това беше не само неморално, но и напълно незаконно! колкото до нато - искам да видя как нато се бори с джихадистите, които са разпространени така любено от системните из цяла европа. на фона на днешната среща тръмп-натеняу искам да кажа, че вероятността русия да "върне" крим на украинците е същата, като натеняху да върне изцяло израел на палестинците. дори без референдум в израел.

да благодарим и на ню йорк таймз, сиенен, бибиси и другите медии, които разпространяват ежечасно фалшивите си новини, а в същото време, политици, които поддържат тази политика и вкарват държавни пари по сметката на клинтън за предизборната кампания се борят с "фалшивите новини". сякаш техните ботове и цензуратори в нета не са най-многобройни. на това му се вика безочие и гьонсуратлък..

толкова дълбоко никой не му го беше набивал на Путя. Почна да мечтае да връща Обама за президент. Той поне даде Украйна :))))

ето факт: троловете и ботовете на клинтън и "демократичните" медии все на педераслък ги избива. но винаги е по темата.

Това е болезнено състояние да се търси враг навсякъде и всеки ден ! Чакам срещата Путин -Тръмп и тогава ще знаем кой е враг , кои е приятел !

Сигурно за разузнавателните служби там ще е лошо, да нямат враг. Може да им орежат и парите. Може и прекалено много да са свикнали.

Тези дни прочетох една книга в която основната мисъл беше, че индианците след като ги натикват в резервати прокълнават за винаги тези които са ги третирали по този начин- сегашните американци. Интересна мисъл.

Да не забравяме, че Тръмп формулира в началото изказването си- Дайте да видим дали може да направим добра сделка с Кремъл относно Крим. Вярвам, че не е забравил, че не само той ще прави добри сделки. Току що той беше в Япония- там има няколко островчета...които японците смятат, че са техни, но уви историята казва нещо друго. Китай също си иска своите острови- това не се харесва на Америка. В момента никой не връща и милиметър земя на когото и да било. Проблемите ще започнат скоро, когато някой стари граници ще бъдат установени така както са били преди натовците да нахълтват в Европа. Различията ще бъдат само козметични поправки. Така, че търговията на тръмп- кон за кокошка няма да мине. След около година и Тереза Мей е Тръмп няма да седят на тези постове.

Моля сукалчетата да преминат в други форуми има ги подобни-Мама татко и аз !!!! :))))

След срещата м/у Тръмп и Путин, джуджко ще го стържат от земята.

Тръмп е практичен човек, но не може да промени нищо. Реват говедата - при 150 000 маймуни, работещи за пентагона - кво друго да правят по цял ден? На всичкото отгоре - пари - НЮК. 20 ТРИЛИОНА федерален дълг - това какво ви говори? 15% от флота им е на котва - няма пари. Средна възраст на минитмъните - 29 тодини. Средна възраст на самолетите - 28 години. От гробищата за самолети вадят ф16, щото нови - няма. Заради свалянето на Ф117 говедата загубиха милиарди - никой не ще да купува боклуци. От 28 години един свестен самолет не могат да направят. Даже Китай ги изпревари. Карат по инерция точно като Титаник - с балове и оркестър на борда и без да виждат приближаващия лед!

Мръсна кремълска пропаганда и нищо друго. Щатите са били те са и ще продължат да бъдат световната опора на демокрацията.

Освен това дружбата с щатите е необходима като слънцето и въздуха.....

Демокрация??? Що тази дума не присъства в конституцията на САЩ?

Тоя просто ще размаже джуджето. Кефи ме.

Тъпунгер, Путин постави Тръмп. Толкова по въпроса ! Утре в Баку се срещат нач.щабовете на двете армии.

