Кремъл: Ще започне ли най-сетне диалог с Тръмп?

Говорителят на руския президент Владимир Путин се пита кога най-после ще започне диалогът с правителството на Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: Ще започне ли най-сетне диалог с Тръмп? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези глупаци руснаците никога няма да изтрезнеят.Само глупости говорят

Те ако изтрезнеят и видят колко са зле ще направят революция

Говорителят на руския президент трябва да намали Бояришник ...ха.ха гледа "умно"(на снимката" и говори глупости. Тръмп им каза: Русия да върне Крим!!!!!

Какво ще каже Тръмп или ти не струва пет пари. Когато САЩ върнат Косово на Сърбия и 5 щата анексирани от Мексико, тогава Русия ще върне Крим, но тогава Украйна ще бъде Русия....

На майка ти в ушите мръсни!

стана Президент на САЩ ,писах че ако някои си въобразяват, той да вземе страната на Русия,дълбоко се заблуждават.Тръмп е представител на едрия бизнес в САЩ и Уолстрийт.Тия надежди на Москва ги забравете,защото той рано или късно ще отрезвява заблудата и никога няма да седне,като равен с равен,за да води преговори с руснаците а и за какво да води преговори?.Той просто ще постава условия за изпълнение от Русия.САЩ имат самочуствие с БВП по-голям от БВП на Русия почти 10 пъти.Освен това Америка като технологично ниво и на светлинни години пред Русия и за какво равенство може да става въпрос ?Русия нагази в тресавището на превъоръжаването и санкциите и ще затъне в капана в който сама се набута.

руснаците кой ги бръсне за слива?

Думата "диалог" сама по себе си носи отговор - за да го има, трябват двама, две страни, не да се вайкаш и да чакаш или да говориш едно, а да правиш друго, защото винаги излиза накрая трето!

Песков, на Тръмп сега изобщо не му е до вас!! Кажи на джуджето. Особено като го разследват за връзки с Русия!!

Тръмп все още не знае, какво да прави. За съжаление, сега е на инструктаж при Меркел. А и нали Кисинджър му е съветник.

Ха-ха-ха. Гладна кокошка просо сънува :)

trump this is fucking pussy

е животът ни! Комундетааа, можете ли да направите изречение от следните думи: Брекзит, Тръмп, Радев, надежди, шампанско, сълзи!

Путин и неговият брат Реджеп може и да са коварни, ама Западът е творческо коварен. Ако Путин така нападна Украйна, че не ясно воюват ли, или не и няма никакви линии, по които това да е ясно, то Западът така се държи, че на Путин не му е ясно ще има ли санкции, няма ли да има, какви са намеренията на Тръмп - ще търгува ли, ще забранява ли. Путин е в мат, а се надяваше на Тръмп, на Льо Пен и толкова пари потроши

Голямата игра се играе от големите играчи. На този етап изтокът печели, западът губи.

Какво печели? Като изгуби Украйна? Скоро може да загуби и Беларус.

Ама не мога да не ви го кажа пак бе путлеристи: Внимавайте мноооооооого какво си пожелавате, щото може да се случи. Като го избраха Тръмп се скъсахте да ръкопляскате... .а сега ви пляска, пляска, пляска кликата на Тръмп :)

Тръмп не смее да се обади, защото толерасто-фашагите на клинтън, обама и еврейското лоби ще му спретнат импийчмънт, а може и да го изчезнат. толерасто-фашагите ненавиждат различните от тях.

Песков трябва да намали Бояришник :))) и гледа като руски сдухан фатмак... и косата му побеляла от жужету

Шъ стане, ама друг път ! Първо : Русия да върне ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ на УКРАЙНА, КОЕТО ПРИБРА и СЕ КЛЕ, ЧЕ ЩЕ Й ПАЗИ ГРАНИЦИТЕ и ТЕРИТОРИЯТА, А СЛЕД ТОВА ...ЗАБРАВИ, ЧЕ Е "велика сила"! Русия е една сбирщина от измет/сволочь/, която ще бъде унищожена от китайците !

