Тилърсън: Русия и Китай пренебрегват санкциите срещу Пхенян

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън призова Русия и Китай да преосмислят отношението си към Северна Корея и ги обвини, че нарушават санкциите на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Тилърсън: Русия и Китай пренебрегват санкциите срещу Пхенян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американската логика е липсата на всякаква логика.Моралът е несъвместим с принципите на реалната политика основана на тезата --МОЖЕМ/ПРАВИМ/ПОЛЗИТЕ ВИНАГИ ЗА НАС ЗАЩОТО НИЕ СМЕ БОГОИЗБРАНИТЕ.......Затова Чърчил е обобщил---винаги можем да очакваме , че АМЕРИКА НЯМА да вземе правилното решение ,след като опита всичко друго.

Интересно момче е този Тилърсън...вече почти цяла седмица в yahoo мултиплицират заявлението му, че няма нищо против двустранна среща с представител на КНДР, но КНДР трябва да преустнови ракетно-ядрената си програма. А САЩ? Те нищо не обещават, просто се "съгласяват" на среща, което сигурно според него е голяма отстъпка. Сега пък иска да речем Русия да прави каквото САЩ искат по отношение на КНДР, а едновременно и налагат санкции...Преди време беше заявил, че санкциите ще помогнат за подобряване на отношенията с Русия. Човек може да си помисли, че може би сега вижда колко са помогнали, но не би! Преди два дни заяви, че САЩ в преговорите с Русия искат да се "върнат" към обсъждането на въпроса с Крим, макар да знел, че Путин смята въпроса за недискусионен... Хайде, с Русия както и да е, имат си стари сметки. Но сега и Китай ли му е крив? Може би и на Китай иска да наложи санкции? Имам чуството, че ми говори някакъв кукундел, който живее в някаква друга реалност...

че ги пренебрегват и ще продължават да правят това и в бъдеще! Двете големи държави имат своя политика,както и стратегически интереси в региона и изобщо не им пука за ООН и американските реакции

ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП НАРЕЧЕ ИМИГРАНТИТЕ СЪС ЗЕЛЕНА КАРТА НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОКЛУК ОТ БОКЛУКА КОЙТО ВЛИЗА В САЩ :))) President of the United States Donald Trump called people coming to the country under the immigration visa lottery program, the "worst of the worst" representatives of their societies and called for the abolition of this mechanism. With a statement he made on Friday at the National Academy of the FBI in Virginia.

Не може да бъде,та нали нашите пишман демократи ни обеждаваха че ние трябва да приемем най светлите идеали на демокрацията и а именно свободно движение на стоки хора и капитали.Как да вярваме на евроантлантическите ценности.Ще се откажем ли ние то свободното движение?

ДРАКОН И МЕЧОК ЗАТИСНАЛИ КРАВАТА МИЛКА В ТРОЙКА :))

Даа, санкциите. Интересно какво ли ще направят занапред краварите, щото изглежда, че вече никой не ги е...ва? Пък и вече е ясно, че само за едни "санкции" и краварски медийни лъжи им стигат силиците!

да (го) духат...

"""""Американският държавен секретар Рекс Тилърсън призова Русия и Китай да преосмислят отношението си към Северна Корея и ги обвини, че нарушават санкциите на ООН. """""Тилърсън щеше да е смешен , ако не беше жалък.Съвсем скоро имаше негово изявление ,че КАЩ ще наложат санкции на всяка държава , която поддържа търговски отношения с Русия, а сега защо Русия пък поддържала с СК , ами има интерес и поддържа ,тя не е Българийката та да слушка ,но без да и дават да папка.Ами има поговорка "Каквото повикал ,такова се обадило".

трябва да си изключително тъ.пичък, за да спретнеш такова словоблудство. тъпи, има едно нещо наречено договор за неразпространение на ядреното оръжие. инициатор за приемането му е ....россия! подписали са го 189 държави. вклучително и кимченуния! през 2003 г. ким чен унски наруши този договор и се оттегли от това международно споразумение! кое не ти е ясно?

Мой мили смехурко, колкото и да не обичам Ким, трябва да ти кажа, че КНДР не е нарушила никакъв договор. Ако погледнеш в Уикипедия, ще видиш, че всяка присъединила се страна има право да излезе от договора за неразпостранение на ядрените оръжия, ако така реши. Това, което направи КНДР е че след като беше се присъединила, официално се оттегли защото реши, че срещу натиска на САЩ единственото нещо което помага е ядрено оръжие...Дали правилно или не, дали са луди или не, отделен въпрос, но те не нарушават международни договори, както някои други!