Путин го постави, ама Тръмп му го постави в задни двор на Путя. Наби му го до сливиците. Така хитро го изигра ,че Путя място не може да си намери. ха ха ха... излъганото джудженце.... чети статиите мъник... чети, чети ... :)

Бай Тръмп не позволявай да ти сложат юзди.Бъди си свободен като прериен мустанг защото май до сега няма президент без юзди /за Кенеди не съм сигурен /.А това ги плаши най много че си свободен и НЕПРЕДСКАЗУЕМ а те искат да си !!!!

мъка ,мъка путиноидна ДС доносниците от тръмпобществото се чудят къде да хванат...

за сега ти си единствената мъка на тези които четат коментари на този форум- просто е парвенюшка твоята пропаганда.

С помощта на руската армия и флот президент Тръмп сравнително лесно ще разчисти силите на съпротивата в Конгреса и спецслужбите, и ще предотврати всякакви опити за противозаконен импийчмънт, неотчитащ вота на мнозинството от избирателите.

е баш па рашките да се застъпят за републиканската партия ми се струва доста тъпо, но от болшевики акъл да чакаш, да чакаш ...

Кви партии ве, там се управлява задкулисно от джудеите зад кулисите. толкоз ли не вдеваш?

Тръмп каза, Русия да връща Крим!! В Кремъл треперят от Тръмпи!!

Путин каза в Мюнхен, САЩ да връщат Косово на Сърбия, Флорида , Калифорния, Тексас на Мексико.

Тръмп и Путин много отдавна се разбраха предварително.Военните действително се срещат утре в Баку. А Путин и Тръмп ще се срещат в Словения. Всичко останало подлежи на договориране. Импийчмънт на Тръмп съществува само в главите на изкуфелите дъртаци като Маккейн-вонящата Виетнамска яма и в главите на българските соросоидни проститутки

Ами и аз смятам, че са се разбрали. Тръмпи си каза- малкият мук връща Крим и им махат санкциите.

Тръмп има големи проблеми. Доказано е че хора от щаба му са държали връзка с руснаците!! Ще има разследване!! Тръмпи може да бъде импийчнат.

и тогава застъпва Майк Пенс, който има сериозно отношение към руснаците. Килъри щеше да им се стори, като майка закрилница за рашките, сравнена с Майк Пенс.

Подготвя се съвместно военно гарантирано разчистване на контрареволюционните елементи сред управляващия истаблишмънт във Вашингтон. Помощта на руските въоръжени сили за верните на новоизбрания президнет Тръмп сили се оказва решаваща. Новина от последния час: Председателят на обединения комитет на началник щабовете на въоръжените сили на САЩ ген. Джоузеф Дънфорд и началникът на генералния щаб на Русия Валерий Герасимов ще се срещнат в Баку на 16 февруари, където ще обсъдят важността на комуникацията между военните от двете страни. Военните лидери ще обсъдят спектър от различни въпроси, включително и настоящето положение на военните връзки между САЩ и Русия и необходимостта от постоянно, ясно общуване между военните за предотвратяване на грешките и потенциалните кризи пише в официално прес-съобщение на Пентагона.

За каква среща сънуват руснаците? Чух за среща през юли!! Има да чакат.

Махайте "Америка за България", режете грантаджиите, Тръмп и Путин да се разберат най-накрая.

каква ли песен ще запеят родните комундета, когато Тръмп и Путьо се изпокарат. А това ще стане ако Русия продължава да не вижда по-далеч от носа си. Президент Тръмп не е Путьо. та да може да върши всичко, което му скефне. там има хора, които бързо ще го вкарат в "правия път". Ако не ще - импийчмънт - вс еще намерят за каво. Ако пък не стане просто ще го гръмнат. По стар американски обичай. В САЩ любовта към Русия не е висш израз на патриотизъм (както считат родните комундета от БСП и компания)