Путин и руснаците да не се ослушват и правят на разсеяни, защото отлично знаят, че Тръмп е велик бизнесмен и негошиатор, най-великият във Вселената, и него само власт и преди всичко пари, и то много пари го интересуват! Е, освен постоянно и перманентно, 24/7 начешване на патологичното му его, разбира се! Така че вместо да се разсейват, руснаците да правят следвата вноска на Тръмпо, щото този като стане дума за пари е безскрупулен и ще им начисли жестоки лихви, като бъларска мутра от СИК или ВИС в началото на 90-те години, или като Русия по договори с България, като между братя!

Е нема по-тъпа пасмина от путляците! Нъл тъй бе "Европейския"?

да бе, кво стана с он5ия черния горд европеец? писах му в 20.29 и не го виждам повече! дано не си посегне на ....честта.

Едно напомняне към Путин и руснаците в Кремъл по отношение на Тръмп: ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ - нали и затова толкова се радвахте че точно той стана президент - ВИЕ СИ ГО ИСКАХТЕ, СЕГА ВИЕ СИ МУ БЕРЕТЕ ГАЙЛЕТО! И преди изборите съм го споменавал много пъри, и сега ще го напомня - ще дойде време, И ТО НЕ МНОГО ВРЕМЕ - когато ще търсите някой като Обама или Хилъри Клинтън! Доналд Тръмп е такъв тип, че не се интересува от абсолютно нищо, освен да си чеша огромното и патологично его, биготизъм и ресизъм, скрити зад претенциозност и лъскавост, пари и власт - колкото повече, толкова по-добре! Като оставим настрана лакардиите, лъжите и откровения му популизъм. И всичко това НЕ МОЖЕ да бъде използвано повече задкулисно от Путин и хората му, ПРОСТО ЗАЩОТО ТРЪМП ВЕЧЕ Е ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ И ВСИЧКИ МНОГО ВНИМАТЕЛНО СА СЕ ВТРЕНЧИЛИ В НЕГО И КАКВО ПРАВИ, от всички страни и по различни причини - някои го харесват и имат добри очаквания, други не го понасят и внимават във всяка негова стъпка!

Голям зор има Путьо, Тръмп да му набие канчето. Диалог ще има, но преди това Тръмп има да води диалози с далеч по важни лидери. Естестенно първия беше канадския премиер. Путьо се нарежда в така наречената група на незначителни и невзрачни лидери. Така че преди него има едно 70-80 с които Тръмп ще говори

Абе кой на кого ще набива канчето, ще видим. Тръм няма да говори с Путин, а ще рапортува. Нали се сещаш кой го назначи за президент ?

явно не е наясно какво показват по руските телевизии. Може би антената му е калпава. Може да забучи един суджук на пръчка и гарантирано ще хване всички руски телевизии

Искам да видя еврогейската армия на колене и да се моли за милост. Техните експерименти с юрофайтъри и тем подобни глупости с/у руски или амерански изтребители-хахахха смях.

Лошо е да чакаш, когато не знаеш откъде ще ти дойде... Още повече ако до вчера си се имал за пич Нали малкия...

Джуджето не го забелязват, каквито и глупости да върши. Шампанско, а. Ще ви наврат на кучето в аспуха. Сирия ще ви утеснее. Бай Тръмп влиза като у тях си. Израел подпука космическите С300 с "непроизведените" F 35, които братушките ви немогат дори да нарисуват.

Дай източник, тъпак. Втори ден сереш тая лъжа в дир-а. Ако евреите бяха нападнали Сирия, щяха да са на срещата на генщабовете в Турция, капутник. А там бяха само турския, руския и американския шеф на генщаба!

Ти що не четеш руските СМИ бе приятелю? Ще ти спрат рублите скоро. Или май и от руски език не отбираш?

СМЪРДИШ СИЛНО! ИЗКЪПИ СЕ!

И двамата велики лидери на държави Колоси мразят ЕС и това ме кефи най-много.

Много е пресилено да редиш азиатската кочина до великите. Той, Тръмп, с великите се среща и си говори.