Аааааа ,добро утро ,да си дойдем на думата,тогава мургавела Костов за който всички соросоиди са готови да пукнат е бил комуняга ?

а курнелия седесарка!

Джуджето е толкова слабо, че не му остава друго освен да подкрепя дебелака.

Слаба е картината ти

сте много зле ако смятате че краварите се страхуват от Северна Корея. Защо малкия човек ракета още никой не е атакувал а само прави провокативни тестове??

Откакто (след 2004 година) подмениха Путин (предния беше пиянка), държи всичко здраво в ръце (по-точно нашите държавни другари в сянка) и както се вижда напоследък краварите се нас*рат.

има само дрисня в тиквата ти

псевдопотребителче да ползваш чужд ник и си въобразяваш, че лепнатата точка не те издава - жалък имитатор си.

Лудите крави: Кой ми сра у гащите! Русия, идвай да ми помагаш!

Това дето му викат ООН, кеде беше, когато запада нападаше Афганистан, Ирак, Либия, Югославия и коалиционно влязоха в Сирия уж да се борят със сътворението си ДАЕШ? Ако и тия страни разполагаха с ядрено оръжие никой нямаше да ги пипне.

САЩ налагат санкции на Русия. А сега един вид й казват: И вие трябва да налагате санкции на другите както ние го правим спрямо вас и в тези санкции трябва да сме съюзници, защото без вас не можем да се справим. За да дърдори такива небивалици каквито говори този, човек трябва да е много навътре не само в дипломацията, но съща и в алкохолизацията и психиатрията.

Аз ако съм руснак ще избягам в САЩ, а ако съм китаец ще го направя в контейнер. Няма значение, че ще умрат половината китайци, важното е, че другата половина ще стигне в САЩ. Една от основните прилики в азиатските диваци е, че техния живот не струва и една пукната копейка.

Дядо Боже Жжж, кажи ми, моят живот струва ли копейка?

ми ко си азиятец....не!

Руснаците мнооого отдавна не бягат в САЩ! Ежегодно на екскурзии в САЩ ходят над 200 000 души и естествено се връщат. Същото се отнася и за китайците. Ти си изостанал с 30 години бе миличък!

от сащ вече бяга даже неграмотното латино, камо ли бял човек да стъпи там

платена КГБ смет има тук...не идвали руснаци в САЩ...ако сметнем Руснаците избягали и ве още емигриращи за САЩ и сравним с емигриралите от където и да е в Русия , първите ще са повече

Дали Русия и Китай ще налагат санкции на КНДР си е само тяхно решение.Това не е работа на САЩ

това е решение на OOH бе шаран

Е ,Ене може промит мозък да обижда другите.С какво право САЩ нарушават ембаргото за идил.С кое решение на ООН нахлуха в Корея,Виетнам ,Афганистан,Иран,Ирак ,Сирия,Египет,Либия,Косово Югославия и тлн.Защо Израел може да има ракети Северна корея не маже ???Хайде изтрезней малко!!!!!

Чакам лигльовците в ООН да наложат санкции на Америка, Израел и Саудитска Арабия. Докато това не стане, не ме занимавайте с глупости.

Нали помниш че един немски генерал се хващал за пистолета ,когато чуел думичката комунизъм е ,сега стана обратното 90% от Българите са готови да направят същото ,като чуят думичката демокрация

демокрацията беше осъществена от децата на бившите комунисти и все още сме зависими от руската сволоч

Алоо, маймуно... Китай и Русия не са подлоги и няма да стоят на колене нито пред ЕС, нито пред Америка, и най-малко пред бъгавото ООН.

Русия и Китай ще наложат ембарго на КНДР, след като цъфнат налъмите!!! Тилърсън не е ли чел поне малко история?

а бе то, ако попрочетеш малко от историята, ще разбереш, че россия и сащ бяха съюзници, а россия и китай се трепаха за един остров само.

КНДР, СССР и Китай воюваха заедно срещу американските окупатори през 1950-55 г. Руснаците бяха изпратили на фронта над 150 пилоти на изтребители и още над 2000 души военни инструктори. Китайците вкараха едно милионна армия и наритаха яко гъзовете на янките.