Предвид предизборните му приказки, Тръмп може да е обърнал резбата: "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine). "Хенри Кисинджър посъветва Доналд Тръмп да приеме Крим като част от Русия" ("Henry Kissinger has 'advised Donald Trump to accept' Crimea as part of Russia", Tuesday 27 December 2016, The Independent). "Доналд Тръмп се ангажира да признае Крим като руска територия" ("Donald Trump s'engage à reconnaître la Crimée comme territoire russe", PAR GUERRECIVILEENEUROPE le 28 JUILLET 2016). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le samedi 13 août 2016, PanDoktor - Scythica). или пък здраво се е уплашил: "Джордж Сорос се кълне, че ще свали Президента Тръмп" ("George Soros Vows To Take Down President Trump", Posted on January 20, 2017, Your News Wire), щото вече се появи и: "САЩ 2017: Първи апел за военен преврат" ("USA 2017: Premier appel au Coup d'Etat militaire", Publié par Antonin Campana sur 4 Février 2017, Terre Autochtone), отправен от съветничката на Сорос Роза Брукс, като един от начините за свалянето на Тръмп: -да се изчака търпеливо до нови избори, което обаче било много дълго и неприемливо; -да бъде обвинен в държавна измяна, корупция, или друго тежко престъпление, за което Конгресът нямал нужда от доказателства; -да го обявят за неспособен, луд и пр.; -военен превеат.

най-вероятно, докато афроамериканските командоси с бойните си машини окупират Източна Европа, Тръмп официално ще покани руската армия да помогне за освобождаването на США от диващината на соросоизъма. И докато тука си играйкат на ротички, за 24 часа руснаците ще вкарат в Щатите около Вашингтон поне една общовойскова армия. така ще бъде гарантиран мирният преход в США.

Насрочена е среща между Путин и Тръмп. Ще се обсъждат въпроси като официална забрана на пропагандата на хомосексуализма и споразумение чрез ООН за забрана на цветните революции, които ще бъдат приравнени до тероризъм. Разбира се, Сорос ще бъде предложен за международно издирване от интерпол заради престъпления срещу човечеството, семейство Клинтън също ще бъдат арестувани като военнопрестъпници.

Кожмуниста Ленин създаде Украйна. Червената армия я разшири на Запад, а не някакви укри. Хрушчов комуниста даде Крим на Украйна. Сега 95% от кримчани се самоопределиха към Русия. Защо ? Защото не може бедни прошляци като бандеровците да командуват богатия руски Изток. Бандеровците са били и са боклуци, подхранени от САЩ с 5 млрд долара , въоръжение и специалисти. Миньори и трактористи ги направиха на шкебе чорба.Точка по въпроса !

Украйна е държава от 10 век, не лъжи бе руски боклук!! Ленин ли създаде украинският език бе бунак? Украйна бе била поробена от Австрия, Полша, Русия!!

Мурзилки, Тръмп ще ви го натръмпъмпури четвъртит и голям.

Той го натръмпури на Хиларито и подобни боклуци като теб. Човекът е поставен от Путин като президент. Аннадънмо бе кьор кьопек ?

Тръмп или Хилъри, без значение, САЩ няма да пропуснат този подарен и толкова уникален шанс да настанят НАТО в подмосковието. Точно за това беше щедро налятата (материална и всякаква друга) подкрепа за фашизоидите управляващи днес Украйна. Разрастването на враждата и непримиримостта между украинските ренегати и русите е неизбежно. Търпението на Русия ще се изчерпа и войната ще започне скоро.... Третата световна война!

Тъпаците са за лоши отношения с Русия. Има ли по-добро нещо от отлични взаимоотношения с велика ядрена държава като Русия