Кое е Азиатска кочина я се успокой -това е над 70% от населението на Земята а за икономики да не споменаваме.

Разбира се, г-н Песков, диалогът започва тези дни на Цветница, в сряда. Среща в 5 на въртележката.

Цветница не е ли в неделя?

Шепаднат ли санкциите ? Май ще има нови .

Дреме им на руснаците за санкции. Те търсят диалог и приятелство - затова бяха поръчали и Мистралите на франсетата. Западняците обаче са капути и никога няма да се разберат с Русия и Китай - западът само граби и това е от столетия.

ха ха ха "Руснаците търсят само приятелство...". Как оцеляваш бе, бате, с тоя акъл?

И в Унгария, Чехословакия, Афганистан, Грузия, Осетия, Карабах, Приднестровието, Молдова, Източна Украйна, Крим, Сирия... Много любвеобилни тез руснаци, тц, тц, тц...

СМЪРДИШ СИЛНО! ИЗКЪПИ СЕ!

Няма нищо интересно в диалога между водещ офицер и агент. Единият отдава разпореждания другият ги изпълнява и докладва за изпълнението. Всичко точно и ясно. Но агент Тръмп изглежда ще получи мъмрене защото след като изпълни първата част завземането на властта в следващата нещата не вървят гладко. Защото демокрацията не е от вчера и може да се защитава.

Простако.Козяк ферботен.Умря от глад и дрискаш ли дрискаш

Ти си много в час тези неща. Да не би да познаваш процеса от вътре и да си докладвал преди време. То май ще излезе,че демократите докладването го владеете много добре.

първата среща путин с тръмп най-късно в началото на юли за G 20

песков никога не е казвал подобно нещо, написано в заглавието на тази поръчкова статия.

в руся има 1ч1 националности ... жена ми е мусулманка от башкортостан . бяла със сини очи , яде свинско и пие вино , идва с мен и пали свещичка в черква ... иди само и кажи че не е рускиня ...ще ти извади очите ! живота в канада не и харесва :)

чиба от Канада тогава, щом не ви харесва, какво правите още там? Жена ти налага ли те със свински бут по главата, като се напиеш?

братле , я не ме учи какво да правя !!! знам по добре от теб :))

ела ми на гости , каня те офицялно ето ми тел : чз8 9ш9 з171 васил ми е името - като дякона ! надявам се не се боиш от това че имам криминално досие в българя ще си полафим , ще те почерпя хубава ракя и вино

такива "рускини" дето посягат да вядят очи не ги искаме в Канада, да си ходи в башкурстан

ще ни е прятно да те посрещнем

Писна ни. Това го пишеш под всяка статия. Верваме ти.

Aми ако не поставите на дневен ред украина, няма да има диялог.

Тръъъц- казаха от Кремъл.

Ами с тази мощна икономика и космически стандарт на живот, какво друго им остава освен да тръцкат.

Очакваният диалог с Тръмп не може да започне поради силната опозиция от загубилия изборите в САЩ отбор на глобалистите. Но и това не е лош вариант за Кремъл, т.к. в момента САЩ са силно разединени и на практика властта там е парализирана. Колко ще продължи този период и дали Тръмп ще надвие или ще станем свидетели на ескалация, и въоръжено противоборство не е ясно...

Икономиката си работи, безработицата намаля отново. А как е в Рашка? Въпреки усилията на всички врачки баячки нефтът поевтиня, съответно и рубъла..

Ма кво разпраяш, говедата цъфнаха и вързаха. А Тръмп реве, че по пътищата има ДУПКИ.

на този саейт. Никой по върховете не си задаава подобен въпрос, най-малкото Песков. Откъде измъдрихте тая простотия? Пореден опит да се омаловажи и плюе Русия. И разбира се да се злепостави инпдиректно Тръмп. Обаче каква благодатна тема само. Успех.

хахахаха азиатците какво очакваха от избора на Тръмп??? Да си гледат ладите и москвичите!!! Крепостни селяни и няколко олигарха милиардери!