Ами бий за да те уважават. Затова китейците уважават руснаците.

Който си е налагал санкции, да си ги спазва. Ние не сме налагали на никой нищо. А, междувпрочем, ако ще се налагат някакви санкции против притежателите на ядрени оръжия е добре да се започне с тези които първи са ги внедрили . . . .

Ааа, не може така ! Че то ако е така, кой-каквото си е дробил това да си сърба, то всички талибани трябва да останат в Германия. Да, ама не. ООН и Брюксел казват талибаните да се разквартироват поравно, затова сега всички дружно трябва да дюдюкаме срещу Корейците. Да ги уморим от глад, та да си изядат ракетите!

Тоя западнал наркоман какъв е?

ми западнал наркоман е!

Ей Москва, мноУ си умен. Как събра такава страхотна мисъл в едно изречение. Да не би случайно да си учил в московския университет?

Ние като член на ЕС и НАТО трябва не само да застанем до нашите евроатлантически партньори,а требва да проявим инициативата и едностранно да обявим ембарго и санкции на комонистически Китай за подкрепата му за савецките диктатори Ким Чен и Асад! Така в навечерието на нашето европредседателство ще станем едни от лидерите на свободниа свет.Както подчертава президента Плевналиев евроатлантическите ценности са стълб на нашето демакратическо семейство,и за да ги отстояваме ако се наложи с моща на нашети въоръжени сили!

Казва се Комунистически и Съветски, моето дете, а на бившия президент фамилията му "по баща" е Плювналиев. Май пак сте друсан, ученико . . . ?!

и ти си т.ъпа като ИВАН ОТ МОСКВА

Нали помниш че един немски генерал се хващал за пистолета ,когато чуел думичката комунизъм е ,сега стана обратното 90% от Българите са готови да направят същото ,като чуят думичката демокрация

Санкции до дупка за страната на жужето. Това е важното. Като я разцепим ще има земя за всички - за Турция, Япония, Китай, Велика Украйна и т. н.

освен да си с разцепен задник, друго не можеш. тъп си.

не ти требе! на онази територия никой никога не е прокопсал! и занапред ще е тъй!

да направим една таблица в която да сложим Корея и САЩ. Да направим редове в броя войници убити извън техните територии, брой убити цивилни, брой военни бази извън техните територии. И тогава ще се види къде е заплахата

се гъбаркат с руснаци, китайци и всякакви азиатци. А САЩ си просперират и широооко разтварят ножицата между богатия Запад и олигофренията на Изток - китайците им бачкат, рашките ги снабдяват. Да живее САЩ, втората Родина на над 2 000 000 българи!

УРААААААААААААААА

Тоя дебил що се бута между шамарите, а не си гледа измислената кочина?

бе те краварите по принцип лъжат, ама ако приемем, че тоя е прав, се появява въпроса защо россия подкрепя ск? за китай е ясно, и обяснимо, една раса една кръв! ама россия нали уж са бели и европейци? или не са?!

Ами и ти да си постоянно под санкциите на белите си братя и ти ще обърнеш калашника срещу тях!

Защото Русия така държи в шах Америка и колониите й Япония и Ю.Корея. А в същото време нарича американците колеги.

А тебе пък кой те излъга, че руснаците са бели и европейци? Ти шайгу виждал ли си?

прилича малко на Обама...

А какви са в САЩ? Негри и евреи. Руснаците са блондини.

като тръмп?

А защо все още няма санкции срещу световния терорист Америка???

Как ще няма бе, нали руснаците им спряха леките жени с руски паспорти. Мноо са гадни.

Да бяхте вие преосмислили ценностите си като подкрепяхте главорезите в Сирия и Ирак. Сега махалото се залюля и взе да ви удря по празните краварски тикви.

независими са и НЕ ИМ ПУКА НА ДЪРТИЯ, санкцийте са за мижитурки ,като Борисов,защото и Унгария е малка но имат ОРБАН а ние борисоф

ЦИГАНИНА ЕВРЕИН АНАЛ КУРВАТА ДА НАМ КОЛКО МРАЗИ НАС, КОИТО ПЛАЩАТ НА ПЕДЕРАСТИТЕ, КАТО ТИЛЪРСЪН ГЕБИ!