Факт:СЪВЕТСКА РУСИЯ Е ТВОРЕНИЕ НА ЕВРЕЙСКАТА ОБЩНОСТ.ТЯ Е ЕМАНАЦИЯ,РЕАЛИЗАЦИЯ НА ХИЛЯДОЛЕТНАТА ЦЕЛ НА ЕВРЕИТЕ ЗА СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА. Постигането на тази цел в западния свят е невъзможна по много причини.Това е станало възможно в русия през 1917г по ред причини и специфики-най-вече от вътрешен характер.И еврейската общност в лицето на ротшилд и приятели се е възползвала от обстоятелствата. Метежът от 1917г е бил финансиран от споменатите лица,и през 1918г от 318 души висше ръководство на русия само 16 НЕ СА БИЛИ ЕВРЕИ.Да се смята, че след като си постигнал своята хилядолетна цел и след това да позволиш някой да ти отнеме това твое толкова лелеано завоевание,е наивно и глупаво. Всеки друг,не и евреите.От тогава до днес,еврейската общност чрез своето творение съветска русия шантажира останалия свят. Това е абстракцията на проблема. Това са рамките на проблема. Кражбата на собственоста в русия осъществена с така наречената "национализация" е само едно от средствата с които еврейската общност се е укрепила на власт. Безумията на маркс наречени "диктатура на пролетариата" и "общонародна собственост" са само параван зад който се прикрива истината.А тя е че СОБСТВЕНИЦИ В РУСИЯ СА ТЕЗИ КОИТО ДЪРЖАТ ВЛАСТА ТАМ.НЕ НАРОДА Е СОБСТВЕНИК в русия както казват те,А ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ.И не съществува никаква възможност това да се промени. Масовите убийства на хора в русия е другото средство за укрепването на тази власт. Смазването на руския народ чрез терор и неговото лишаване от съпротивителни сили е било средството за укрепването на властта на еврейската общност в русия.Като резултат днес в русия има един зомбиран лишен от най-елементарни човешки представи за доро и зло,за справедливо и несправедливо,за почтено и непочтенно,за честно и нечестно....руски народ

мамин благ тъпак

Това не е разбираемо за същества с кози мозъци

Аз (Троцки) докарах един кораб оръжие в Петроград от Ню Йорк. В тамошните синагоги ми броиха парите и ми заръчакаха още да купя и спирт и да го раздавам с винтовките на махмурлиите матроси от "Аврора". После с цялата банда се запътихме към Зимния ...

Даа много интересен коментар.Но ако може само да попитам а оттатък голямата вода хамериканците ли си ръководят страната и най вече парите че нешо не мога да се сетя ?

Обратно, бай Тръмп - Крим се ВЪРНА в Русия, откъдето беше ВЗЕТ от Хрушчов на пияна глава.

КОЗЯК Е КАПУТ.ПАРА ЙОК. СОРОСОИДИТЕ СЕ РЕДЯТ НА ОПАШКА ПРЕД КОФИТЕ ЗА БОКЛУК, НО ТАМ ГИ ОПЪВАТ НА ЪС МИНГЯНИТЕ. ТАКА Е ВИНАГИ С БЪЛГАРСКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ

А, бе Хрушчов (Перлман на еврид) май беше родом от днешна Украйна, така че решението му може и да идва по други подбуди...

В САЩ си имат "мозъчни тръстове", ръководени (финансирани) от the Deep Government ("Правителството в Сянка"), които имат задача да "извайват" видимото "официално" правителство. Базовата концепция е, че няма човек, който да не може да бъде променен, още повече пък - Американският Президент, който вече не е зависим от гласуващата рая, а от съветници, финансисти, индустриалци, конгресмени, медии, съдии и др. чиновници. Така беше с всички скорошни президенти, така ще е и с Тръмп, т.е. ще бъде вкаран в "правилния" път, с/или без негово съгласие. Вижда се, че му надянаха хомота и той почти не "рита". Нема лабаво в ЮеСЕй-я.

Тръмп не е от тези, за които пишеш. Тръмп е на ясно, че трябва да се преговаря с Москва и е готов. Маккейни и Байдъни ще полудеят. Хилъри и Барак хвърлят къч във въздъха

когато става дума за пари, за - много пари....