Що са ти сини венците бе, "българино"? :)))))))

Уважаеми руски другари, Моля за инструкции - да разпускаме ли "Тръмп общество в България", или не? Много съм смутена и объркана, другарят Тръмп нещо не отговаря на очакванията. Да го заклеймим ли като враг номер едно на Тутраканската селищна система, или да изчакаме?

Тръмп си върши работата бе келеш. Като се оправи с дебилите из Щатско - ще се срещне и с Путин. Какво общо има някакво сдружение и с двамата, като то не е свързано с тях?? Всеки си решава с кого да се събира и какъв повод да измисли за това! Нещо против??

Уважаемая г-жа Шаренкова, мий здесь в Кремле немножко обосрались, но вий там держитесь!

Руски другар Засега го замразете това общество, което ви наредих да откриете и се потопете. Снишаване, коленичене и ослушване му е майката в момента, докато другарят Путин не получи знак от хората си в Америка от щаба на Тръмп ще го бъде ли или не! Изпращам ви и двата варианта на опорните точки: Първият - Тръмп е велик и работи за това Америка пак да стане велика и ние сме много загрижени и доволни от просперитета на братска Америка и американския народ, и т.н.... Втори вариант - ние вече не обичаме Тръмп, той е гаден експолоататор и мръсен капиталист, част от ястребите в Америка и Америка е традиционен наш вечен враг номер едно и винаги ще остане! ОСТАНЕТЕ НА ИЗЧАКВАНЕ И ОСЛУШВАНЕ ДО НОВИ НАРЕЖДАНИЯ И ДЕИРЕКТИВИ ОТ ЦЕНТЪРА МОСКВА!

За какво му е диалог. Руснаците се прибират в кочината и връзките се нормализират. С това пропадането на руската икономика няма да спре, но това е по вътрешни причини.

Пропада ти само мозъка, ама то при соросоидите е нормално.

Това е типична руска простотия и скудоумие, които не компенсират мислене. Но явно това ти е нивото на интелигентност.

как ще пропада..ха.ха бизнеса с износ на рускини върви с пълна пара и турски поток още се рисува..ха.ха

Щерита, Тръмп имал планове да забранява хомосексОализма в щатите. :)))))))

руската кочина си е за руснаците , и не знам защо ние не си гледаме нашата кочина ... и защо трябва да живят в кочина -модел на американската ... на руснаците им харесва така . виж ако на някои му тежи че не може да участва на геи парад в москва това е друг въпрос :))

Русаците могат да спят спокойно. Няма да започне НИКАКЪВ диалог, НИКОГА! Тръмп се оказа еднин ГОЛЯМ СЛАБАК, койро не може НИЩО ДА НАПРАВИ!!! Така че, Путин днес е най-големият бос, и ще бъде следващите 5-6 години ...

Горд Европеец, много готина профилна снимка имаш! Браво! Личи ти веднага, че си горд европеец, от тези новите, меркеловите. Ама да те светна, че тук банани по дърветата не растат!

и ти като руснаците сам се хвалиш..ха.ха горд европеец..ха.ха ама защо ли живееш в ЕС а не в Русия..ха.ха

Щерита, колко кофи за смет обходи днес?

не сам наи умния но имам различно мнение, това тук не е новина а отвличане на вниманието , проблема за санкциите не е украина а това че руссия си позволиява да продава пртрол и полезни изкопаеми за всиякаква конвертируема валута а това които разбира малко от икономика сте разбере е смартно опасно за долара, затова си отидоха и садама и кадафито. нисто лично борба за оцеляцане на уса.

Дано не те чуят в борсите по света, че още утре ще се срине световната икономика

Че кой ги спира Руснаците и сега да продават петрол срещу шарени валути. Гледам че долара се е срутил и едва крета откакто Русия реши да разменя кон за кокошки.

Тръмп вече каза. Санкции ще има, докато има руска намеса в Крим и Донбас. Напразни са били надеждите за кремълските джуджета.

Руска намеса ще има, докато има руски интереси там. Също като американската намеса.

Тогава ще има санкции. Но това е най-малкото зло. Икономическият и социален упадък в Русия ще продължи дълги години. Изоставането е огромно и дългосрочно.