на български, че не можах да те схвана. Нещо много ти е тежък изказа...

американците верно ли искат да се заяждат с Русия и Китай по едно и също време?

Един техен дипломат преди време беше казал относно Китай че не е възпитано човек да бъде груб с банкера си. Защото Щатите са най-големият световен длъжник, а Китай е основният им кредитор.

Е кво да ви помагат руснаците ве крави! Да ви помагат, да разрушите още една страна като Северна Корея до границата им, както направихте с Либия, Сирия, ирак, афганистан, Йемен, Крайна, Египет, Сомалия...И да я окупирате и превърнете в плацдарм срещу Русия и Китай...В това ли да ви помагат ве говеда! Руснаците да не са дебили като вас нещо?! Мислите си, че руснаците не помнят и са забравили вече какво правихте преди 20 госини......Че са забравили това, как ЦРУ посредством Саудитска Арабия спонсорира въоръжава и обучаваше чеченските ислямисти и вахабитските джихадисти в Чечня през 90 години и на Кавказ а?! Или как през 2008 година, подлъгахте грузинските си дебилни слуги да нападнат и убиват руските миротворци в Южна Осетия а?! Мислите си, че всичко това руската Мечка го е забравила ли?! Да, ама не!! Кукиш! Просто руснаците ще ви отпуснат още малко от въжето, на което сами да се обесите! Скоро ще избухне гражданска и расова война в Краварника! И тази чума на земята наречена Краварник ,ще изгори в адски огън!!! Факт!

И Йемен

уж било факт, а пък то "ще... "

Фергюсън нещо говори ли ти мойто момче?! Далъс?! Лас Вегас?! Лос Анжелис през 90 години, когато белите полицаи пребиваха пред камера негъра...А?!

Щом един кравар го казва това може и да е вярно!)))))

този лъже като дърт циганин. Русия и Китай не са поставяли санкции към Северна Корея. следователно няма какво да пренебрегват.

Ттилърсън иска Русия и Китай да играят по гайдата на САЩ? Това просто няма как да се случи.

Другаря Путин сбърка преди време ,като го награди този неблагодарен мошенник ! "Северно-корейците" работели при робски условия в Русия"... Ти кога ходи да ги видиш при какви условия работят бе говедарин долен !? Нека каже мексиканците при какви условия работят ! Иначе другарят Путин много ясно им отговори на пресконференцията ,ама кой е слушал ...Целта им е да вкарат и Русия в играта и по този начин да се опитат да ги скарат с Китай ,но са много елементарни тези номера...

къв другар бе ? болшевиките ги няма вече и по добре , не знаеш ли че болшевиките донесоха толкова мъки и страдания на руския нaрод ?

че тебе кво ти пука за руския народ ?

болшевиките не бяха ли евреи.

От изявленята на Тръмп и на Тилърсън е видно с просто око че между тях двамата няма елементарна координация.Проблема е че ако един от тях драсне кибрита то вече дори и координацията не върши работа.А по големия проблем след това остава за целия свят.

китай и русия не спазват санкции налагани от агресивни държави, а си гледат просто интересите и то много добре .

Ако краварските олигофрени не заплашваха непрекъснато Северна Корея че ще я нападнат...ония и нямаше да си помислят да правят ядрени оръжия или балистични ракети!!!! Щяха да си садят ориз, да си строят паметници на Ким Ир Сен и да си гледат живота!!!

Само един начин има да се спаси света - говеда и техните шефове талмудисти да бъдат пратени на друго място. Там те ще имат този мечтан свят със столица Йерусалим и без лоши Северно Корейци да ги плашат.

Kalin

Тръмп едно говори тоя друго иди ги разбери.Тръмп говорил по телефона с Путин всичко се разбрали ама явно държавния му.......не е в час.Цирк.

Не му завиждам на Тилърсън. Надигне се - руснаци. Наведе се - китайци. Обърне се - говеда.

искам да питам, абе верно ли най великата от най великите държави имала нужда от помощта на некво жуже, което било най малкото от всички най малки жужета на света ?

А Жужето използва устата ти за писуар:) Хахахахахах

начи верно било, тц тц тц

При това кръвожадно отровно авторитарно ядящо сукалчета на закуска а и ботоксно.

.

мен ич не ми се верва таз работа, как тъй жуже, пък да прай таквиз лоши работи.