Тръмп е човек на Кремъл и дезинформира хамериканския истеблишмънт. А иначе си говори по телефона с Путин и си уговарят среща

...разбрал си го преди тях, щото си по-умен а........ хахахах

Абе той и Хитлер е бил човек на Сталин. Даже са се наричали нежно един друг с "другарю" (едните "товарищ", другите "партайгеносе"). Т да с естигне до там че и родните комундета от БРП(к) да се другаросват с Хитлер. А после изведнаж Хителр стана гад. Най-големия гад. Такива са си комундетата. То 15 години по-късно и Сталин стана гад....

няколко десетки безработни идиота дебнат какво ще напише Тръмп в някаква си страница и веднага - новина. Да питам - а като пръдне Тръмп, буркани затварят ли?

Гледам у форума още си го обичат Тръмп родните мурзилки. Так надо! Да се аплодира на крака в Думата... Бай Тръмп ще ви оправи, не бойте се!

а бе сороските капути защо винаги издишате като спукана гума

"В друг туит Тръмп разкритикува медиите, разпространяващи фалшиви информации, предаде Франс прес. "Медиите, разпространяващи фалшиви информации, полудяха с конспиративните си теории и сляпата си омраза", написа президентът и спомена телевизиите Ен Би Си и Ем Ес Ен Би Си, за които каза, че са "невъзможни за гледане", предаде Франс прес. За сметка на това Тръмп похвали консервативната телевизия Фокс. В трети туит президентът обвини американските разузнавателни служби в изтичането на информациите по случая с Флин." Е как според Тръмп хем информацията е фалшива и това са конспиративни теории, хем съеетникът му подава оставка за това и Тръмп обвинява американските разузнавателни служби в изтичането на информациите по случая с Флин!?!?!?

"В друг туит".

Това е цитат от текста, внимавай, бе лумпен!

Защо Тръмп не иска да го свързват толкова явно с Русия. Ами защото в САЩ има доста хора, които не обичат Русия. Има доста хора които ги е страх от агерсивната политика на Путьо. Има много хора от ВПК, за които конфронтацията с Русия е златна мина. И т.н. и т.н. Американската система е изключително балансирана. И има много сериозни спирачки за всеки, който с еопита да нарушава традицията. Нека не збравяме как се избира американския президент - от изборна колегия. А избирателите гласуват за делегатите на тази изборна колегия, а не за президент. Така, Президентът има огромна власт, но все пак той не е пряко избран. И затова там много лесно може да бъде направен импийчмънт на Президента. И когато има опасност това да се случи, като правило не се стига до там - просто президентът подава оставка (справка - Президент Никсън). А ако и това не се случи ще го гръмнат. Президент Тръмп не е по-велик от президент Кенеди. И той много добре знае какво го чака, ако не спазва правилата. И предизборната кампания е едно, а президентството нещо съвсем друго. Та да не бъда лош пророк, но Тръмп няма да си позволи сближаване с Пътьо докато Крим е окупиран а в Източна Украйна се разпорежда Спецназ.

Дорогие таварищи, кръгом обратно в окопите! Тръмп не е наш тавариш! САЩ загива! ЕС загива! Само Русия цъфти и връзва! Да се разформирова Тръмп обществото и да се направи Анти-Тръмп такова!

Последно, Тръмп "съвеЦки агент" ли е, или "новият Рейгън"!?!?!?!?

Разгаря ли се нов Уотъргейт в САЩ? Републиканец с подробности за пъкления план на Обама за дискредитирането на Тръмп Ще падат още глави, като президентът на САЩ е основната цел на заговорниците, твърди шефът на комисията по разузнаването Девин Нунес