120 "коментара" с простотии. Все едно, че от троловете зависи нещо. Русия си е такава - даже и на американците подава ръка. За съжаление американците не са в час - и това се виода ясно.

Защото руската пропаганда драстично се разминава с реалността. То не бяха дитирамби, то не беше шампанско, то не беше вечна дружба с Тръмп, нова Ялта и поделяне на света. Европа за Русия, каквото остане - за САЩ. А гаднярът не ще да се срещне с Путин, което е трудно да се обясни дори и на малоумната сибирска алкохолизирана популация. Та затова сега Тръмп, видите ли, бил зает с говедата в собствената си държава. Хубаво оправдание, това може да продължи до безкрайност.

Добре ли ти плещат твоите западни приятели да пишеш тези смръдни? Нито Песков, нито Кремл е нервен, но ти и твоите западни авери явно сте нервни.

Нетърпеливият е Песков, а не "моите западни приятели", а? Пък и западните приятели не са ни натрисали гаден комунизъм, за разлика от вас. Още не можем да се оправим от "братската ви дружба".

Аве Насименто ти що не написа, че Песков си е разбил главата у стената от разочерование, че нямало диалог с Тръмп}:-))) Кой те згае от кое интервью си измъкнал 5-6 фрази от контекста , та си " написал тая значима , и много важна статия"}:-))) Явно стотинките стават с по- жълти, и с по-дребни!

JMM®

Кое още не е ясно на Путин и на Русия ?! Напредъка зависи от връщането на Крим и Донбас !!!

Искаш да кажеш - да се определят и ОКОНЧАТЕЛНО да си вземат Донбас и ..Крим ..без автономии??!

То Крим вече е върнат и де юре, и де факто. Донбас - де факто. Предстои връщането на Харков, Одеса, Киев...

С тези инициали в ника си ти си направо безнадежден.

ПУТИН ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ВНАСЯ РЕД В БЛИЗКИЯ ИЗТОК,А ТЕЗИ КОИТО СПЪВАТ ТРЪМП,САМИ ЩЕ ГО ПРАТЯТ ДА ПРЕГОВАРЯ С БРАТУШКИТЕ!!!

мисля,че вие много се лъжете...санкциите на запада работят в полза на русия и естествено,че ватниците никога няма поставят санкциите на масата за преговори с янкитео,те си възраждат производството и икономиката им расте,да не говоря за селско стопанство,разорават степи,сеят на поразия и произвеждат-и не си мисли,че съм русофил някакъв...питам се къде сме ние,защото не само,че не орем и не произвеждаме,ами си и отиваме като нация...циганите сега са 1.5 милиона,а след 10-15г познай колко процента ще са от населението на бг...тъпанар...

Хвали пропадналата Русия и оплаква с крокодилски сълзи България! Трябва да се знае,че въпреки Русия и агентите и които грабят и пречат на дребните(особено) и средните селскостопански производители(едрите са с червени гащи и фесове), българското селско стопанство е много добре развито!Напук на мрачната българофобия на путлерастията!

На Тато Тръмп сага на главата са му Турция и Китай, а и Кралството му създава главоболия!? ... в Русия -дълбока зима...

Да ти помогнат да те изберат,да те назначат за президент и след това се правиш че не ги познаваш...явно има Български корени:)))

Тръмп много обича Русия, но в момента е зает да прави чистки. Затова не се среща с Путин. Пречат му обаче ЦРУ, ФБР, АНС, Конгреса, Сената, АБС, НБС, СНН, Фокс Нюз, гадните соросоидни НПО, тук-таме някои други страни по света, олигарсите, негрите, мексиканците и гущерите на Венера. Като приключи с чистките, ще изтича на червения килим при Путин, ще му се поклони и ще каже: - Моля те, почвай да освобождаваш Европа, ама много ти се моля, бе бате! И си задръж Крим, бате!

Къв си ти та ша даваш опорни точки бе, негодник? Само аз и г-н А. Генов можем да даваме опорни точки.

Бааси мамата , Щерев КО стааа този не е ли от вашите та как така самостоятелно, я с тоягата ??!!