"Разгаря ли се нов Уотъргейт в САЩ? Републиканец с подробности за пъкления план на Обама за дискредитирането на Тръмп Ще падат още глави, като президентът на САЩ е основната цел на заговорниците, твърди шефът на комисията по разузнаването Девин Нунес" Какъв нов Уотъргейт, какъв Обама те мори тебе, какви 5 лева, бе! Вие, лумпените и невежите тролове се побъркахте с глупостите ви. А и знаеш ли изобщо какво е Уотъргейт, с кухата си тиква? Там НЕ ДЕМОКРАТИТЕ, а отново РЕПУБЛИКАНЦИТЕ БЯХА ХВАНАТИ ДА ПОДСЛУШВАТ НЕЛЕГАЛНО ЩАБА НА ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ, кретен! А сега републиканците, дето десетилетия се пишеха първи ястреби (войната в Ирак при друг добър прител на Путин - Буш) и врагове на Москва стигнаха до там да молят ... РУСНАЦИТЕ ДА ПОДСЛУШВАТ ПРОТИВНИЦИТЕ ИМ АМЕРИКАНЦИ И ДА ПУБЛИКУВАТ ПОДСЛУШАНОТО! Та в този смисъл, като ново тотално засиране на републиканците миже да се сравни и с простотиите на Никсън и Уотъргейт!

фъргам къчове

Много хубава снимка на Тръмп. Човекът си дърпа ухото да разбере къде се намира

Може ли някой да ми обясни как си представя връщането на Крим. Това означава обричане на цялото му население независимо от етноса му на безкрайна война. Има достатъчно примери в региона.

Ще добавят към Крим и останалата част от Украйна.

гледам долара па утече.

Що? Имаш долари ли??

ДА

САЩ загиват. Отива си великата хамериканска държава с нейната още по-велика демокрация. Центърът на света се премества от запад на исток ...

Ти научи първо как се пише думата "иЗток", после прави геополитически анализи и прогнози.

Човекът ти казва, че САЩ вече са иСточени и се разпадат

ЕВРЕЙСКАТА ДЪРЖАВА В САЩ :)

"Руския" президент Тръмп, показа среден пръст на алкашите за санциите и Крим. Ясно им каза да връщат Крим иначе ще духат бахура още много години

Нерде Канадата, нерде Крим? Кажи нещо за ...Гренландия!

поне имат бахур,а ти виждал ли си скоро бахура по кофите в надежда

ще издуха и вас от Канада, ами къде ще се денете...? Може в Австралия, а?

Как са шоколадовите внучета? Купуваш ли им банани или от вехтошарството не стигат парите?

Кво се чува за швестера Трюдо (след срещата му с Тръмп)? Ще ходи ли пак при Ага Кхан на Караибите да иска пари?

Към подобен род неща трябва да се отнасяме с пренебрежение. Нали ги знаете американците, че са като големи деца. Нещо като дебили. Говорят за нормални връзки от взаимен интерес и за двете страни. Говорят за тях, като за срещи с прокажени. Зо подобен род топурдия, ще кажа следното. Дори по време на най жестоката втора световна война, Сталин и Хитлер са подържали връзка чрез шведският червен кръст. И това се е смятало за нормално. Но една среща между руски и американски държавници, се приеми като нещо еретично. Направо предателство. Слушах една реч на Майкъл Флиин по АЛФА. Хитлер ряпа да яде. Много го харесах. ВОЛЕН много се кефеше, до като го слушаше. Аз също. Много съжалявам за него..

На северноазиатската популация след изпитото шампанско и остава да пие една студена вода може и от ваната

Бе гей, ти си транпиран по рождение

....гладните руснаци избират ...демократично американския презинтент!!!! Ценности!!!

Даже вече и руснаците разбраха: Тръмп ще тръмпира Русия Няма да има милост за Крим, за нахлуването на руснаците в Донбас, няма да има сфери на влияние, раздел на Европа, няма да има милост за руските окупатори

Бе гей пак си спал на студено.

Тръмп е Руски президент :)

Хамериканските соросоиди се опитват да подлудят бай Тръмп. Или той ще ги подлуди ... Хамериканците да правят каквото искат. Путин гледа и слуша сеир

Вашето сдружение "Българи за Тръмп" да му помогне Вие с какво се занимавате

Бе гей, ами ти с какво се занимаваш

Тоя клоун не само че няма да си изкара мандата, ами може и в панделата да влезе след това.